/spanien/atletico/forum/454.aspx/spanien/atletico/forum/454.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Antonio López
2014-02-22 12:59
Är den röda fåtöljen istället för highlights som brukar vara där ett skämt jag inte förstår?
Atlético bel0
2014-02-21 17:05
Haha det var Toyota Supra Custom Swe som skrev det ;)
Atlético belgaren
2014-02-21 16:55
Svischade förresten förbi "Hem till gården" på TV. Har någon sett det? Karaktären Marlon är helt sjukt lik Godín, haha! Hans brittiska tvilling helt klart.
Atlético Antonio López
2014-02-21 16:51
returmöte den 11 mars mot Milan, WTF. Verkligen löjligt nu, nästan en månad.

Haha som du förutspådde Zoran, fan vad fint att han är tillbaka!
Atlético belgaren
2014-02-21 16:47
Grande Filipe!
Atlético zoran
2014-02-21 16:32
Årets nyhet.

¡¡¡Vuelve la máquina perpetua!!!
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-02-21 16:10
Dock ett par saker:

"Men snälla nån, vilket lag åker till San Siro och dominerar mot Milan förutom Barcelona?"

Denna säsongen: Napoli, Lazio, Fiorentina, Ajax, Roma och Udinese.

Dock, under "normala förhallanden", sa skall inget lag förutom Barca under Pep, kunna dominera pa San Siro ;O
Atlético ADCS (red)
2014-02-21 15:39
@bel0:


LOL! Om det är "Toyota Custom Sweden" så är det min lillebrorsa (24 år gammal) som skrev den. Han brukade hålla på Juventus förut tills för några år sedan då han blev trött på Serie A, dvs korruptionen, köpta matcherna och mest av allt, besviken på Juventus. Han är sen några år tillbaka stenhård Atléticosupporter och dedikerar typ sin fritid och mitt bredband från nedervåningen åt att försvara Atlético på nätet emot haters. Han tar mycket från mitt sätt att uttrycka mig inom idrott, Äpplet faller inte så lång från trädet :)

Har en en till lillebrorsa (22 år) som håller på både Villarreal/Rayo Vallecano. Men jag försöker få över honom helt till Atlético så hela familjen kan vara one team, one love här hemma då min bröder bor med mig. Dock gillar han redan Atlético, så det är bara en tidsfråga.
Atlético bel0
2014-02-21 14:23
Hittade en Kommentar på Fotbollskanalen som jag gillade väldigt mycket så delar med mig av den här, kanske var det nån av er här på forumet som skrev den vem vet?


Men herregud vad det gnälls på Atlético. Är det fortfarande ingen som fattat att det är så här Atlético spelar på bortaplan. De ger medvetet bort bollförandet till Milan. Men snälla nån, vilket lag åker till San Siro och dominerar mot Milan förutom Barcelona? The största problemet är att det svider I arslet på det tradiotionella fotbollsfolket att en outsider som Atlético utan någon märkvärdig Europahistoria kommer och slår Milan på San Siro. Ingen hade klagat om det var ett större lag. Nu letas det ursäkter och pekas fingrar åt alla håll, man sågar spanjorer och argentinare. Att Atlético gjorde en bra taktiskt match och spelade efter sin resurser och efter omständigheterna som tex att det var ett bortamöte trots att de saknar rutin I såna här matcher är det ingen som orkar bry sig om. Nej nej, det är bara enbart så jävla synd om Milan, de fina oskyldiga killarna som bevarar fotbollen gullighet och renhet. Vad sorgligt och vackert. Snart kommer väl Birro med en krönika som kommer att få mig att vilja spy upp rosa moln och svartröda blommor. Buuhuu...
Atlético Conserva el Calderón!
2014-02-21 10:54
Freppzor@

Det gör man fortfarande, dock måste båda matcher ha spelats innan man kan börja räkna med det.
Atlético Freppzor
2014-02-21 10:27
Visst använde man sig av inbördes möten för något år sedan i la liga? Har man alltså slutat med det? Synd isf, jag gillade det formatet.
Barcelona KristoferDelija
2014-02-20 23:46
Sjukt skönt annars att ni slog Milan! Deras fans verkade ha riktigt ont i röven och verkar inte förstå att fotboll är en tuff sport också.
Gör Atleti bara ett 1-0 mål relativt tidigt så kommer man ha matchen i sin hand och kunna kontra sönder Milan.
Atlético Kakan_Atletico
2014-02-20 21:16
När spelas kvartsfinalerna i Champions League? EDIT: Var ju inte så svårt att kolla upp.. Kvartsfinalerna spelas 1-2 April och returen en vecka senare.
Atlético zoran
2014-02-20 19:42
@Conserva el Calderón!:


Courtois är prio ett. Det kan bli så att Diego Costa lämnar i sommar.
Atlético Conserva el Calderón!
2014-02-20 19:40
$ och miljoner såklart*
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2014-02-20 19:40
Jag antar att, i och med försäljningen av Roberto, vi kommer satsa på att värva Courtois. Varför lägga ut €16 på en 18åring istället?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético zoran
2014-02-20 17:51
@Kjelleman:
Det här är någonting som kom från en argentinsk radiostation som täcker San Lorenzo i tisdags. Det vi vet med säkerhet är att Atlético är väldigt intresserade av Ángelito, men så sent som imorse publicerade MARCA att källor inom klubben har förnekat att man ska ha en överenskommelse med San Lorenzo om spelaren. Samtidigt kommer ju inte Atlético erkänna någonting bakom stängda dörrar innan allting är genomfört, det är ju så de jobbar numera. Det skulle inte förvåna om de har kommit överens om spelaren. Jag vet exempelvis att Atlético har haft viktiga personer i Uruguay för att försöka komma överens med San Lorenzo om Correa. I början av februari avslöjade även Matías Lammens (president i San Lorenzo) i argentinsk radio att Atlético är beredda att betala $16 miljoner för spelaren. Cholo älskar Correa och när han tycker om en spelare så..you know..
Atlético Kakan_Atletico
2014-02-20 16:04
Dessa ATM Insiders är ju svinroliga och intressanta. Och nu när de har textning på Engelska också så förstår man tom vad dem säger! Underbart.
Atlético CosaFai?
2014-02-20 15:46
Mycket underhållande att läsa igenom milans forum, kallar oss äckliga, fula, filmare och oförtjänta av vinsten, Speciellt när de har spelare som "Super Mario" som är seriöst den värsta filmaren i serie A..

Samtidigit som man inte ens förtjänade o sa sig vidare frän sin kval-grupp.
Atlético Antonio López
2014-02-20 15:26
Fyller in som vikarie tills Bobban lär sig länka.
Atlético Kjelleman
2014-02-20 15:01
Enligt flera fotbollssajter är Angel Correa klar för Atletico till nästa säsong, någon som vet mer om det ?
Atlético belgaren
2014-02-20 14:41
Tycker dessa ATM Insider är hur bra som helst. Intressanta och roliga!
Atlético Bobban (red)
2014-02-20 14:32
En ny ATM Insider från gårdagens match mot Milan!
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-02-20 13:37
ACDS: Intressant fenomen. Har även jag haft flertalet som jag vid första anblick ogillat, oavsett hur denne spelat, oavsett klubb osv.
Atlético ADCS (red)
2014-02-20 13:16
@Conserva el Calderón!:


Jag förstår vad han menar. Det har inte med spelskickligheten att göra. Det finns många duktiga spelare jag inte tål att se trynet på. Vissa har det där arroganta utseendet eller någonting annat som stör en. Jag vet inte vad hans problem är med just Godín, men jag har/hade en stark sån relation till Guti och har en idag med Dani Alves och några till.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-02-20 12:52
@Lopez: Sag matchen i repris, vilket var max jag ens kunnat fundera pa.

Det var värre än finalen mot Fulham, utan tvekan. Verkligen helt nollställd - en ganska intressant upplevelse dock, som jag säkerligen kan se tillbaka pa nagon gang och smale :S
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-02-20 12:50
@Conserva el Calderón!:


Den "artikelserien" är dock skön da den handlar om kännslorna DIREKT efter match. Manga ggr kan det verka galet, men jut det jag gillar med den - noll betänketid och raa kännslor, vilket är ett skönt alternativ till artiklar skrivna i efterhand. Man skall alltsa ej ta den pa "fullt allvar" likt en artikel som skrivits exempelvis dagen efter.
Atlético ADCS (red)
2014-02-20 12:35
Oj vad det tjatas och snackas skit om Atlético när Europas gullelag för de traditonella fotbollsälskarna åkte på en förlust mot "äckliga" Atlético. Man hatar spanjorer och argentinare. Alla har ont i bröstvårtan av sorg och smärta för de skötsamma killarna som bevarar den vackra fotbollen. Bad boys Atlético sticker i ögonen på folk. Milans forum (inte alla) som ofta brukar vara så sansat och trevligt börjar bete sig som 12-åriga Realfans. Atlético förutbestämmda favoritskap i mötet gjorde att folk förväntade sig att Atlético skulle pressa ner Seedorfs lag medans Milans skulle vara underdoghjältarna som skulle resa sig ur askan och kontra. När nu Atlético tog den rollen istället blev det fel. Atlético spelade smart och taktiskt.
Atlético Conserva el Calderón!
2014-02-20 12:27
"Godin. Jag har extremt svårt för den killen. Misströsta inte, jag gillar Turans skägg."

Taget ur Milan-redaktionens "analys" av matchen. Killen som satte alla sina brytningar perfekt under matchen? Gång på gång raderade Milans spelare i anfallsspelet? Har man svårt för killen som dominerade ett lags anfall eller är man bara bitter?
Atlético Antonio López
2014-02-20 10:39
rawkus/
Trodde inte ens du skulle ha mage nog att se highlights från matchen, du lyckades trots det se hela.

Ahh, López! Stabilitetens man, aldrig under eller över förväntan, man visste vad man fick från Antoninha som trots det kunde smälla till med några delikatesser.

Bortsett från det emellanåt usla passningsspelet från Gabi så vill jag gärna lyfta fram hans prestation. Var en period i matchen där jag nästan enbart följde honom en stund, vilket jobb den mannen lägger ner. Vital är inte tillräckligt för att beskriva hur viktig han är i presspelet, som han jobbar!
Annons: