/spanien/atletico/forum/170.aspx/spanien/atletico/forum/170.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético ADCS (red)
2015-06-03 13:14
Profe, Chelsea//

Självklart har dom översatt, men hela grejen verkar luddig och stressigt ihopsatt av Chelseas PR-team. Han måste respektera den klubben han spelar för.

Ingen har förnekat att han inte trivs i Chelsea, då har ni missuppfattat hela poängen. Det handlar om att han inte trivs i London och utanför fotbollen.

Spelare som inte är upplagda på en transferlista eller begärt en officiell transfer har genom hela historien alltid tvingats bedyra sin kärlek till den klubben som äger honom till sista dagen.

Ifall en transfer inte blir av så har han ändå smörat till sig sympati i längden. Han har meddelat de som verkligen behöver veta för att sätta bollen i rullning.

Nu är det upp till Atlético. Om klubben försöker värva tillbaka honom så kommer han bara då berätta för Chelsea att han kan "tänka sig" lämna, inte innan.

Den där luddiga intervjun säger väldigt lite om hans riktiga känslor. Då litar jag på att Simeone har fått ut ofantligt mycket mer av att prata med honom på senaste tiden.
Atlético paniagua
2015-06-03 12:06
Profe; Det är väl klart att han säger så till en Chelsea-supporterkanal! Vad ska han säga?- "Jag trivs inte i er jävla stad. Maten är kass, vädret är pissigt och engelsmän är tråkiga. Jag vill tillbaka till Madrid där jag kan äta gott, njuta av solen och dricka bärs med mina polare" Självklart han inte säger så. Hur många f.d. Atleti-spelare har inte bedyrat att de trivs i klubben, älskar fansen och staden och att de tänker stanna, för att sedan ta pick och pack och dra månaden därpå? Sa inte Kun någonting liknande bara några veckor innan det stod klart att han skulle till Man City? Och Torres? Behöver jag räkna upp fler? Oavsett, och som jag skrev tidigare, så spelar det ingen roll för Mou kommer inte släppa honom och vi har inte råd och så är det med det.
Atlético paniagua
2015-06-03 11:52
@Chelsea:
Min gissning är att du inte förstår spanska och inte heller har läst artikeln i Marca (på spanska, märk väl, och inte översatt av ngn Spanien-hater hos Chelsea). Ingen har sagt att Costa vantrivs i klubben. Tvärtom så står det i Marcas artikel att han trivs mycket bra i klubben och att han har mycket bra relationer med Mou och med fansen. Vad som sägs, och det sa han även i en radiointervju för en spansk kanal och även i länken du skickat, fast de är svårt att höra eftersom den engelske översättaren var snabb med att prata över honom då, är att han haft svårt att "adatptarse", dvs vänja sig vid landet, staden och kulturen i England. Han trivs alltså inte på det personliga planet men han trivs utomordentligt på det professionella. Det tycks snarare vara Chelsea-fans rädsla för att det ska vara sant som gör att ni är så himla kåta på att dementera detta, annars skulle ni bara ignorera det som med alla andra konstiga silly-season-rykten som florerar hit och dit. Oavsett, så har Costas trivsel/vantrivsel i klubb eller stad inget att göra med det. Atleti har ändå inte råd att köpa tillbaka honom och Mou och Abramovich vill i alla fall inte släppa honom, så då spelar inget annat någon roll i alla fall. PS. Du behöver inte berätta för Atletico-supportrar att Marca (och AS) snackar skit. Det har vi vetat med råge i alla tider. De är Real Madrid tidningar och skriver endast något om oss när det är något negativt eller vi vinner ligan. Detta trots att vi också är från staden Madrid. PPS. Jag föreslår att du läser vår eminenta "Altas y Bajas"-sektion som vår fantastiska Admingrupp sammanställer, angående Costa-situationen. Där får du en objektiv rapport från vad som sagts och gjorts i det nämnda, inte någon Real Madrid-rapport eller någon Chelsea-supporterradiovinkling.
Profe Ortega
2015-06-03 10:55
@ADCS (red):

Naturligtvis inte, det är därför som någon översatte medan Costa sade orden på spanska under en intervju. Börja kolla från och med 1:05 i länktipset.
Atlético Conserva el Calderón!
2015-06-03 09:17
Vad tror ni Rodriguez från Wolfsburg skulle kosta?
Atlético Cholo es un dios
2015-06-03 00:23
En annan ytterback som jag gärna sett i Atleti skulle vara Wendell från Leverkusen , tyckte han stack ut lite när vi mötte dom trots att han är så ung.

Saul skulle väl kunna ta en ordinarie plats i år tycker jag, han har gjort de riktigt bra de gånger han får spela och jag tycker han har utvecklats ganska mycket under säsongen.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Chelsea
2015-06-03 00:12
@ADCS (red):

Från hans egen mun. :) Min poäng är att Marca snackar skit.

Väl mött.
Atlético ADCS (red)
2015-06-02 23:21
@Chelsea:


Diego Costa kan inte engelska för fem öre. Chelseas PR team har varit i farten igen.
Atlético nuls
2015-06-02 23:09
Personligen säger jag nej till Tevez och Cavani. Värvar vi någon av dem utesluts många andra alternativ så som att värva både Vietto och Nolito!

Hur går det med att få tillbaka Camacho? Han skulle vara en bra ersättare till Mario Suarez!
Ett realistiskt drömscenario denna sommar vore att få Vietto, Nolito, Camacho och Filipe!
Atlético Antonio López
2015-06-02 22:24
Barcelona har generellt en tendens att sätta löjligt höga utköpsklausuler.
Atlético paniagua
2015-06-02 21:15
@Chelsea:

Vad är din poäng?
Barcelona WalterWhite
2015-06-02 18:42
@Conserva el Calderón!:


Hur mycket en klubb vill behålla dig som spelare.

Bra vänsterbackar är otroligt svårt att hitta.
Atlético monoburgos
2015-06-02 18:34
Till dom som kan spanska. Citat från Dudeks (gammal realmålvakt) biografi. Där Casillas ska ha sagt att vid Torres flytt till Chelski att "Torres är den mest överskattade spelaren i spansk fotboll"
Chelsea
2015-06-02 18:26
"@diegocosta: 'I have no reason to leave this place, I love it, the fans love me and I want to stay.’ #CFC "

Hoppas den här smakar bra.
Atlético gurra1993
2015-06-02 15:55
Man får väll sätta hur hög man vill?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2015-06-02 15:13
Varför är Albas utköpsklausul €150 miljoner (otroligt löjligt) och Grizmanns 2-3 gånger mindre? Vad är det som avgör hur hög klausulen ska vara?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2015-06-02 10:58
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2015-06-02 10:17
@gurra1993:

Man behöver inte vara latino för det. Jag har bott i såväl London som Madrid och Madrid/Spanien sopar mattan med London/England i alla aspekter som har med livskvalité att göra (i alla fall om man har ett jobb och en inkomst, vilket dock långt ifrån alla spanjorer har i dessa tider, men det är knappast ngt som Costa & Co behöver bekymra sig för). Varför tror du alla britter vallfärdar till Spanien så fort tillfälle ges, såväl när det gäller semester som när det gäller pension? Är de några som saknar verklighetsförankring i den frågan så är det Chelsea-fansen i det avseendet. Om man däremot ser till aspekten lön och huruvida Atleti har råd att köpa Costa m.fl. eller Mous vilja att släppa spelarna, har de dock en poäng. Men konstigare saker har skett.
Atlético VamosAtleti!
2015-06-02 09:42
Tycker att det skulle vara tråkigt om Miranda skulle lämna. Killen är värd att få lov att avsluta sin säsong i Atletico om det nu skulle vara hans val. Alla grymma säsonger han har gjort kan lugnt betalas av ett par år till.

Angående anfallare så kan jag inte riktigt finna vad som önskas. Costa och Atletico kan jag tycka har gjort sitt val och tror egentligen aldrig att den kombinationen kommer vara aktuell mer, Mandzukic/Torres har inte riktigt den kalibern som behövs men frågan är vem som har den?
Tycker Cholo ska göra som han alltid gjort, ta in en spelare som är bra men i utvecklingsfasen och inte en såkallad stjärna istället för sådana som Villa, Torres, Mandzukic vars bäst före datum håller på att löpa ut. Ta in en ung profil (typ snäppet under Pogba) och gör det Cholo gör bäst, gör spelaren till en av våra.

Atlético Vamos Atletico
2015-06-02 08:37
@rawkus [siempre contra la peste blanca:


Som ADCS säger, så tror jag dessvärre inte att dom kommer till Atletico OM dom skulle ta sig tillbaka till Madrid.......
Atlético gurra1993
2015-06-02 07:12
Fyfan vad man kommer sakna värdelösa ancelotti nästa säson:)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-06-02 03:55
@Conserva el Calderón!:


Haller med, helt och hallet. Verkligen avskyr när spelare gnäller och tjurar sig ifran klubben. Courtois hade väl inte sa jätte mycket att säga till om antar jag, med tanke pa vad Chelski krävde i $$$. Men Costa och Luis... Skulle ej ha nagot emot att de kom tillbaka, men det skall fan hagla "Lo siento!!" ett bra tag fran deras hall ;)
Profe Ortega
2015-06-02 00:21
@gurra1993:

Mandzukic har gjort en bra debutsäsong hos oss...
Atlético gurra1993
2015-06-01 21:43
Haha enligt Chelsea forumet har vi ingen verklighetsförankring för att vi tror att nån skulle välja Madrid före London. Säg nån latino eller syd européer som skulle välja ett regnigt tråkigt london före ett varmt å vackert Madrid?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
2015-06-01 20:46
Kul att Costa saknar och vill tillbaka till staden. Det är dock nu som hela sagan kan bli riktigt obekväm för alla Rojiblancos om det vill sig illa. Det finns mer än ett lag i Madrid. Real letar efter en bättre nummer 9 än Benzema och har råd att betala en övergång plus lönekrav utan att blinka. Det kanske inte är så bra på gott och ont att han vill tillbaka till "staden".
Atlético Conserva el Calderón!
2015-06-01 20:14
De får fan sänka allt de står för och krypa tillbaks. De ska inte få ha några krav öht på Atlético.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-06-01 19:40
Va..? Var gräset ej grönare i London, trots allt regn? :D
Atlético S.A.L.
2015-06-01 19:21
@gurra1993:


Kezman.... :)
Atlético gurra1993
2015-06-01 19:18
Ja men Adrian var ju dock värvad som back upp till Falcao. Menar sånna som värvades för att vara första striker
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Vamos Atletico
2015-06-01 19:10
@gurra1993:


Adrian?....
Annons: