/spanien/atletico/forum/1704.aspx/spanien/atletico/forum/1704.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Spiders
9/1/2008 20:33
snacka om att Real fansen har dålig självkänsla.
Mindervärdkomplexet går inte att ta miste på hos marängerna.
Om ni kan nånting om syskonrivalitet, så är det alltid lillebror som måste hävda sig, och det är just det som Real fansen försöker göra här på Atleti forum, försöker hävda sig för att bli accepterade av oss Storebror, vilken tur att vi vet var vi står, och har en klubb/supporter stolthet som Real kan drömma om. Marängernas supporters stolthet kan förkortas till en mening, "vita näsdukar och VIP läktare", mer än så har aldrig Real varit, är inte idag och kommer aldri vara.
Skaffa er lite klubbkänsla innan ni kommer hit och har er, på marängforum byter ni klubbsympati och tröjfärg lika ofta som bussen går morgontrafik, ni är tragiska, har ingen historia, ingen stolthelt, ingen heder och ingen egen inkomst.

Rawkus//

sidearm.. hehe
Atlético Roni40
9/1/2008 20:04
Sluta vara så jävla barnslig nu och stick bara härifrån. Klagar på att jag är 18, du är fan 20 år och kolla vad du håller på med. Skaffa en hobby eller jobb som du kan slösa din tid på istället.
Atlético Toad
9/1/2008 20:02
Ämne: Roni40
Härligt igen....
Kapasitet stavas kapacitet. Så, nu vet du det också.
Atlético offe23
9/1/2008 19:58
I can feel the love =)
Real Madrid grande messi
9/1/2008 19:56
Roni40
Härligt igen!

rawkus
Jag kan ge dig att ni denna helg var bättre än oss men vi får se nästa liga omgång;)

Toad
Undrar bara vart jag stavade fel kan inte hitta det skulle vara trevligt om du visade mig.

Atlético Toad
9/1/2008 19:46
grande messi/ Har inte följt diskussionen eller läst ditt första inlägg. Men vart exakt vill du komma? Real Madrid är en större klubb än Atlético, men vi är på gång och har som några tidigare nämnt inte gjort skäl för namnet lillebror.

Varje säsong är en ny säsong. Det gäller allting. Du kan inte leva på ett MVG bara för att du fick det i fjol. Nu säger jag inte att Real kommer att floppa - utan jag är tyvärr rätt säker på att såväl Real som Barcelona kommer att övertyga ju längre ligan fortgår.

Vi är bättre än er just nu. Må så förbli för alltid.

Helt otroligt att se en tjugoåring som fortfarande inte lärt sig att stava förresten.
Atlético rawkus
9/1/2008 19:42
Forresten sa ar jag fortf sparrad fran Forum-Franco... Kommer ej ens ihag varfor langre :S
Atlético rawkus
9/1/2008 19:40
grande messi: Nu har jag varken namnt att vi kommer vinna ligan, att Real vann forr-forra sasongen eller forra sasongen - just i detta nu(nutid) sa ar vi battre. En tabell ljuger aldrig ;)

Val mott
Atlético Roni40
9/1/2008 19:39
Tycker fortfarande det är roligt att varje gång ni ska komma in i forumet ska ni börja me ert skitsnack, varenda jävla gång. Är det verkligen så svårt att gå in på ert nerkladdade amutsforum o säga vad du har att tycka där istället för att komma hit och skriva när ingen vill höra det du har att säga?
Atlético Roni40
9/1/2008 19:36
nu börjar du leva i det förflutna det var förra och förrförra säsongen, men som sagt du har absolut ingenting att säga om nutid denhär veckan... eller har jag fel?.

Och p.s herr "mogen" behåll dina äckliga kommentarer för dig själv för ingen här vill höra dem
Real Madrid grande messi
9/1/2008 19:31
rawkus

jodu får höra massa om mitt namn. Ni vinner 4-0 denna helg vi förlorar 2-1 visst det ska ni ha cred för ni spelade bra vi spelade dåligt men alla här vet vilken kapasitet real madrid besitter man vinner inte spanska ligan 2 år i rad och det senaste med poängrekord om jag minns rätt.

Roni40

Helt otroligt bra inlägg det är härligt att se en 18 åring som fortfarande inte lärt sig argumentera.
Atlético rawkus
9/1/2008 19:25
Spiders: Min egen lilla vapendragare, wingman, musketor etc. ;)
Atlético Roni40
9/1/2008 19:24
Ämne: Spiders

Vi ser vi....
Där har du fel
just NU så ÄR VI bättre än er så...
SHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Atlético Roni40
9/1/2008 19:24
Ämne: Ämne: Kunde i....
haha absolut =D
Atlético rawkus
9/1/2008 19:24
grande messi: Eftersom just DU namner uttrycket "nutid", sa skall jag halla mig till exakt det:
#1: Atletico, 1 match - en seger. 4-0 i malskillnad.

#13: Real madrid, 1 match - en forlust. 1-2 i malskillnad.

You gotta LOVE nutid! ;O


ps. Har ingen anmarkt pa ditt Nickname..? :S
Real Madrid grande messi
9/1/2008 19:16
Spiders

Vi ser vilken klubb det går bäst för så du borde inte prata så mycket skit om att real madrid bor hemma bla bla bla. Och att dra upp Franco vi lever i nutiden där real fortfarande är och kommer förbli bättre än a madrid.
Atlético offe23
9/1/2008 19:10
Ämne: Kunde inte sagt det ....
haha, man lär sig något nytt varje dag Roni ;)
Atlético Roni40
9/1/2008 19:06
Kunde inte sagt det bättre själv, antagligen för jag inte visste det mesta av detdär...lalala
Atlético offe23
9/1/2008 19:04
Ämne: Ämne: King_Ra....
yeah ;)
Atlético Spiders
9/1/2008 18:51
Real har alltid varit Pappa Madrids bortskämda unge, det är klart allt är lite lättare när man över 100 år gammal och fortfarande bor och käkar hemma som en fullvuxen bäbis, men sen är ju inte lillebror Real lika intelligent för kunna klara sig själv, som storebror Atletico.
När lillebror Real föddes så sa läkaren att han hade en defekt, en tillstånd som gör att han inte kan utveckla egen intelligens, detta tillstånd skulle även drabba de som gillar lilla Real, Sen dess har Pappa Madrid varit överbeskyddande för att ingent ska hända lilla Real.
Sen blev Pappa Madrid bästa kompis med Franco, och Franco blev jätteförtjust i det ointelligenta barnet, så Farbror Franco köpte alltid fina presenter till lilla Real, varje år så fick lilla Real det lilla spelet "ligasegern" som present av Farbror Franco och sen dess har Real alltid haft en speciell plats hos Pappa Madrids vänner.
Det är upp till var och en vad man väljer att göra av sitt liv, Atletico är den typen som jobbar och står på egna ben, medans Real är världens största socialbidragstagare.
Atlético garmawi_90
9/1/2008 18:39
Ämne: King_Raul [Real Madr....
WORD! Spiders! ;)
Atlético Spiders
9/1/2008 18:35
King_Raul [Real Madrid CF//

ändra du texten för att det skulle bli så perfekt som möjligt? mina erfarenheter av maränger säger mig garanterat att det är allt annat än ett stavfel.
Om jag inte ska bry mig att du kallar en Rawkus för råtta så kan du i fortsättningen göra det via pm och inte komma till Atletico forum och nervärdera min Atletico kamrat.
Undra vem det är som ska skaffa sig ett liv? det är ju du som lägger ner tid och kommer till vårt forum och har dig, har du sett folk från vårt forum gå in på det fula vita forumet och kläcka kommentarer som håller dagisnivå? nej, precis, trodde väl det, om du som är 31 år tycker det moget att kalla nån för råtta på ett allmänt forum så kan jag tänka mig vad dom yngre på marängforum håller för nivå.
"Lillebrorlaget" är där du kommer ifrån, Atletico står på egna ben och har alltid gjort det, vi behöver inga statskassa som betalar våra skulder, vi behöver inga obligatoriska skattepengar/socialbidrag från Madrid kommun för att verksamheten ska runt, vi behöver ingen pappa som köper/fifflar fram en träingsnläggning/mark åt oss till ett skämtpris.
Så vem är det som storebror i sammanhanget egentligen, den som tar hand om sig själv eller den som frågar pappa efter pengar hela tiden? eller vad säger du lillebror?
Real Madrid King_Raul [Real Madrid CF - ¡Campeones!]
9/1/2008 16:49
Spiders,
Tragiskt upprörd du är, dessutom helt ovetandes om att jag och Rawkus kört denna stil långt innan.
Bry dig inte om saker du inte har med att göra.
Att sedan påpeka stavfel? Har du inget liv?
Berätta då för mig vad "lillebrorlagget" är?
Atlético Torres
9/1/2008 15:57
Spiders//

Så får det gärna sluta ;).
Atlético Spiders
9/1/2008 15:51
så ska det se ut

Zoran//
men an hög prislapp brukar ju inte skrämma bort storklubbar, jag tror det är en blandning av det du säger med priset och hans spel i EM som gjorde att klubbarna la ner.
Atlético Torres
9/1/2008 15:42
Om vi får en okej summa så stör det mig inte att Valera lämnar. Vi har en del mittbackar som kan spela till höger om Seitaridis skulle skada sig.
Atlético Roni40
9/1/2008 15:17
För mig är det bara Atletico och som Durefelt sa skulle inte kunna heja på ett annat lag lika mycket. Kanske bara vill att de ska gå bra för dom men passionen ligger bara här.
Atlético zoran
9/1/2008 14:33
Jean-Michel Aulas (Lyons president) deklarerade att Benzema inte var till salu och satte upp ett skyhögt pris för honom. Han är en riktigt bra spelare och har ju redan börjat producera för OL i Ligue 1, det var trots allt hans allra första stora turnering med det franska landslaget.
Atlético Spiders
9/1/2008 14:09
ganska kul detalj att Barcas stjärnglans med hela den internationella eliten av världsfotbollsspelare åkte på däng mot Numancia som hade 11 annonyma Spanjorer på plan, Aupa!!
Jag tycker också vi har för lite inhemska spelare, tycker att man nästa år ska ta och titta på lite inhemska stortalanger.
Jag fick höra av en Mallorca supporter att anledningen till att man lånat ut Jurado och Cleber till ölaget är för att kunna ha smidigare förhandlingar när man ska köpa Moya.
Om det stämmer, så tyder det på att Franco förmodligen försvinner till Argentina eller nåt nästa år, Coupet får turas om i 1 år med Moya, sen går väl fransmannens kontrakt ut, och då kanske man kan ta upp De Gea som andra målvakt bakom Moya, hoppas det blir nåt sånt liknande scenario, men Moya är ändå ung, och det blir en lång väntan för De Gea isåfall, och det vore ganska synd, för jag ser helst De Gea som förstemålvakt i framtiden, nu är jag hypotetiskt, det där med Moya är bara nåt jag hört rykten om, då man var och rykte i han ganska hårt innan man värvade Coupet.
Förresten, vad hände med Benzemas aktier efter EM, han va typ det hetaste som fans i silly season innan EM, alla ville ha han, men sen försvann alla intressen, det kan ju inte bara vara för att han gjorde ett uselt EM? eller är han överskattad?


Atlético rawkus
9/1/2008 14:01
Durefelt: Manniskor ar olika, tack och lov ;)
Annons: