/spanien/atletico/forum/2657.aspx/spanien/atletico/forum/2657.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Jesus Gil
9/21/2005 16:58
Kharles och unnamed//
Colchoneros = Madrassmakare
Barcelona Kharles
9/21/2005 16:40
Sakta i backarna nu. Det var uppenbart att jag menade att personen ifråga utnyttjade forumets gästfunktion för att kasta skit på folk och inte själv få skit för det.

unnamed

Colchoneros = Mattvävare och indios = indianerna
unnamed
9/21/2005 15:09
Hej, jag undrar bara vad era smeknamn betyder: Colchoneros och Indios?
Calderon
9/21/2005 15:08
han menar kanske att relationen blivit sämre.
Inte sexet.
Det där med demaskering är lite skumt
för det finns inget sånt, mår Kharles bättre av att det lyser en supportertröja bredvid namnet eller?
Det låter på Kharles som att det kommer bli andra bullar om man "demaskerar" sig, typ att nu fan ska vi se, bara han har supportertröjan??
Detta är ett forum, här diskterar man fotboll, oavsett nick eller supportertröja.
WizfromOz
9/21/2005 14:44
...min sexlösa relation med min tjej har just blivit sämre.

Är det möjligt enligt logikens alla lagar?

Kharles

Förstår inte på vilket sätt jag demaskerar mig. För mig är du endast "nicket" Kharles på SF och jag ser ingen som helst skillnad om du hade kallat dig själv något annat whatsoever!
Barcelona Kharles
9/21/2005 14:23
Jaha, var det inte du så var det väl någon av dina kompisar. Ganska ryggradslöst att hålla på så och utnyttja forumets gästfunktion.
Atlético Strelj
9/21/2005 12:49
Kharles// Jag gillar inte dina patetiska uppviglingsförsök mot mig ;)

Dessutom har du omedvetet lurat mig att gå in och skriva här igen så att det håller på att bli en vana.
Barcelona Kharles
9/21/2005 12:09
Hehe, är det saxat från senaste numret av Carefree? Skulle inte förvåna mig om det var Strejl.


Namn: Etooooooooo (Gäst )
Sänt: 2005-09-21 11:51:41
Hej

Jag är en typisk barcasupporter som mår jättedåligt av Andersitos artikel, Har haft svårt att sova inatt, för att några meningar blev lite fel, jag fattar inte detta har kunnat ske, min sexlösa relation med min tjej har just blivit sämre för att artikeln orsakat mig sveda och värk, som i sin tur bidragit till att min impotens blivit värre, därför hackar jag på folk här på forum för att ta ut den ilskan, vi på barcaforum har höskolebetyg på svensk litteratur och skrivning, jag förtår inte varför mer folk på Svenska Fans inte kan vara som oss, dvs att vi inte har nåt liv, det är därför det är så viktigt att allt blir rätt här på forum, annars faller mitt liv isär, det är svårt för mig att erkänna sånt här.

Tack för eran tid
MvH , Camp Nou
Athletic Etoosannolikt
9/21/2005 11:56
Fantastiskt rolig den där krönikan om Henke. Skrattar fortfarande. Grattis till en bra match med två lag som gjorde en bra insats. Har redan från början trott mycket på Atletico i år, synd bara att man inte får se Ibagaza, en klar favorit. Funderar på att åka ner och se Barcelona-Atletico, tror det blir en viktig match för guldstriden.
Etooooooooo
9/21/2005 11:51
Hej

Jag är en typisk barcasupporter som mår jättedåligt av Andersitos artikel, Har haft svårt att sova inatt, för att några meningar blev lite fel, jag fattar inte detta har kunnat ske, min sexlösa relation med min tjej har just blivit sämre för att artikeln orsakat mig sveda och värk, som i sin tur bidragit till att min impotens blivit värre, därför hackar jag på folk här på forum för att ta ut den ilskan, vi på barcaforum har höskolebetyg på svensk litteratur och skrivning, jag förtår inte varför mer folk på Svenska Fans inte kan vara som oss, dvs att vi inte har nåt liv, det är därför det är så viktigt att allt blir rätt här på forum, annars faller mitt liv isär, det är svårt för mig att erkänna sånt här.

Tack för eran tid
MvH , Camp Nou
Deportivo Fabian N
9/21/2005 11:31
Andersito, underbar krönika. Dels för att poängen är viktig men framför allt för den enorma kärlek jag hyser till den formen av humor - att dra ut på något så långt som möjligt. När vi möter Barca blir det "copy-paste" från min sida. ;-)

Det är om jag skrivs ut från sjukhuset nån gång, det slaganfall jag drabbades av efter att ha sett de ohyggliga meningsuppbyggnaderna blir inte bra om jag inte kan sniffa upp 200 000 till en operation.
Jag skickar fakturan. ;-)
Atlético andersito
9/21/2005 09:34
aohlen:jag känner inte till några svenska supportrar som bor i Madrid just nu. Men jag har själv önskan att dra ner nån gång för att kolla på mina hjältar.
Atlético andersito
9/21/2005 09:29
Oj, det blev visst mycket ståhej över min artikel. Erkänner villigt att meningsuppbyggnaden var dålig och ber om ursäkt för vissa sär och ihop skrivningar. Det måste verkligen ha varit jobbigt, och jag ber er som har lidit mest av artikeln kontakta mig för all den sveda och verk som artikeln orsakat.
Atlético aohlen
9/21/2005 02:23
Hur är det med representationen från de svenska atléti-supportrarna i Madrid? Var och såg matchen på Calderon i söndags (en jävla stämning) och tänkte nog gå och kolla så mycket som möjligt under säsongen. Skulle ju kunna vara kul att ta en pilsner innan matchen om det är fler som brukar gå.
Sinalco
9/21/2005 00:01
Kharles / Angående Kezman, han varken hatar eller ogillar Chelsea. Han var jävligt bitter efter att dom sålde han och han ville ju bli såld, men han va bitter för att dom inte gav han en ärlig chans och visa upp sig. Han ville inte lämna klubben som en flopp. Han var bitter, han hatar inte Chelsea. Sen har han sagt i en intervju någon vecka efter att han kommer hålla kontakten med flera av spelarna i klubben och kommer komma tillbaks till London och hejja på Chelsea som ett fan.
Barcelona Kharles
9/20/2005 22:58
Fair enough.
Atlético Strelj
9/20/2005 22:25
Kharles// Därför att Chelsea (och Peterborough) är nummer ett eftersom det är något man har växt upp med. Mina favoritlag i Spanien, Italien, Tyskland (som mer har tillkommit på vägen) följer jag mest bara när jag kan se dem på TV och läsa om dem som här, det är liksom inget jag söker upp aktivt på samma sätt som Chelsea. Att jag skrev här efter vinsten över er har att göra med att först vann Chelsea på lördagen, varpå Liverpool och United spelade oavgjort, sedan slog Sampdoria, som är mitt lag i Italien (sedan Vialli, Mancini-tiden) Milan varpå Atletico vann över Barca. En helt perfekt helg för mig alltså, och därför kommenterade jag det på Chelsea, och för ovanlighetens skull även på Sampdorias och Atleticos forum. Att jag sedan skrev lite nedlåtande om Barca har ju att göra med att jag tycker ungefär samma sak om dem som du gör om Chelsea.

Angående Kezman så vet jag inte riktigt, ibland verkar han ju ha sagt att han är glad att Chelsea släppte honom utan problem så han skulle få mer speltid, samt att han trivdes bra i klubben, men förstod att de inte ville ge honom fler chanser eftersom allt blev mest fel där. Å andra sidan har han ju efterhand uttryckt Chelsea i negativa ordalag. Vilket jag tror åtminstone delvis har att göra med att han måste avskärma sig från dem och visa ett slags hjärta för sin nya klubb utåt.
Barcelona Kharles
9/20/2005 22:10
Strelj

Kudos för det sansade svaret. Men om du nu är den supporter av Atleti som du säger, hur kommer det sig att du aldrig skriver här? För mig är det tydligt att du bara ville "gloata" som det heter på engelska.

Angående Kezman så är kanske 'hata' ett starkt ord, men att döma av hans uttalanden efter ankomsten till Atleti så verkar det som han inte har mycket till övers för klubben han lämnade.
Atlético Strelj
9/20/2005 21:52
Förresten, helt plötsligt hatar Kezman Chelsea också, vilken är källan till detta påstående?
Atlético Strelj
9/20/2005 21:49
Kharles// Du är lustig du. För det första har jag hållit på Atletico sedan dubbeln, däremot är jag inte alls lika passionerat intresserad av spansk fotboll som av engelsk, och därför skriver jag väldigt sällan i något spanskt forum. Men jag förmodar att du tänker på när jag nämnde Barca i Bilbaos forum pga av en krönika som fanns hos dem, och därmed logiskt nog kommenterade den hos dem, (förutom detta och Chelseas forum där jag skriver kontinuerligt vet jag inte var, när och hur du har läst mina "patetiska" uppviglingsförsök mot "din" klubb), att du sedan drar någon slags slutsats till att jag inte är Atletico-supporter för det är rätt förunderligt. Alla som känner mig vet att jag har följt Atletico i alla år, men du vet ju tydligen bättre som vanligt?

"Vi" (precis som Barca är "din" klubb) är liktydigt med Atletico, om du inte förstod det så är det klargjort nu. När nu "vi" slår Barca och Real är det alltid lika skönt, och i år tror jag för första gången på länge på en realistisk chans för Atletico.

Vad har Torres och Kezmans kommentarer med saken att göra överhuvudtaget. Det är väl kul för er att Torres kallar er Spaniens bästa klubb? Och att Kez säger det han säger är väl knappast förvånande, med tanke på hans egen situation och med tanke på att det är sant. Atletico har varit en större klubb än Chelsea. Att Petrov håller på Barca är också irrelevant, visst är det sorgligt, men det spelar knappast någon roll. Så varifrån kom korståget den här gången?
Ibanez.
9/20/2005 20:54
Pablo missar väl oxå matchen mot Real S...Vilka spelar då? Calvo-och??
skublooz
9/20/2005 20:33
Ja tv4+,vad ska man säga ? Trevligt att man HÄR ser det komiska i tv4:s amatörmässiga täckning av La Liga för det är inget annat än ett skämt för oss som BRYR sig om fotboll,vi som avsätter middagar,dejter,jobb m.m. för att följa vår passion: FOTBOLL! Är det så svårt att tillsätta en redaktion som KAN sin fotboll. Istället blir det snubbar som kommenterar damhandbolls-em med glödande passion o nästa dag sitter frågande när man visar en match utan Real eller Barca. Visst kan man kräva mer men tyvärr sitter väl genomsnitts mannen i detta land o ser skiten utan att ens reagera.Det är ju därför sådana excellenta siter som svenskafans dyker upp, en slags protest från de allmänbildade fansen i detta land.P.S. Jävligt trevligt att se er kicka Barca!!
Atlético Andreas E
9/20/2005 20:12
toddez
Atlético spelar imorgon mot Real Sociedad.
toddez
9/20/2005 19:55
hej pa er skulle bara kolla om det funkar!
Spelar A.M idag
Atlético Jesus Gil
9/20/2005 19:51
Kharles//När nån bara sådär slänger ut 2 faktum som är relaterade till varandra så letar i alla fall jag efter en underliggande mening, men ok om du inte menade det jag trodde..
Atlético evol
9/20/2005 19:38
där kom länken
Atlético evol
9/20/2005 19:37
I länken är det en stämningsbild från förraårets möte mot bilbao

Är det ingen som vet än vart man kan följa matchen imorgon ?
Atlético greeneyes_x
9/20/2005 19:12
Typiskt Real att inte kunna tåla när saker inte går som dom vill.

Skulle det vara omspel varenda gång vi andra lag har fått dombeslut emot sig i en match mot Real dom senaste 10 åren, så skulle minst hälften av lagen i LaLiga få spela om sina matcher mot Real.
Alla gånger Raul har fått straff i sista minuten på hemmaplan trots att närmaste bevakare varit 5m bort.
Alla gånger vi andra har gått miste om kritiska frisparkar, straffar o.s.v solklara offside på Raul och Ronaldo.
Jag bara ryser bara av tanken.

Vill ge en ros till Valencia för att accepterade Raul idiot straff i sista min på Bernabeu när Valencia hade 0 - 1 .
Tack grabbar för att det finns lag som fortfarande tar det som riktiga män och inte bortskämda lipvalpar.

peace

Garate
9/20/2005 18:52
Håller med Greeneyes! Jag har använt forumet endast i 1,5 års tid och insett under denna tid att Kharles är den enda riktiga Barca-fansen och även om han ofta får kritik och skit av andra skulle forumet vara mycket slöare utan honom. Mycket stort minus att Perea missar Real Sociedad-spelet. Men nångång skall det lossa även borta!Det löjligaste för dagen svarar åter Real för- kräver omspel mot Espanyol! Lekstugan har för många leksaker och för många nya barn. Det krävs tid före de kan börja drömma om stora framgångar anser åtminstone jag. Baptista& RAMOS Har än så länge varit borta som hönor. Sevilla- Redaktionen måste grina åt affärerna!
Atlético greeneyes_x
9/20/2005 18:37
Jarzinho:

Vad synd da att ni har fått stryk av ett mittenlag i 2 säsonger nu, Skämms!! hahahaha!!

Och vi har exakt samma poäng som Barca dom inledande matcherna, 1 vinst, 1 oavgjord och
1 förlust.
Och då menar du att Barca har gjort en imponerande start, men inte Atletico.
Går du på nån medicin eller? undra bara?
Dålig inledning ska nog stämplas mer på Barcas panna än på våran, vi är där vi borde vara just nu med tanke på det "nya" laget tar tid att spela ihop, men vi kommer att klättra.

Snälla, kan ni på Barca forum sluta skicka era alkisar till vårat forum, för dom vräker bara ur sig skumma ogrundade kommentarer utan att skämmas för sitt miserabla fotbollskunnande.

Den enda Barcafan som håller debattklass är Kharles, alltid ett nöje att debatera med denna människa.

peace
Annons: