/spanien/atletico/forum/324.aspx/spanien/atletico/forum/324.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Atleticos
7/17/2014 11:33
Hur går det för penyan? Är det fortfarande möjligt att gå med?
Atlético ADCS (red)
7/17/2014 11:21
@KristoferDelija:


Inte för att vara elak, men en Barcelonasupporter kanske inte ska ta den diskussionen. Ni ligger bland toppen av Europas köpeklubbar och spenderade pengaliga senaste 5 åren. Bättre om en typ Villarrealsupporter hade skrivit den kommentaren.

No offense... just my 5 cents
Barcelona KristoferDelija
7/16/2014 20:27
Pengarna vann ännu dag över fotbollen. Chelsea, City med flera en skam för fotbollen.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
7/16/2014 20:07
Tack för alla fina stunder Filipe, men ta ditt pengakata hjärta och dra at helvete. Hoppas du gillar pissvädret i London.
Atlético Kakan_Atletico
7/16/2014 18:06
20 miljoner för Callejon? WTF?!?!?! Är ju knappt värd hälften. Vill dessutom inte se honom i Atletico. Usch fy o blä!!
Atlético belgaren
7/16/2014 17:27
Visst att vi behöver ytterligare anfallare men vi kan inte ha ett centralt mittfält med Gabi, Mario och Saul.. Här behövs en klasspelare till!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kjelleman
7/16/2014 17:18
Kan Atletico värva Gaitan så är det bra , dom andra tilltänkta blir nog mycket svårt att få.
Men det finns Argentinska spelare med EU pass som borde vara mycket billigare tex Luciano Vietto som är lika lovande som Correa och
Emmanuel Gigliotti som är en bra målskytt i Bocca Juniors
Atlético Silverlund
7/16/2014 16:49
Är nog svårt att balansera mellan att få "rätt" betalt och upprätthålla goda relationer till andra klubbar. Men i Chelseas fall borde det ha gått att krama ur hela klausulen, kan tyckas. Och vad gäller att agera i kulisserna; är det ens möjligt med dagens snabba informationsflöde?
Atlético AndeeI
7/16/2014 16:36
Ska ändå Chelsea köpa sig till alla framgångar eftersom de själva inte lyckas utveckla några spelare, och eftersom de tycks ha ändlösa summor av pengar så får man väl för fan se till att de betalar klausulerna? Svagt av ledningen.
Filipe är ju samtidigt en riktigt svikare, hade högre tankar om honom om jag ska vara helt ärlig. Men dagens fotboll ser ju ut som den gör. Räcker ju med att du spelar en säsong på den här nivån, och i sin tur behöver du inte göra något resten av ditt liv. Likväl tycker du inte att du får tillräckligt bra betalt.
Och än så länge tycker jag i övrigt att vi gjort ett bra transferfönster. Man måste ändå ha i åtanke hur det sett ut tidigare säsonger när vi mer eller mindre genomfört våra värvningar den sista transferdagen. Jag är helt säker på att vi förhandlar i kuliserna om de spelare som vi behöver. Detta beror i så fall i hög grad på Cholo, som inte viker sig. Med tanke på föregående säsonger måste ledningen dessutom lyssna på hans krav.
Atlético Silverlund
7/16/2014 16:26
OK, ny potentiellt grym målvakt klar, och Filipe är redan ersatt; då står vi lik förbaskat utan renodlade anfallare, bortsett från Mandzukic, och av de senaste ryktena att döma är det inte det Atlético jagar, utan flera ytterforwards och släpande anfallare. Nog för att Gaitán hade smakat mumma, men en klassanfallare hade ju inte suttit fel att få in så fort som möjligt, eftersom vi saknar en hel del i sista tredjedelen som det är nu.
Atlético Chewie
7/16/2014 13:38
Så oerhört jävla dåligt att vi inte kan få dom sista miljonerna för Filipe. Det är väl bara att sluta diskutera med Chelsea innan de säger att de är villiga att betala klausulen.
Atlético Svennebanan
7/16/2014 12:42
Tänkte bara kolla, finns det någon inbiten atletico supporter boende i Halland?!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético El kulan
7/15/2014 20:48
Är det inte lite tyst angående ryktade anfallare till Atletico? Det kommer att behövas åtminstone en (troligtvis två om inte Leo ges plats i truppen) men ryktesmässigt är det tyst just nu. Är Lukaku helt avskriven? För övrigt; några nyheter om Sosa? Är han tillbaka i Ukraina?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Sk018
7/15/2014 15:36
Grym uppföljning av alla rykten i artikeln! Det jag själv funderat över är vilka positioner och spelartyper man är ute efter. Misstänker att oraklet Zoran iaf har lite insyn?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
7/15/2014 11:18
Det känns inte bra det här. För många viktiga spelare från förra säsongen lämnar och för få ersättare har kommit in. 9 spelare som fick mycket speltid lämnade och endast 3 spelbara spelare har kommit (räknar ej Correa). Hur har de tänkt att behålla "stommen" och bygga vidare på den? Förstår inte poängen med att sälja ihjäl truppen och sedan ersätta med €27+ spelare.. Edit: Köper vi in Oblak och Gaitan försvinner ytterigare 4 spelare.. 13 vs 5 spelbara spelare. Det känns inte bra!
Atlético Kakan_Atletico
7/14/2014 22:54
– Jag har tagit beslut att lämna för Atlético, ända sedan jag var barn har jag drömt om att spela i den spanska ligan, som är mycket bättre än den portugisiska, säger han till A Bola.

Är väl inget påskrivet. Men det kan inte vara långt borta nu!
Atlético AndeeI
7/14/2014 21:24
Kontrakten med Oblak är väl ändå inte påskrivet eller?
Atlético AndeeI
7/14/2014 21:23
Varför du aldrig fullt och fast ska lita på Wikipedia, eller så vet skribenten helt sonika mer än vi :) Jan Oblak, Current team: Atlético Madrid
Atlético belgaren
7/14/2014 20:22
Hur har det gått för Pedro Martín, nån som har lite bättre koll där? Han fick ju hänga på A-laget ett tag innan han blev utlånad till Numancia, men sen har man inte hört så mycket om honom.
Barcelona KristoferDelija
7/14/2014 18:04
Oblak verkar bli klar när som helst. Gratulera till en utav världens bästa målvakter i framtiden. Sjukligt lik Courtios.

Sen är det helt rätt att Atletico går efter Gaitan. Visst Iturbe va fantastisk i Hellas o va en utav Serie As bästa mittfälate och enorm potential.

Men Gaitan är är bättre än Iturbe. Gaitan är mer komplett och kan användas på flera positioner och uppställningar.
Han är grym på att anpassa till alla olika positioner på grund av att han är så komplett spelare och så kan värdera alla olika situationer på grymt imponerande sätt.

Förstår varför Cholo vill ha Gaitan så mycket för det är en fantastisk spelare och så kompletta spelare är svåra att hitta dagens fotbollsvärld.
Atlético zoran
7/14/2014 17:21
@rawkus [siempre contra la peste blanca:


Jag skriver alltid ut vad spelarna har för pass i Altas y Bajas.
Atlético zoran
7/14/2014 17:19
@ADCS (red):


Jag är nästan helt övertygad om att Atlético "jagar/jagat" Iturbe för att sänka Gaitáns pris. Juventus har mer eller mindre säkrat Iturbe, problemet nu är att Benfica inte behöver sälja spelare för att få det att gå ihop ekonomiskt.

Shaqiri har kvalitéer för att bli en riktig crack, problemet är väl att hitta en tredje part som är beredd att investera pengar i honom, hur konstigt det än låter..
Atlético CosaFai?
7/14/2014 15:59
ADCS (red)//
Jag känner likadant, sen tror jag ändå att det är Juventus som plockar honom.
För mycket pengar för en spelare som har haft en bra säsong i Hellas Verona, om vi köper Iturbe så kan vi lika gärna köpa Luca Toni som gjorde 20 mål.

Shaqiri, Konoplyanka, Yarmolenko eller någon annan FÄRDIG spelare vill jag hellre se för de pengarna.
Atlético ADCS (red)
7/14/2014 15:10
Jag är inte 100% på det där med att jaga Iturbe så intensivt för den summan. Då betalar man överpris för nåt man inte riktigt vad man får. Han har inte riktigt visat upp sig på den stora scenen och har fick sparsamt med tid Portugal. Han har hellre inte spelat de stora matcherna och har en ganska dålig statistik för den prisklassen från en liga på dekis.

Jag skulle hellre gå efter Shaqiri. Man vet vad man får. En högstanivå i världsklass där han ser ut som Arda på turbo och en offnivå som inte sjunker allt för mycket.

Han kan de stora matcherna, liga, CL och tuffa förvarare i Tyskland. Han skulle vara ideal för Atlético.
Valencia J.T. - Ayala
7/14/2014 10:35
Rösta på det snyggaste målet i VM.
Se länktips
Atlético Kjelleman
7/14/2014 08:39
När det gäller passen så är det så att Gaitan har Argentinskt
Ansaldi Argentinskt / Italienskt
Iturbe Paraguay / Argentinskt
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
7/14/2014 01:02
@Chewie:


Har ej hittat nagot, trots att jag kollat igenom 9 sidor. nte för att Internet är den absoluta sanningen, men nagonstans brde det snappats upp.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
7/14/2014 01:01
CossaFai: Osäker pa om det gäller hela Latinamerika, men visst brukar det röra sig om 2 ar(inte säsonger) i de flestas fall?
Atlético CosaFai?
7/14/2014 00:31
Stämmer det att sydamerikaner får snabbare medborgarskap i Spanien/Portugal än i andra länder?
Atlético Chewie
7/14/2014 00:04
Han har väl italienskt medborgarskap? Eller har jag fått för mig det kanske. Jag tänkte nog på Ansaldi.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: