/spanien/atletico/forum/2611.aspx/spanien/atletico/forum/2611.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético el niño!
12/30/2005 22:04
Har dom börjat, eller?
Atlético el niño!
12/30/2005 22:02
Radio Marca sänder nog lite av matchen.
Atlético Andreas E
12/30/2005 21:54
Själv följer man matchen textat på AS. Är väl det enda man kan göra, antar jag?
Real Madrid R9 Ronaldo
12/30/2005 17:43
Ämne: Jag kom på en sak.
....
Rosicky är en mycket bra spelare som kan peta Ibagaza och Galletti. Bianchi kansker beslutar sig för att sälja någon. En mycket bra värvning om ni köper honom.
Real Madrid R9 Ronaldo
12/30/2005 17:41
Ämne: Vet ni någonting som....
Tror inte att någon sänder matchen, varken på TV eller stream. Lycka till ikväll!
Atlético el niño!
12/30/2005 13:42
Vet ni någonting som visar matchen, det är nog inte så många som gör det det är ingen "stor" match, eller.
Atlético greeneyes_x
12/30/2005 13:17
Jag kom på en sak.
Är Rosicky verkligen en spelartyp vi behöver just nu när vi har både Ibagaza och Galletti på bänken? EN till offensiv mittfältare?
verkar som Bianchi inte själv är medveten om att vi kör med dubbla pivotes.
Kanske skulle vara bättre att investera i en bra pivote som håller upp balansen i laget.
Med Rosicky i laget lär vi ha 5 duktiga offensiva mittfältare men 1 bra pivote ( om man räknar med en av Luccins bra dagar).
Det är lite konstigt eftersom vi bygger vårat spel just nu från våra dubbla pivotes.
Om nu inte Bianchi funderar på att byta formation så vet jag fan i mig inte hur alla ska få plats i offensiven om Rosicky kommer.
Kan nån förklara för mig varför vi håller på att värva en till offensiv mittfältare när vi inte har en enda spelskicklig pivote?
Tacksam för kreativa svar.

Aupa Atleti


Real Madrid R9 Ronaldo
12/30/2005 12:54
Ni slipper Ronaldo idag ;)
Atlético greeneyes_x
12/30/2005 12:44
Jesus Gil:

Jag trodde inte Rosicky dealen skulle bli av eftersom Dortmund gått i tysk sport tv och sagt att de vill ha 13 milj euro, men att Atletis högsta bud lär vara 11 milj Euro?
Dom sa att det inte blir nån deal, dom sa det direkt efter att Marca gått ut och sagt att dealen var klar.
Vad är det som händer? nån som vet?
Sinalco
12/30/2005 12:41
Man kan nog glömma Nihat.
Sinalco
12/30/2005 11:58
Hoshiar / Skriv i Barca's forum då.
Atlético el niño!
12/30/2005 10:57
Fan, Torres har rätt det är inte slut än...
Atlético Jesus Gil
12/30/2005 02:16
Tror Rosicky kan bli ett riktigt lyft, Ibagaza verkar vara slut och Rosicky är en grym spelare
Hoshiar
12/29/2005 23:35
Till osss (Barca fans). Här har jag lite fakta om Dos Santos


Namn: Giovanni Dos Santos
Född: maj 1989
Födelseplats: Mexiko City, Mexiko
Nationalitet: Mexikansk & brasiliansk
Klubbar: Monterrey 1995-2002, FC Barcelona 2002-?
Position: Offensiv mittfältare/anfallare
Kontraktet går ut: juni 2009

Giovanni Dos Santos slog igenom med dunder och brak under U17-VM i Peru tidigare i höstas. Den mexikanske supertalangen gick från relativt okänd till nationalidol på endast en natt när han som kapten förde sitt land till en smått sensationell seger i turneringen. Med sin fart, teknik och finess var han underbar att beskåda, och han fick också Adidas silverboll - ett pris till mästerskapets näst bäste spelare. Det som dock imponerade mest på talangscouterna över hela världen var hans enastående passningar och förmåga att vara bäst när det gäller - något som fått de flesta att dra paralleller till lagkamraten Ronaldinho.

Dos Santos växte upp i Mexiko och är son till den förre brasilianske världsspelaren Gerardo dos Santos, med artistnamnet "Zizinho". Giovanni fostrades i Monterreys ungdomsled men valde år 2002 att lämna Mexiko för Spanien och FC Barcelona. Och trots att den offensive mittfältaren fortfarande tillhör b-lagstruppen, är det endast en tidsfråga innan han får chansen på riktigt i katalanernas startelva, med vilka han för övrigt tränar med. Mexikanen rankas som en av världens största talanger och följs ivrigt av storlag som Arsenal och Manchester United.

Dos Santos beskrivs som en blixtrande kreatör som allra helst spelar fram till mål. Det draget hos honom syntes oerhört väl under ungdoms-VM när han stod för de flesta av framspelningarna till turneringens skyttekung, Carlos Vela, som gjorde fem mål. Talangen tycks också gå i arv då även hans två år yngre bror, Jonathan, är en riktig framtidsman. Problemet för Giovanni är att han saknar ett spanskt pass och skulle därför vid spel i a-truppen ta upp en av de tre platser för spelare utan europeisk nationalitet. Mexikanen och hans agent försöker dock lösa detta för att han så fort som möjligt ska kunna bli tillgänglig för Barcelonas a-lag.

Detta särskilt som att tränaren Frank Rijkaard gång på gång förklarat hur stor och fantastisk ynglingen kommer att bli när han växer upp. För allt talar ju faktiskt för det...

Citat om eller av Giovanni Dos Santos:

Om Dos Santos:
- En fotbollsspelare av hans kvalitet gör all skillnad i ungdomsfotboll. Väldigt få spelare har vad han har, och det är det som skiljer Mexiko från alla de andra, berömde Uruguays U17-förbundskapten Jorge Fossati under VM-slutspelet.

Om framtiden i Barcelona:
- Jag måste säga att min första prioritet är Barcelona. Självklart vill jag lyckas där. Men om jag märker att detta inte kan lyckas, så blir det nödvändigt för mig att studera de intressanta bud som kommit in, säger Dos Santos.

Om Dos Santos och VM-titeln:
- Jag har sett honom ett par gånger och, som sin far, har han en fantastisk fysik och för mitt land är det en otrolig glädje att ha vunnit den titeln och att ha dessa spelare för framtiden, säger mexikanen och tillika Osasunatränaren Javier Aguirre.

Real Madrid (- -Robinho- -)
12/29/2005 18:27
Vilka kanaler sänder matchen mellan oss?
Atlético el niño!
12/29/2005 17:35
Håller också med greeneyes_x o wesse då har vi två snabba ytterbackar och sen Colsa som kan backa lite när dom fyller upp på kanterna.
Atlético wesse
12/29/2005 11:57
greeneyes_x//
Håller helt med dig! Vi har absolut ingenting att förlora, och Luccin har den arbetskapaciteten och markeringsförmågan att vara offensiv högerback, han har ju dessutom en bra högerfot som borde kunna slå inlägg också!
BORT MED BIANCHI!
Atlético greeneyes_x
12/29/2005 01:05
fan Jonazzz har rätt, jag kom ihåg hur grym Galletti var på sin högerkant hos Zaragoza, han kom alltid förbi eller kom runt, va fan sysslar Bianchi med, att väla spela Gabi och Zahinos istället för en sån talang som Galletti som bara tynar bort och blir sämre på våran bänk.
Inget illa mot Atleti, men det måste vara sorgligt för psyket hos en sån bra spelare som Galletti att han sitter på bänken match efter match hos ett mittenlag som Atleti medans pundhuvet Zahinos och outvecklade Gabi kör sin grisfotboll på mittplan.
Är det ingen alarmklocka för nått jävla pundhuvet i Atletis tränarstab, ledningen eller Bianchi att Galletti är en grym spelare och borde få spela, annars hade väl inte CH mästarna Liverpool och en hel drös med andra spekulanter dragit i han.
Det värsta är att han skulle säkert bli ordinarie på sin kant hos Liverpool men vi är så jävla blinda och har åsna till tränare att vi inte ser sånt.

jag tror fortfarande stenhårt på att skola om Luccin till en småoffensiv högerback som han var bra i början på sin karriär i Frankrike, och in med Colsa och Galletti för i helvete, har vi nåt att förlora eller?

...........Franco............
.......Perea.....Pablo.......
Luccin..................Lopez
............Colsa............
Galletti...............Petrov
............Maxi.............
......Kezman....Torres.......

jag tror stenhårt på denna uppställning, kan nån faxa detta till åsnan Bianchi

Aupa Atleti
Sinalco
12/29/2005 00:59
Verkar som rätt många har chans på Galletti. Man verkar ju inte vilja spela med han, vad var meningen med köpet isf? Tycker han borde få chansen mer än det han spelat, bra spelare.
Villarreal Jonazzz
12/28/2005 23:39
Tror ni att Villarreal har någon chans på Galletti? Mycket synd att en sådan duktig spelare sitter på bänken.
Atlético Andreas E
12/28/2005 18:15
Jag har faktiskt ingen aning om det blir av. Prata med antingen Bobban eller Anders, tror dom vet mer om saken.
Atlético Rueda
12/28/2005 17:53
Andreas, i redaktionsfliken står det fortfarande om Peñan, är det något som kommer att ske eller det ligger bara kvar. Jag är annars inresserad.
Atlético Andreas E
12/28/2005 16:15
Ny, uppdaterad redaktionssida om det är någon som är intresserad.
Garate
12/28/2005 13:22
Ämne: Chavsen tar från de ....
Vi får väl se. Jag anser att Chelsea har en 35%- chans att vinna, men som vi såg förra året är allt möjligt. Också målvakspelet och försvaret är fördel Chelsea även om Puyol är fantastisk!!
Barcelona Kharles
12/28/2005 13:11
Chavsen tar från de behövande och ger till sig själva.

Mourinho är bara livrädd att förlora mot Barcelona, vilket han vet borde skett förra gången.
Atlético el niño!
12/28/2005 11:48
Matchen mot Real kan vara en bra match om Bianchi vill pröva på 4-4-2 diamant, inte så mycket på allvar och jag tror att Real kommer köra med unga spelare.
Garate
12/28/2005 09:38
Calderon-Chelsea

Pengar styr världen, så är det bara. Atleti fick både Grönkjaer& Kezman från Chelsea, så det det definitivt inte varit frågan om ett parasit-förhållande- mera en symbios. Kanske Chelsea inte skulle behöva Maniche, det är Mourinhos sak. Åtminstone respekterar de varandra ordentligt! Du har rätt att Maniche skulle vara en prima värvning för Atleti, men istället för att gråta över Chelsea- monstret, skulle du kanske kunna rikta din kritik på Toni, som är en så bra förhandlare att nästan ingen kommer till Atletico. Rosicky, Riquelme, Nihat, Javi Guerrero. Va gäller huruvida jag bör skämmas för mina åsikter, anser jag att det är allas personliga rätt för sina känslor: min modersmjölk var rödvit och blå och det är jag stolt över.Om det är Er åsikt att jag dödar forumet kan jag gå bort, ingen fara. Kom
ihåg, Calderon, fotboll är åsikter och uppfostran. Om du vill kritisera.- gör det. Jag tar det som en man ,inte som en gråtande, långhårig Argentina supporter som har en idiot- tatuering på sin arm.
Calderon
12/27/2005 22:46
Garate-

hur ställer du dig i värvningsfrågan da? behöver vekligen Chelsea sno Maniche från Atleti bara för att Essien ska vara borta i nån mån?
Chelsea verkara komma ivägen för varenda värvning Atleti planerar att göra.
Behöver Verkligen Chelsea sätta käppar i hjulet för Atleti när vi är intresserade av Mascherano och Cago?
Hur mycket du än älskar Chelsea så gynnar vi på detta forum först och främst Atleti.
Ska du försvara Chelseas värvning av Maniche framför näsan på Atleti så får du gärna göra det på Chelseas forum, inte här!
Jag skulle skämmas om jag var du, att vara en Colchonero och svara en annan Colchonero på detta forum och ha mage att försvara Chelsea och
inte gynna Atleti denna värvning.
Här försvarar du dom rödvita färgerna, annars kan du dra.
Vi klarar oss utan Colchoneros som du.
Garate
12/27/2005 22:02
Jag tycker medierna talar för mycket om Romans miljoner. Faktum är att sommaren 2003 före Roman tog över var Chelsea mycket hårt skuldsatt. Vi kunde ha gjort en Leeds eller väntat på ett under! Vi bör dock minnas att på sätt och vis lever Matthew Hardings dröm just nu. Killen var Storbrittaniens 26. rikaste människa och gjorde allt han kunde för laget innan hans tragiska helikopterolycka 1995!Ett lag vars fans är bla. Damon Albarn, Suggs&Woody( Madness), Nigel Mansell, John Major, Sebastian Coe, Dave Gahan, The Meteors, Billy Idol, bla. skulle knappast aldrig ha gått ned under jorden! Så som långtidssupporter anser jag detta vara endast en god ränta som vi får just nu! I ungefär 15 -års tid hade ManU monopelen i England, dvs mest pengar, största sponsorerna, kunde köpa vem dom ville- ingen klaga. Nu när fotbollsvärlden ser att ändringen har kommit och kommer bli långvarig, snackar man bara skit, för att man är rädd! Kom ihåg 3 år sedan hade Real Madrid megaskulder. Vad hände? Staden betalade!!! Kom ihåg, Greeneyes , du talar med en person vars 3 viktigaste saker i livet är: Chelsea& Atletico Madrid 2. Familjen 3. Hsv& Aik. Annars tycker jag att vi har ganska samma åsikter vad gäller Atletis spelare, men det viktigaste är att bli kvitt åsnan, Bianchi!!!
Real Madrid HARRY_LOSBLANCOS
12/27/2005 20:43
är det nån som vet var man kan se real madrid vs atletico här på forumet
Annons: