/spanien/atletico/forum/2139.aspx/spanien/atletico/forum/2139.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético add.
8/14/2007 19:51
JFH /

Kan bara instämma. Ska bli intressant att se om ellos överhuvudtaget kan bjuda upp till kamp.
Dock tänker jag alltid tillbaka på djurgårdens bortamöte med juventus i CL-kvalet, och dom visade ju att det absolut är möjligt.
Atlético rawkus
8/14/2007 19:49
JFH och greeneyes_x: Hahaha, precis :) Horde att egna fans hade fatt "varningar" pga felstavningar mm! Intressant och javligt kul, speciellt nar minst en av de egna moderatorerna gor precis samma misstag... :D

JFH: Svart med kvallens match faktiskt... Kul och bra om Elfsborg skulle skralla, men Valencia hor ju hemma i CH League - speciellt nar de slar ut(bokstavligen!!) Inter ;) Oh, behover jag namna att jag ar Milanista? :)

Matchen mot Voijvodina: Ar det nan som har Svensk-matchtid samt sjysst stream-lank att skanka bort ?? :)

Ps. Lange leve yttrandefriheten...forutom pa Reals Forum :D
Atlético JFH
8/14/2007 18:12
Hur är tankarna inför kvällens match då? Att Elfsborg går vidare kan vara bra för svensk fotboll, men jag gillar verkligen Valencia och turneringen skulle vara sämre utan ett sådant lag. Vet inte riktigt vem man ska hålla på. :/
Atlético greeneyes_x
8/14/2007 17:09
Jag blev också spärrad av Real Red pga av att jag hade bättre argument och dom hade inget att komma med.. Dom gör så när dom inte har vettiga argument.. lägligt va :)
Det roliga är att dom spärrar andra folk för småsaker medans deras egna fans springer runt på diverse forum och beter sig som den felande länken mellan apan och människan..
Atlético JFH
8/14/2007 16:58
rawkus/ Jag blev spärrad för flera månder sedan för att jag bevisade för en Realsupporter att det inte råder tryckfrihet överallt i Sverige. Lite lustigt var det faktumet att jag skrev ungefär samma sak som andra marängfans (de flesta väldigt missnöjda över att de höll på att förlora mot något bottengäng). Kan inte säga att jag ångrar mig direkt heller... ;)
Atlético Luff
8/14/2007 14:38
Haha, ja jävlar, livet som Madridista kan inte vara lätt!
Atlético rawkus
8/14/2007 13:54
Haha, nagon som horde vad publiken skrek nar Sneijder och Drenthe presenterades pa Santiago??
"KAKA!" Hahahahaha.

Blev sparrad fran Real forumet, utan att ens ha "forolampat, tjaffsat" mm. Hmmmm...kanns "nedtystandet" bekant...? Kanske General Franco ej ar dod anda...? ;)

Igar raporterades det pa Mex tv att Riquelme kommer om vi vinner mot Voijvodina... En stooor favorit, MEN: Vad ska vi gora av alla vara 100 mittfaltare??? :S Vem vill bankas? "Genidraget" blir sakert att lana ut Jurado och Miguel - vilket i mina ogon baddar for att de kan lamna klubben...fy fan Humle och Dumle... :(
Atlético Lush
8/14/2007 11:56
obbet,

något mer nyförvärv för Torres pengarna? De pengarna tog slut så fort vi fick de! Den enda som kan tänkas komma är ju Riquelme, men den såpan är inte över än.
oBBET
8/14/2007 11:50
Hejsan.
Inför säsongen och våran öppningsmatch, kan nog bli en väldigt underhållande match med bra spel från båda lagen. Hur tror ni att er uppställning ser ut? är den spikad ännu eller väntas det något mer nyförvärv för torres pengarna?
over and out.
Atlético Lush
8/14/2007 11:44
Real Madrid-R9 R,

ja men nu är det ju så att vi INTE ska möta Barcelona, och vi SKA möta er. Du kommer väl ihåg hur utspelade ni blev? Och ja, jag vet att ni vann ligan och bla bla bla. Så att kom inte med det som argument!
Real Madrid [RealMadrid- R9 Ronaldo]
8/14/2007 11:35
En sak är jävligt kul, alla här har tippat på vinst mot Real Madrid. Real Madrid är ett topplag som Barcelona, och ni kommer väll ihåg förra gången?

Men man ska alltid tro på sitt lag:)
Atlético zoran
8/14/2007 11:25
@[RealMadrid- R9 Ronaldo]

Först och främst följer jag utvecklingen i Grupp A pga. jag håller på Serbien. Jag är väl medveten om hur bra Kazakhstan, Armenien och Azerbadzjan är på hemmaplan, så du behöver knappast knäcka Simãos rygg då han inte gjort dig något.

Sen att Armenien är ett bra lag på hemmaplan, vilket givetvis gäller de två andra som jag också nämnde, det är en annan sak.

Det kommer knappast bli lätt för Portugal, men inte för Armenien heller för den delen.

Serberna skulle tacka för alla poäng Armenien skulle lyckas ta av Portugal då de är konkurrenter tillsammans med Polen om en plats i EM 2008.
Atlético greeneyes_x
8/14/2007 11:25
efter senaste inlägg signerat "[RealMadrid- R9 Ronaldo" rekommenderar jag starkt att man inför nå slags IQ/Intelligens test för att få skriva på SF.
Ett test som för övrigt Atleti forum kommer klara med bravur medans minst 80% försvinner från Real forum, vilket inte är en enda dag försent
Real Madrid [RealMadrid- R9 Ronaldo]
8/14/2007 11:12
Förlåt för inlägget, det var min lillebror som skrev .

Atlético greeneyes_x
8/13/2007 20:04
BiH92//

Både du och jag vet att ni inte ens visste vem det var innan U VM..
T.o.m Feyenoord lät han inte spela alla matcher förra året och kanske 2-3 matcher bara året innan.. Innan spelade spelade i Exelcior innan.. låter som ett skämt att Real ska ha haft ögonen på han ett par år då Feyenoord upptäckte han förra året..
Real Madrid BiH92
8/13/2007 19:34
JJ//

Det är inte så lätt att ha ett bra spel mot Sevilla, dom var väl sässongens bästa hemmalag?
Saviola och Baptista är anfallare i klass.
Har inte Real hört talas om drenthe, dom kanske har kollat honom i några år va vet du?
Atlético Lush
8/13/2007 18:34
"I år har Atlético de Madrid förvånat marknaden genom att vara den klubb som hittills spenderat mest, och de rödvita toppar utgiftsposten med 750 miljoner kronor."

Saxat från Zander på fotbollskanalen. Kommentarer överflödiga.
Atlético JFH
8/13/2007 18:23
Luff/ Sneijder hade gärna fått komma till Atleti för den delen... Nu blir det tufft, med hela 2 spelare man har respekt för i Real.
Atlético Luff
8/13/2007 18:00
Lalat, det är alltid skönt att höra sånt från vår Grek, ibland verkar han tycka tvärtom.

greeneyes// Känner samma sak, han hade gärna fått stanna i Ajax...
Atlético zoran
8/13/2007 17:57
På hemmaplan naturligtvis ;)
Villarreal Lalat
8/13/2007 17:54
Skriv om historieböckerna, stoppa pressarna!

"Det är viktigt att inte släppa in mål mot Vojvodina"

Noooo shit?

:-)
Atlético greeneyes_x
8/13/2007 16:29
hittils va Reals mittfält med Guti, Gago och resten av pajaserna en munsbit för vårat mittfält.. Nu blev det dock ganska mycket svårare med Schneiders entré.. Nu blev jag lite nervös faktist inför derbyt
Atlético Optimo_Kun
8/12/2007 23:23
Sparkaboll tror att ni är rätt bra på att skriva om sånt ni. Ser fram emot premiären :D
Atlético JJ
8/12/2007 21:08
BiH92,
Man såg väl så sent som igår att ni var en klubb i kaos?

Ni hade inget som helst spel, ni har ingen anfallare av klass förutom Nistelrooy, och ni betalar sjuka överpris på spelare som ni knappt har hört talas om(läs Drenthe).
Atlético greeneyes_x
8/12/2007 17:30
Ämne: Ska ni inte skriva e....
SparkaBoll//

Ska inte ni skriva att Rooney, Del Piero, D Alves, Gerard, Lampard och Magnus Uggla är helt klar för er också på eran silly season med ett frågetecken bakom? Vill gärna veta vem som kostade minst respektive mest..
Atlético rawkus
8/12/2007 14:28
Uppdatering fran Apertura de Mexico:

* Cruz Azul vann med nod och nappe over Tigres med 1-0... Nu nar Richard Nuñez ar skadad sa far Cesar Villaluz glansa!! Raknade till 3(!) frispelningar, varav den basta skar igenom forsvarets alla 4 spelare och fristallde Miguel Sabah...som dock i vanlig ordning forsokte att runda malisen genom att SAKTA NER.... Idioti :(

*Efter matchen sa bar det av till Estadio Andres Quintana Roo(Cancun) och premiarmatchen for nya hemmalaget Atlante mot Pumas !! Ca 23 000 pers dok tillslut upp och direkt stalldes fraga": Kommer stadions 23 000 platser racka till?? Den som lever far se... ;) Mycket grym stamning dock, mycket tack vare att Pumas galna "porros" hade fatt tillatelse att entra stadion! Rebel Ultras har som bekant stangts av fran ALLA stadions utom sin egen pga diverse stok... men ack vilken stamning de bidrar med nar de skoter sig! En hel kortsida, med konstant gungandes och sjungandes Rebels finns det ej mycket har i Mexico som slar :) Matchen? Slutade valfortjant med 1-0 till hemmalaget Atlante!

*Namnvart: Pachuca - regerande mastarna, vann sinn andra raka match i Aperturan. 3-1 mot Monarcas tar malskillnaden till 7-2 pa de tva inledande matcherna... med andra ord sa fortsatter trenden fran forra sasongen: Man krossar sig fram!!

*Annat viktikgt: Nya stallet jag och blivande frugan hittat har bevakning av ALLA matcher som sands over vilken kanal som helst! Och: En helkvall med 19 drinkar(Piña Coladas och Coronas) samt 2(!) omgangar krubb kostade 40US$ !! Bra pris far man saga :)

Ma val!

AUPA ATLETI !!
Atlético John Mayer
8/12/2007 14:19
Ämne: Behöver ni verkligen....
RIquelme är en spelare av världsklass som alla lag skulle må bra av att ha i sin trupp. Inget snack om saken.


Sparkaboll//

Väx upp.
Real Madrid BiH92
8/12/2007 14:17
JJ//

Haha varför är vi i en kaos?
För att vi inte har fått Robben eller Sneijder?
Real Madrid SparkaBoll
8/12/2007 13:24
Ska ni inte skriva en artikel om att spelarna joggade ner två varv också efter träningspasset?

Skulle vara intressant och veta vem som kom först på nerjoggningsvarven respektive sist...
Atlético JJ
8/12/2007 12:31
Mista kan omöjligt ha alla hönsen hemma. Vilken proffesionell fotbollsspelare vill stanna kvar i en klubb utan att få speltid? Leder detta till att Braulio skeppas iväg blir jag riktigt arg.

Annars ser jag framemot säsongen, vi har en av Spaniens, om inte Europas bästa trupper, nytt, bättre spelsystem, Aguirre har äntligen insett att man behöver träna på saker och ting, och Real Madrid är i kaos. Dessutom, min bror som är inbitet Real-fan(tänk er stämningen här under premiären), sa att både Nistelrooy och Higuain är skadade och kommer att missa vår match. Nistelrooy kommer saknas, helt klart!

Sanslöst hur mycket skadeglädje man har mot Real egentligen. Men vad gör det, när man håller på Ateltico de Madrid, ligamästare 07/08?;)

Annons: