/spanien/atletico/forum/2629.aspx/spanien/atletico/forum/2629.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Calderon
2005-10-17 15:33
King_Rulle:

för det andra så har jag en egen liten importfirma som importerar elektronik från HongKong och Malaysia, och lyfter nog snarare mellan 350 000 - 400 000 kr i brutto.
Så ditt lönesnack kan du glömma så pratar vi om fotboll
Barcelona Kharles
2005-10-17 15:31
Ok, f.d. redaktör.
Real Madrid King_raul
2005-10-17 15:24
Calderon,
För övrig info, Jag har dubbla pass, ett Svenskt och ett Spanskt, stolt innehavare av båda och inte utslängd ifrån mitt underbara Spanien.
A-kassa utnyttjar jag inte då jag jobbar på designbyrå.
Och självklart ska vi prata fotboll här inne, sorry. Då kan jag passa på att fråga om Torres hade några talangscouter blickandes mot honom när ni gjorde bort er i helgens match? Jag menar snyggare filmningar får man ju leta efter.
Trist när han är så bra i la seleccion.

Real Madrid King_raul
2005-10-17 15:14
Calderon,
Passa mig hur JAG pratar?
Calderon
2005-10-17 15:12
King_Rulle:

Här pratar vi om fotboll, vill inte höra om ditt liv och dina alkoholproblem som du med fina ord för över på nån annan.
För det första e jag inte svensk.
Spela inte fett med stor på forum din lilla wannabe spanjorkackerlacka.
Att du blev utslängd från Spanien vid 4 års ålder för att du varit en gatutjuv, och idag misshandlar din fru och har alkoholproblem och stämplar a-kassa är inte mitt problem.
Men passa dig hur du pratar din lilla mes.
Real Madrid King_raul
2005-10-17 14:55
Kharles,
Jag är inte redaktör. Däremot har jag bidragit med designen på RM sida.
Barcelona Kharles
2005-10-17 14:18
Tänka sig att en redaktör skrev det där. (ps, jag fick inlägg nr 4k i atleti-forumet)
Real Madrid King_raul
2005-10-17 14:12
Calderon,
Det finns en anledning till att du hejar på Atletico Madrid och att ni är arbetare som vidgat sina vyer lika mkt som Stevie Wonder.
Tro fan Atletico aldrig kommer vara något lag i större sammanhang om alla är lika inskränkta som dig, låter som en smygrasist-svensson som lyfter fabrikslön på 15000kr brutto, alkoholproblem och hustrumisshandel. Lägg ner stridsyxan och se världen konsruktivt istället, kanske lever du några år längre.
Eller fortsätt vara bitter hemma i den nerslitna ikeasoffan med sofiero ölen i högernäven.
Barcelona Kharles
2005-10-17 14:02
Chris

Lugna ner dig, jag skrev fascistiska rötter. Vill du bestrida detta påståendet? Som sagt, av respekt för Atleti-forumet tar jag gärna detta till PM.

King_raul

Njut av bilden.
Calderon
2005-10-17 13:39
King_Rulle:

bra att du erkänner iallfall att Real är fascister och att alla Reals matcher är köpta med inflytande.
Uppskattar det, tänk om fler va som dig, stå för dom ni är, det är bra King Rulle.
Erkännandet är alltid det första steget till en bättre människa.
Önska att fler Real fan kunde göra det du gjorde nyss.
Tack
Real Madrid King_raul
2005-10-17 13:31
Ja ja, ALLA i Madrid är Fascister, ALLa i Katalonien är kommunister, ALLA i Baskien är för ETA.
Alla matcher Barcelona vinner är domaren köpt, alla matcher Real Madrid vinner har Franco köpt ifrån Valle de los caidos där han ligger.
Så kan inte alla fortsätta vara stereotyper i 100 år till?
Visst kan man skämtsamt ge en gliring om svunnen tid, men att älta samma sak efter varje j-vla match är så s-tans drygt!


Real Madrid chrisespaña
2005-10-17 13:22
Ja men att dom ljög för hela spanska folket (vilket är sant) gör dom ju inte till fascister, däremot lögnare.

Ungefär för som att jag skulle kalla sossarna i Sverige för kommunister bara för att dom var så otroligt inkompetenta under tsunamikatastrofen...

Du säger att PP har fascistiska rötter men att nuvarnade regering, är det PSOE ? har socialistiska rötter men att en o annan gammal kommunist kan finnas kvar. Rätt tydligt vilket parti du sympatiserar med.

Ungefär lika tydligt som att du tycker att alla orättvisor i hela världen drabbar Barca medan Real gynnas av alla och alla.

Det är okej och bra att hålla på sitt lag, men det ingår också att kunna ge lite självkritik. Tex gör Real en del saker som jag inte alls gillar. Och det gör Barca med, skillnaden mellan dig och mig är att jag inser det.
Barcelona Kharles
2005-10-17 13:11
Inte bara Barcelona-supportrar, utan alla anti-madridistas fick sig nog ett gott skratt. Speciellt efter att det publicerades på den officiella hemsidan.

Edit: Här har du.

http://en.wikipedia.org/wiki/Partido_Popular
Barcelona Kharles
2005-10-17 13:10
Fascistiska rötter? Du svammlar, har nuvarande regering kommunistiska rötter i så fall i Spanien?

De har socialistiska rötter, men det skulle inte förvåna mig om det var en och annan gammal kommunist här och var. Jag svammlar inte, det är dessa personer som ljög för hela det spanska folket om vem som låg bakom terrordådet i Madrid. Men politik hör inte hemma här, om du vill fortsätta så tar jag det gärna till PM.

Sen undrar jag hur man som Barcafan kan vara missnöjd med domarna? Ni har mer eller mindre fått alla domslut med er, tex. hur många straffar har ni fått i år? Hur många röda kort har ni fått?

Deja vu, detta är vad som flög in i huvudet på alla Barcelona-supportrar världen över när Real Madrid spelade victimist-rollen. Ha, poetisk komedi på hög nivå!
Real Madrid chrisespaña
2005-10-17 12:41
Kharles//

Fascistiska rötter? Du svammlar, har nuvarande regering kommunistiska rötter i så fall i Spanien?

Allt detta tjafs om domare börjar bli tröttsamt. Jag håller verkligen med om att något bör göras. Problemet med domarkåren i Spanien är att dom är så jävla stolta av sig att dom dels inte kan erkänna fel samt vägra göra förändringar i sitt agerande. Sen vill dom även stå i centrum mycket, gärna avgöra matcher med något kontroversiella beslut, exempelvis straffen mot Atlético. Men om ni tycker det var en skandal jämfört med vad som hänt i ligaupptakten har ni ju verkligen missat något.

Sen undrar jag hur man som Barcafan kan vara missnöjd med domarna? Ni har mer eller mindre fått alla domslut med er, tex. hur många straffar har ni fått i år? Hur många röda kort har ni fått?

Greeneyes_x//

haha, dina inlägg är aningen omogna. Men visst, vi säger att domaren åkte hem med Reals spelarbuss, det blir så mycket roligare då!
Barcelona Kharles
2005-10-17 12:28
Osasuna ligger inte i madrid.
Calderon
2005-10-17 11:54
är det nån som märkt att top 3 i tabellen är madrid lag förutom Atleti, det hade vart häftigt om va med där också, då hade det blivit Madrid top 4
Atlético Lamps8
2005-10-17 11:25
Spanska dommare borde gå någon omkurs eller nå'tt, dom är ju för skam! Spanska ligan är en av de största/bästa i världen och då måste man ju för fasen ha bra dommare.
Hur många röda kort/straffar har det blivigt i La liga den här sesången om man jämnför med Premier league och Serie A? Ganska mycket mer skulle jag tro?
Atlético greeneyes_x
2005-10-17 11:07
Det är ingen ide att argumentera med kackerlackamarängerna¨på forum, dom lever fortfarande i förnekelse av att domaren fick skjuts hem av Reals spelarbuss efter matchen.
Tyvärr så är dom blinda.
Det värsta känns nog att jag vet att vi hade piskat Real med 11 man, allting försvann efter utvisningen, motivation och glädjen, jag som fotbollsspelare vet att irritation på domaren kan förstöra jävligt mycket.
Hade Petrov fått bara köra på sin kant hade han kört över Real backlinje som en roadkill. Maxi va jävligt skottsugen men var tvungen att ta skott från skumma distanser, Torres snurade runt backarna lite då och då, lite självisk dock, annars hade Kezman satt en balja eller två. Luccin va riktig bollvinnare på mittfältet. Synd dock att han sprang sigg trött och kasta bort lite passar.
Kolla på matchen en gång till ni kackerlackor, och inse att ni fick dom 3 poängen som en gåva, men tanke på Reals spela så hade ni fått pisk annars.
Barcelona Kharles
2005-10-17 10:13
King_raul/chrisespaña

De har fascistiska rötter. Och konstigt, jag känner mig frisk som en nötkärna.

Raul blir fälld, men hade han inte blivit det så hade han ändå lyckats fumla bort bollen. Att ge spelaren rött är ändå tradition, då det handlar om Real Madrid och då domare Vazquez vill visa AS och Marca att han verkligen inte är någon cule.
Real Madrid [Butragueño]
2005-10-17 00:26
Det var ju en solklar straff!
Och Raul hade ju fritt framm att göra mål, men fälldes, och där har vi målchansutvisningen!

så jag fattar inte vad problemet är?
Barcelona La_Rambla
2005-10-16 22:05
chrisespaña//
Jo men ju snackar vi inte ett extra gult kort för snack or whatsoever. Frågan var rött kort direkt för friläges eller målchansutvisning som du kallar det, utan något tidigare gult kort. Men tack nu har du besvarat det. ;)
Micker4423
2005-10-16 21:56
Eftersom domarn förstöde hela min kväll igår, var tvungen att gå ifrån tv-n så jag inte slog sönder något, så satte jag mig vid datorn och gjorde en wallpaper, inte den snyggaste men delar mig mig om någon vill ha den :) http://files.upl.silentwhisper.net/upload2/atletico_kopiera.jpg
Real Madrid chrisespaña
2005-10-16 21:31
La Rambla//

För det första finns det inget som heter frilägesutvisningar längre, den regeln är borttagen. Den är istället ersatt av målchansutvisning. Straffen Real kan myckjet väl tolkas som en sådan även fast jag personligen inte tycker att det är rött kort, däremot är det gult. Sen om han snackar till sig ett rött är ju det en annan sak som inte involverar ovanstående regler.

Perea borde naturligtvis åka ut på fällningen bakifrån på Robinho.
Barcelona La_Rambla
2005-10-16 20:28
chrisespaña//
Jag har en fråga till dig. När en spelare blir fälld i straffområdet, bör han rimligtvis ha kontroll på bollen och ha målchans för att få straff, eller hur? Där bör vi vara överens åtminstone. Men förespråkar du verkligen att alla fällningar i straffområdet ska räknas som frilägesutvisningar? Tänk alla genomskärare, väggspel, instick mm. Du måste skämta? Fick vi som du vile så skulle vi inte ha annat än utvisningar. :)
Atlético Strelj
2005-10-16 20:26
Missade matchen igår och det är jag nästan glad för nu. Såg dock målen och straffsituationen på sporten nu och straffen är ju helt okej, men utvisningen är bara bisarr. Vad åker han ut för egentligen? Kan domaren motivera den på något annat sätt än att det var Real och då gäller ju speciella regler.
Atlético Andreas E
2005-10-16 20:26
chrisespaña
På grund av?
Real Madrid chrisespaña
2005-10-16 20:24
Andreas E //

Nej det verkar ju uppenbarligen inte så :/

Däremot kunde ju och borde både Petrov och Perea blivit utvisade...

Sinalco
2005-10-16 20:21
Det tackar vi för.
Atlético Andreas E
2005-10-16 20:20
Fixat.
Annons: