/spanien/atletico/forum/1868.aspx/spanien/atletico/forum/1868.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Luff
2/21/2008 19:18
Lush: Armbågar, spottloskor, handsmål... :/
Atlético Lush
2/21/2008 18:59
Kan inte se matchen ikväll. Har ett SO-prov, som jag ej pluggat på.

Hoppas verkligen att vi vinner. JJ, spelarna kommer vara taggade, men det spelar inte riktigt någon roll när vi heter Atletico.

Hinner inte heller se Euro Talk. Men rubriken är: "Aguero är en fuskare". Nån som sett och vet vad det handlar om?
Atlético JJ
2/21/2008 18:43
Har en bra magkänsla inör kvällens match. Vi kommer att vara taggade till max, och hör och häpna: göra en riktig bra match.

Atleti 3 Bolton 1.

Bet365 sänder inte. Är det någon som kan berätta hur man gör för att kunna se en stream av något slag?
Atlético Luff
2/21/2008 18:29
Det blir inget liknande som i förra matchen, dvs att någon bettingsida sänder?
Atlético zoran
2/21/2008 18:05
Jag har inte kunnat undgå att läsa The Bolton News' och deras bevakning kring kvällens match. Det är väldigt mycket smutskastning mot Atlético och lite tråkigt att se, bl.a. skall Atléti-spelarna hållt på med en massa fula trick, men vad gjorde då Diouf emellanåt när han sparkade ner Simão brutalt?

Folk klagar på svensk media, vilken nivå håller då engelsk..?
Atlético rawkus
2/21/2008 17:46
Klipp fran Boltons "infor-rapport" ;)

Abbiati

Lopez – Ibanez – Pablo – Pernia

Rodriguez – Jurado – R. Garcia – L. Garcia

Forlan – Miguel

Ar det bara jag som anser att Pablo och Ibanez ar EN och samma spelare, dvs Pablo Ibanez?

Samt sa ar val R Garcia avstangd i bada matcherna mot Bolton?

2-0 till oss ikvall!!!
Atlético Blyger
2/21/2008 17:16
Skoskavf,
Jag är övertygad om att de Atleti-spelare som ställs på plan idag kommer att vara taggade. De kommer att spela klokt och ta vara på den kompetens som finns: Blixtra till med sina dynamiska spelkombinationer när tillfälle ges. Spelarna i startelvan har skiftat en del, så jag tror att de som är med idag alla är med på vad som gäller. Och faktiskt: Jag tror att det kommer att gå vägen! Aupa Atleti!
Skoskavf
2/21/2008 14:58
Hej, vad tror ni om eran match idag? 8 spelare borta? Många viktiga? skulle vara väldigt tacksam om någon av er tog er tiden att svara via pm /mvh
Atlético Tugas
2/21/2008 11:29
Nog dags att ta Kun i örat lite, som spelare...Underbar,men han behöver "uppfostras"
Vill inte ha Benitez = tråkfotboll...& inte heller Torres då det skulle hämma hans & vårt spel...har ni glömt hur förutsägt vårt spel var ? ta tbx Maniche istället vetja.
Atlético paniagua
2/21/2008 10:03
Ämne: Längst ner i artikel....
mmm, det svänger fort i fotboll. Tydligen vad gäller fans-kulturen också. Det var inte så många år sedan Orgullo Vikingo (Reals "andra" stora Ultras-grupp som sitter på norra läktaren) var s.k. vänner med Romas ultras. Nu så är det tydligen Lazio som gäller för Reals ultras, i alla fall Ultrassur.
Vad gäller Atleticos olika vänner i världen, så är det väl endast en grupp som är officiell, precis som Andero säger, men det är väl ingen större hemlighet att Atletis supportrar och Barcas dito har vissa sympatier för varandra och att det i Barcelona (staden alltså) finns en stor Atleti-ultrasgrupp som kallar sig Atleticos Brcn eller ngt liknande.
Vad gäller Roma, så skulle det inte förvåna mig om det finns sympatier fansen emellan då ju Roma också anses som "arbetarlaget" i Rom, precis som Atleti i Madrid.
Atlético planne
2/21/2008 02:36
Grym match imorgon, synd att man kommer att missa den. Får hålla på två lag när jag sitter på olympia imorgon :). aupa atleti & skånes stolhet :P, går båda lagen vidare kommer få glädjefnatt minst sagt :)
Atlético Andero
2/20/2008 23:24
Ämne: Längst ner i artikel....
Inget jag hört talas om direkt innan jag läste det jag med, men det är möjligt då Irriducibili (Lazio) och Real Madrid (Ultras Sur) är "vänner" att Roma och Atlético slås ihop. Det enda officiella vänskapsbandet Frente Atlético har är dock med Ruch Chorzows ultras.
Atlético Blyger
2/20/2008 22:55
Även om Aguirre har lyckats få ihop ett lite bättre lagspel under denna säsongen så ligger ansvaret på honom att inte kunna eller vilja stävja alla de vårdslösa agerandena när spelet inte fungerar som förväntat. Snarare undrar jag om han inte rättfärdigar dem. Och det är inte särskilt proffsigt. De bästa tränarna ser till att vända på attityderna, att lägga energin på de rätta sakerna. På spelet. Han borde ha dragit Kun i örat efter sabbet i Manchester. Snarare verkade han och klubbledningen försökt rättfärdiga Kuns agerande. Nä, en seriös tränare ser spelet i ett större perspektiv än så. Aguirre verkar nervös.
Atlético wesse
2/20/2008 17:31
Längst ner i artikeln står det att Romas Ultrás och Atléticos dito har ett samarbete, och att de ska mötas upp när Roma möter Real M. på Bernabeu. Är detta sant? Kommentarer?

Personligen tycker jag hela slagsmålkulturen inom "fans" är sjukt och att det svider i Atleti hjärtat om det är sant.
Atlético Luff
2/20/2008 16:52
Har Cerezo sagt att man följer Bentiez eller är det ett påhitt av Marca? Tycker det är respektlöst och väldigt oproffsigt att börja "titta" på andra tränare under säsongens gång, jag tror Aguirre är mer än väl medveten om pressen som vilar på hans axlar.

Kan inte sägas för många gånger: Avgå Cerezo.
Atlético John Mayer
2/20/2008 16:25
Aguirre har gjort ett godkänt jobb och jag köper att vi borde anställa en ny tränare inför nästa år. Men snälla någon, inte Benítez, är det någon tränare som jag inte vill se i Alteti är det just Rafa ;/
Atlético Lush
2/20/2008 15:50
Benitez som tränare skulle vara ett otroligt steg framåt. Aguirre har gjort det bra, men om vi vill tillhöra topplagen, så är inte Aguirre rätt man för det.
Atlético JFH
2/20/2008 15:13
Glömde tillägga att Aguirre bör sitta kvar till sommaren. Når vi CL får han gärna fortsätta, gör vi inte det så är det kanske läge att leta efter en ersättare. Även om det är förståeligt att Aguirre inte har lyckats med att spela ihop laget på den här tiden. Det är trots allt många nyförvärv, många inte så genomtänkta dock (Pitarch ansvar?). Tänker främst på Reyes och Pernia. Att en kille som Lopez hålls tillbaka av just Pernia är oförståeligt. Att Perea får spela högerback är ännu konstigare. Att det som var ett av ligans absolut bästa försvar läcker som ett såll emallanåt är oförklarligt. Vi spelar sämre än på länge, men vi ligger ändå på en fjärdeplats. Högsta positionen sedan uppflyttningen. Något görs rätt i alla fall...
Atlético JFH
2/20/2008 15:00
Aguirre har ändå gjort det ganska bra, med tanke på förutsättningarna. Men för nästa steg krävs kanske en Benitez eller en Mourinho, som kan locka storspelare till klubben. Framgång föder framgång iofs så en CL-plats kommer ju givetvis att locka allt bättre spelare till klubben.

När det sedan kommer till spelet så är det väldigt mycket one-touch och det är otroligt effektivt när det funkar. Problemet är att våra spelare är för odisciplinerade för att det ska funka. Det är inte ofta någon tar en löpning för lagkamraternas skull. Den där som öppnar upp ytor för andra. Uppoffring krävs alltid för att ett lag ska fungera, hur bra man än är individuellt.
Atlético JJ
2/20/2008 10:49
Jag vill ha kvar Aguirre. Jag gillar honom. För hans del brister det i matchplanen. Han har som Daniel skrev ingen riktig spelidé och inte heller kan han förändra en match med hjälp av sin coachning.

Samtidigt har han en hel del bra sidor. Han är en tränare som är noggrann och pratar och ger mycket lugn till sina spelare. Det är också viktigt.

Sedan skulle jag inte tacka nej till Benitez. En riktigt bra tränare.
Atlético rawkus
2/20/2008 05:02
Nej nej nej... krossa ej min drom om Memo Ochoa i Atleti trojan ;)

Alonso - ja tack!
Benitez - nja...
Torres - =D
Reina - nej tack.
Atlético JFH
2/19/2008 22:47
daniel// Den kombinationen känns inte alltför orealistisk heller. ;) Dessutom finns ett gäng andra spelare i Liverpool som Mascherano och Arbeloa som kanske också kan tänka sig en flytt. Men just Reina och en innermittfältare av rang skulle sitta oerhört fint.
Atlético senken
2/19/2008 22:42
Pablo, Aguero och Garcia JR missar helgens drabbning mot Osasuna......

nu tar vi dem!!! eller något......
Atlético daniel77
2/19/2008 22:03
Ämne: Ämne: Rafa i ....
Tja, varför inte? :)
Atlético JFH
2/19/2008 21:51
Ämne: Rafa i Atléti = Torr....
Troligen inte, men Rafa i Atléti = Alonso+Reina i Atléti?
Atlético daniel77
2/19/2008 21:47
Rafa i Atléti = Torres i Atléti?
Atlético daniel77
2/19/2008 21:45
Ämne: daniel77: du har ett....
Hola Profe!

Du har fått svar :)

Daniel
Atlético SergioKunAgüero
2/19/2008 21:06
Någon som vet ifall Atleti fick sin överklagan igenom? Menar det där med kun när han spotta?
Atlético Profe
2/19/2008 20:44
daniel77: du har ett meddelande!
Mvh/Profe
Atlético JFH
2/19/2008 19:46
Att spela som Valencia gjorde under Bentiez skulle vara ett klart steg framåt...
Annons: