/spanien/atletico/forum/1838.aspx/spanien/atletico/forum/1838.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Luff
2008-03-07 07:25
Åh vad trött jag är på sillyseason.

E: ...innan den ens har börjat
Atlético Optimo_Kun
2008-03-06 21:30
Jag tyckte inte heller Roma spelade spec tråkigt. Utan var ju det laget med klart mest chanser. Något jag inte gillade i matchen mot Barca var däremot Abbiatis överdrivna filmningar. Bort med sånt från fotbollen direkt, finns inget värre
Atlético Lush
2008-03-06 20:36
Ämne: Klart att det är rol....
Stundtals tyckte jag att de spelade fantastisk offensiv fotboll. Det jag inte gillade var deras maskningar och filmningar.
Atlético per.lesra
2008-03-06 18:03
Klart att det är roligt när det går dåligt för Real men det borde f*n vara olagligt att spela så tråkig fotboll som Roma gjorde!
Atlético Lush
2008-03-06 17:08
Jag som trodde att det skulle bli en tråkig kväll igår, hehe..
Atlético John Mayer
2008-03-06 12:00
Roma, Roma, Roma!

Core de Sta Citta!

Unico Grande Ainore!

De Tanta e Tanta Gente Che Fai Sospira!

Atlético Luff
2008-03-06 10:41
Roma, Roma, Bella!

Grazie!
Atlético paniagua
2008-03-06 00:32
--KB--

Kan så här på rak arm inte minnas att han gjort ngt hattrick alls i Atleti. Men jag kan ha fel.
Atlético kun10aguero
2008-03-05 22:57
KB/ har inte en aning, men Aupa TORRES!!
Atlético rawkus
2008-03-05 22:47
Taddei + Vucinic + Casillas, Cannavaros, Gutis mfl min = PRICELESS!!!!

Tack Roma ;)
KB
2008-03-05 22:44
Nån här som har koll på hur många hattrick som Torres gjorde för er? Har aldrig sett honom som en som öser in mål, men efter att han nu efter ikväll redan gjort 3 hattricks för oss så börjar man undra.
Atlético kun10aguero
2008-03-05 22:22
Jag tror att vi ligger kvar på en CL-plats efter mars. Ifall Atletico vinner mot Zaragoza klarar vi det nog. Det är en match som jag trycker att vi borde vinna. Vinner man den och mot LEvante så är moralen på topp sen. Sevilla är inte en omöjlighet och ifall vi vinner de andra matcherna så klarar vi de nog men Sevilla har som sagt åkt ut ur Cl vilket är väldigt synd för oss, kryss den matchen? Villareal vinner vi mot ifall vi satsar offensivt men Perea o Pablo(lr vilka de blir) stannar djupt.
Så jag tror vi närmar oss Villareal o drar ifrån resten samtidigt som sevilla hamnar på uefa-cup plats.
Atlético kun10aguero
2008-03-04 16:38
har inte sett matcen än. Men detta är nog det lyckligaste ögonblicket i min kärriär som Rojiblanco.
Atlético zoran
2008-03-04 11:40
Jag har sett matchen sammanlagt tre gånger och kan inte göra mycket annat än att hålla med dig Paniagua. Under de första 30 minuterna är det Barcelona som håller i bollen och Atlético som försvarar sig, men samtidigt skapar man inte särskilt mycket framåt. Ett tag hade Barcelona bollen 72% av tiden samtidigt som Atléti fick jaga, men man stod rätt i sina positioner och väntade på att kontra. Tyvärr var passningsspelet slarvigt, speciellt den avgörande, men även i uppbyggnadsfasen av en kontring.

Under den första halvtimmen verkade det bara vara Diego Forlán och Kun som ville framåt även om det var Valera som tog intiativ och var nära att spela fram Agüero.

Något som förvånade mig med Barcelonas spel var det faktum att nästan ingen fyllde på i andra våg. Ofta var det Ronaldinho och Henry inne i straffområdet samtidigt som Eto'o hängde lite bakom dessa två. Man spelade runt, runt, runt och till slut verkade det som Edmilson lackade ur och slog till med ett skott från 20-25 meter då och då. Det är inte konstigt då Atlético försvarade sig med nästan 7-9 man varje gång motståndarna gick till anfall.

Luis Perea blir alldeles för stressad defensivt, han slår bort bollen när Atlético är 5 mot 2 ganska djupt ner på egen planhalva istället för att spela bollen till Maxi som finns centralt, Det är nästan panik i den resningen av colombianen. En halvminut senare tar Barcelona ledningen efter en perfekt passning av Xavi till Ronaldinho.

Efter Kuns turliga mål håller Atlético dock i bollen betydligt bättre under en kort period, men återigen har han stor del i det pg.a. den fina mottagningen där han lurar bort Puyol och Milito, gång på gång.

Spelare som Simão, Kun, Forlán och Maxi vill ofta gå framåt, de vill inte söla med bollen. Passningsspelet mellan anfallarna var halvbra under första halvlek, det blev mycket bättre i andra halvlek, men det kan fortfarande förbättras. Skillnaden mellan dessa och Atléti-försvararna är att Simão, Kun, Forlán och Maxi är bollskickligare. Samtidigt tycker jag det finns mycket mer att hämta hos Raúl García, han måste förbättra passningsspelet när Atlético ställer om.
Atlético paniagua
2008-03-04 10:39
Ack så lätt man glömmer när det blir en seger mot ett storlag.
Ser att vissa säger att det var en fantastisk match av Atleti och somliga anser att det är den bästa match de sett Atleti spela alla kategorier.
Om så är fallet måste ni ha blivit Atleti supportrar denna säsong eller inte sett så många Atleti-matcher.
Sanningen är den att det var faktiskt en bedrövlig match av Atleti och enda orsaken att vi vann stavas Kun.
Under hela första halvlek fick vi knappt låna boll och då vi hade den förlorade vi den omgående. Passningsspelet var uselt och det var tack vare två individuella mästerverk av Kun som vi vände innan paus.
I andra halvlek var det bättre men knappast bra. Fortfarande har det här laget problem med att hålla boll och etablera ett bra och konstruktivt passningsspel, eller som en åskådarröst från läktaren som skar igenom i sändningen mycket riktigt sa i frustration: "es que no sabemos llevar la pelota!" ( ung. svensk översätt.:"vi vet inte hur man håller i bollen")
Även här var det tillfälligheter och några individuella prestationer av Kun som gjorde att vi gick upp till 4-1.
Spelet var dock inte bra med boll. Utan boll var det lite bättre då vi försvarade oss helt ok. Men vi hade tur och Barca en dålig dag, annars hade kunnat gå riktigt illa.
Summa summarum: Jag har sett ÅTSKILLIGA, MYCKET bättre matcher av Atleti, så jag kan inte hålla med i de onyanserade hyllningssångerna som vissa drar här. Dock är jag givetvis mycket glad och fantastiskt nöjd med själva resultatet.
Atlético kun10aguero
2008-03-03 22:50
ok bra o tack :D
Atlético planne
2008-03-03 22:47
kun10aguero, hittade en torrent nu, går ganska så snabbt, laddar ner i 200 ca. kolla länktips. dock spanska kommenatorer vilket inte är någon höjdare då jag kommer ihåg väldigt lite av min spanska men det är ju skit samma vilka kommentatorer egentligen.
Atlético kun10aguero
2008-03-03 22:44
planne/
jag letade oxå efter matchen men hittade inget, men säg till ifall någon hittar nåt.

kolla in länktipset, jag tror kommentatorn gillar aguero :P
Atlético planne
2008-03-03 22:36
Någon som vet ifall man kan ladda ner matchen via någon torrentsida? Var på egna äventyr den kvällen, men kan lova att kvällen blev galet mycket bättre när man såg resultatet vid 12-tiden :)
Jamme
2008-03-03 22:25
Är det ngt som vet vad det är för tatuering Kun har på sin höger undarm (Bilden)
Atlético kun10aguero
2008-03-03 21:11
Tycker det borde vara simao som gick in i banan från sin vänsterkant för att sen gå på skott, ungefär som Ryan Babel.

O när man kommer tillbaka till skolan och är asnöjd efter hlgen kommer det någon jävel o säger, Såg du Ronaldinhons cykelspark
Då svarar man snabbt o enkelt, Vilka vann matcehn? :P
Atlético JJ
2008-03-03 17:44
Ämne: JJ/ Håller absolut m....Ja, hans löpningar, pass, avslut, hjärta och jobb är mycket av hans styrkor, och han skulle som du säger kunna göra bra ifrån sig på en offensiv mittfältsposition. Frågan är om el Vasco vill frångå sitt system med två defensiva bara för detta? Jag är tveksam.

Jag skulle vilja se det tvärtom, att det är Maxi som breddar och Simão som viker inåt i banan, då det är den senare som spelar till vänster.

Maxi till vänster i en lite friare roll i vilken han kan vika in, gå utåt, passa, eller ta skott. En Simão ute till höger tror jag skulle varit ett riktigt anfallsvapen, för han har ett riktigt bra tillslag, inlägg inkluderat. På så sätt skulle vi få användning av spelarna på ett bättre sätt.

Och ja, kanske skulle Maxi ha ett högre betyg. Samtidigt tyckte jag det var så pass stor skillnad i exempelvis Forláns och Kuns framträdanden, därav det relativt låga betyget.

Men tack för åsikten, det är alltid kul. Fortsätt så!
Atlético JFH
2008-03-03 17:30
JJ/ Håller absolut med om att han inte riktigt har snabbheten för att göra det Simao gör. Tekniken är väl inte heller på samma nivå, men den räcker gott och väl om han bara hade varit lite kvickare. Tyckte dock att han förtjänade ett högre betyg i just Barcamatchen för att han inte hänger med huvudet efter Ronaldinhos mål(som nästan hela laget gjorde) utan manar på framåt. Gör ett mål och tar en del riktigt bra löpningar som öppnar upp för Agüero och Forlan.

Och utifrån hans spelstil så väntar man ju sig inte att han ska vara samma typ av spelare som Simao. Tycker också att Maxi skulle göra sig lite båttre bakom en anfallare, men med vår anfallsduo blir det svårt. Det bästa för laget är om han spelar ytter. Det är dessutom viktigt att ha en ytter som kan bredda (Simao) och en som kan vika inåt och göra mål (Maxi - 6 mål av en ytter är ganska imponerande). Det blir en bra balans i laget.
Atlético JJ
2008-03-03 17:06
Det är med leende på läpparna man går! Matchen i lördags kan ha varit den bästa drabbningen jag sett mitt Atlético göra, alla kategorier.

JFH,
jag såg inte ditt meddelande förrän nu.

Du har rätt i att Maxi gjorde en strålande match defensivt, men även en del bra saker offensivt. Löpningen och avslutet han gör går det inte att klaga på, och inte heller samspelet med Valera.

Men, även om han kom runt på egen hand ett par gånger på egen hand matchen igenom, måste han utveckla sin teknik en nivå till, så att han likt Simão klarar att ta sig förbi sin spelare utan hjälp från exempelvis löpningar från Valera.

Simão hade stundtals lekstuga med Zambrotta, och det är den farten och kreativitet som jag saknar av Maxi. Ska han spela som han gör för tillfället, bör det vara i mitten, där hans excellenta spelsinne kan komma till användning mer än ute till höger. Han ska absolut starta, för Maxi är en av våra viktigaste spelare. Inte bara för kaptensskapet, utan även för hans hjärta och slit i varenda match.
Atlético Spiders
2008-03-03 14:44
Jag tror på lyckostrumpor och fyrklövrar, så vi borde köra med Nacho tills vi förlorar :)

En detalj med vinsten som var väldigt väääääldigt skönt och ger mig otroligt skadeglädje är att ingen kommer ihåg Ronaldinhos cykelspark efter Agüero show! Varken media(gäller ej tv4) eller fotbollsfans.
Kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är att han eller fansen inte fick gotta sig efteråt, må ha vart ett fint mål men när Atletico vinner så gör dom det vackert!
Drick mjölk och sov Ronaldinho!

Atlético DeBe
2008-03-03 14:02
Skönt at Aguirre släpte fram Camacho. Hoppas han får fortsatt förtroende. kanske kan bli samma historia som med R. Garcia i Osasuna.
Atlético paniagua
2008-03-03 09:55
--Boberg--

Tack för rapporten om kommentarer efter matchen. Men det kanske börjar bli dags lära sig när man skriver "dem" och när man skriver "de" i syftningshänseende ;-)
Atlético paniagua
2008-03-03 09:49
Även om denna omgång givetvis var viktig att vinna med tanke på konkurrenters poängtapp, så är det nästan ännu viktigare att vinna nästa. Då är det är garanterat att flera av våra främsta konkurrenter i toppen kommer att tappa poäng eftersom Barca möter Villareal och Real ställs mot Espanyol. Oerhört viktigt att vi vinner vår match.
Atlético DeBe
2008-03-02 22:51
Jag var inte långt ifrån tårar efter kuns 4-1 mål igår. satt med ett gäng kompisar där en för första gången såg kun spela. han blev helt lyrisk och jag kan inte mer än hålla med; målet var helt fantastiskt.
Atlético kun10aguero
2008-03-02 22:50
Detta har varit våran omgång:D
Vinst mot Barca, Sevilla 0 poäng, Villareal 1, Valencia 0 dock Espanyol och Racing 3
Annons: