/spanien/atletico/forum/2466.aspx/spanien/atletico/forum/2466.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
8/20/2006 19:16
Elwis:

Du måste skoja va? Ja varför måste Villar ingripa kan man ju fråga sig? Om det kommer en skrivelse från en klubb och begär en utredning för att de anser ett fel har begåtts. Menar du att han ska slänga det i papperskorgen då?
Det fattar väl vem som helst att han måste ingripa. Sen att vissa nötter tolkar reglerna fel är ju en annan sak.

Sen att du insinuerar att Barcelona vinner ligan pga Villar är ju bara komik på hög nivå. Eller du kanske anser att Barcelonas lag egentligen inte räcker till för att slåss i toppen om det inte vore för Villar? Det sitter en massa pampar i de olika förbunden inom spansk fotboll som sympatiserar med olika lag och är socios i olika klubbar. Du hittar flera som är maränger, atlétis, chés osv. Eller du kanske inbillar dig att de är neutrala fotbollsälskare? Då ger du ordet naiv en helt annan innebörd. :-)

Sen att du lägger in små dolda förolämpningar som culo är bara smaklöst och förtjänar ingen mer kommentar. Men berätta gärna för mig vilken handling jag inte kan stå för? Hade missat att jag satt på de anklagandes bänk.
Atlético Luff
8/20/2006 18:56
Jag har comhem, att lägga till viasat sport 1, 2 och 3 kostade 59kr/mån, billigare än jag trodde...
Atlético Atlético_
8/20/2006 18:33
ajdå...hur har du fått reda på det??. för viasat måste man ha parabol, ja
Atlético guRRet
8/20/2006 17:43
En annan sak:
Såg precis att det står mellan Canal+, TV4+ eller Viasat när det gäller rättigheterna till La Liga. Viasat sägs ligga bäst till, därför undrar jag: Vad krävs för att kunna se Viasat? Parabol eller?
Tacksam för svar
Atlético guRRet
8/20/2006 17:23
Såg länken med Eto'os spottloska, och passade då på att titta på klippet där han hånas av Zaragozas fans, även om jag givetvis har sett det innan. Sorgligt att se att sånt sker inom spansk fotboll. Däremot ser jag gärna att Eto'o blir både utbuad och hånad (för han är inte precis en go gubbe, jag som många andra rent av hatar honom för hans BETEENDE) men absolut inte pga. hans hudfärg!
Atlético Elwis
8/20/2006 16:15
Ramblan,

Senaste 50, 60 åren? Menar du franco tiden då katalanerna var förtryckta? För att vara tydligare, ända sedan villar blev president hos spanska fotbollsförbundet, så har Barcelona stått över lagen. Om det här fallet är så klockrent, varför måste då Villar agera? As är vinklad, men det är ju dina argument med. Eto'os spottloska, som inte följdes av en bestraffning, var ett exempel på hur Barcelona står över lagen.

"Har det någonsin i historien hänt att en culo, förlåt mig en 'culé' har stått för sina handlingar?"

-Efter dina inlägg, så vet jag att svaret är nej. Det vore ganska meningslöst att fortsätta, då jag inte tror du har något att komma med, som övertygar mig eller någon annan.
Barcelona La Rambla
8/20/2006 16:02
Elwis:

Du missar poängen. De åkte ju till landslagssamlingen. Det var inte så att de vägrade precis. Läkaren skickar hem dem i samförstånd med Aragones. Så vad är problemet? Läkaren har ju nu i efterhand själv gått ut med att de var småskadade men att de säkert kunde återhämta sig snabbt med rätt behandling. Det är ingen som reagerar på att förbundet vägrar att flytta en tävlingsmatch som ska spelas 1 dag efter en betydelselös landskamp, trots att Barças ledning drivit på frågan hur mycket som helst. Hur bra planering är det? Supercupen är trots allt en tävlingsmatch som spanska förundet håller i. Det är alltså rätt att Barcelona ska vägras ställa upp med starkaste laget i en viktig tävlingsmatch?

Sen borde du vid det här laget vara så pass garvad för att inse att det AS skriver är en liten aning vinklad för att uttrycka det milt.

Förstår inte vad Eto'os spottloska över huvud taget har med den här historien att göra?

Jag antar att du anser att Barcelona de senaste 50-60 åren har stått ovanför lagen? Läs på din historia lite vet ja. :-)
Atlético Elwis
8/20/2006 15:51
Ramblan,

Om tittade på mitt länktips längre ner, så skulle du veta varför jag tog med UEFA i sammanhanget. Sedan varför just UEFA har blandat sig i detta, vet jag inte, jag vet bara att de också har gett Espanyol rätt - som du kan se i länktips.

Om det nu vore så lätt att få ledigt från en landskamp, så undrar jag varför de inte bad om ledighet direkt, som Gudjohnsen gjorde? För att citera Aragones från en intervju efter Islands matchen;
'-Vad tycker du om att Xavi och Puyol åkte hem igår pga skador, men tränade för fullt idag för sitt klubblag?'

'Xabi Alonso var halvskadad, men han kom ändå. Mer än så behöver jag inte säga.'

Ibland verkar det som om Barcelona får stå över lagen. Tom Eto'os spottloska bortförklarades från Barca-lägret. Har det någonsin i historien hänt att en culo, förlåt mig en 'culé' har stått för sina handlingar?
Atlético acerci
8/20/2006 15:02
Vart såg du att det ej blev la liga iår på tv4+? ifall det stämmer är det katastrofalt för egen del, fan hur många har canal+? la liga till folket!
Barcelona La Rambla
8/20/2006 14:32
Elwis:

Kolla gärna upp vad reglerna säger först innan du påstår att Villar ger Barcelona fördel. Varför blanda in UEFA i detta? Handlar det om Champions League på något sätt? Det du kan hänvisa till är Fifas och spanska förbundets regelverk, så blanda inte in UEFA i detta. Så här säger reglerna:

Art. 5
En spelare som är kallad av sitt förbund för att spela med sitt landslag, har inte rätten att spela med sitt klubblag under den tid han annars skulle varit med sitt landslag, såvida inte förbundet säger annat. Denna restriktion gäller 5 dagar, OM spelaren i fråga INTE VILLE eller INTE KUNDE slutföra samlingen med sitt landslag.

Som sagt, det är detta Espanyol hänvisar till. De har helt fel ju. Det fanns ju en överenskomelse mellan Barcelona och RFEF, spelarna skickades tillbaka till klubblaget av RFEF. Samtidigt är det ju inte så att Puyol och Xavi inte ville eller kunde vara med landslaget. De åkte till Madrid för samlingen, blev undersökta av spanska landslagsläkaren och skickades sedan hem. Alltså har förbund och landslagsledning tagit beslutet.

Du får gärna läsa på själv (länktips).


greeneyes_x:

Kan inte du berätta vilka pass och arbetstillstånd det spanska förbundet har trollat fram? Tror knappast att det är de som har hand om medborgarskapsärenden och arbetstillstånd. Möjligtvis syftar du på immigrationsmyndigheter och liknande? Syftar du möjligtvis på Messis pass? Du tycker det är fel att han ska få spanskt pass efter att ha vistats i landet sen 13 års ålder? Ok, då förstår jag.
Atlético greeneyes_x
8/20/2006 13:58
Glöm inte bort alla arbetstillstånd eller spanska medborgarskap som Spanska Fotbollsförbundet brukar trolla fram ur hatten till Barcelonas utländska spelare.

Min startelva.

-----------Franco------------
Seita---Perea---Pablo---Lopez
-------Luccin---Pernia-------
---Maxi----Agüero----Petrov--
-----------Torres------------

Jag sticker ut hakan och tar med Pernia i det deffensiva vänstra mittfältet och förlitar mig på han deffensiva säkert, snabbhet, pass och assist skicklighet.. Tror det skulle bli en hit med hans offensiva kvaliteer..

Real Madrid metman
8/20/2006 13:35
officiellt: ingen la liga i tv4 plus
Atlético Elwis
8/20/2006 11:28
OrreN,

Förhandlingarna pågår - men det verka gå trögt. Nu när man inte har någon Larsson att smöra för i La liga så kanske (i värsta falla), får Canal+ rättigheterna.
Atlético Elwis
8/20/2006 11:24
Inte så konstigt att det kändes som om Barca hade tolv spelare på planen hela förra året, när deras före detta ordförande Villar sitter i spanska fotbollsförbundet. Det är lite löjligt av Espanyol att anmäla Barcelona för fusk, men när både FIFA och UEFA ger Espanyol rätten, så kommer Villar och ger Barcelona fördelen istället.

Ni ska komma ihåg att man var på väg att bestraffa Barcelona, pga Figo attackerna på Camp Nou, (det där med grishuvudet)... Enligt regeln så skulle Barcelona då få spela några matcher på neutral mark. Det gick knappt två dagar, då denne villar snabbt kom på en ny regel, som fick Barcelona att fortsätta spela på Camp Nou. Eller spott attackerna från Eto'o - där han blev avstängd under den perioden han ändå skulle vara borta och spela för Kamerun. Dessutom så sa Eto'o att han inte spotta med flit...Här på länken nedan så ser ni att allt det där bara var skitsnack.

http://www.youtube.com/watch?v=ywhFE5jqYdU

Edit: Villar var ingen ordförande, utan en styrelsemedlem hos Barcelona. Och Eto'o fick aldrig sin avstägning - ändå brukar man gnälla i FC 'not spain'.
Atlético OrreN
8/20/2006 11:20
Kommer det att bli någon spansk fotboll på tv4+ ? Har varit borta en vecka
Atlético Jappler.
8/20/2006 11:11
costinha?
Atlético senken
8/20/2006 01:57
Det känns som att Aguirre tror på Gabi och det tycker jag är rätt! han har varit kapten MINST 2 matchen på försäsongen såg jag nyss på några bilder :) det bådar gott :) om inte maniche kommer vill jag se Gabi-Mario på mittfältet!
Atlético Andero
8/19/2006 23:24
Ingen såg matchen. Men Jurado byttes in i halvtid och ska ha imponerat. Nära att göra mål.
Real Madrid alex163 [ Ramos y Seitaridis ]
8/19/2006 23:21
Hur var Jurado? Ni som såg matchen, något positivt att berätta?
Getafe Feyenoord&AJA
8/19/2006 22:58
Nå vad säger ni om El Geta?
Turen stod inte på vår sida med några självmål =)
Atlético Andero
8/19/2006 22:36
Roligt det där. ;-) Hehe.

Anyway, ska nog börja med matchrapporten nu. :-)
Atlético Lippan
8/19/2006 22:35
jaha, hoppas vi e bättre nästa vecka
Atlético Lippan
8/19/2006 22:33
haha sen igen
Atlético Elwis
8/19/2006 22:33
Som vanligt Andero före - 11 sekunder den här gången. Jag börjar närma mig ;-)
Atlético Lippan
8/19/2006 22:32
yep
Atlético Elwis
8/19/2006 22:32
Slut...
Atlético Andero
8/19/2006 22:32
...och där var den över.
Atlético Elwis
8/19/2006 22:27
zZz...Verkar vara en äkta 0-0 match...
Atlético Lippan
8/19/2006 22:26
jaaadå
Atlético Andero
8/19/2006 22:25
Andra 0-0 matchen, måntro?
Annons: