/spanien/atletico/forum/176.aspx/spanien/atletico/forum/176.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético zoran
2015-05-26 18:58
@daniel77:


Håller med. Det behövs ett rejält lyft på vänsterbacken och det skulle antagligen ta honom betydligt kortare tid att komma in i lagets rutiner igen då han varit i Atlético tidigare. Annars kan han ju åtminstone berätta för sina potentiella lagkamrater om hur Mourinho verkligen är som tränare och fungera som exempel nästa gång någon springer efter pengarna i Chelsea.
Atlético zoran
2015-05-26 18:50
@Blyger:
Författaren till artikeln generaliserar och antar att Mandžukic har en dålig relation till Simeone. Enligt det som sägs i Atlético-kretsar är deras relation ok, men argentinaren vill ha en annan typ av anfallare och det är vad klubben letar efter i nuläget. Man vill ha en kvalitetshöjning i anfallet inför nästa säsong. Det är vad det hela handlar om. Den enda gången som Simeone inte gillat Mandžukics attityd är när han kom in mot Sevilla på Sánchez Pizjuán, men redan då var han skadad och kunde därmed inte ge 100%. Uppdatering #2 i Altas y Bajas är uppe nu. Den här gången med Griezmanns potentiella övergång till Chelsea och mötet mellan Milan och Atleti gällande Mandžukic. Vill inte vara språkpolis, men skillnaden mellan Filipe och Felipe är rätt rejäl. Filipe: http://www.macanbola.com/foto_berita/3889luis2509a.jpg Felipe: http://www.calciomio.fr/wp-content/uploads/2010/01/felipe-fiorentina.jpg I övrigt befinner sig Gil Marín alltjämt i London.
Atlético daniel77
2015-05-26 18:38
Trams. Filipe är alltid välkommen tillbaka. Klasspelare!
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-26 17:58
Ett rungande nej tack till Felipes eventuella aterkomst. Han skall fan njuta av Chelski sa som han bad och bönade om att aka dit.
Atlético Blyger
2015-05-26 17:40
Vietto i Villa Real sägs i fotbollskanalen-artikeln vara intressant för Atleti. Vad tror ni om det? Vad är Vietto för slags spelare?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2015-05-26 17:38
Och här ytterligare en artikel om Manzu. I denna hävdas det att Manzu och Simeone och hans stab inte står på någon särskilt god fot med varandra. Någon som känner till något om det stämmer och isf varför?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2015-05-26 17:29
Här ännu ett bloggrykte om Manzu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2015-05-26 14:25
@Profe Ortega:


Mandzukic behöver dessa spelare med känslig inläggsfot och med ett spel via kanterna mer. Ska man spela så nästa säsong så är han absolut användbar på fler sätt än denna säsongen. Ska man inte, ja då får man pröjsa för sin djupledsspelare om man nu vill stå fast vid den filosofin.
Atlético gurra1993
2015-05-26 14:00
Själv vill jag att Felipe inte kommer. Om han ska komma tillbaka ska han fan spela gratis. Plus 20 miljoner+ för en 30 årig försvarare känns som ett sjukt överpris. Han får gärna leva med sitt val å ruttna i pengar på Chelseas bänk.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2015-05-26 14:00
Haha snälla.. Milan har inte ett öre att handla med sedan Berlu stängde igen käften. Mandzu och Mario kan de glömma för reapris.
Atlético zoran
2015-05-26 13:00
@Conserva el Calderón!:
Uppe med nya uppdateringar. Kommer mer senare idag. Bl.a. om just Léo Baptistão, men nu är lunchen slut..
Atlético AndeeI
2015-05-26 12:18
Vad säger ni om Leos Baptistaos vara eller inte vara i Atletico nästa säsong? Och hur ser ni på om Luis Filipe skulle välja/vilja återvända?
Atlético Conserva el Calderón!
2015-05-26 12:06
Altas blev indragen.. Wonder wonder.. :)
Atlético gurra1993
2015-05-26 07:04
Correa-Vietto-Greizmann hade varit en spårad trojka :)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético AndeeI
2015-05-25 21:09
Kan bli en väldigt intressant silly season för vårt kära Rojiblancos. Utöver Cani och Ansaldi tror jag att Miranda, M Suarez och Jimenez (utlåning) och Mandzukic försvinner under säsongen. Det kommer med andra ord bli en hel del luckor att fylla, samtidigt som Tiago och Gabi börjar bli till åren. Jag säger nej tack till Cavani och Higuain. För mycket stålar sett till ålder. Vietto och Camacho säger jag. Samtidigt som vi plockar in Oli Torres och Toby. Det hade suttit fint.
Atlético Conserva el Calderón!
2015-05-25 10:49
@ADCS (red):


Sen har jag också märkt att när Jimenez väl kommer in så är det nog ett lite otacksamt läge han byts in på. Antigen så jagar vi ett mål där varken mittfältet eller spelet har fungerat under hela (!) matchen eller när vi försöker spela av matchen där ingen försöker spela framåt och han blir helt isolerad.

Jag tycker han borde ha en ärlig chans, en sådan chans som Adrian fick gång på gång förra och förr-förra säsongen. Då kan vi se om det är misslyckat eller inte. Men talangen finns sannerligen där, annars hade han inte varit startspelare för Mexico.

Btw: plocka in Fierro för helvete, FM kan inte vara så orealistiskt...
Atlético ADCS (red)
2015-05-25 09:22
Ett alternativ är att köpa loss en nu frisk Walcott och slänga upp han där framme med Griezmann. Då kan vi köra djupledsbollar från egen box :)
Atlético ADCS (red)
2015-05-25 09:19
Profe//

Jag tycker han besitter precis allt som krävs för att peta Mandzukic om man han får 5-6 raka matcher i benen. Han behöver bara lite tlc.

Ett utlåning är inte alltid det bästa alternativet för en ung spelare med mycket potential. Han kan gå till ett lag som förlorar mycket matcher, oklar spelidé och en medioker tränare som inte kan utveckla honom. Istället kan det ibland vara bättre att träna med seriens toppspelare och en av de bästa tränarna om man får spela minst 50% av matcherna.

Dock har tex Rayo en bra relation med oss och tar hand om våra spelare på ett bra sätt, samt att dom spelar en offensiv fotboll som borde passa utvecklande anfallare. Rayo är den enda klubben jag tänka mig skulle gynna honom.

Jag försöker bygga min egen tränarkarriär efter Simeones sätt att tänka fotboll och hur han anpassar laguttaganingar efter vissa motstånd, vilket funkat bra för mig. Men ibland vet jag inte vad den mannen håller på med.

Han har självklart bättre koll på Jimenez än vad jag har, dock förstår jag inte varför han ignorerar honom för i mitt tycke sämre "grundspelare" som Mandzukic, speciellt nu dom sista månaderna. Det kan vara nåt bakom kulisserna som vi inte känner till.

Jag misstänker att det också kan vara för att mentalt förbereda Jimenez första år inom spansk fotboll genom uppenbara petningar för att få honom att jobba hårdare istället för att komma som en av Mexicos bästa unga talanger och Mexikanska ligans mest sevärda spelare och tro att man ska ta en uppenbar plats i laget redan första året.

Jag hoppas personligen på att Simeone spelar honom kommande säsong. Nu är inte mexikanska ligan någon toppliga, men den håller Eredivisie klass av de flertalet matcher jag sett. Och Jimenez var en riktig sevärd spelare på alla sätt.
Atlético Conserva el Calderón!
2015-05-25 02:10
@Profe Ortega:


Vem bryr sig? Objetivo cumplido.
Profe Ortega
2015-05-25 00:55
Fy fan vilken tråkig match som vi genomförde under helgen. Stillastående, sidled, bakåt, långsamt, avsaknad av fart och skapar nada. Vi hade alltså 1 skott på mål under 90min mot ett av ligans absolut sämsta lag. Med tanke på att varje match är som en final så hade det varit trevligt med att avsluta säsongen snyggt med en trepoängare....
Profe Ortega
2015-05-25 00:55
@Amunt:

Jo för du hade verkligen sagt detsamma om Valencia hade chansen att säkra tredje platsen med ett kryss...
Profe Ortega
2015-05-25 00:55
@ADCS (red):

Jimenez har inte riktigt vad krävs för att kunna slå sig in i vårt startelva och peta någon av våra nuvarande anfallare ännu, för hans eget bästa så bör han lånas ut för att utvecklas än att värma sin arsle på bänken eller t.o.m. på läktaren...
Profe Ortega
2015-05-25 00:55
@Kakan_Atletico:

Postar mitt inlägg som jag skrev tidigare gällande Mandžukics målfabrikation....

"NI glömmer också bort att vi har fått ändra spelsätt p.g.a. det är helt uppenbart att Costa och Mandžukic är helt olika spelartyper. Man får inte heller glömma bort att våra nuvarande vänsterbackar inte alls är på den nivån som Filipe var offensivt samt att även mittfältet har påverkat vårt spel. Med tanke på dessa faktorer så har våra anfallare har blivit isolerade vilket gör att dem måste skapa målchanser på egen hand och där har Griezmann en fördel.

Jag är helt övertygad att Mandžukic kommer producera mål på löpande band om vi förstärker mittfältet och värvar en kvalitativ vänsterback värd namnet."
Profe Ortega
2015-05-25 00:55
@Antonio López:

Att Mandzukic inte bidrar ett skit i själva spelet stämmer inte. Han har visat sig vara väldigt aktiv med att sätta första pressen, dra på sig försvarare för att skapa ytor för sina medspelare och inte minst besitter fina kvalitéer i rörelser utan boll bland annat.

Att Griezmann har "varit fullständigt avgörande" är en sanning med modifikation, han hade stora problem med att komma in i vårt spelsätt och var inte lika framträdande poängmässigt som nu i våras.

Torres och Jimenez? Snälla...
Atlético belgaren
2015-05-24 23:29
Hur ser Falcaos kontrakt ut med Monaco? Finns det någon chans att han hittar tillbaka till Atleti?
Atlético monoburgos
2015-05-24 21:37
@Zoran Och där kommer de få det svårt att kvala in sig nu när en av deras viktigaste spelare är skadad.

--------------------------------------------------------------
Sedan när började folk i detta forum komma med så mycket personpåhopp? (allmänt i forumet)
Atlético daniel77
2015-05-24 21:29
Fantastiskt kul att Real Betis är tillbaka där laget hör hemma! Musho Betis!
Atlético zoran
2015-05-24 19:58
@monoburgos:


Troligen missar? De är ju redan i play-off.
Atlético monoburgos
2015-05-24 17:05
Gläds åt att Valencia troligtvis missar champions league, Diego alves kunde jag inte bry mig mindre om. Men fortsätt tolka som du vill.
Atlético Kakan_Atletico
2015-05-24 16:05
Varför gläds du för att en annan människa blivit svårt skadad?

Fan inte okej.
Annons: