/spanien/atletico/forum/443.aspx/spanien/atletico/forum/443.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Diegol Costa
3/14/2014 18:21
Absolut inte jag har alltid varit små förtjust i Atletico. Tillsammans med Inter två lag jag verkligen uppskattar
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Karl Pilkington (red)
3/14/2014 18:03
@Diegol Costa Välkommen! Generellt sett är nya supportrar alltid just välkomna. Alla har vi en dag skrivit vårt första inlägg här på forumet och man ska inte se ned på någon bara för att man varit med i gamet längre tid. Så var det inte när jag klev in här och med den inställningen får man aldrig nya, oinvigda supportrar. MEN! Ett råd, tips eller kanske till och med ett vänligt menat krav är att du och alla andra nya ansikten härinne (det dyker upp en del med den framgångsvåg som sköljer över oss nu) verkligen bekantar er med klubben och dess historia. Det finns fantastiskt skrivna artiklar här i menyn till vänster under menyn "klubben". Ganska mycket text delvis men det tar inte speciellt långt tid att ta sig igenom och när ni väl gjort det så vet ni vad det är för klubb ni precis som vi andra fallit för. Jag skriver det här medveten om att jag kan låta en aning elitistisk och exkluderande. Det vill jag egentligen verkligen inte vara. Men jag tycker det här är väldigt viktiga grejer. Den globaliserade fotbollen blir allt mer själlös. Tonåringar sitter i Örebro och håller på Barcelona utan att ens veta om varför mötet med Real Madrid är laddat och utan att över huvud taget bry sig om den katalanska frihetskampen. Många har nog aldrig ens hört ordet Katalonien. De tycker om att titta på Leonel Messi och det är Barcelona för dem. Vi får absolut inte hamna där. Vår identitet ligger inte i Diego Costas klassavslut eller i vårt fina försvarsspel. Det är tillfälliga attribut som med tiden kommer att försvinna (tyvärr). Vår identitet finns i vår historia - i våra rödvita ränder och i sången på läkaren.
Atlético CosaFai?
3/14/2014 15:51
Diegol Costa/
Välkommen hit! Alltid roligt med nytt folk :)
Atlético Diegol Costa
3/14/2014 15:38
Ny hör på forumet, älskar Atleticos spel sätt och de har tagit mig med storm. Underbart lag!
Atlético CosaFai?
3/14/2014 14:13
Jag hade oerhört gärna sett Atletico mot PSG, jag har sett alla PSGs matcher i år och jag tror att atletico hade klarat det galant. Deras försvarsspel är fortfarande oerhört skakigt fastän om de har världens bästa mittback.
Deras ytterbackar hade haft stora problem mot oss.
Atlético gurra1993
3/14/2014 14:12
Ja verkligen:) de går ju inte annat än att fullständigt älska den mannen!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
3/14/2014 14:03
Gurra/ Med Filipe Luis är Gabi de helt klart La Ligas mest underskattade spelare, om inte även Europas. Helt vital för Atletis spel, finns nog inte någon i truppen som kan ta hans roll på planen i dagsläget. La Roja skulle nog behöva honom för att få i ordning på sitt presspel som sover för tillfället.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
3/14/2014 13:36
Vår capitano springer tydligen mest i hela Champions och han även 10 bästa passnings statistik:)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
3/14/2014 13:04
Haha hade varit försjukt
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
3/14/2014 12:32
Har ni tänkt på en grej, Leo Baptistao kan fortfarande vinna CL, EL, La Liga och bli nedflyttad till Segunda hahaah
Atlético Antonio López
3/14/2014 11:22
Tack!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
3/14/2014 11:22
López: Nästa fredag klockan 12.
Atlético Antonio López
3/14/2014 11:08
När är lottningen madrasser?
Atlético daniel77
3/14/2014 10:55
Bayern och Real ser jag gärna i en eventuell final, ej tidigare. Olympiakos/United eller PSG känns som de bästa alternativen i en kvartsfinal. Grekerna kan dock bli en obehaglig överraskning med sin löpvilliga fotboll så frågan är om inte det är bättre att möta United i kvarten...
Atlético paniagua
3/14/2014 09:47
Som jag ser det, så är det bara Real (och dom pressade vi ju rätt bra sist) och Bayern som kan anses vara bättre än Atleti just nu. Övriga är jämbördiga eller sämre.
Atlético paniagua
3/14/2014 09:45
...sen återstår det ju att se om Man U och Chelsea verkligen tar sig till kvarten. Båda ligger lite pyrt till och kanske vi kan få nöjet att få se en kvart utan PL-lag. Det skulle väl, om något, få tyst på alla svenska anglofila sportjournalister och dryga svenska PL-supportrar.
Atlético Karl Pilkington (red)
3/14/2014 09:42
Bayern vore katastrof. Det finns inget lag i Europa som slår ut dem över ett dubbelmöte om inget anmärkningsvärt händer. Vi hade uppriktigt talat inte haft en chans - precis som Arsenal inte hade en chans i åttondelen.

När man ser journalister som Kristoffersson och Lundh mala på om hur Atlético vore den bästa och lättaste lottningen för alla svenskars favoritlag nere i Frankrike är det inte utan att man börjar fundera. I dessa herrars huvuden framstår det som att Atlético bland de kvarvarande lagen rankas absolut sist och utan att det över huvud taget finns någon diskussion om detta förutom att Olympiakos MÖJLIGEN hade varit i nivå.

Subjektiva journalister som tror de innehar sanningen kan ofta vara oändligt långt ifrån densamma. Ser man till oddsen som är satta på Betfair där man kan spela både för och emot så är Atlético starkare än inte både Manchester United och Olympiakos utan även Dortmund. Man är hårsmån efter Chelsea och bara ett par procentenheter bakom PSG. Att beskriva ett möte mellan fransmännen och Atlético som en "behaglig resa till semifinalen" är fan bisarrt.

Sen måste jag säga att jag gillar det här. Jag gillar att vi inte riktigt har den respekt vi förtjänar, för det gör oss ännu hungrigare. Tänk den dagen alla är överens om att atleti är fantastiska. Vilka ska vi då motbevisa? Vad ska vi då kämpa för? Atlético lever i mångt och mycket på en otrolig kamplusta som mycket få lag kan mäta sig med. Den gör vi bäst i att behålla.
Atlético paniagua
3/14/2014 09:41
@RK!:

Inte konstigt i anglofilins hemland.
Atlético Atletieddo
3/14/2014 09:11
PSG, Chelsea, man u(Olympiakos) eller Dortmund hade varit okej att möta enligt mig. Bayern, real och Barca mindre okej. Bayern vet jag inte riktigt varför jag är så skraj, dom känns bara så mentalt starka. Barca och real vet precis hur vi spelar (samma gäller vi om dom) däremot så har dom Champions league vanan till fördel. Alla lag blir tuffa att möta, men jag tror engelska lag skulle ha svårt med snabba omväxling och snabbt spel á la spansk stil. Blir jävligt spännande, den 21 mars gäller det !
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Sk018
3/14/2014 06:56
Tycker nog att allt utom Bayern är en ok lottning. Bayern vore mardrömmen enligt mig, svårt att se hur vi kontrar deras spelstil. Real vilket är det enligt mig näst bästa laget kvar, där vet vi ju iaf hur vi handskas med dem någorlunda. Alla lag är svåra och ingen lottning blir enkel.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
3/13/2014 23:50
Bayern som värdemätare? Slappna av vi får inte flyga för mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
3/13/2014 23:48
Bara jag som är sugen på exempelvis Bayern i kvarten? Hade varit jäkligt intressant. Då får vi ju verkligen en värdemätare..

Vill helst slippa PSG. För Zlatans skull..
Atlético ADCS (red)
3/13/2014 23:38
Kan någon med lite kunskaper i photoshop fixa en sån Ardabild till mig med Atléticos rödvita ränder i bakgrunden som skuggmontage typ? Känner en kille som har en liten tryckfirma. Skulle kunna trycka ut ett dussin såna affischer och brevposta dem till dom på forum som vill ha upp det på väggen hemma. Episkt! PS Måste vara en extremt Spartaskäggiga ny Ardabild. För det där skägget växer hela tiden.
Atlético ADCS (red)
3/13/2014 23:34
Kan ingen göra ett stort läktartifo med en skrikande skäggig Arda Turan i Spartas 300 tema kläder med texten "THÄÄÄÄSSSS ÄÄÄÄSSSSS ATLETI" för resten av säsongen. Snälla nån i Frente!!
Atlético el niño para siempre!
3/13/2014 23:23
Högg lite på honom på Twitter. Han hade sett Milan borta på plats.. Sa att det inte visade ett piss av vad vi egentligen kan prestera. Hur eller hur slutade det sammanlagt 5-1 och det är fett svårt att förklara bort...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
3/13/2014 23:15
Jag vet inte riktigt varför, men jag har velat få PSG i kvarten sen i tisdags. Skulle vi förlora så skulle PSG få svettas blod för att slå ut oss. Skulle vi göra två bra matcher och slå ut PSG skulle jag bli skadeglad som få, inte för att jag har nåt emot Zlatan, utan bara för att sätta svensk media på plats en gång för alltid och få tyst på såna som Kristoffersson. Kryllar av såna lallare i svensk sportmedia.
Atlético Garra
3/13/2014 21:49
låt dom underskatta oss, det gör oss bara starkare.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético bel0
3/13/2014 21:45
Kul att han säger att United är en svår motståndare och samtidigt nämner i texten att Olympiacos vann 2-0 mot dessa i första mötet. haha
Atlético gurra1993
3/13/2014 21:25
Leo Baptistao gör ett nål för betis i derbyt
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético RK!
3/13/2014 17:41
paniagua Man tar sig för pannan. United och Chelsea framställs som svåra motståndare, medan Atletico är "en behaglig resa till semin".
Annons: