/spanien/atletico/forum/313.aspx/spanien/atletico/forum/313.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético zoran
7/30/2014 22:10
@ADCS (red):
Simeone vill ha klara spelare på den typen av nyckelpositioner. Miranda var ingen medelmåtta när han kom till Atlético utan Manzano visste inte hur han skulle använda sig på bästa sätt av honom så det blev bänken istället för en startplats. Han var också en av brasilianska ligans bästa försvarsspelare under fyra säsonger mellan 2007-2010 och det under en tid när det fanns en hel del bra försvarsspelare där han utöver det också lärde sig att vinna. Ska man ersätta Miranda så måste man göra det med någon av liknande kaliber för det finns helt enkelt ingen tid att spela in någon ung spelare som inte är van vid de höga kraven och nivån som Miranda har satt tillsammans med Godín under Cholos ledning. Då skulle man ha släppt Miranda i början av sommaren och inte nu. Jag är inte särskilt övertygad av Iñigo Martínez på den allra högsta nivån även om han i grunden är en god försvarsspelare. Real Sociedad behöver dessutom inte sälja spelare vilket innebär att de vill ha utköpsklausulen för honom. Han är inte värd €40 miljoner. För det kan man få klara spelare billigare.
Atlético ADCS (red)
7/30/2014 22:01
zoran// Det jag menade var inte att nån av Sociedadbackarna är bättre än Miranda nu. Jag tänkte mer vad Simeone kan göra med dom. Det är bra råmaterial. Hur många av våra spelare var egentligen bra innan Simeone utvecklade deras hjärnor. Innan Simeone kom så skulle vi inte ens ha fått 5 milj för Miranda eller ens 7 milj för Costa. För att inte tala om Juanfran, Gabi, Mario och Koke. Självklart är det svårt att ersätta Miranda på gång, men vad jag minns så fick Simeone igång dessa på den tiden medelmåttor ganska snabbt. Så varför skulle han inte kunna få ut en högre nivå från tex Inigo?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
7/30/2014 22:01
Någon som kan beställa en historielektion till Valenciafansen som är besatta av vårt forum?
Atlético gurra1993
7/30/2014 21:55
Fan är jävligt sugen på att veta var Valencia fansen hittar sin kalla fakta vikipedia?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
7/30/2014 21:54
Kung Villa// En kavalkad av faktafel. Episkt okunnigt trollinlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético RK!
7/30/2014 19:56
I princip allt Kung Villa skrev var felaktigt. Utöver det rawkus har skrivit så har Atletico fler europeiska titlar (1 cupvinnarcup och 2 EL) än Valencia, vann inte ligan 1995 utan 1996, har fler segrar och färre förluster historiskt i La Liga än Valencia, och så vidare och så vidare.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
7/30/2014 19:47
Kung Villa:

"Valencia har varit i CL-Final två gånger men din klubb Atlético bara deltagit i Europas prestigefyllda turnering en enda gång i er klubbs historia!"

Ehmm... Vi har dock slutat tva bade 1974 samt 2014. Sedan har vi väl deltagit i iaf 9 upplagor totalt(gamla namnet pa turneringen inräknat)?

Väl mött.
Atlético olleulv
7/30/2014 19:40
Kall fakta med 4 faktafel. .. så.. nu snälla alla. .. skit i att kommentera det där. Jag blir den enda. :)
Kung Villa
7/30/2014 19:31
@Karl Pilkington (red):

God kväll Viktor...

Först och främst, vilka var ni innan den där ligatiteln? Det är ett faktum att ni under flera år legat efter oss, tänker främst på att ni varit mittenlag och t.o.m. ett bottenlag!

Jag gillar även att du negligerar att Atlético åkte ner från La Liga för inte alltför svunnen tid. Valencia har varit i CL-Final två gånger men din klubb Atlético bara deltagit i Europas prestigefyllda turnering en enda gång i er klubbs historia!

Innan denna ligatitel så vann ni den senast år 1995.... Valencia däremot vann den två gånger under modern tid då Barca och Real även då var starka!

Valencia vann titlar som ni kunde bara drömde om vid den tiden och hade tredjeplatsen minst tills de två föregående säsongerna. Valencia har deltagit betydligt fler gånger i CL än er samt om man jämför våra positioner i La Liga så har Valencia ett helt överlägset facit. Acceptera att Valencia är bättre och större klubb och nej, säger inte det för att jävlas för så ligger det till!

Sist men inte minst så har Valencia fler europeiska titlar än er.

PS: Kan även tillägga att allt jag skrev ovanför är kall fakta som INGEN Atletico-fan på forumet kan förneka :)

Väl mött!
Atlético olleulv
7/30/2014 18:26
Inget om Lavezzi idag?
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
7/30/2014 17:43
Släpp han snabbast möjligt, med andra ord. Han kan ga vidare och viktigast av allt: Klubben kan ga vidare.
Atlético zoran
7/30/2014 16:53
Miranda har redan sagt att han kommer stanna, men problemet är att han är frestad att lämna Atlético eftersom de klubbarna som är intresserade av honom erbjuder en enorm lön. Han kommer inte få samma möjlighet att tjäna så mycket pengar i någon annan klubb under resten av sin karriär om han inte lämnar nu. Det är inte så konstigt. Han är i den åldern där man kan skriva ett sista riktigt bra kontrakt.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
7/30/2014 16:44
Miranda kan dock sätta ned foten själv om det inte är han som babblat för pressen. Koke gjorde det ju, och otaliga spelare har gjort det tidigare.

Min kommentar var dock menat ur Mirandas vinkel, alltsa att det var han. Tack för delen gällande agenten, paniagua - enklast att undvika framtida missförstand sa :)

Gimenez anser jag i det fallet vara den som skall ersätta. Att han en landsman bredvid sig, som man lirade ett "ok" VM med, borde ju kunna gjuta samman ett fint par. Hur ligger det till med icke-EU platserna?
Atlético CosaFai?
7/30/2014 16:42
Är inte Musacchio en av ligans bästa backar? Dessutom så är han bara 23 år ung. Jag kanske bara har fått för mig att han är väldigt bra. Kanske en spelare för oss om vi förlorar Miranda?
Atlético paniagua
7/30/2014 16:33
@rawkus [siempre contra la peste blanca:

Frågan är om det är Miranda som desperat vill bort eller om det är Mirandas agent som desperat vill att Miranda ska bort.
Atlético zoran
7/30/2014 16:31
Miranda är en mycket bättre mittförsvarare än Iñigo Martínez som dessutom har en prislapp som är bra mycket högre än hans egentliga värde. Atlético ska inte släppa någon om de inte tycker det är värt det, speciellt inte Miranda. Folk tror att det blir lätt att ersätta honom, men i själva verket erbjuder inte marknaden en försvarsspelare av samma kaliber till ett bra pris. Inte i nluäget i varje fall. Det är lätt att frestas av pengarna och om det skulle dyka upp någon som är av en liknande kvalité så bör man slå till, men nu återstår ungefär 3,5 vecka till säsongsstarten och då blir det oerhört svårt att spela in någon som bidrar med samma kvalité som Miranda.

Tappar man tre av fem spelare som utgjorde försvarslinjen från förra säsongen så kommer det inte vara lika stabilt i defensiven. Det kan ni lita på.

Alderweireld är mittförsvarare. Det är hans naturliga position, inte högerback.
Atlético gurra1993
7/30/2014 16:24
Inigo hade vart en bra värvning
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
7/30/2014 16:18
Om det är helt sant om Mirandas attityd angående att vara eller inte vara i Atlético så är det bättre att släppa honom. Jag tror dock inte Toby är fulländad mittback. Jag gillar inte att sätta spelare på platser som inte är deras naturliga position. Jimenez däremot, visade under VM att fungerar han alldeles utmärkt med Godín. Jag tror vi har en framtida toppback i honom. Annars tror jag vi ska fortsätta göra affärer med La Real om Miranda säljs. Både Mikel och Iñigo är bra ersättare med rutin från liga och Europa..
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
7/30/2014 15:53
Miranda visar aterigen det jag menade med gnälliga spelare som desperat vill bort.

Lat han dra - bättre att ha en grund byggd pa spelare som faktiskt VILL spela i klubben. Rensa bort ogräset, illa kvickt.
Atlético 3-5-2 (f.d. Tigern)
7/30/2014 13:48
En ersättare som inte kostar i närheten av 25 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético 3-5-2 (f.d. Tigern)
7/30/2014 13:48
En ersättare som inte kostar i närheten av 25 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético 3-5-2 (f.d. Tigern)
7/30/2014 13:47
Äger Atleti hela Miranda? Eller är där agenter etc inblandat? Hur som helst är 25 miljoner euro mycket pengar för honom. Sälj säger jag, tror klubben lätt kan hitta en bra ersättare.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
7/30/2014 13:28
25 miljoner euro för en mittback i Mirandas ålder är jäkligt mycket pengar.. Men med tanke på hans kvalitéer så är det häl tveksamt. Hade varit jobbigt att förlora 3 av 5 spelare där bak.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético eduardo c
7/30/2014 12:41
Fan vad Miranda håller på, är det inte bättre att släppa honom? Istället för att han inte satsar 100%, blir bänkad, gör en sämre säsong och blir tvungen att säljas för mindre.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
7/30/2014 11:10
@paniagua: Som du säger, X antal tårar har runnit för denna videon... Den längre finns nog på tuben men hittar inte.

Jag har hela matchen inklusive hela eftersnacket på cirka 1 timme på datorn.
Atlético paniagua
7/30/2014 09:09
@Alexander Ivanovski(red):

Synda att du inte fick med hela eftersnacket av kommentatorerna. För oss som talar spanska är det tårframkallande det som sägs om Atletico och deras spelare av kommentatorerna. Det finns en längre version (egentligen hela matchen) men där man följer hela firandet ca 6-7 minuter efter avblåsningen. Underbara ord att höra.
Atlético paniagua
7/30/2014 09:01
...dock så måste det nog till anfall från sidorna med en spelartyp som Mandzukic på topp.
Atlético paniagua
7/30/2014 08:59
@Garra:

Nja, antingen 4-4-2 som förra säsongen, eller egentligen som jag ställt upp det nedan 4-1-3-1-1 med Tiago som sittande och Gabi-Koke-Arda som offensivare. Griezmann som släpande forward. Det var därför som jag la Arda/Lavezzi som roterande, då får man en kantspringande mittfältare, eller t.o.m. två om Koke tar den andra kanten. Alternativet skulle ju kunna vara en 4-2-3-1 uppställning, med Tiago och Gabi som sittande Koke centralt och Arda/Lavezzi och Greizmann som kantlöpare. Arda och Koke skulle ju kunna byta plats för att ge utrymme för Kokes grymma inlägg. Annars tycker jag att kantspringandet på högerkanten redan sköts med bravur av Juanfran.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
7/30/2014 02:46
Bjuder på denna sålänge ;)
Atlético gurra1993
7/30/2014 01:08
Haha det är lugnt hade bara varit underbart å kunna se det om å om igen :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: