/spanien/atletico/forum/37.aspx/spanien/atletico/forum/37.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Lago
8/22/2016 18:55
Matchrapporten ligger nu uppe. Ursäktar dröjsmålet!
Atlético Kjelleman
8/22/2016 14:34
Tycker att Atletico spelade mycket bra igår men det var hårresande målmissar men det kommer. Vad tror ni vem blir siste man in i truppen Bernado Silva eller blir det byte Gimenez mot Alexis Sanchez
Valencia Amunt
8/22/2016 13:12
Hur förtjänar Gameiro 2+ enligt skribenten. Han gav bort 2p igår.
Atlético Antonio López
8/22/2016 12:32
Jo, Gaitan borde nog fundera på lite längre dobbar i framtiden, såg ut som Forlan i United. Förutom det kunde jag bara sitta och dregla när Gaitan serverade bollar i djupled, blir nog många assist i år. Extremt rolig trupp.
Atlético paniagua
8/22/2016 12:01
Efter att den största besvikelsen lagt sig efter de 2 förlorade poängen igår, så vill jag fokusera på de positiva bitarna.
Först vill jag gratulera Alaves till en mycket bra defensiv insats. Storartad.
När det gäller Atleti så ser backlinjen lika bra ut som förra året. Juanfran behöver fortfarande slipa lite på sina inlägg, men han är, i mina ögon, den bästa spanska högerbacken och topp 3 i ligan på den platsen.
Mittfältet såg bra ut, men fick lite jobbigt att hålla tätt, när det reducerades till 2 spelare efter att Simeone slängde upp 4 på topp.
Saul visar att förra säsongens form inte var en slump utan var riktigt bra, trots missen vid Alaves mål. Koke...vet inte vad som hänt med honom, men han får nog ta och rycka upp sig lite. Framförallt missar han fortfarande alldeles för mycket i inläggen.
De riktigt goda nyheterna är Torres, som var fantastiskt bra när han hoppade in. Skapade direkt farligheter och några utav de bästa insatserna i matchen kom från hans sida. Gameiro ser pigg och bra ut. Löper bra i djupled och tar många 100% löpningar. Nu behöver han bara få till effektiviteten lite. Även om hans miss när han bröstade bollen och därefter också missade andraläget, snarare får tillskrivas målvaktens fantastiska räddningar.
Correa...wow! Några riktigt fina individuella insatser. En riktig joker som behövs när man måste tråckla sig igenom ett samlat, defensivt lag. Gaitan såg också bra ut, men nästa gång får han nog ta rätt skor på sig. Han lyckades halka tre gånger under den relativt lilla tid som han spelade.
Allt som allt tycker jag att offensiven ser riktigt bra ut. Slänger man in Griez i den också så kan det bli oerhört bra. Defensiven sitter ju sen tidigare och den behövde ju inte förta sig igår, då Alaves inte gjorde några allvaraliga försök till framstötar igår, förutom när domaren valde att lägga till en extraminut på tilläggstiden.
Atlético ADCS (red)
8/22/2016 11:50
La God Zilla//

Jag är av en annan åsikt. Efter att ha tränat U19 i Gävle i 3 år kan jag från min personliga ståndpunkt konstatera att flyt och oflyt inom fotboll är en populär mainstream myt.

"Flyt" är någonting man skapar i laget genom bra självförtroende, klar spelidé och skärpa/fokus i de avgörande momenten. Om du är fri framför mål men skjuter rakt på målvakten så måste du träna din hjärna och dina nerver att ta bättre beslut.

Mycket saker kan påverka, tex som att man är ny i klubben, saknar bra kommunikation med tränare/lagkamrater, dålig sömn osv.

Om flyt och oflyt existerade så skulle det vara ganska orättvist att Barcelona, Real och Bayern fått 90% av allt flyt som existerar inom klubbfotbollen. Dom har helt enkelt duktigare och vassare spelare i avgörande moment.

Tycker inte Alaves gjorde en bra match, dom var ganska dåliga faktiskt. Släppte till 4-5 klara målchanser till Atlético. Det var våran oskärpa, dåliga fokus och bristen av rätt offensiva krafter i boxen som gjorde att vi inte körde över Alaves målmässigt.

Atlético gjorde en bra match, men Simeone signalerade laget med sin startuppställning att han vill dominera matchen centralt, men skumt nog inte ha tillräckligt med rätt personal att avsluta anfallen.

I andra halvlek de inhoppande offensiva spelarna stressade att avgöra matchen. Vi skulle ha haft ett offensivare lag från början.
Atlético gurra1993
8/22/2016 09:15
FattAr inte varför Simeone köper alla dessa offensivA Spelare om han ändå skA spela med Två långsamma yttrar Saul å Koke. Det funkar inte att bara spela med två styckna offensiva Spelare. Simeone måste släppa lite på bromsen nu annars kommer det bli en till titel lös säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético eduardo c
8/22/2016 08:46
Kändes lite som öppningsmatchen mot las Palmas förra säsongen, fast då satte vi den tidigt så att man kunde vara hyfsat lugn, vilket gameiro borde ha gjort igår försäsongsmatcherna känns som jippon, kanske därför det är svårt i början av säsongen
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Chewie
8/22/2016 08:01
Correa kommer bli en sån jävla supersub i år! Han bidrar med så mycket energi när han kommer in och kan skapa chanser helt själv med sina vridningar och snabba ryck.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético La God Zilla
8/22/2016 05:46
Jag tycker vi har ett bra lag dock. Jag ser skönhet överallt idag med Atlético. Det är fan tamej omljligt att kontra på oss. Att vi släpper in mål i slutminuterna är för att vi bytt ut de två mest intelligenta spelarna i hela laget för att offra den defensiva balansen, sen är det ju mycket annat som inte stämmer vid målet Alavés får in också. Jag ser matchen som en moralisk vinst. Vi dominerade och lirade fotboll medan Alavés gör sitt absolut bästa de kan göra i en sånhär match. De presterade 100% idag, vi med. Fotboll är oflyt och ingen dömer seger till oss som i boxning direkt. Alavés gjorde en enorm prestation och hade flytet med sig. Kan inte hålla med dig Zoran. Ibland gör man inte mål på sina chanser eftersom man inte får utrymmet. En vinst var skrivet när vi fick straffen, vi fick vad vi förtjänade vid det tillfället, men det insläppta handlar om att vi inte har ett defensivt mittfält kvar. Helt och hållet Diego Simeones chansning. Sen hoppas jag inte du har rätt angående start på säsongen = tabellplacering i slutändan. Aupa Atleti, mot seriesegrare! ;) Tänk vad vi tog igen ifjol när Barcelona tappade 8-10 poäng och även åkte ut CL mot oss i samma veva. :D
Atlético zoran
8/22/2016 00:46
Laget gör ingen vidare match, men problemet fortsätter att vara målskyttet. Gameiro med tre superklara målchanser och bommar samtliga. Saúl har nästan ett friläge men tar för lång tid på sig. Godíns nick från nära håll i andra halvlek, skottet med högerfoten istället för vänsterfoten efter Torres förarbete. Carrasco i stolpen. Torres i stolpen, Gameiro missar öppet mål innan domaren blåser straff.. Kan man inte göra mål vinner man inte heller några matcher. Sen är frågan vad Saúl gör vid Alavés kvitteringsmål..Det är just av sådana anledningar som Simeone inte spelar med Saúl i den positionen. Går bort sig fullständigt. Atlético har bara vunnit två av fyra premiärer med Cholo som tränare och den enda som faktiskt såg bra ut var den mot Sevilla under guldsäsongen. Den här matchen påminde mycket om den mot Rayo för två säsonger sedan eller Osasuna för fem säsonger sedan. Det är lite praxis att laget inte är särskilt bra under de första 2-3 ligaomgångarna under Simeones ledning.
Real Madrid FantastIsco
8/22/2016 00:23
@ADCS (red):


Även vi brukar ha några matcher per år där i princip inget går in. Extra jobbigt när det händer i premiären givetvis.
Atlético RK!
8/22/2016 00:23
@ADCS (red):

Det är bara så som Simeone gör, genomgående alldeles för defensivt och fegt. I slutändan är det nog svårare att vinna titlar med ett så defensivt spel, jämfört med om man i alla fall hade varit lite mer offensiva.
Atlético paniagua
8/22/2016 00:19
Är det någon som minns när vi gjorde mål på ca varannan hörna...?
Atlético ADCS (red)
8/22/2016 00:19
Atleti anno 2005 vibbar idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
8/22/2016 00:18
Håller med om att startelvan inte var optimal. Såg mer ut som att starta en match borta mot Bayern eller nåt för att få med sig 0-0. Vet inte vad Simeone tänkte där. Ytterst skumt.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético pego
8/22/2016 00:14
det var ju tråkigt....
Atlético ADCS (red)
8/22/2016 00:14
Då var ligan lite smpkörd redan nu. Så jobbigt är det att spela i samma serie som Barcelona och Real. Tappa poäng i sådan här match innebär att man redan jagar dom där två. Kan inte se någon dom tappa såna poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
8/22/2016 00:13
Detta var ett fiasko. Alldeles för defensiv uppställning från start. Men 20 hörnor och endast en blir farlig.. Under guldsäsongen hade vi gjort mål på 15 av dem tjugo hörnorna. VAD HAR HÄNT ME VÅRA FASTA?! Tur för Gameiro att han satte straffen. Men att Navarro ska få trycka in en balja i 95.. SPARKA NER HONOM FÖR FAN. Äeh aldrig skådat ett mer ineffektivt Atleti.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Atleticoper
8/22/2016 00:12
Jag finner inga ord...
Atlético DeBe
8/22/2016 00:11
Att domaren lät spelet fortsätta efter första rensningen är katastrof
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Cholo es un dios
8/22/2016 00:11
Här får man känna direkt hur det är att vara Atleti-supporter....
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético eduardo c
8/22/2016 00:09
helt jävla otroligt...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
8/22/2016 00:08
Vafan håller dom på med
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
8/22/2016 00:07
Vidrigaste matchen nånsin
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
8/22/2016 00:06
Hahahah ...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Chewie
8/22/2016 00:01
20 hörnor!!!!!???
Postat via SvenskaFans-appen
Valencia Bat
8/21/2016 23:24
Helt otroligt hur den här matchen står 0-0 typ femte skottet i närheten av eller i stolpen nu xD
Atlético gurra1993
8/21/2016 22:53
GAmiero din soppa
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
8/21/2016 21:58
Riktigt tråkig elva dock
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: