/spanien/atletico/forum/1808.aspx/spanien/atletico/forum/1808.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Spiders
2008-04-23 15:04
Fan va skönt med Riises självmål, nån rättvisa får det vara, nu tar Chelsea detta, i flera år har Liverpools CL kalas med tårta och hatt signerat Uefas domarbas fått mig att må illa, nu kanske jag slipper se bollar som inte är över mållinjen, skumma straffar, kröda kort osv, listan kan göras lång i Liverpools favör, nu kanske härvan kan ta slut.

Smilezz//

Bra källa :)Atlético RK...
2008-04-23 14:59
Ämne: Vill inte röra till ....
Förmodligen inte särskilt mycket sanning, han har precis uttalat sig om att han endast vill spela för Atletico i Europa. Efter Atletico vill han tillbaka till Independiente för att avsluta sin karriär där. Men man vet ju aldrig...
Smilezz
2008-04-23 14:33
Vill inte röra till i grytan för er men läste i en chilensk tidning att Aguero kan vara ett av namnen som flyttar ifrån Atletico till Milan i sommar.

Hur mycket sanning kan det vara bakom det påståendet ?

Mvh Smilezz
Atlético senken
2008-04-22 23:40
hihi, nae exakt.. vad ar Valencia liksom? ;) sitter pa ett internet cafè pa "la Rambla" med brorsan nu :) ganska fett med alla skrikandes och dyngfulla engelsman i bakgrunden ;)

blir utgang om nagra timmar! ska bli ratt haftigt :)

Aupa pa er!
Atlético Luff
2008-04-22 18:00
Äh, blev ju t-shirt hela dagen idag, vad är Valencia liksom?

:(
Atlético John Mayer
2008-04-22 00:38
Håller med sig Spiders, med det material som Atleti har så kan man lätt säga att Aguirre inte har levt upp till förväntningarna. Bara att jämföra med Barca, jag hade kunnat hoppa in i Katalonernas lag och gjort ett lika "bra" arbete som Riijkard med det spelarmaterialet..

Senken// Hatar dig just nu, lite iaf, solen har vi idag men inte värmen ;)
Atlético senken
2008-04-21 23:22
da var man i san Antonio utanfor Valencia pa ett trivsamt litet hotell :) glidit lite inne i centrum i Valencia ikvall i varan rental car :P ganska najs stad, om jag far saga det sjalv bor jag faktiskt hellre har an i Madrid...

Jag kopte en troja med "de las cuevas" pa ryggen idag :) blev lite andra grejer ocksa, sa som traningsoverall osv :)

Nu ska man ta och glida ner i badkaret en stund och sedan sova. ha sa skoj hemma i Sverige boys and girls ;)
Atlético Optimo_Kun
2008-04-21 22:55
Bara hoppas att Miguel får chansen mot Getafe även om jag tror att det blir Luis som får lira istället
Atlético Spiders
2008-04-21 16:49
Det är skitsvårt att förklara för vänner och folk när dom säger "Vad är det mer er?? Med den truppen ni har ska ni ligga minst trea".
Man vet inte vad man ska säga, men en sak har jag typ kommit på efter allt det där tjatet, att jag tror t.o.m jag skulle kunna placera Atleti på fjärdeplats med det laget.
Tycker det inte är nå stordåd Aguirre har gjort.
Det är oacceptabelt att åka ut mot ett skitgäng som Bolton halvvägs igeom Uefa, det är oacceptabelt att inte kunna gå längre i CdR och det är helt oacceptabelt att spela den fotboll vi gjort dom två senaste matcherna i sånt här läge av säsongen, det är oaccetabelt att Aguirre inte kan bänka spelare som inte presterar, det är så viktigt och nyttigt för en spelare som underpresterar att bli bänkad ibland, man växer som spelare då, om man inte har psyke som liten apelsin då da, vi kan både tacka nån där uppe och våra hjärndöda konkurenter som släpper detta till oss hela tiden.
Min småirritation med Aguirre började redan innan säsongen då han valde att ha kvar Mista som tredjeanfallare istället för Braulio som t.o.m gjorde en briljant försäsong, det är oaccebtabelt att vara så blind.
Sen skicka han iväg i Maniche i vinter som faktiskt gjorde en riktigt bra höst och enligt mig hans bästa period i Atletitröjan, jag kan förstå om det va nå diciplinproblem, men ska du då inte ersätta han med nån då också?
Lite långsökt att skicka iväg en av höstens mest tongivande spelare, sen i desperation dra ut nappen på Camacho en bit in på våren och slänga in han i hopp om det ska gå vägen.
Sen alla skumma byten han gör, formsvackade spelare får lira vecka efter vecka i Aguirre ökända startelva, kodnamn kelgrisarna.
Jag trodde på Aguirre mycket förra säsongen, trodde saker skulle se annorlunda ut i år om han fick tid, men det har nästan blivit värre och ingenting utvecklats, tiden står still nästan, spelidén är ett annu större mysterium i år än förra året, Aguirre lever i år endast på tafatta konkurenter och individuella prestationer hos de rödvita.
Aguirres briljanta taktik går ut på att slänga ut Simao på vänsterkansten sen låta han göra som han vill, och så ingår det i taktiken att Forlan tar aviga och helt oväntade avslut i brist på frustration och tålamod över ej existerande bollar att jobba med, och Kun är Kun, han ingår inte i taktiken, han bara är.
Förutom den briljanta taktiken som funkat hittils och hållit oss levande så vet jag inte hur den andra på planen ingår i eller vad dom gör, men det finns säkert en baktanke med det Aguirre gör, eftersom vi ändå gör 3-4 mål pga av hans supertaktik med Simao, Forlan och Kun, då spelar det ingen roll att motståndarna rullar ut oss 2 av 3 matcher, även på Calderon och ofta gör 2-3 mål de själva.
Brilljant Aguirre, det är inte Simao, Kun och Forlans individuella prestationer och taffat konkurenter vi lever på, utan det är din briljanta taktik.
Atlético rawkus
2008-04-21 14:44
Tror Aguirre ar lite av expert att lyfta lag, men ej att sedan pusha dom den dar extra lilla biten.

Vad han gjorde med Osasuna var smatt otroligt, och det ha gjort med oss ar "ok", men som sagt, vi behover nan som kan ta over staffett pinnen efter sasongen :)
Atlético senken
2008-04-21 10:25
Det lar dock inte bli Simao eller Reyes fran start da bada verkar ha skadat sig.

Lar val bli den standigt underpresterande(nar han far chans fran start vill saga) king Luis som far chansen ute pa kanten..

Jag hoppas dock benhart pa att allas varan egen Migelito tar platsen fran "kungen" ;)

lanktips;
Atlético senken
2008-04-21 10:15
Reyes var en injection som vanligt! :) borde starta nasta match!=) Luis spelade for lite, och det ar val da han spelar bra, sa. jaa han var bra :)

Miguelito var ocksa valdigt bra :) hans autograf kommer jag for ovrigt inte att fa denna sasong da laget inte tranar forns imorgon och vi ska borja dra oss mot Valencia och Barcelona redan om nagra timmar. ska dock stanna till pa officiella shopen innan vi drar :)

Simeone later faktiskt som en bra idé! hjarta och hardhet. han skulle sakert "vaga" spela med Braulio, Miguelito, Roberto osv. :)

Aupa aupa!!
Atlético RK...
2008-04-20 23:28
Jag tycker ändå att vi bör byta tränare. Även om vi tar oss till CL, så tror jag inte vi har där att göra, om vi inte skaffar en riktigt duktig tränare. Vi har trots allt nästan alltid fått övriga resultat med oss när vi tappat poäng. Vilket vi har gjort ganska ofta. Nästa säsong kommer Sevilla vara ännu bättre och Villarreal är jämna så byter vi inte tränare nu så tror jag det blir en (om det blir CL) engånssejour.

Jag skulle gärna se en italienare som fegspelar men ändå ger oss resultat, en som etablerar oss i toppen.
Atlético JJ
2008-04-20 22:53
Ämne: JJ//

"Han ha....
Det är sant. Men nog ska de föregående tränarna kunna kommit på plats 8-6 fler gånger än vad man verkligen gjorde?

Atlético Spiders
2008-04-20 22:47
JJ//

"Han har trots allt tagit oss till våra två bästa placeringar på många år, och det kan man inte ta ifrån honom"

Vi har inte haft sån här bra trupp på herrans många år heller, det är naturligt att Aguirre lyckats bättre än våra senaste 3-4 tränare då hans föregångare har haft betydligt sämre trupp att arbeta med.
Atlético JJ
2008-04-20 22:29
Jag är kluven i frågan om Aguirres vara eller icke vara.

Han har trots allt tagit oss till våra två bästa placeringar på många år, och det kan man inte ta ifrån honom. Jag tror att hans styrkor sitter i det psykologiska, han håller en öppen konversation med spelarna vilket får dem att känna sig trygga.

Dessvärre väger de negativa sidorna över de positiva. El Vasco saknar den taktiska delen som man måste ha som tränare, likaså att han är på tok för konservativ.

För det första, så ska man enligt mig spela ett 4-4-2 med diamant på det centrala mittfältet när man är på hemmaplan. Atlético är ett såpass stort lag så att man ska äga bollen på hemmagräs, inget snack. Med vårt nuvarande spelsystem är vi alldeles för defensiva för att vi ska kunna föra en match.

Det jag också saknar är hans förmåga att förändra startelvor och matcher med sina byten. Underpresterande spelare SKA petas, absolut. Pablo, Maxi i viss mån. Varför inte ge de hungriga spelarna på bänken en chans?

Det finns som med allt annat både positiva och negativa sidor. Jag vill både se att han finns kvar likaså som jag vill se det motsatta. Om det skulle bli aktuellt med en ny tränare, varför inte Quique Sánchez Flores, Marcelino eller Unaí Emery? Dessa är tränare som jag mycket väl skulle kunna tänka mig i den röd-vita klubben.

Jag säger detsamma, tänk vad vinster mot Real Valladolid och mot andalusierna igår skulle kunna gjort. I praktikten skulle vi vara klara för CL, nu är det ojämnt ända in i det sista.

Nästa omgång gäster Racing de Santander ö-laget Mallorca, och Sevilla har Murcia borta. Förhoppningsvis kan Mallorca ta poäng av Racing, Sevilla lär dock vinna.

Valencia ligger i skrivande stund under med 3-0 borta mot Athletic, och risken är stor att man åker ner i Segunda. Nog skulle vi väl kunna få över några spelare till nästa säsong?

Personligen skulle jag vilja se Miguel, Raúl Albiol/Alexis och Silva. Absolut ingen omöjlighet då jag har för mig att just Silva var på väg till oss för ett par, tre säsonger sedan?
Atlético JFH
2008-04-20 21:26
Det viktiga, ifall ett managerbyte är aktuellt, är att vi får in någon som kan locka stora namn till klubben. Om vi ska ta nästa steg och finnas med i titelracet samt etablera oss i CL krävs det ännu bättre spelare. Spelare som kanske inte väljer oss av en eller annan anledning. Och givetvis någon som håller ordning på spelarna och sätter upp klara regler som ska följas. Vem det kan vara är svårt att säga.

Att resultaten går vår väg är egentligen väntat. Det är ju meningen att vi ska snubbla på mållinjen, dvs i sista matchminuten på Mestalla. Då går Santander om oss med 1 ynka poäng. En härlig känsla kommer det att bli... ;)
Atlético Optimo_Kun
2008-04-20 21:17
Ämne: Det är så SJUKT!!
N....
du ska nog se att när säsongen är över så kan det blivit åt andra hållet istället...
Atlético Spiders
2008-04-20 19:56
Det är så SJUKT!!
Nån där uppe vill att vi ska spela i CL, Real har 1-0 mot Racing just nu, så fort vi gör skitresultat så tappar alltid dom andra konkurenterna poäng på nåt skumt sätt, har aldrig vart med på maken till första, andra, tredje och kanske ända upp till elfte chansen att hålla kvar CL platsen.
Vi måste vara det sämsta laget i ligan på att ta vara på chanser att dra ifrån i tabellen, hur många till chanser tror ni att vi får?
I såna här lägen måste man ju spela med hjärta och allt man har, antingen är det spelarna som behöver bätter lagpsykologer eller så är Aguirre världens utan tvekan sämsta motiverare.
Ska var med och slåss i CL eller i toppen går det inte med nån som Aguirre, bara för att han en enda säsong tagit Osasuna till fjärdeplaten så betyder det inte att han är en kvalificerad storcoach.
Vi behöver nån med erkända meriter och några pokaler i bagaget och vet hur man ska skapa vinnarmentalitet i klubben, för vanliga spelare är tillräckligt svårt att hantera, och våran klubb har ju en helt andra "onormala" vibbar och mentalitet.
Jag är nu säker på att vad vi behöver är inte vara en stark taktiker, utan en mentalt sträng coach.
Du kan ha världen bästa taktiker men om spelarna inte har mentaliteten att lyssna och förstå så spelar det ingen roll.
Man måste börja vid rätt ända, först skapa mentalitet och diciplin, sen kan dom följa matchplan vilket inte Atleti idag mentalt inte klarar av för Aguirre inte har pondus, han är en clown.
Jag tror faktiskt ganska starkt på Diego Simeone otroligt mycket som tränare, som även spelat i Atleti och va mycket diciplinerad och en otrolig stark ledartyp.
Han vann väl ligan som manager med Esdutiantes 2006, som manager var han så imponerande att han nu tränar River Plate trots sina endast 37 år.
Det är nog mitt första val till klubben, då får man lite jävla anamma hjärta och en tränare som inte tar nå skit, dessutom bra balanserad offensiv fotboll, iallafall dom matcher jag sett med Estundiantes, har inte sett nå mycket River matcher nu på sista tiden så jag vet inte hur spelet ser ut.
Atlético kun10aguero
2008-04-20 18:45
Trodde ju aldrig jag skulle säga det här men HEJA REAL... Bedrövligt utav Atletico, men som ni har sagt med Atletico det är sånt här man får räkna med som Atletico supporter.
Var Spanjoren(Reyes) (förutom att han missade ett friläge) och LG (Luis) bra?

Otroligt skönt med Heitinga till Atletico :D
Men tycker att Aguirre ska testa ett annat mittbackspar, kanske Turbo och El Nino 2.
Atlético senken
2008-04-20 18:24
Kul som fasen med Heitinga :) kan bli skitbra till nasta sasong om vi gor oss av med Aguirre. och skaffar en tranare med en riktig spelidé. :)

En annan grej som kan bli skitbra i framtiden ar Ruben Ramos,. killen har startat de tre senaste matcherna och gjort 3 mal och gjort 2 assist :D nu bevisar FM talangen att han verklign kan spela fotboll :) kul som fasn=)

AUPA AUPA !!
Atlético rawkus
2008-04-20 17:31
Heitinga nytt mal i dagens match for Ajax :)
Real Madrid Valdebebas
2008-04-20 13:05
Grattis till Heitinga, hade gärna sett att han hamnade hos oss.

En väldigt användbar spelare.
Aguero3
2008-04-20 12:13
Är iaf stolt över Aguero
Atlético senken
2008-04-20 11:40
Pa plats var inte matchen nagon hojdare vill jag lova.. Visslingar och buningar at det mesta. De flesta gick nar det var 20- 15 min kvar, sa illa var det.. men men, det hor val till ocksa..

Jag sager iallafall: ¡A la puta calle, Aguirre!
Atlético Rojiblanca (fd. Lamps8)
2008-04-20 09:21
vad fan är det som händer med Atletico? nu blir jag riktigt trött!
Atlético John Mayer
2008-04-20 02:06
Jag vill, som vanligt, tacka för liveuppdateringen. Även om jag personligen hellre hade slippat läsa om eländet. Tack Almeira, det är allt jag kan säga.
Atlético offe23
2008-04-19 23:49
riktig skönt en försvarare som kan sitt jobb :D
Atlético RK...
2008-04-19 23:48
Skönt med en duktig och säker försvarare.
Atlético zoran
2008-04-19 23:45
Heitinga klar för Atlético!
Annons: