/spanien/atletico/forum/177.aspx/spanien/atletico/forum/177.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético ADCS (red)
5/24/2015 13:27
Ja, det måste vara som att vinna CL för er nuförtiden. Stort grattis. Glöm inte släppa en bluray också "inbördesmästarna 2015".
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
5/24/2015 13:05
Bra Amunt, håll hårt i den tanken när ni blir utskickade med huvudet först i CL-kvalet.
Valencia amunt mestalla
5/24/2015 12:43
@ADCS (red):


Vi har både bättre inbördes mot er och Sevilla så cut your BS...
Atlético paniagua
5/24/2015 03:11
@Amunt:

Jag är jättestolt över grabbarna som lyckades knipa 3.dje platsen efter de två som har överlägsna ekonomiska resurser i jämförelse med oss andra. Hur stolt är du över ditt lag, som trots att Atleti spelade dassigt de sista 3-4 omgångarna ändå inte lyckades ta direktplatsen till CL?
Här är var och en sin egen lyckas smed. Eibar hade alla möjligheter i världen när 2015 började, att hålla sig kvar men föll ihop som ett korthus. Det är knappast Atletis ansvar att rädda kvar dem i ligan. Som vanligt bara en massa skitsnackande från Valencia-supportrar som tar sig in på vårt forum. Inte undra på att man önskar dem all olycka i världen.
Atlético ADCS (red)
5/23/2015 23:34
Amunt// Det är väl inget att vara bitter över. Impotencia är inte bättre än så. Hade Sevilla inte haft delad fokus på att vinna EL den senaste tiden så hade Impotencia hamnat på femteplats, där ni egentligen ska vara. Jag har ingen anledning att vara snäll eller skräddarsy orden för att vara trevlig mot er, jag gillar varken Valencia eller dess mestadels irriterande dryga fans. Ni är bäst på att vända kappan, smöra eller snacka skit efter vinden på olika forum. Jag skulle blivit gladast om ni missat CL helt och hållet.
Postat via SvenskaFans-appen
Valencia Amunt
5/23/2015 23:10
jag var bara lite bitter över att Valencia inte tog tredjeplatsen. Eibar skiter väl jag i
Atlético zoran
5/23/2015 22:19
@Amunt:
Jovars, riskera din tredjeplats (och en garanti på minst €20 miljoner, antagligen uppemot €40 miljoner) för att "verka" bra i någon annans ögon. Frågan är ju vilken värld du lever i.. ..och inte ett ord om Eibars resultatrad sedan i januari. Förlorar man 15 av 20 matcher och bara lyckas vinna två av alla dessa på nästan sex månader får man skylla sig själv.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/23/2015 21:40
@Amunt:


Vad andra klubbar har för sig skiter jag ärligt sagt i. Trist för Eibar, men sant är livet, tyvärr.

Sedan känner du mig inte, sa bespara dig tidsslöseriet att sätta mig i ett fack.
Valencia Amunt
5/23/2015 21:35
Du har inga som helst sympatier för Eibar som krigade för sitt liv? Sådan klubb sådana supportrar antar jag...
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/23/2015 20:55
@Amunt:


Direktplats till CH L = all that matters :) Vänligen tjura vidare pa annat hall.
Valencia Amunt
5/23/2015 20:47
Riktigt fint gjort mot Eibar och inte ens försöka ta bollen där på slutet. Om jag vore Atletico-supporter hade jag känt mig oerhört stolt idag.
Atlético paniagua
5/23/2015 20:30
Efterlyses: Den storkäftade Valenciasupportern som i början av säsongen VISSTE (!) att Atleti skulle hamna på högst 5:te plats denna säsong, eftersom Atleti inte är tillräckligt bra i år för att hamna bättre i ligan. Var är du nu med dina spådomar, pajas?
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/23/2015 20:18
Klart! :)

Full fokus pa sommarens transferfönster nu :)
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/23/2015 20:05
Alcacer 2-3 Valencia... Svettigt nu. Dags att öka takten lite?
Atlético Blyger
5/23/2015 19:47
Hm..

Ja vi har långt ifrån samma kvalitet i passningsspelet som förra säsongen.

Tycker att vi har spelat väldigt fegt anfallspel den senaste tiden. Vilket också påverkar vårt försvarsspel.

Styr upp please Simeone.
Atlético belgaren
5/23/2015 18:51
Thomas nätar!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/23/2015 17:44
Jag hoppas, da han var smatt fenomenal i varan inhemska liga. Om han ej kan garanteras mer speltid, sa bör han lanas ut. Sälan spelare utvecklas pa bänken/läktaren...
Atlético ADCS (red)
5/23/2015 17:24
Är det bara jag som tror på Jimenez? Jag tror han kan slå igenom med dunder och brak nästa säsong om Simeone ger han mycket speltid. Han har ett mycket spännande och talangfullt grundspel i sig. Griezmann och Jimenez kan bilda ett intressant och kreativt ungt anfallspar som kan terrorisera många försvar. I believe!
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/23/2015 16:52
Lopez: Jag tycker ej Mandzu är ovärderlig pa nagot sätt. Däremot tycker jag han far oförtjänt mycket skit emellanat :) Han har utPover sina 12 mal även 5 assists i ligaspelat. Där ligger han pa en delad 3e plats(ihop med Gabi) och efter Tiago med 6 och Koke med fullständigt galna 12 assists. 3a i assistligan samt 2a i skytteligan med hyffsat stor marginal.

I slutändan är det Cholo(aka den man bränns pa bal här inne om man ens vagar yttra sig kritiskt, lol!) som maste justera Mandzukic och/eller spelets utseende. Bara han som kan ta ut laget, bara han som ger honom fortsatt förtroende...

Jag anser att Mandzu kan säljas i sommar, med gott samvete, speciellt med tanke pa att det finns intressenter och saledes kan man mjölka ur lite extra $$.

Detta dock enbart OM man köper in en bättre anfallare än Torres och Jimenez.

Vagar ej sätta all min tillitpa stackars Griezmann(stannar han ens?). Pang - en skada pa fransosen och vi skall luta oss tillbaka mot Torres/Jimenez... nej tack.

Mandzukic och cerci ut(hur man löser det med Milan vagar jag ej ens spekulera i..) borde ge flis nog för en rörligare och mer löpande anfallare än Mandzu, och en med bättre malsinne än Torres och Jimenez.
Atlético Antonio López
5/23/2015 16:38
Säger inte emot dig men spekulerar snarare i fallet om Torres hade startat säsongen i truppen. Hävdar man att laget inte hade klarat av att ligga på nuvarande plats om det inte vore för en viss Mandzukic, som förvisso gjort en del mål tidigare men inte bidrar ett dynga till spelet, så innebär det att ingen annan i laget skulle kunna fylla hans skor. Detta argument köper jag inte. Resterande spelare kanske inte skulle gjort lika många mål men likt förbannat skapar de mer åt sina lagkamrater som i sin tur kan trycka in ett par extra.

Har sett statistiken du nämner men hur ser det ut om man jämför herrarna sedan Torres intåg i klubben? Målproduktionen har överlag begränsats i den andra halvan av säsongen om man nu inte heter Griezmann.

Lånelistan inför nästa säsong blir förhoppningsvis:
Lucas
Jimenez
Leo Baptistao (Tyvärr inte nått förväntningarna varken i Atleti eller Rayo denna säsong)
Borja (La Liga denna gång)
Cerci om man nu inte kan sälja honom rakt av.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
5/23/2015 16:28
Lopez: Mandzukic mal/minut är grymt överlägset bla Torres dito - El Niño hade fatt lägga i en växe man ej sett sedan tiden i Liverpool, vilket känns lika langt tillbaka i tiden som Dackefejden, typ.

Jimenez? Tror seriöst han matt bäst av en utlaning - killen har inte visat mycket änn sa länge, vilket inte är konstigt. Av de tre du räknar upp "vs" Mandzukic speltid sa anser jag att RG är den mest trolige, vilket inte säger lite om bla Torres och Jimenez med tanke pa att de tva trots allt är anfallare...
Atlético Antonio López
5/23/2015 10:30
Profe/

Vad är syftet med dina oneliners utan någon grund? Vad är det Mandzukic bidrar med så mycket i anfallsspelet, säg nu inte mål för ett sådant har jag inte sett på evigheter, inte heller i fasta situationer numera.

Faktum är att Griezmann har varit fullständigt avgörande i laget, att du väljer att jämföra Mandzukic på samma sätt utan att ens ge ett resonemang för det förstår jag inte. Sitter och undrar om Torres, R.G och Jimenez med hans sammanlagda speltid hade gjort lika mycket.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
5/23/2015 02:12
GS_aslan: Inget allvarligt. Han var på kliniken för att se till så att det inte var någon allvarligt men åkte därifårån relativt snabbt. Dock missar han sista matchen.
Atlético Kakan_Atletico
5/23/2015 01:48
@Profe Ortega:


Jag tror helt allvarligt inte vi kan få ut mer av Mandzukic. 10-15 mål max per säsong i ligan. Ska bli kul att se Torres efter en rejäl försäsong, osäker på om han blir mycket bättre än vad han är nu. Hoppas dock han hittar tillbaks till den målskytt han är!

Men jag anser att vi behöver ha in en "Toppstriker" som kan springa.. Jonathas verkar spännande.

Men jaja, litar helt o hållet på Cholo. Orkar dock inte se Mandzukic stå o växa fast på Calderon nästa säsong.
Profe Ortega
5/23/2015 01:45
@Kakan_Atletico:

Svårt att hålla med dig då Mandžukic onekligen bidrar väldigt mycket i vårt anfallsspel...
Profe Ortega
5/23/2015 01:42
@Conserva el Calderón!:
Samma sak kan man säga om Mandžukic...
Profe Ortega
5/23/2015 01:34
@Cholo es un dios:

Vi har redan en fantastisk duktig djupledslöpare i Griezmann och Torres duger. Finns inga anledningar till att skeppa iväg Mandzukic...
Profe Ortega
5/23/2015 01:32
@gurra1993:

Rätt åt honom, lätt att man luras tro att gräset är grönare på andra sidan p.g.a. Chelsea råkade ge honom en bättre lön...
GS_aslan
5/22/2015 20:44
Jag läste att Arda besökt sjukhuset, någon som kan förklara situationen?
Atlético Conserva el Calderón!
5/22/2015 19:41
Jimenez gör 2 mål imorgon!
Annons: