/spanien/atletico/forum/1831.aspx/spanien/atletico/forum/1831.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Torres
2008-03-25 19:04
Bra värvning i Heitinga. Killen är bara 24 år och spelar redan mycket klokt. Om han bara kan hålla sig frisk kan han bli någonting stort.
Atlético JJ
2008-03-25 19:02
Ämne: Man kommer köpa in f....Ja, Fabiano Eller lär antagligen lämna om man nu väljer att plocka hem Diego Costa och affären med Heitinga går igenom. Samtidigt tror jag det kan vara bra att inte köpa in flera försvarare. Att spela in en ny försvarare oavsett om det är en ytterback eller mittback är svårt. Det är mycket man ska anpassa sig till, och dessutom ska man få ihop ett samspel mellan Heitinga/Perea och Heitinga/Pablo. Köper man in ytterligare en back skulle det enligt mig ställa till problem. Med Zé Castro och Pablo på bänken har man två spelare som kan komma in under vilken tid som helst under säsongen och veta hur man ska gå tillväga.

Zé Castro har inte tagit sina chanser. Jag anser dock att det är svårt att prestera på halvchanser som man får då och då. Ge Zé och Cléber riktiga chanser att visa upp sig, ge dem förtroende.

Jag vill också att Motta stannar, men dessvärre kommer hans skador i slutändan ta kol på hans karriär.

Målvakter behöver vi inte precis som du säger. Vi har gott om unga och duktiga målvakter som bara väntar på att få chansen.
Atlético zoran
2008-03-25 17:18
Man kommer köpa in fler försvarare, det har ju Cerezo redan talat om. Därför tror jag att Fabiano Eller och Zé Castro lämnar klubben till sommaren, dessutom nämnde han även att man skulle titta på ännu en mittfältare.

Jag vet inte om det finns någon anledning att behålla Zé Castro längre, han kan inte utvecklas genom att sitta på bänken och aldrig ta sina chanser.

Backuppsättningen skulle antagligen se ut på följande vis:

Luis Perea, Pablo Ibáñez, Johnny Heitinga, Giourkas Seitaridis (Förhoppningsvis blir han inte såld i sommar), Juan Valera + ytterligare två backar som får placeras som X då vi ännu inte vet vilka det blir.

Jag ser gärna att man tar tillbaka Mario Suárez, använder sig av Raúl García och Nacho. Sen får klubben bestämma om Cléber skall stanna eller inte, han har ju inte direkt fått någon strålande chans att visa upp sig på riktigt. Personligen hoppas jag Motta stannar, men det är omöjligt att förutspå om hans knä läker eller inte.

När det kommer till målvakter har man redan en hel del duktiga sådana. Falcón bör stanna, han har gjort mycket bra ifrån sig de få gånger han spelat. Gillar även att De Gea har ett proffskontrakt numera, så jag vet inte, tycker inte att man behöver köpa in varken Moyá eller någon annan för tillfället, även om jag tycker väldigt mycket om just Moyá.

I övrigt pratas det väldigt mycket om Albert Zapater, tycker att Javí Martínez är bättre än honom och han kommer tveklöst bli en storstjärna inom kort.

Jag längtar bara till den dagen Atlético kan introducera Pacheco och Borja, det kommer antagligen bli klubbens nästa "Cracks".
Atlético JJ
2008-03-25 16:12
Ämne: Jag tror att Atlétic....Frågan är om man säljer båda två? Det är helt rätt att man måste ha en bred trupp, oavsett kontinentala turneringar. Att sälja två mittbackar av fyra är enligt mig fel. Då bör man köpa in ytterligare en back tillsammans med Heitinga.

Jag personligen ser hellre att man behåller Zé Castro, säljer Fabiano Eller och hämtar hem Diego Costa och Braulio. Vi måste använda fler av våra talanger vi tar fram, såsom Mario Suárez, Braulio och varför inte Raúl Llorente som ersättare till Pernía?
Atlético zoran
2008-03-25 16:06
Jag tror att Atléticos ledning kommer att sälja Zé Castro och Fabiano Eller, den där icke EU-platsen vill man ju fria upp.

Det är svårt att säga på förhand hur det skulle se ut med Heitinga och Perea, en sak är dock säker, vi kommer att få bättre uppspel med Johnny. Dessutom är han ju snabbare än Pablo, tror inte det blir några problem i luften då han är duktig där också.

Han är även en härlig pådrivare.

Låt oss inte luras av att Pablo vill sitta på bänken, om Atlético nu kvalificerar sig för Champions League nästa säsong kommer det bli gott om speltid för samtliga spelare, tänk på alla skador som laget drabbades av under den här säsongen. Det är viktigt att ha en bred trupp, därför skulle jag gärna se en till anfallare, alternativt två, det kommer behövas.
Atlético JJ
2008-03-25 15:50
Ämne: tack för en fin redo....
Tack ska du ha!

Kanske det. Men Betis har ett bra lag i grunden, jag tror mycket handlar om den rätta tränaren, som vi verkar ha hittat i Aguirre.
Atlético kun10aguero
2008-03-25 15:42
Jag gillar 4-4-2. Alla uppställningar har sina för och nackdelar.
Tycker dock att man borde köra med en offensiv och en defensiv mittfältare. På den offensiva platsen har vi faktsikt många bra spelare som Maxi, Miguel, Luis, Jurado.

Skulle vilja se denna uppställningen.

Leo
Seita Perea Pablo Lopez
Raul G
Simao Reyes
Maxi
Forlan Kun

Vem lämnar i år tror ni då? Pablo, Eller eller Ze Castro.
Jag hoppas på Eller, han tar en EU-plats och alla de andra mittbackarna är bättre än han.
Real Betis Oggy
2008-03-25 15:12
tack för en fin redogörelse för 4-4-2 vara eller inte vara i Atlitico. Samma tänkande kan man applicera på betis fast med sämre spelare tyvärr då...


dessutom stort tack för segern i helgen! den uppskattades verkligen! Fortsätt på den vägen och ta tre mot Villarreal också så värmer det mitt hjärta ytterligare.
Real Betis Oggy
2008-03-25 15:10
--- detta inlägg kan ni ta bort ---
Atlético JJ
2008-03-25 15:03
Ämne: Jag ser hellst att Z....
Det lär väl bli så, även om jag ställer mig tveksam till om Pablo bara vill agera första reserv.

Tror du att Heitinga och Perea skulle komplettera varandra lika bra som Pablo och colombianen?
Atlético zoran
2008-03-25 14:52
Jag ser hellst att Zé Castro lämnar, Pablo kommer behövas mer i Europacuperna och Heitinga kommer starta när han anländer.
Atlético JJ
2008-03-25 14:50
Ämne: Diego Costa är fortf....
Frågan är vad som kommer att hända med Pablo Ibáñez och Zé Castro. Jag tror inte att man köper Heitinga för att sätta honom på bänken eller ute till höger.

Zé Castro är den som jag ser kommer att stanna kvar, Pablo kommer nog att ta chansen i en annan klubb, om nu Johnny Heitinga kommer.
Atlético zoran
2008-03-25 14:36
Diego Costa är fortfarande opolerad och har enormt mycket att lära.

I söndags spelade Celta de Vigo borta mot Numancia i Segunda División och Diego gjorde lagets båda mål. De kan ni se under länktips, inga speciellt snygga mål, bara lite Maradona över det andra..

Hur som helst, han har blivit utvisad för riktiga dumheter tidigare under säsongen, talangen finns, men humöret måste verkligen tyglas.

Förhoppningsvis säljs Fabiano Eller till sommaren om det här med Heitinga är sant, sen kan man alltid ta tillbaka Diego och fylla den sista icke EU-platsen med honom, i övrigt kan han få en till säsong på sig i Vigo, inte mig emot..
Atlético Beer
2008-03-25 14:23
grymt med Heitinga! Faktiskt jävligt mysko att han inte tar steget utomlands förräns nu, kolla bara hur snabbt alla unga Ajax-talanger lämnar.
Atlético rawkus
2008-03-25 13:57
@Il Phenomeo: Grande fellow Milanista :)

Pato har verkligen varit battre an forvantat, med tanke pa ansvaret som berlu och Galliani lagt pa hans axlar. Ge honom ett par sasonger under baltet, sa javlar ;)

@Heitinga: Valkommen!! Antligen en varvning(om det nu stammer..) jag personligen hoppats laaaaange pa! Fenomenal back!

@JJ: Mista bor sparkas sa langt ogat nar, och Braulio och Costa bor vi ta hem sa fort sasongen ar fardigspelad - inget snack!

Ser ritkigt spannande ut infor nasta sasong maste jag saga :)

Optimist? Ja visst!

mvh/rawkus
Atlético offe23
2008-03-25 13:48
Ämne: Ämne: Ifall H....
helt klart :)
Atlético JJ
2008-03-25 12:51
Ämne: Ifall Heitinga nu ko....
Jag säger Diego Costa och Braulio!
Atlético Optimo_Kun
2008-03-25 12:31
Ifall Heitinga nu kommer tyckr jag också det är en kanonvärvning. Perfekt position nu bara en "bänk" anfallare kvar!
Atlético JJ
2008-03-25 11:42
Ska jag vara ärlig så har jag inte sett så mycket av Heitinga. Han har dock imponerat på mig under mästerskapen och han är fortfarande ung.

Det känns sannerligen som en riktigt, riktigt bra värvning! Frågan är nu vem som lämnar, Pablo eller Zé?
Atlético henry garvis carlsson (fd anti_valencia)
2008-03-25 11:28
Heitinga klar... det var som fan, kanonvärvning!!!
Skönt att vi kunde norpa honom framför marängerna!
Atlético JJ
2008-03-25 10:54
Ämne: Ämne: Il Phen....
Okej, tackar för svar!

Real Madrid Il Phenomeo
2008-03-25 10:34
Ämne: Il Phenomeo,
det ha....
Ja, Pato är verkligen så fenomenal som det ryktas om. Han spelar med ett enormt självförtroende hela tiden, han är aldrig rädd för att försöka. Han har tekniken och framförallt snabbheten. Han påminner om Messi de första metrarna där han är explosiv, vilket gör att motståndaren inte hänger med. Han har ett riktigt bra skott också, med båda fötterna.

Minussidan är att han är för ung, dvs. för orutinerad. Han har ännu inte lärt sig hur han ska hantera situationer till hans fördel riktigt ännu. Han har även en tendens att missa öppna lägen (däremot verkar han alltid kunna göra de svårare målen). Han har inte heller lärt sig riktigt hur han ska utnyttja sina lagkamrater till fullo, dvs. samspelet är ännu inte klockrent. Nu när han får bollen så försöker han för det mesta att göra något på egen hand, istället för att kanske passa och sedan sticka iväg på djupet, men som sagt, han är orutinerad.

Just nu håller jag Agüero bättre spelare, han är smartare och har förutom snabbheten, tekniken och skotten också ett bra spelsinné och uppfattning. Men vi ska också komma ihåg att Kun spelar i ett för tillfället bättre lag med bättre lagkamrater och bättre rörlighet.

Att Pato från första matchen blev självskriven i startelvan i konkurrens med Gilardino och Inzaghi säger en hel del. Personligen så tycker jag inte alls att det är bra att Pato får spela så mycket redan nu, han har ett väldigt ansvar som kanske inte är så nyttigt för en 18-åring. Men det är ledningens fel som inte hämtat in en riktigt bra forward.

Men samtidigt så tror jag att Pato har den rätta mentaliteten för att redan spela från start och vara tongivande.

Du kanske bör kolla på några av Milans matcher. Dem brukar gå på tv4plus och tv4sport. Om dem sänder Milans matcher så är Pato säkerligen med.
Atlético JJ
2008-03-25 10:07
Ämne: Tycker att 4-4-2 fun....
Intressant tanke angående Raúl García. Jag tror dock att han skulle klarat av det galant. Han har en oerhört stark mentalitet, jobbar som en häst, samtidigt som han har ett bra tillslag.

Och ja, han skulle kunna följa med mer upp i anfallen likt Cambiasso, men det skulle lett till ett oerhört stort mellanrum mellan vår backlinje och deras två anfallare och kanske även ibland yttrar.

Maxi skulle absolut vara ett alternativ, han är som du skriver en smart tänkande fotbollsspelare med ett bra spelsinne.

Han kanske inte är det bästa alternativet som defensiv mittfältare. Ett steg upp så tror jag han skulle få mer boll att jobba med i offensiven också.

----------------Leo Franco-------------
Valera-----Perea------Zé Castro-------López
---------------Raúl García-----------------
Simão-------------Maxi---------------Reyes/Jurado
--------------Kun-----------Forlán-------------

Något sådant skulle jag kunna tänka mig.

Den potentiella startelvan med ett 4-2-3-1 skulle kunna sett ut som följande.

--------------------Leo Franco-------------------
Bruno Saltor-----Perea-------Zé-------------López
---------------Raúl García-------Nacho-----------

Simão---------------Maxi----------------------Kun
-------------------Forlán------------------------

Ett nyförvärv i högerbacken Bruno Saltor från Almería.
Forlán och Kun skulle byta platser regelbundet.
Atlético Mathias
2008-03-25 09:43
Känns bra nu!
Mycket jobb återstår dock och jag hoppas laget redan börjat fokusera på nästa uppgift.

Det börjar pratas om nyförvärv redan märker jag, det må vara men jag hoppas vi alla är överens om att förstärka på ett par, tre platser bara, inga massnyförvärv som vi har en tendens att göra. Bränn allt krut på rätt ställe så blir vi än giftigare nästa år!
Atlético Bobban (red)
2008-03-25 04:20
Ämne: är det någon som vet....
Det är några snorungar som har tråkigt under påsklovet och upprepade gånger hackat sidan!

Därför ligger den nere för tillfället:(
Atlético Spiders
2008-03-25 03:15
Tycker att 4-4-2 funkar väldigt bra, och en 4-2-3-1 skulle bara innebära en minimal förändring, så det kvittar.
Att innermittfältet inte fylls på i våran 4-4-2 oftare har nog mer att göra med vilka spelartyper Aguirre väljer att spela med i mitten, det spelar nog ingen roll om R Garcia får spela längst fram i en diamant, han kommer ändå hamna längre ner i banan pga va hans deffensiva mentalitet, det har nog mer med spelartyper och deras mentalitet att göra än formation i slutändan.
Nu har Aguirre valt två lite mer deffensivt inriktade innermittfältare, nu är R Garcia i mina ögon inte tillräckligt deffensiv skicklig pivote att han klarar den rollen själv, även fast han sliter, det är därför Aguirre har lagt två st pivote där för det ska funka tror jag.
Skulle vi tex lägga Jurado eller Miguel framför Garcia tror jag mittfält skulle bli väldigt svagt då dessa fortfarande är fysiskt och mental outvecklade och inte har det samma snabba 2 sek före motagning fotbollstänkandet som tex Fabregas för att slippa åka på smällar eller bli av med bollen.
Den jag känner som utan tvekan har stark fysik, bra fotbollstänkande och kan skolas om till en spelfördelande mittfältherre är faktiskt Maxi, jag tror en lite mentalt omskolad Maxi och R Garcia skulle dominera mittfältet.

...............Ustari................
Ujfaluji....Perea...Pablo.......Lopez
............Maxi....Garcia...........
..Miguel......................Simao..
...........Forlan...Aguero...........
Atlético DeBe
2008-03-25 00:17
är det någon som vet vad som har hänt med forumet: http://forum.atleticomadrid.de

går inte att logga in
Atlético DeBe
2008-03-25 00:15
jj vad jag menade med r gacia är att han borde lurka runt boxen mera alternativt göra löpnigar in i boxen som cambiasso gör i inter. lägg där till att r garcia har ett bätre skott än cambiasso så om han får in passning i början av anfallet så skulle han kuna använda sig av det. r garcia är ingen spelfördelare som riquelme inte heller innehar han en sådan blick för spelet som kun men han skulle kunna va med i anfalspelet på samma sätt som cambiasso.
Atlético JJ
2008-03-24 23:30
Il Phenomeo,
det har varit mycket snack kring Alexandre Pato. Jag har inte sett speciellt många matcher med Milan i år, är han så bra som alla säger och skriver? Vad är hans styrkor respektive svagheter?
Atlético JJ
2008-03-24 23:28
Ämne: JJ//

Grejen är de....
Visst, man har spelat bra och man innehar den sista kvalplatsen till Champions League, men jag tycker att med vårt nuvarande spelsystem får vi inte ut allt som vi kan få av vår startelva och trupp.

Jag tror att Simão, Maxi, Reyes, Luis García med flera skulle kunna gjort ännu bättre ifrån sig med en högre utgångsposition, och slippa jobba hem så mycket som de ändå gör. I vissa fall har vi haft Simão och Maxi bakom vår ytterback efter att vi har försvarat.

Med ett 4-2-3-1 tycker jag att laget får en bättre balans i laget, både defensivt och offensivt!
Annons: