/spanien/atletico/forum/1648.aspx/spanien/atletico/forum/1648.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Spiders
10/7/2008 02:29
John Mayer//

kul att du svarade, jag jobbar natt idag och har jättetråkigt :)
Visst kan man ha överseende med Kuns 1 skandal per år frekvens , det har du rätt i, annars skulle hjärtat dunkat i fel riktning.
Men det är stor skillnad på Kuns 1 skandal per säsong och det osannolika domar"flytet" Barca har haft match efter match. Och att det dessutom blivit högre frekvens på ungentleman like conduct och händelser som för andra lag sprider sig över en hel säsong har Barca lyckas göra på några matcher.
Titta på Barca straffsituationer tex hittils, jag har kollat på alla ikväll av ren boredom, hur många straffar tror du lag som tex Betis, Espanyol och Getafe hade fått i liknande situationer, svaret är ingen.
Atlético John Mayer
10/7/2008 01:49
Bra rutet Spiders även om jag tycker att orden om Barcelonas "brist på heder" var lite ovidkommande. Tror inte att du hade kännt likadant om Kun hade gjort någåt liknande. Utöver det så håller jag med om precis allt, helt klart.
Atlético Spiders
10/7/2008 01:42
oj, trycka på enter sist innan det va färdigt.. vilket hola baloo det blev av lite funderingar..

Haeger//
Du kan nog skratta av lycka men gråta av skam.

dios-maradona//
som sagt, ditt inlägg visar just varför det är så svårt att förklara saker som integritet och respekt för folk som inte vet vad det innebär, och då kan man inte spela efter det heller.

Messi(AH)//
att komma till ett annat forum och komma på nåt så intelligent som mupp är verkligen genommuppigt..

Mr Baloo-Gonzalez//
Ja, desto flera som tar åt sig, desto mer känns det rätt.
Atlético Spiders
10/7/2008 01:40
Barcelona Messi(AH)
10/7/2008 00:49
dios-maradona

Det är muppen Spider som skrev ''artikeln'' eller vad man nu ska kalla det......
Barcelona dios-maradona
10/7/2008 00:47
vem är skojaren som skrivit "artiklen" pratar om heder, gentleman etc. det är fotboll allt är tillåtet tills domaren blåser av. det handlar inte om en duell mellan två adelsmäns i medeltida england.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
10/7/2008 00:42
Shit! snacka om att krönikan är vass..
du har nog trampat på många tår!
Barcelona haeger
10/6/2008 23:51
"Ps. I inte utav bitterhet, men som en fotbollsälskare, Barça saknar idag helt integritet och heder på fotbollsplanen. Det man såg mot Schaktar, och frisparken mot oss och en del annat, och alla de skandalösa straffar man haft med sig hittills, inte bara mot oss, men även den mot Espanyol. Men även alla andra som råkat ut för denna integritetsbefriade lag, det är makalöst hur två medaljlösa säsonger kan göra spelare till grottmänniskor.

Det gör ont att säga, men Real har spelat mycket hederligt och ärligt. Skulle inte göra lika ont i år om Real tog guldet, bara inte en omoralisk domarkår och ett integritetsbefriat lag som Barca vinner, det vore hemskt för ligans heder."

Ska man skratta eller gråta.
Atlético per.lesra
10/6/2008 22:53
Är en relativt ny Atleti supporter, har bara följt laget i 3 säsonger och det jag fastnade för i början och gjorde att jag började hålla på Atleti var att jag tyckte att laget spelar en fantastisk fotboll. En spelglädje man inte kan låta bli att dras med i och älska! Men nån gång nu och då så är det ett helt annat lag på planen. Oengagerade, trötta, viljeslösa, obrydda spelare. Som att man helt enkelt skiter i om det blir vinst eller förlust. Jag fattar det inte. Jag blir så frustrerad! Som i lördags till exempel... Men sen nästa match är glöden tillbaka och allt är förlåtet! Nu laddar vi om och tar marängerna och sen Liverpool!!
Atlético Roni
10/6/2008 22:40
Roni, du har fått PM.
momo nije
10/6/2008 21:30
Spiders, du har pm!
Atlético rawkus
10/6/2008 20:42
Spiders: Damn! :D
Atlético Bobban (red)
10/6/2008 19:54
Spiders du har fått ett pm:)
Atlético lini
10/6/2008 19:45
Ämne: mina 8 punkter:
1) ....
Håller med, 110%
Atlético el niño para siempre!
10/6/2008 19:28
Ämne: mina 8 punkter:
1) ....
Spiders: Helt sjukt vad rätt du har...ord!
Atlético Spiders
10/6/2008 18:54
mina 8 punkter:
1) Franco ska vara förstamålvakt, ingen rotation, Coupet är backup, inget mer. Barcelonamatchen var en skandal rent taktiskt från Aguirre. Då Franco är en bra reflex och linjemålvakt men dålig på att komma ut och plocka ner inlägg är han perfekt mot Barca, hur mycket höga inlägg tror Aguirre att Barca mäktar med per match. De flesta Barcamålen som gjordes mot oss var exakt Francos påse av chips.
2) Hämta hem Reyes i Jan, rotera med Maxi, Simao, Miguel och Reyes. bänka LG eller rotera han med Maniche och RG.
3) Hämta en naturlig riktigt bra "högerback", det är inte accptabelt att under en säsong med stora förväntningar om toppstriden att spela en mittback där bara för att han är snabb. På den positionen är det viktigt även med offensiv kvalite och allt vad det innebär med inlägg, skott, passningar, överlappa, göra sin kantgubbe ibland osv.
4) Aguirre, sluta skydda spelarna hela tiden för fan!? det är minst sagt patetiskt.. gå ut i pressen och va arg, ge spelarna en riktig offentlig känga ibland! du har ju fan ingen pondus människa, tveksamt om ens spelarna tar dig på allvar.
5) Kun ser hemskt sliten ut som, måste kunna spela nån av de yngre i lite enklare hemmamatcher och låta Kun vila ibland.
6) Jag förväntar mig och kräver att man ska slåss om varenda cm på planen i derbyt, att Ufo gör offensiva raider och att FSP räddar bollen på mållinjen med bröstet, alla ska vara överallt och ge 200% för att vi ska förlåta den slappheten och ointresset som visades sist, att vinna är en bonus, men jag vill se hjärta, Real ska inte få andas, basta!
7) Vill ha mer spanska spelare i truppen inom en snar framtid, kolla topplagen, det är också våran framtid, tänk va roligt att se en startelva i framtiden med De Gea, Nacho, Miguel, Keko, RG osv, balanserat av tex Kun, Banega och Heitinga. Jag tror det är viktigt att ha inhemska spelare, det ger mer passion i laget och viljan.
8) Spanska domare måste få en egen talkshow 2 kväller i veckan där dom får synas, och eventuellt diskutera Barca.

ps. inte utav bitterhet, men som en fotbollsälskare, Barcas saknar idag helt integritet och heder på fotbollsplanen, finns inte att hitta, det man såg mot Schaktar, och frisparken mot oss och en del annat, och alla de skandalösa straffar man haft med sig hittils, inte bara mot oss, men Espanyol och alla som råkat ut för denna integritetsbefriade lag, det är makalöst hur 2 medaljlösa säsonger kan göra spelare till grottmänniskor.
Det gör ont att säga, men Real har spelat mycket hederligt och ärligt. Skulle inte göra lika ont i år om Real tog guldet, bara inte en omoralisk domarkår och ett integritetsbefriat lag som Barca vinner, det vore hemskt för ligans heder.
Atlético Torres
10/6/2008 09:55
De där åtta punkterna hade nog gjort susen förutom den med att bänka alla de som spelade mot Barcelona mot Liverpool. Undantaget är förstås Ujfalusi. Han var ju overkligt dålig på Camp Nou i lördags...
Atlético henry garvis carlsson
10/6/2008 06:32
Ämne: Igår såg man skillna....
Sant... Hade marängerna slagit oss med 6-1 så hade vi förmodligen fått stänga forumet på obestämd framtid...
Tack för att vi fick sörja i stillhet...
Valencia Estrella_Damm
10/6/2008 03:09
verkar som man ar atletíco kille men att snacka ont om efajuli ar ett skamt ok han var riktigt sats igar men ALLA vet att han ar grym nar han ar pa topp...skulle garna se honom i Valencia
Atlético rawkus
10/5/2008 23:29
Mayer: Haha :)

Lite trost att "varldens mest overlagsna" Real fick 2-2 mot Espanyol...

Inte tillrackligt, men lite iaf ;)
Atlético John Mayer
10/5/2008 23:20
Jag har smält det hela, till slut. Nu återstår bara att förpassa minnena till någon avlägsen den av hjärnstammen. Återkommer när jag lyckats med den bedriften.
Atlético Lush
10/5/2008 22:54
Ämne: den förra artikeln ä....
Den ska ju inte vara seriös. En lite "ta gårdagens skitmatch med en nypa salt". Hur annars ska man ta den?

Fick mig ett gott skratt måste jag säga! Rolig artikel!
Atlético Optimo_Kun
10/5/2008 22:34
den förra artikeln är det sämsta jag läst på atleti nyheterna någonsin. jag ogillar den enormt. kollar man på deras mål så är det 3 fasta och 3 spelmål. någon dag är även barca var effektiva vilket dom var igår. AUPA Atleti!
Atlético Otuga
10/5/2008 19:58
Idag skäms jag...förlora på Nou Camp är inget att skämmas för men 6-1 !!!???
Den där Ufjasi eller vad fan han heter är ju långsamare än en gammal tant
Barcelona bearlakeyours86
10/5/2008 18:06
Sätt ut Ujfalusi på en kant, alldeles för seg för mittbackspositionen, BTW han var sämst på plan igår!
Valencia Estrella_Damm
10/5/2008 15:54
Ämne: Som sagt innan ta gä....
haha jassa inte..borde be eran admin skaffa en kurs pa denna sida sa alla kan lara sig...dock inte sa svart=)
Valencia Estrella_Damm
10/5/2008 15:53
Ja alla vet att rm har en massa titlar m.m men jag blir sa trott pa dessa snor ungar (dock inte alla) som tror dom vet en javla massa om sitt lag(rm) sen visar det sig att dom inte vet natt alls..
Vet sjalv hur jag skulle ha matt dagen efter en torsk pa detta vis som Barça vissade upp igar. Sanningen ar att vi Valencia supportrar vet hur det kanns sen forra sasongen.
onskar att alla lags forum sparrar dom som beter sig totalt omoget
Atlético Roni
10/5/2008 14:55
Som sagt innan ta gärna era diskussinor någon annanstans för ingen här e ens lite interiserad av erav "beef"

Och Estrella Damm, jag är 18 och kan fortfarande inte knyta skortna :p
Barcelona Messi(AH)
10/5/2008 14:41
Estrella_Damm

In på Puertan så ser du hur mogna 80% av personerna är. Varje gång du öppnar din käft där så ska dem börja snacka om sina la liga titlar och cl.
Valencia Estrella_Damm
10/5/2008 14:36
Ämne: Nr 5 Magic - Zidane:....
snubben ar 15 ar sa vad forvantar du dig av en kille som nyss har lart sig knyta skorna
Annons: