/spanien/atletico/forum/2246.aspx/spanien/atletico/forum/2246.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético rawkus
5/18/2007 05:52
Ojojoj..

Har nu haft maraton med 2 grymma matcher i rad i slutspelsfasen(semifinal) av Mexikanska Clausuran!!

Naturligtivis(tyvarr) sa torskade Cruz Azul hemma(!) mot Pachuca(seriesegragra) 1-3... Aterigen basta avtryck? Cesar Villaluz... Han fick bara spela forsta halvlek, da han byttes ut mot en renodlad anfallare i andra. Klart ett namn att halla ogonen pa!

Nagon som borde fa chansen ute i Europa(varfor inte Atleti??) ar den grymme mittbacken Joel Huighi(stavn?)!! Sa javla stenhard och grym!! Han ar en akta Aztec Warrior!! :)
Ar ej saker pa aldern, men tippar pa 23-25 bast. Paminner mycket om Perea :) Antar att icke-EU statusen ar kranglig...annnars skulle vi fa han for en billig peng ;)

Andra metchen da? Jo, sjalvaste El Classico! Club America v/s Guadalajara Chivas!!! Sa javla skon stammning pa lilla sportsbaren vi satt pa!!

Sluated(tyvarr...) 1-0 till America, men returen badar gott!! Har nog aldrig varit med om liknande stammning under en "tv-match"! Ca 50/50 America och Chivas fans! Varje gang det skreks tex: "AMERICA" sa svarades det "Putas!!", och tvartom nasta gang! Ber er aven halla ogonen pa Guillerhom Ochocha (stavn?) - en av varldens just nu hetaste malvaktstallanger?? Han tar sakerligen steget ut i Europa 2007 eller 2008!! Grym!

Om stavningen ar taskig, sa far ni ha overseende: De har specialerbjudande Maj manad pa Jarras Sports Bar: 6 Coronas/Pacifica eller annan bars for 7US$ !!

Blev 3 hinkar for min del ;) Flickvannen va duktig och drack iaf 3 bars...more for me! :)

Ville bara dela med mig av en alldeles underbar fotbollsfest(forutom resultaten..) :)

Mexikanska Clausuran - Maste upplevas om ni har vagarna forbi !!! Galet ar allt jag kan saga!!!

Go natt!
Atlético Futre
5/18/2007 00:14
Ämne: Futre/ Du har helt r....
JFH,

Njae, just Makaay skulle jag inte vilja se i Atletico, men en spelare som har samma spelstil som honom.

Trezeguet är väl en annan drömvärvning enligt mig, men å andra sidan så skulle nog en spelare som (för att citera mig själv);

"avlastar lagkamraterna (tack vare sin spelstil) vilket kanske skulle kunna få Torres & co att prestera bättre och göra fler mål."

- vara en targetplayer som ni föreslog att man borde värva inför nästa säsong.
Hm. Har själv aldrig sett på det sättet - Torres o Aguero & co kanske börjar måla om vi har en target som drar till sig markeringar och ställer till det för olika försvar? Som du tog upp som exempel, Luca Toni skulle nog passa in bäst i den rollen, en target/målskytt.

Och som Luff nämner, vi kanske skulle bli mer av ett kontringslag om man köper en till forward (t.ex. Suazo), vilket inte skulle förändra så mycket mer än dagens situation.

En target kanske borde prioriteras först trots allt :)

Men, då ska target-spelaren inte vara Iaquinta !
Atlético Luff
5/17/2007 23:29
Håller helt med att vi behöver en stor och tung spelare, värvar vi mer av Suazo-typen så kommer bara fortsätta vara det kontringslag vi är nu.

För att utvecklas och bli ett förande lag måste vi helt enkelt ha nån som står i straffområdet och kan nicka, även MED bevakning.
Atlético JFH
5/17/2007 23:05
Futre/ Du har helt rätt i din poäng och jag kan hålla med om det du säger, men jag anser att det just är en target vi behöver. Den typen av spelare drar alltid på sig bevakning vilket lämnar utrymme för andra. De ger också en annan dimension i spelet och det blir lättare att hålla uppe bollen. Med yttrar som Maxi och Petrov som nästan alltid kommer förbi sina försvarare kan det vara nyttigt med en nickskicklig spelare.
Som målskytt har vi Torres och som djupledslöpare kommer Diego och till viss del även Arizmendi.
Men jag förstår vad du menar, fast jag tror inte att Suazo skulle bli någon större succé. Bianchi dock kan vi få utan större problem och mål gör han definitivt. 24 år också jämfört med Suazos 28. Annars finns antagligen möjligheten att värva just Makaay, om Bayern får Luca Toni dvs.
Real Madrid Pipita-y-Robzon
5/17/2007 21:35
Skit i Nani! Ni har Maxi och Petrov som är bättre!
Atlético Andero
5/17/2007 21:18
Ämne: hej alla atleticos......
Torres kommer att spela om ingenting händer på morgondagens träning. Men det tror jag knappast då man brukar köra med lättare pass för att avsluta veckan. ;-)

Han var ju skadad nyligen, men kom ju tillbaka och spelade mot Getafe senast.
Real Madrid janho
5/17/2007 21:14
hej alla atleticos....

Undrar bara Kommer torres att spela matchen på söndag? eller är han skadaD?
Atlético Futre
5/17/2007 19:44
JFH,

Nja, det övertygar mig inte, Suazo är mer än en anfallare som gör mål - han skulle tillföra mer än vad t.ex. Huntelaar eller Iaquinta skulle göra på planen. Han bär ett helt lag på sina axlar (ett ansvar som t.o.m. Torres oftast har problem med). Iaquintas kvalitéer skulle inte tillföra eller göra mer nytta än vad t.ex. Kezman gjorde under sin tid - tror jag.
Iaquinta är ingen anfallare som springer ifrån sina försvarare, Iaquinta är inte heller känd för sin teknik - och skulle han verkligen göra så många mål i La Liga?

Vi behöver ingen target, vi behöver en målskytt som man alltid kan lita på och kanske lite mer.
Med Suazo skulle vi inte bara ha en målskytt, han skulle avlasta lagkamraterna (tack vare sin spelstil) vilket kanske skulle kunna få Torres & co att prestera bättre och göra fler mål.

Men, helst en "Makaay" eller en "Nistelrooy" aktig typ skulle vara perfekt iofs, men Iaquinta är väl inte en sån spelare? Rätta mig gärna om jag har fel, själv är jag inte så säker...

Enligt mig vore Iaquinta som en lite bättre version av Mista, men fortfarande inte tillräckligt bra...
Atlético rawkus
5/17/2007 18:26
[RealMadrid- R9 Ronaldo]: Och poangen med Nani ar...?

Vi behover ej han - vi har petrov, samt Jurado(aven om jag foredrar att han anvands centralt).

Jag ar sjalv Milanista, sa jag forsatter att garva at era blivande presidenters loften om "Kaka hit och Kaka dit" ;)

"Inte ens de rikaste av alla barn far alltid vad de vill ha" ;) Varfor skulle Kaka lamna? Varfor skulle C Ronaldo lamna Utd? For att ni ar "varldens basta lag"?! Darfor ni vunnit sa oerhort mycket pa sistone? Darfor vi ar efter ar ser er ga langt i CH League? Nae, trodde val det... Forstar ej eran lednings "FM-installning". Nar ska det skapas stabilitet? Inte genom att vara intresserade av ALLA stornamn sasong efter sasong... Galacticos var ett pinsamt motto, och for eran skull hoppas jag ni anvender er av eran talangfabrik. Ni borde ju ha en hyffsad iaf :) Samt oerhort kul hur det koms in pa vart forum och smeks medhars infor Barca matchen :D Arligt sa struntar jag blankt i utgangen for er. Det ligger helt i era hander nu :)

culé hasta la muerte: kan personligen inte jamfora Gabi och Garcia, iaf inte som Gabi spelat i Atleti...
Arteta vore ej fel, lite som att valja mellan chocklad och chocklad ;)
Val mott i helgens drabbning!

AUPA!!
Atlético garmaffi_90
5/17/2007 17:59
Läste nyss att Atleti är intreserade av Fernando Baiano från Celta dè Vigo, hans kontrakt går ut om ett år, men han själv sägs vilja skriv på ett nytt kontrakt även om Celta Vigo åker ur Primera Divison.

Jag tycker att klubb-ledningen borde satsa på en annan forward än Fernando Baiano, där han själv och Celta haft en tung säsong, även fast Baiano nätat 11 gånger den här säsongen.

Atlético senken
5/17/2007 17:43
på dem senaste 3 matcherna har Ruben Ramos gjort 5 mål :)

inte dåligt!! verkar kommit igång nu på slutet:)
Real Madrid [RealMadrid- R9 Ronaldo]
5/17/2007 16:28
Ämne: [RealMadrid- R9 Rona....
Benitez dissade absolut inte oss. Real Madrid skrev till och med på hemsidan att man inte har erbjudit Benitez ett kontrakt. Kaka dissade oss men Kaka är en storspelare inte en medelmåtta som Nani.

Jag har värkligen saknat en spelare i Atl Madrid som gör det roligt att titta på er , Guess who ? Maxi Rodriguez . Han är topp 5 i La ligas bästa spelare , riktigt bra.
Atlético Rueda
5/17/2007 16:22
Jag sticker till Madrid och ser söndagens match på plats, så ni som vill tippa på tips-sidan får skicka ett pm till mig då jag tyvärr inte kommer hinna uppdatera den.
Las Palmas culé hasta la muerte
5/17/2007 16:08
rawkus

Hmm..Tycker Raúl Garcia är absolut duktig, men för mig har ni redan en likvärdig spelare i Gabi, visst han ska till Zaragoza nu..Det jag menar är att Garcia har en del att bevisa fortfarande, - i mitt tycke självklart! =) - han var mkt duktig förra året men jag tycker att det har gått segare i år. Tycker Arteta är lite mer komplett och har lite mer spetskompetens, framförallt rent offensivt!
Karzano Gago #16
5/17/2007 15:58
Kom igen nu, Vi vinner mot Huelva, Ni vinner mot Barcelona blir bra för båda lagen :D
Atlético rawkus
5/17/2007 15:55
cule: Haller med om Arteta, men vill hellre se Garcia (Osasuna) :)
Las Palmas culé hasta la muerte
5/17/2007 15:50
Intressant diskussion ni har om Iaquinta! Personligen så tycker jag att Braulio är värd en ärlig chans i Atletico. Han är lång och ganska likt i spelstilen till Iaquinta, varför värva en spelare för massa miljoner när ni kan ha lösningen hemma!? Visst Braulio har inte direkt öst in mål i Salamanca, men han lär höja sig när han väl spelar med bättre spelare. Vidare tycker jag att allt det ryktas om Atletico, Quaresma, Iaquinta osv. är just sådana positioner där ni redan har bra med spelare. Ni måste satsa på en bra innermittfältare, Arteta (har sagt det innan, men säger det igen!) vore perfekt för er. Grabben blev vald i årets lag i Premier League i år..Inte illa!
Atlético rawkus
5/17/2007 15:46
[RealMadrid- R9 Ronaldo]: ...och Benitez, Kaka mfl dissade er ;)

Nani who? We've got Petrov! :)
Atlético JFH
5/17/2007 14:34
Futre/ Iaquinta har mycket bättre teknik än Mista och är en utpräglad målskytt. 14 mål i ligan den här säsongen trots lite sämre spel än vanligt. Det kan jämföras med Suazos 12. Och poängen är just att vi ska ha en target som kan göra mål. Mista har storleken men han agerar knappast som en target och mål gör han inte heller. Därför behövs någon som kan fylla den rollen.
En helt realistisk värvning från Italien kan också vara Bianchi från Reggina, men vi är i större behov av en target. Huntelaar skulle också vara en bra värvning fast han vill antagligen inte komma. Sneijder skulle vara drömmen på innermittfältet.

JJ/ Maniche har bara ställt till med bråk sen han kom till klubben och han har inte heller spelat på någon högre nivå. Bilbao och sensta mot Getafe är de enda undantagen under en hel säsong. det räcker inte. Arsenal kommer aldrig att släppa Bendtner...
Real Madrid [RealMadrid- R9 Ronaldo]
5/17/2007 14:08
Nani den unge Portugisen dissade er . För några veckor sen sa han Atl Madrid ? Då stannar jag hellre. Men lycka till mot Barca :D
Atlético senken
5/17/2007 13:00
Varför inte slå på stort och värva Huntelaar? han skulle nog vara den ultimata värvningen om man vill göra mål! Annars tackar jag inte nej till Kezman igen, fan vad jag gillar den kille och VILKA JÄVLA mål han har gjort den här säsongen :)
Atlético Futre
5/17/2007 11:18
Med Iaquinta vore som att ha en till Mista, en spelare som egentligen är en targetplayer. Han utmärker sig knappast genom att springa snabbt, han har inte så mycket bättre teknik än någon annan och någon utpräglad målskytt är han inte, han är bara en anfallare. Han skulle bli en i mängden i vårat lag - med andra ord en sån där klassiker värvning à la Cerezo ;)

Cagliaris David Suazo är den ultimata drömmen, men tyvärr har nog ledningen inte så bra koll på honom...
Atlético wesse
5/17/2007 11:06
@ Piko

Därför att han är väldigt lik en seriefigur som heter "kun". Kort och koncist..

Kan inte riktigt hela historien, men tror han var nån slags animefigur, om jag inte är helt ute och cyklar..
Piko
5/17/2007 11:01
hej...en fråga bara...varför kallas aguero för "kun"?
mvh
Atlético JJ
5/17/2007 10:23
Jag är lite tveksam till Iaquinta, jag tror inte han skulle få ut så mkt i Spanien, hans spelstil passar inte in här. Skulle inte Nicklas Bentdner kunnat vara ngt? Stor och stark men hyfsat snabb ändå efter vad jag har läst och hört.
Jag kan hålla med om att högerbacken itne är vår starkaste lagdel, men för den delen är den inte i behov av att bytas ut. Jag hoppas mkt på Valera nästa säsong. Jag glömmer aldrig när Valera kom in mot Barca förra året och plockade bort Dinho totalt. Gör ni?
Angående Maniche så efter förra helgens match så skulle jag inte bytat bort honom mot vilken spelare som helst i världen!(nästan). Han var äntligen tillbaka i sin forna Em och Vm-form!
Dr. Lassie
5/17/2007 00:08
Iaquinta? Ja, tack! En av få spelare på silly season-sidan som jag skulle vilja se i laget. Han och en högerback, bort med Maniche. Då jävlar!
Atlético senken
5/16/2007 20:21
haha, JFH //

så kanske anfallsupsättningen ser ut nästa säsong! kanske säljer man Arizmendi trots allt som jag har hört att man tänker göra.. ta tillbaka honom och sälja honom lite dyrare. eller så kanske man väljer att spela honom som yttermittfältare då man vet att han bemästrar den positionen med bravur!

Braulio och David Rodriguez borde verkligen få chansen :)

David gjorde 27 mål för reservlaget 2003(vet inte om det var b-laget eller c, eller vad det nu är :P ) och samma år i EM för 17åringar blev han topscorer med 6 mål totalt, 4 mål i semifinalen..
I år har han mäktat med 12 mål och ligger på en delad 7e plats, inte illa pinkat för en kille som spelar i ett lag som håller på att åka ur!

Braulio har gjort 14 mål och ligger på en 5e plats :)

Det lilla jag har sett av Diego den här säsongen har varit riktigt bra :) Konstspark i mål mot Parma, fixat straff mot Tottenham och avgjort ligamatcher med viktiga framspelningar :)

det ser onekligen intressant ut inför framtiden.
Atlético Rueda
5/16/2007 19:51
@Bosse, blir nog svårt. Biljetterna gick åt som smör, jag hade tur och kom över biljetter för 110 euro(!!) styck. Då är det iof sköna platser precis vid gräset. Önskar dig lycka till iaf, hoppas vi ses i Madrid ;)
Atlético JFH
5/16/2007 19:41
senken/ Håller absolut med om talangerna, och just därför förstår jag inte varför vi tar tillbaka Arizmendi. Det är definitivt inte den typen av spelare vi behöver. Han är ingen targetplayer och han är ingen utpräglad målskytt.
Om jag fick bestämma ;) skulle våran anfalluppsättning nästa säsong se ut så här: Torres, Agüero, Diego, Braulio, target (Iaquinta, Amauri, Zigic mfl). Alltså endast en spelare som ger oss lite styrka i luftrummet. Men vi får se vad den riktiga ledningen gör.
Atlético Luff
5/16/2007 19:09
Ämne: Skall till Madrid på....
Svarta börsen som återstår, har man pengar så...
Annons: