/spanien/atletico/forum/465.aspx/spanien/atletico/forum/465.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Valencia StErBe
2/9/2014 23:54
Ni skulle aldrig tagit in Diego igen. Han är historia..nu har ni eller hade annat spel som fungerade.
Atlético zoran
2/9/2014 18:56
@Kung Bernabeu:


Du är inget bra troll.
Atlético belgaren
2/9/2014 18:30
Nån son har kolla på Tiagos skada? Har inte hittat något om hur länge han blir borta.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Atletieddo
2/9/2014 16:50
Nu har man smält förlusten litegrann, ibland har man oflyt, thats it. Det viktiga är att kunna ta en förlust och resa sig upp igen. Nu kör vi Atleti!! Det är bara att ställa sig upp skaka av sig skitet och fortsätta spela med hjärta precis som alltid!

AUPA ATLETI!
Atlético ADCS (red)
2/9/2014 16:38
@Bat:


Skönt för den avundsjuke, absolut. Atlético har hela tiden varit på jorden, gäller även tränaren, spelarna och fansen. Men kan förstå att det kan se som att vi svävar bland molnen från där dina sympatier står. Det är helt enkelt fråga om perspektiv, inget annat. Om ett Atlético som är "nere på jorden" fortfarande ligger närmare 30 poäng före Valencia så har ni annat att tänka på än att komma in hit och försöka provocera och fjanta er, samtidigt som några av er fullkomligt lyser i hat och avund som en neonskylt i Las Vegas.

www.växupp.se
Valencia JOAQUIN KING
2/9/2014 16:10
BAT/// fkn kiiiing 3
Atlético Garra
2/9/2014 15:12
helt sjukt angående matchen, speechless... Visst Aranzubia gjorde bort sig totalt men varför har vi ens problem mot Almeria? såg inte matchen så min fråga är vad är det som har hänt? Diegos ankomst som sabbar balansen i laget? fysisk trötta? 1a platsen blev för påfrestande? har Cholo ändrat taktik?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
2/9/2014 14:49
@Kung Bernabeu:


Exakt vad får dig att tro att Atlético har samma patetiskt mesiga näsdukskultur som Real? Vi har folk som sjunger, hoppar, viftar 10 metersflaggor och hejar i alla väder. Tack, men nej tack, behåll era extremt töntiga sidennäsdukar för er själva. Skulle inte falla mig i på tusen år att vifta en näsduk på en fotbollsmatch, fjant deluxe, skjuter mig hellre i foten.
Atlético belgaren
2/9/2014 14:32
@Conserva Det beror nog på vilket som passar barca och real bäst när säsongen är slut, skulle jag tro ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2/9/2014 13:30
Är det inbördes eller målskillnad? Alla säger olika..
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Karl Pilkington (red)
2/9/2014 10:57
Ett jävla snack om att vi skämde ut oss och "svek oss själva".

Vet inte vilken värld jag lever i om det inte skulle vara okej för Atlético att göra en pissmatch då och då. Man måste få förlora mot Almería någon gång om året. Kanske inte om man vill ta ligaguld, men det har vi fanimej aldrig sagt att vi ska göra heller. Glöm aldrig det! Vi har inte som mål att vinna den här ligan men vi kan fan inte hjälpa att vi leder den.
Kung Bernabeu
2/9/2014 10:23
Zoran/

Så kan man se på saken, men det tar inte bort det faktum med att ni svek er själva igår..

--


Glöm inte med att införskaffa näsdukarna inför CdR nästa vecka förresten :)
Atlético ADCS (red)
2/9/2014 02:56
Såg nyss färdigt matchen i efterhand då jag jobbat. Aranzubia.... W...t...f...? Motståndarna behöver inga anfallare om han står i mål. Det är bara rensa bollen mot Aranzubia så blir det mål. Två ingripanden och beslutsfattande som inte ens skulle hålla på korpen. Courtois har inte gjort så många misstag på 2 år som Aranzubia gjort på en enda match. Bort med sk*ten... In med Bonou om man ska rotera.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2/9/2014 02:39
...and this is how you give away a shot at the title.

Noll ursäkter - Almerias motivation slar varan "klass" idag. Dock kan kjag aldrig undga att bli förbannad när fenomenet Rojiblanco presenterar sig, gang efter annan.

En dag sa... en dag ;O

Nya tag - bara hoppas att Real pa nagot sätt torskar och att Barca fortsätter att lida efter Peps farväl.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2/9/2014 01:29
Simeone: "Vi försöker inte hitta några ursäkter, vi skyller varken på vinden eller på domaren. Våra motståndare gjorde ett bra jobb"..... Andra gråter, men inte Simeone.....
Atlético zoran
2/9/2014 00:51
@Kung Bernabeu:


Ingenting säger att Atlético "ska" slå Almería. Om inte ens Madrid har slagit Almería 10 av 10 gånger sedan de tog sig upp i Spaniens finrum så är det knappast logiskt att Atlético skulle göra det. Atleti har inte vunnit en enda gång i Almería sedan de tog sig upp med Unai Emery.

Ibland avgör individuella misstag och dåliga domslut, ikväll var en sådan kväll. Nu gäller det att samla styrkorna.
Kung Bernabeu
2/9/2014 00:47
Bat/ Och troligtvis inte sista gången heller för den delen :) Antonio Lopez/ Jag erkände att domaren hade en påverkan i matchen eller syftar du på att det snarare var inkorrekt alltså? I förhållandet till hur ni spelade i början så fick man paralleller från matchen från onsdags som är ganska relevant att nämna anser jag (även om det inte syns på statistiken förstås). Lite så menade jag för annars så vidhåller jag att förlusten delvis var ert fel sett till hur ni presterade under stora delar av matchen.
Atlético zoran
2/9/2014 00:45
@Bat:
Det är bra att du återigen visar ditt sanna ansikte. Hade du överhuvudtaget läst vilka det är som postar vad så hade du också fattat att ingen här inne har varit arrogant gällande serieledningen. Pinsamt.
Atlético Antonio López
2/9/2014 00:43
Bat var tydligen Butthurt för jag hade påpekat att Celta tog ned dem på jorden (i vårt forum) efter de torskade en match, här har ni hans hämnd, lol.
Atlético el niño para siempre!
2/9/2014 00:39
Bat// Hur fan kan du ens säga något sånt? Har vi någon gång sagt att vi kommer vinna ligan? Har vi, undantag från några "nya" supportrar, sagt att vi komma vinna ligan, att vi är bättre än de två stora? Vi ledde ligan och var stolta över det och klart vi måste få njuts men samtidigt visste, iaf jag, att vi inte kommer vara där särkilt länge. Jag hade hoppats på iaf två veckor till dock (poäng idag och på Calderon). Så snälla, cut the crap, säg inte att vi är nedplockade på jorden för vi lyfter aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2/9/2014 00:27
Bat/
Kan någon gräva upp Valencia ur graven?

Coca-cola Bernabeu/
Jag syftade på din poäng om domaren samt din provokation om matchen i Onsdags.

Jag undrar då vad din åsikt är om det du säger i ditt senaste inlägg direkt motsätter det du säger i ditt första. Alla är medvetna om att du enbart vill provocera så, än en gång, tillbaka till grottan, "puertan" tror jag vovvarna kallar den.
Valencia Bat
2/9/2014 00:23
Skönt att någon tar ner Atletico på jorden!
Kung Bernabeu
2/9/2014 00:22
@Karl Pilkington (red):

Det var en aning märklig synpunkt för hur kan man tänka så när ni trorligvis gör er bästa säsong på länge i ligaspelet?
Kung Bernabeu
2/9/2014 00:18
Antonio López

Vårda språket mannen.

Naturligtvis så såg jag matchen fullt ut och jag står fortfarande för min åsikt då jag har fog då ni var överlägna när det kom till bollinnehav, skott etc. Trots det så kunde Almeria göra mot er och hade bud på fler om det inte vore för oskärpa. Ni SKA slå dom på halvfart 10/10 även om matchen så spelades på en potatisåker, ishall etc.
Atlético Sk018
2/9/2014 00:15
@Erkano För att ingen litar på Arda med boll
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2/9/2014 00:14
Erkano...
Barcelona erkano
2/9/2014 00:11
Kakan_atletico Stämmer varför är det ett måste att alla passar ska gå via Diego !
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético el niño para siempre!
2/9/2014 00:11
@gurra1993:


Det kanske är så. Dåligt av mig då att inte veta det. Faktum kvarstår dock, han är sämst ;)
Atlético Sk018
2/9/2014 00:04
OM man orkar bortse från en otroligt usel domarinsats, en målvaktsprestation vilket får mig att undra utifall Gabi inte borde stått från början istället, ett fantasilöst anfall, att Godin sällan sett mera uppsnurrad ut, samt en Costa som såg sjukligt passiv ut för att vara Costa, DÅ tycker jag ändå att Manquillo såg än en gång intressant ut för framtiden, iaf i 45minuter, men då ska det även nämnas att Juanfran var så dålig på andra kanten att det ändå tog charmen från prestationen.

Vänta lite, nu börjar jag känna igen mig! Nästan bra att få en väckarklocka, gått så pass bra länge nu att man lätt glömmer. Vi är inte ett lag som vinner matcher när vi står och sover. Då vi inte är Real eller Barca så kan vi ju inte lita på att domaren ska döma medhårs i denna typer av matcher heller, så bara att bita ihop!
Atlético gurra1993
2/9/2014 00:04
Men det är väll dock målskillnad fram tills att både mötena spelats?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: