/spanien/atletico/forum/2063.aspx/spanien/atletico/forum/2063.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Luff
2007-09-19 11:34
Hoppas vi kan få göra några mål imorgon, tror det är bra att spela ihop laget mot sämre lag.
Atlético garmaffi_90
2007-09-18 22:11
Lite notiser om Champions League och några spelare som lirat i Atletico.
Champions League premiär idag, före detta spelarna Fernando Torres och Luciano Galleti lirar med sina lag i Champions League.
Torres's Liverpool har 1-1 mot Porto på borta plan men dock inget mål från Torres, utan från anfallskollegan Dirk Kuyt.
Olympiakos leder över Lazio med 1-0 och målskytten är den forne Atletico spelarn Luciano Galleti som givit sitt nya lag ledningen.

Atlético T:e
2007-09-18 22:08
mål av Galletti i CL!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-09-18 14:34
[RealMadrid- R9 Ronaldo]

Jag vill inte gå in på jemförelse, vad exakt har Gago gjort för att förtjäna så mycket hyp?

Skicka pm om du vill disskutera vidare då detta är fel ställe att ha en sån disskusion.
Real Madrid [RealMadrid- R9 Ronaldo]
2007-09-17 22:30
Ämne: Många real fans häri....
Lägg av? Gago är hästlängder bättren Motta btw vad är det för fel med Emerson....
Atlético Strelj
2007-09-17 22:11
Tycker personligen att vi ska sparka Aguirre bara för att visa att vi är Atletico liksom... Han är ju trots allt inne på andra säsongen. Lite väl länge.
Atlético Strelj
2007-09-17 22:10
Trams. Inte fan håller man på Atletico för att man gillar stabila topplaceringar år ut och år in. Det ska vara turbulens så man känner att man lever som supporter.
Barcelona Banckischh
2007-09-17 21:56
all cred till daniel som skriver om Segunda B och atletico B, intressant läsning!
Atlético kylis
2007-09-17 21:13
jag undrar om det inte är dags att låta reyes starta, han verkade ganska het under inhoppet synd att dte andra utespelarna bara var statister
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-09-17 20:02
Många real fans härinne som visar sig på sina bästa manér, Motta kass? såja släng inte sten i glashuset nu va Emerson,Gago,Gravesen där har ni 3 värdelösa mittfältare.

Barca har startat otroligt segt likaså Atletico, men jag tror att efter bägge lagen mött riktig bra motstånd så kommer det att se mycket bättre ut framöver.

En fråga angående Pernia, han var bra som yttermittältare men varför kör inte Aguirre med Antonio Lopez?

Skadad eller inte fysiskt redo?
Lycka till framöver
Real Madrid Prometheus
2007-09-17 18:24
Sjukt att Motta inte håller?

Har han någonsin hållit? Förstår fortfarande inte varför ni inte behöll Luccin, Motta är kass ;-).
Luccin kanske ville bort vad vet jag.
Atlético el niño para siempre!
2007-09-17 18:21
Sjukt att Motta inte håller.
Atlético sirsiri
2007-09-17 18:02
byt tränare. in med capello, taktiska trepoängare är fler än en sparkaspringpoäng.
skidrow
2007-09-17 17:38
Ämne: Asså ni värkar ha ce....
det känns alltid lika tungt att få skit från analfabeter...
Real Madrid Ari]Q[Gold
2007-09-17 16:53
Ämne: Fan vad jag avskyr S....
troligtvis är fler svenskar intresserade av Zlatan än Barca-Lyon och Arsenal-Sevilla. Därav deras val att sända den matchen. Men det ska la gå å streama alla matcher ändå?
Real Madrid Siempre_Madridista
2007-09-17 16:44
Asså ni värkar ha cement i huvedet!?

Hur kan ni sälja Peter Luccin och köpa Thiago Motta hehe?

Lycka till med Motta hörde att han e skadad?


i HALA MADRID !
Atlético Strelj
2007-09-17 16:37
Motta skadad... Var det spelbart hos något bolag?
Atlético Spiders
2007-09-17 15:55
Fan vad jag avskyr Svensk Sportmedia!! jag får utbrott snart.
TV6 ska visa CL i form av Fenerbache-Inter bara för att en viss Zlatan spelar där!!
Samma kväll går det matcher som Barca-Lyon och Arsenal-Sevilla, det är fan toppmatcher.
Hur klarar man ens av att vara så sportligt okompetenta i Sverige?
Atlético Spiders
2007-09-17 15:32
JJ//

En diamant med R Garcia och Maniche blir ändå samma sak som dubbla pivotes då inge av dom är en utpräglad playmaker, du ändrar bara på utgångspostionerna men mentalitet hos spelarna är den samma, dom kommer röra sig i samma mönster som dom gör nu vare sig du kör diamant med dom eller inte.
Jag tycker faktiskt man ska ta o kolla på Riquelme i vinter, då en diamant med Motta och Riquelme inte låter allt för dumt, utgångspositionerna hålls och formations mentaliteten blir rätt med dessa spelare.
Real Madrid VnR #17
2007-09-17 12:57
Ämne: Ämne: börjar ....
Lush..
Att byta tränare mitt i säsongen skulle absolut inte vara svaret till varför ni förlorar, nej. Ifall ni skulle sparka Aguirre nu så kan jag garantera att ni kommer ha problem, resten av säsongen.
Atlético Mackan.
2007-09-17 12:37
Pinsam insats igår, blev inte ens upprörd över kvitteringen då jag väntat på den hela andra halvlek.

Aguirre är en pajas som favoriserar spelare som gång på gång underpresterar. Vi kommer omöjligt vinna någon titel med honom vid rodret, så mycket är säkert.

Pernia är värdelös som försvarare och bör då konkurrera med Simao och Reyes som vänstermittfältare. Där har han heller definitivt inget att hämta och bör således skickas all världens väg från denna klubb.

Mista är ingen fotbollsspelare och har inte på bänken, och ännu mindre på plan, att göra!

De enda spelare som får godkänt igår var Kun, Motta, Maniche och Perea, resten var odugliga eller nära på. Reyes såg laddad ut men var för ensam med det när han kom in.

Känns som vi får sikta in oss på att hänga kvar denna säsong också...
Real Madrid Argentinho
2007-09-17 12:02
Hello, bara undrar, ni har inte tagit någon 3-poängare ännu va?

Altså, varje år så satsar Atletico stenhårt på at skapa ett lag, de köper in klass spelare, men ständigt detta misslyckande.

Inför den här säsongen sa många att det skulle bli samma sak, men jag vägrade att tro på det. Alltså dom spelarna ni köpte iår är ju helt otroligt egentligen. Jag tycker ni har nästan lika bra trupp som övriga topplag, Sevilla, Real, Barca, Valencia osv.

Jag sa att det var HELT omöjligt att ni skulle misslyckas iår igen, vägrade ens tänka nåt sånt. Men som det ser ut NU så är ni påväg mot samma öde igen. Nu har det bara gått 3 omgångar och allt kan hända, men det ser ju onekligen förj*vligt ut just nu för er.

Nu har inte jag sett nån Atletico match den här säsongen, förutom den mot Real förstås, är det någon som kan sammanfatta vad problemet är?

Hala Madrid!
Atlético olleulv
2007-09-17 10:37
En reflektion. Genomgående så är det två saker som jag reflekterat över under samtliga matcher denna säsong. 1. Positionsspelet i försvaret är horribelt. Ytterbackarna (framförallt Pernia) agerar av olika anledning otroligt offensivt i grunden. Detta leder ofta till att framförallt Perea tvingas ut för att täcka upp o lämnar därför ett gap i mitten. (Perea har gjort det bra trots allt) 2. Raul Garcia's och Maniche's roller. Det offensiva spelet på ytterback- och yttermittarna leder till att det behövs en eller två balansspelare på mitten som kan falla tillbaka. Varken Raul GArcia elelr Maniche verkar vi ta en sådan roll. som JJ skrev: Diamant kanske?

Dessa två grejer leder till en tredje: det dåliga positionsspelet ger ingen möjlighet till omställningar. Många gånger ligger t ex Simao högt o vill starta kontring, men helt utan tajming och understöd från övriga.

Det var det! Det vänder snart! Peace
Real Madrid él Jaguar
2007-09-17 01:52
Haha nej så vi har inte vunnit våra titlar? Vi har bara råkat hittat dem på gatan eller hur? Haha
Barcelona Holländaren
2007-09-16 23:08
Jag tycker att problemet i Atletico är mycket uppenbart. Det är alldeles för mycket spel på felvända mittfältare. Ni har mittfältsspelare som är vana vid att man har mycket mer bollinnehav och det är också möjligt att få, men för att fästa bollen där uppe måste uppspelet vara bra. Det är viktigt att backarna, främst mittbackarna, har förmågan att hitta en anfallare som har möjlighet att lägga tillbaka bollen på en rättvänd mittfältare. I dagens fotboll har man inte tid med att det ska vändas runt och grejer. I dag saknar ni både mittbackar som kan slå de där passningarna, det skulle vara Pablo då, och anfallare som kan göra sig spelbara och lägga tillbaka på rättvänd mf. Det enda ni har är egentligen kompetenta mf men det räcker inte särskilt långt utan de andra elementen. Det räcker nog till en topp 10-placering men inte mycket mer.

På det hela taget så var era aktioner i sommarens transferfönster inte särskilt bra egentligen. Ni fick spelartyper ni absolut inte saknar och en forward som är van vid att spela en helt annan fotboll.
Atlético per.lesra
2007-09-16 22:53
Blir så Jäv...less. Känner ni igen det här?: Man får läsa att dom ska visa atletico i rutan och man blir gladare än på julafton, man går omkring och längtar till söndag då man äntligen ska få se sitt kära atletico. Äntligen har det blivit dags och man bänkar sig i soffan med lite chips och öl och humöret är på topp, ganska fort vänder det dock och det slutar med att man 2 timmar senare lämnar soffan och känner sig våldtagen...
Atlético JJ
2007-09-16 21:45
Besvikelsen är stor. Håller mer Spiders, Luccin och Riquelme hade gett oss åtminstone sex poäng. Diamant på Maniche/ Garcia?
Atlético Lush
2007-09-16 21:30
Förresten, du kan inte skriva "det enda laget" (singular) och sedan 2 lag (plural). Vet inte vad jag försöker få ut av det här inlägget, men låt gå.
Atlético Lush
2007-09-16 21:28
Ämne: Asså ni är SÄMST! de....
Jag tycker synd om alla seriösa och sportsliga Real-fans som måste stå ut med er. Försöker DU prata om heder? DU? Herrejösses...
Atlético Spiders
2007-09-16 21:26
Ämne: Asså ni är SÄMST! de....
Att vinna matcher behöver inte alltid betyda att man har heder.
Det finns flera sätt att ha kvar sin heder och det finns flera sätt att förlora den.
Det enda laget i Madrid som har heder är Atlético, för vi har iallafall vunnit alla våra titlar, varenda en! till skillnad från er.
Annons: