/spanien/atletico/forum/1846.aspx/spanien/atletico/forum/1846.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Lush
2008-02-29 13:17
Ens första "riktiga" match är alltid fylld av nervositet. Nu är den även mot Barcelona, det gör Nacho ännu mer nervös.
Atlético Andero
2008-02-29 13:14
Ämne: intressant match imo....
Han är född 7:e mars 1990.
Barcelona Sürer
2008-02-29 13:09
intressant match imorgon, läste att nacho ska starta, verkar vara en jättetalang? någon som vet när han är född?

vem anser ni kommer att vara största hotet mot atletico imorgon?
Atlético JJ
2008-02-29 12:33
Ämne: Skillnaden mellan Ga....
Jag tror det kan vara en fördel till Nacho, absolut. Men frågan kvarstår om han både är fysiskt och psykiskt mogen? Gago var runt 20-21 när han debuterade har jag för mig, och det är rätt stor skillnad på många sätt på en 17-18 åring och en spelare som är två år äldre.

Atlético Lush
2008-02-28 23:01
Hmm, du kan ha rätt.. Men hellre en offensiv Luis på mitten.
Atlético zoran
2008-02-28 22:40
Skillnaden mellan Gago och Nacho är att den sistnämnde trots allt är spanjor och uppvuxen med den spanska fotbollen. Det tar som sagt tid för sydamerikaner att anpassa sig till den snabbare fotbollen i Europa.

Tror dock att Gago trots det var bättre förberedd.

Deisler lyckades aldrig för att han hade stora psykiska problem också, det skall inte glömmas.
Atlético JJ
2008-02-28 22:21
Ämne: Motta kommer aldrig ....
Det är sant att han nog aldrig kommer att nå toppnivå igen. Men jag håller dock inte med dig om hans kapacitet. Motta är en lugn, smart spelare som värdesätter situationer bra. Han har bra tillslag och är stark i närkamper både på marken och i luften. Synd för en så pass bra spelare att skadorna tar ut sin rätt.

Gago debuterade borta mot Deportivo La Coruña, i vilken Real Madrid förlorade med 2-0. Ett av målen kom till som så att Gago i muren ryggade för bollen och den smet mellan honom och en annan spelare in i mål.

Men som du säger, det är en riktigt stor börda som läggs på hans axlar, inget tvivel om det!
Atlético Lush
2008-02-28 22:11
Motta kommer aldrig att nå riktig toppform igen. En medelmåtta som bäst kan han bli. Såna har vi haft nog av, tycker jag.

Ang. Nacho så är jag också lite orolig för om hans psyke klarar av det. Ska jämföra honom med en maräng nu.. Gago. Hans första match för Real var KATASTROFAL. Minst sagt. Det gick så dåligt att han byttes ut innan första var över (?), eller tidigt i andra. Jag har även för mig att det var mot något "stort" lag de spelade. Men jag fick mig ett gott litet skratt, hehe. Hoppas att jag inte sagt något fel nu. Får alla maränger på mig annars..
Atlético JJ
2008-02-28 22:06
Frågan är om Thiago Mottas karriär inte kommer ta samma konsekvens som Sebastien Deislers gjorde. Ständigt skadad, ständigt ifrågasatt.

Kommer han komma tillbaka?
Atlético zoran
2008-02-28 21:11
Sanningen är fakiskt den att Raúl García gjorde sin debut i Primera División mot Barcelona den 28/10 2004.

Då var han 18 år gammal, så Aguirre vet nog vad han gör.
Atlético Luff
2008-02-28 20:48
Snacka om att visa vad man är gjord av, jag tror helt klart att han platsar rent fotbollsmässigt, vi får bara hoppas att hans psyke är starkt och att han "spelar om vanligt" (och inte gör något av en "Pichu".

Hemska tanke...
Atlético JJ
2008-02-28 20:23
Ämne: Personlingen tycker ....Jag instämmer helt och hållet. Otroligt kul att vi släpper fram ytterligaren en talang från de egna leden, och då i synnerhet Nacho då det jag sett och hört om honom bådar gott!

Frågan är dock om han klarar det? Jag tror mycket på honom, och jag tror på Raúl Garcías förmåga att spela med en yngre spelare. Men att som 17-18 åring spela på precis som du säger, en av de viktigaste positionerna, mot Barcelona? Jag tror att även om han är nervös, så tvivlar jag inte på att han kan göra en bra match som pivote tillsammans med Raúl, även om det kanske är fel match att debutera i...
Atlético zoran
2008-02-28 20:14
Personlingen tycker jag att det är otroligt kul Ignacio får chansen på det centrala mittfältet, men samtidigt hoppas man på att han inte kommer klappa ihop, det tror jag Raúl García kommer se till att det inte händer.

Låt oss komma ihåg att han var otroligt nervös innan CdR-matchen mot Granada 74, Hur kommer det att vara mot Barcelona? Låt oss dock hoppas att han klarar av det.

Bästa möjliga motstånd på en av de vitalaste positionerna, kan han möjligtvis få en svårare och roligare start på en och samma gång?
Atlético JJ
2008-02-28 20:07
Ämne: Kan han inte bara lä....
Om det ändå skulle vara så enkelt...
Atlético Luff
2008-02-28 20:01
Kan han inte bara lämna över klubben till någon annan?

E: Camacho! :D Vilken dröm att debutera i ligan mot Barca..
Atlético JJ
2008-02-28 19:12
Ämne: zoran: Hahahahahaha ....
Rätt inställning. Jag tror de flesta av oss är inne på samma linje! Ja, förutom klubbens president, då.
Atlético rawkus
2008-02-28 18:40
zoran: Hahahahahaha =D Fy fan... finns ej en chans att jag nansinn skulle dra pa mig varldens fulaste trojja... aldrig!

Atlético JJ
2008-02-28 12:02
Bobban,
pm igen!
Atlético JJ
2008-02-27 21:58
Bobban,
pm.
Atlético zoran
2008-02-27 18:51
*Varning Rawkus:

Cerezo är Real Madrids nya tillskott på transfermarknaden!
Atlético JJ
2008-02-27 17:57
Ämne: Det handlar inte om ....Jag tycker det handlar i alla fall en del om motivationen. Jag tycker det har sett sådär ut med den på sistone. Med motivation menar jag inte bara inför matchen, utan även under. Alla våra hjältar har varit otroligt motiverade och förberedda sett till deras kommentarer före match.

Under matchen däremot har det mest sett ut som man vill ha matchen spelad, inget mer. I synnherhet vid underläge, då man istället för att försöka vända på steken sett håglösa och som skrivet bara sett ut som att man vill få matchen avspelad.

Visst är det som du säger, Zoran. Koncentration är A och O, och det är det som många av våra förluster har berott på. Minns bara Abbiatis tavla.

Getafe har i år spelat mycket bra mot storlagen, men samtidigt har man varit mycket sårbara bakåt. Skillnaden mellan Getafe och Atlético är att Getafe har förmågan att vända på matcher oavsett lag, det har inte vi precis nu.

Just i denna match måste jag hålla min personliga favorit Jurado utanför startelvan, då jag tycker Cléber är en starkare och bättre spelare defensivt än ovan nämnde. Å andra sidan så kanske Jurado med sin blick för spelet skulle behövas. Nacho ser jag som tredjeval för tillfället, om än att jag precis som många andra vill ha honom uppflyttad inför nästa säsong.

Atlético zoran
2008-02-27 17:14
Det handlar inte om motivation, snarare om att hålla uppe koncentrationen i en match när man möter större lag.

Sist man spelade mot Barcelona kostade Abbiatis tabbe laget poäng. Förra säsongen var stackars Pichu en stor orsak till förlusten. I år förlorade man ett viktigt möte med Real Madrid och detta pg.a. Pablos misstag efter 30 sekunder.

För att ta ett till exempel så släppte ju faktiskt Abbiati in två mål på 5 minuter i Söndags.

Det är svårt att återhämta sig efter misstag som dessa, dessutom brukar Barcelona allt som oftast göra mål på Atlético först.

Tycker man skall ta åt sig av den taktik som Getafe använt mot storlagen, speciellt mot ett spelande lag som Barcelona, då måste dock kontringsspelet vara bättre än det varit på väldigt länge och det tvivlar jag inte på då Simão är tillbaka igen.

Låt oss hoppas att Kun är med på Lördag.

Jag hoppas att vi får se Ignacio Camacho i framtiden och kanske får han chansen redan mot Barcelona, men det handlar trots allt om en extremt viktig match där laget måste prestera för att hålla konkurrenterna borta från den 4:e CL-platsen.

Aguirre kommer antagligen att starta med Jurado på mitten tillsammans med Raúl García för Cléber inte riktigt håller klassen, dock är Cléber nyttig defensivt sätt, tyvärr bidrar han inte alls i anfallsspelet och därav valet av spelare.
Atlético JJ
2008-02-27 16:32
Ämne: Det kommer, det komm....
Det var sannerligen en pessimist det! Varför tror du på dyngtorsk?

Jag tror själv på att vi kan få med oss ett bra resultat i lördagens drabbning. Vi har fått tillbaka spelare både från avstängningar och skador, och dessutom är det nyckelspelare vi får tillbaka i form utav Pablo, Simão och Kun Agüero. Även om nu Kun gick av dagens träning, så tror jag att det ska mycket till för att vår guldkalv ska avstå en sådan stor match som mot Culés. Han har varit avstängd och utskälld och utsatt. Nu vill han komma tillbaka och visa den gamla Kun Agüero igen. Om nu Kun inte skulle klara matchen vilket vi givetvis hoppas på, så är det fortfarande två viktiga spelare på viktiga positioner vi har fått tillbaka.

När vi ändå är inne på matchen så kan jag berätta lite om mina tankar kring vårt spel och deras.

Vi är inte i den bästa av form för tillfället, men i sådana här matcher är formen inte det viktigaste. Barcelona är i bättre form än vi just nu, det är bara att erkänna. Och de har bättre spelare än vi på många positioner.

Men allt som oftast är det MOTIVATION som slår klass. Inte formen, stjärnor och så vidare. Är våra spelare motiverade till max, samt fullt koncenterade och inte släpper in billiga mål, så varför skulle vi inte kunna rubba giganterna? Vi har gjort det förr, och kan göra det igen.

Den potentiella startelvan låter riktigt bra, för första gången på länge. Valera och Lopéz på kanterna och Pablo och Perea i mitten. Frågan är om det är värt att ge Nacho en chans i en så pass viktig match som den ändå är. Jag har hört mycket gott om honom och det jag har sett av vår supertalang har bådat gott. Men i en av kanske säsongens viktigaste matcher? Pallar en 18-åring trycket för det? Den som lever får se.

Statistiken är ändrad!
Real Madrid Fidde!
2008-02-27 15:29
Oerhört spännande att ni testar Camacho. Såg honom i u17 VM i somras och är imponerad av vad jag såg. Spaniens bästa spelare tillsammans med Bojan.
Atlético senken
2008-02-27 13:57
Det kommer, det kommer! ;)

dock inte mot barca. tror på dyngtorsk, som den pessimist jag är... :(


Ni kan väl ändra i statistiken så att Forlan står som ensam skytteligaledare på 10 mål då? :)
Atlético JJ
2008-02-27 13:20
Ämne: visst står Forlan på....
Forlán har stått för 10 mål hittills.

Det skulle inte varit fel om Diego skulle lagt till några i protokollet under matchen mot Barcelona! Det kan både han och laget behöva.
Atlético senken
2008-02-27 12:22
visst står Forlan på 10 baljor och inte 9? eller är jag helt ute och cyklar? :P
Atlético Luff
2008-02-26 15:49
Brukar finnas med engelsk text till reklamfilmerna, grymma filmer.
Atlético paniagua
2008-02-26 12:34
... texten syftar på det "slagord" som Atleti fått på senare år (kanske det också funnits förut): "Atletico de Madrid. Es un sentimiento, una pasion inagotable" och som bland annat använts i många av de fullständigt lysande och alltid prisbelönta reklamfilmerna som Atletis marknads och reklamavdelning släpper en gång per år och som blivit ett begrepp i den spanska tv-reklamvärlden.
Vill ni se dem så rekommenderar jag att ni söker på Youtube. Dessvärre kan det vara svårt för dem som inte förstår spanska att ta filmerna till sig.
Atlético paniagua
2008-02-26 12:23
Apropå förslaget på det nya tröjorna.
Nike har gjort det igen! Ytterligare ett bevis på total smaklöshet. Denna nya tröja är absolut, som ngn påpekade, för mycket.
Den enda snygga Atleti-tröja som Nike lyckats rapa ur sig är 100-års tröjan, men även där lyckades man fucka up ärmarnas slut med någon megamuff istället för att ha ett snyggt, vanligt t-shirtärms avslut. Kolla på Bilbaos tröjor, så borde det se ut.
År ut och år in kommer de olika tröjtillverkarna med nya skisser men faktum kvarstår, det är retrotröjorna som alltid är snyggast, vilken klubb det än handlar om.
Vill man sälja tröjor (vilket man får anta att tillverkarna vill) borde man kika på hur tröjorna såg ut på 30-40-50 och 60-talet.
Snyggt, stilrent, inte en massa jävla krusiduller, streck och fåniga detaljer som inte hör hemma på en fotbollströja. Centenariotröjan är förmodligen den tröja som sålt bäst de senaste 20 åren. Borde man inte lära sig av det?

--Kun10Aguero--
Om det är texten "un sentimiento, una pasion inagotable" som du syftar på betyder detta "en känsla, en outtömlig passion"
Annons: