/spanien/atletico/forum/1628.aspx/spanien/atletico/forum/1628.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona SaM__-
2008-10-23 01:33
Precis!

Det som gör åsikter så fantastiskt stiff :)

Vi måste få tycka som vi gör och alla har rätt till åsikter även om de kan vara koko för vissa. Men man har givetvis rätt att publicera sina tankar i en krönika utan att på något vis bli anmäld. Skulle det vara så kan ju hela comunity sektionen i krönikor läggas ner på SF.
Spanien Jimmy
2008-10-23 01:33
Deion//

Bäst att du gräver fram något om att domarteamet kommer från samma stad som Daniel Agger..
Sevilla Stiff
2008-10-23 01:27
Men självklart är det det löjligt att anmäla någon till centralredaktionen. Alla ska få ha sin åsikt även om inte alla delar den. Håller dock fast vid min åsikt angående artikeln..
Sevilla Stiff
2008-10-23 01:25
Ämne: men herregud.. vilke....
Försvarar ingen men att sätta fingret på just en klubb känns ganska orättvist...
Caperuza
2008-10-23 01:24
Deion // Där har du faktiskt rätt. Birro är en gåta.
Ska förresten mitt i allt mitt klagande ge Atleticofansen på Vicente Calderón en stor eloge för ikväll. Det var grym stämning på läktarna, även när ni låg under. Helt sanslöst emellanåt, jag satt och rös framför tv:n. Jag undrar hur det kändes på läkaren. Respekt!
Atlético Deion
2008-10-23 01:18
men herregud.. vilket väsen.. bara för man råka skriva Liverpool och domare blir det himla liv.. men när Birro i flera år har hoppat på folkgrupper..använt könsord.. svurit åt medlemmar.. tryckt ner svenskar och det svenska samhället och anklagat Inter för domarfördelar så går det igenom med buller o bång..
Caperuza
2008-10-23 01:17
Då är det väl inga problem för CR heller. Står han för sin text även i morgon så borde han väl kunna försvara den också och lägga fram fakta?
Zaragoza dmn
2008-10-23 01:16
Ämne: ja precis.. det är e....
Du menar Chelsea-redaktionens rapport efter att de fått 1-1 på en hemskt feldömd straff mot oss i PL förra säsongen, eller? Vad klagade de över då, att domaren ville ha för mycket betalt?

Klagade Milan efter vårt senaste möte, när de fick en billig frispark som Insaghi styrde in med armen? Vad jag minns så klagade de inget på det, och det gjorde inte vi heller eftersom "shit happens".

Du har ingen som helst grund för något av det du skriver. Du är bitter för incidenter i två möten och missbrukar din ställning som skribent här för att få utlopp för det.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2008-10-23 01:13
SaM__-

Håller med där, lite lågt att anmäla sånt" krönikor är en persoligt reflektion inte en hel redaktion gemensamt tyckte.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2008-10-23 01:11

Det är ok att vara skit förbanat, men koncentrera dig på dagens fakta och ej belasta hela Liverpool för gammal ost! Lovar att Benites är lika förvånad som vi andra.

Nåväl move on" man bör alltid skriva artiklar efter dagen när allt har kyla ner sig..
Barcelona SaM__-
2008-10-23 01:09
haha vad är det för nisse som har anmält skribenten till centralredaktionen. Inte finner jag något ohyffs i texten?

Komigen nu föfan, en subjektiv krönika av en person som ger SINA tankar och alla blir upprörda. Nu är det dagis nivå på Liverpool fansen och de andra som blir så upprörda över en subjektiv åsikt.

Ska det vara så ska man då börja anmäla alla krönikor man inte håller med? Skärpning!
Sevilla Stiff
2008-10-23 01:08
Ganska pinsam artikel om Liverpool och domare må jag säga...
Caperuza
2008-10-23 01:07
Deion // Föga förvånande är du anmäld till centralredaktionen. (tyvärr inte av mig)
Atlético Deion
2008-10-23 01:07
Sen ni som har emn någorlunda bra förståelse uppfattnig.. så skriver jag "Det är inte spelarna eller klubbens fel, det är det unika konceptet som är boven" så ingenstans har jag sagt att det Liverpools fel.. det handlar om domare.. sen om man som supporter inte ser mönstret för att man håller på klubb som får fördelar är fortfarande inte klubbens fel.
Atlético Deion
2008-10-23 01:03
ja precis.. det är endast dessa 2 matcher jag pratar om.. inget annat.. annars kan du surfa runt och läsa olika match rapporter från tex Inter, Arsenal, Man U, Milan, Chelsea och ett flertal Pl lag.
Ataulf
2008-10-23 01:02
Get over it, linjedomarna hängde inte med i tempot.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2008-10-23 00:59

Självklart var domar fel åt båda håll, men att klandra Liverpol för det är låg!
PL och CL är två skilda turneringar och domar insatser är inte detsamma.
Liverpol gjorde ett ok match för att vara så lång borta från engelsk mark, däremot Atletico borde ha gjort ett bättre jobb.
Syndaboken är domar ej Liverpol.
Zaragoza dmn
2008-10-23 00:59
Ämne: Konstigt nog är det ....Din tes är alltså följande:
Dagens domare tog 3 offside-beslut fel.
Domaren i Arsenal-Liverpool i CL dömde felaktigt inte straff för Arsenal.

Därför är det bevisat att Liverpool är ett lag som konstant förfördelas av domare, både i CL och PL.

suck.


*edit*
Ahhhaha, läste din profil nu. Vad överaskande!?!
Spanien Blausvart
2008-10-23 00:58
Domaren var det inget fel på, en rätt bra match. med två helt korrekta varningar för filmningar. Däremot Linus och Linus var det sämsta jag någonsin sett, dom hade fel oftare än dom hade rätt...
Sen blev båda lagen lika orättvist behandlade.
Atlético Deion
2008-10-23 00:54
Konstigt nog är det Liverpool och Real fans som klagar tillsammans med några nyregistrerade.. föga förvånande..

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/article3677880.ece

http://www.megastar.co.uk/sport/news-single-view/article//one-down.html
Caperuza
2008-10-23 00:50
Deion // Gör dig själv en tjänst och sluta skriva. Eftersom du helt uppenbart inte klarar av att föra en seriös dialog med läsarna.
Hur f*n kunde AM-redaktionen godkänna dig som skribnt när du dessutom låter ditt hat som Arsenalsupporter lysa igenom i en matchrapport skriven åt AM??
ZORAN o NICLAS!! Skriv allt i fortsättningen. Jag vädjar!
diaren
2008-10-23 00:48
Let me get this right...

Ni fick ett felaktigt bortdömt mål och en felaktigt bortdömd målchans.

Vi fick ett felaktigt bortdömt mål och en felaktigt bortdömd straff.

Låt oss för sakens skull säga att vi båda satt våra chanser. Då skulle det slutat 2-2.

Och då har jag inte heller räknat in Keanes tveksamma mål.
Men det var ju en sån 50/50 situation som Deion skriver nedan.
Så det är ju förlåtligt att domaren missar det, eller hur? Med den logiken kunde det ju alltså lika gärna slutat 3-2 för oss.

Om domaren var partisk och mutad så måste han ju vara den sämsta mutade domaren i historien.
Tvivlar på att Liverpool kommer betala ut den överenskomna summan.
Spanien Jimmy
2008-10-23 00:45
SaM//

Jag frågade om jag förstod dig rätt men det gjorde jag uppenbarligen inte isf. Men hela din text fick mig att tolka det hela som att Liverpool på något sätt mutar domarna för att få fördel(=fusk) men jag ber om ursäkt ifall det inte var det du menade. Just det här, "Nu får det tammefan vara nog med pool och domare." fick mig framförallt att tänka som jag gjorde. Det finns inget "DET" som får vara nog, är det något som får vara nog så är det folks patetiska anklagelser som saknar någon som helst verklighetsförankring..
Zaragoza dmn
2008-10-23 00:44
Deion//
Ja, Keane såg ut att vara offside med en decimeter eller liknande. Men Benayoun var minst lika tydligt ONside.

Men vad är detta skit du skriver om PL?
Denna säsongen, efter 8 matcher i PL, har vi fortfarande inte fått någon straff och inte fått något mål godkänt felaktigt (offside eller liknande). Däremot har vi fått mål felaktigt bortdömda/bra lägen felaktigt avblåste.

Vad är det du klagar över? Ja, vi gjorde mål efter 94 minuter i en match där det bara var 3 minuters tillägg. Men det berodde på att en motståndarspelare blev liggande på planen i 3 minuter mellan 90 och 93, så då blev det 96 minuter precis som det ska enligt regelboken.
Klagar du på de röda korten? City-spelaren som gjorde en tackling fullt i stil med den som bröt benet på Eduardo förra säsongen? Vidic som fick två gula kort som båda var på gränsen till rött direkt (och då matchen redan var avgjord)?

Låt oss också åter klargöra Chelsea-situationen. Om bollen inte var över mål-linjen så skulle domaren enligt regelboken dömma straff + frilägesutvisning på målvakten. Det var 0-0 i första mötet, och alldeles i början av returen. Alla skulle i det läget välja att få ett baklängesmål (1-1 räcker för avancemang) istället för straff samt målvakten utvisad.

Ja, vi hade en del flyt med domaren mot Arsenal förra året. Om inte Arsenal-spelaren överdrivit på samma sätt som Riera och Maniche(det var han va?) gjorde idag så hade Arsenal fått straff. Hade vi automatiskt åkt ut då, eller vad?

Du måste ha Arsenal som ditt andra lag, alternativt fortfarande vara riktigt sur för att vi värvade Torres. Någon annan logisk förklaring till din "krönika" finns inte.
Atlético Ztriffe
2008-10-23 00:40
Visst får man känslan av att Liverpool får mycket domslut med sig nu på senaste tiden men jag tycker att det är larvigt att tro att alla domare i hela världen typ gått ihop i en Älska Pool förening? Självklart har det i så fall med slumpen och göra att dom fått mycket med sig senaste tiden. Snart kanske turen vänder för dom? Det går upp och ner i fotboll, domslut inräknat.
Barcelona SaM__-
2008-10-23 00:40
Bam_Bam: Känns som att du tog åt dig av krönikan eftersom du verkar så upprörd? Så därför finner även du lite sanning i det alltså ;)
Spanien bam_bam
2008-10-23 00:38
Hahaha ska det vara så svårt att erkänna att ni tappar poäng hemma mot ett mycket bättre och större lag som Liverpool istället för att gnälla på saker som inte ens existerar. Domaren var dålig åt bägge håll och ni är inte dom enda berörda. Bra kämpat av erat lilla gäng men än har ni en braaa låååång bit till dom riktigt stora. Än så länge kan ni bara skrälla så här o ta poäng här o där men bättre än så är ni inte. Se och lär Atletico ;) O tack för poängen.... eller förlåt... Låt mig gissa... ni vill att jag ska tacka domaren för poängen kanske?? hehe patetiskt
Caperuza
2008-10-23 00:37
Otroligt pinsam matchrapport. Vore jag i Atletico de Madrid medlem på SF skulle jag skäms ögonen ur mig. Aksay Deion är utan tvekam en av de sämsta skribenter jag någonsin upplevt Svenska Fans. Häver ur sig en massa bittra anklagelser utan minsta bevis för sin tes eller någon substans över huvud taget. Kan han bevisa någon av alla biliga anklagelser han kommer med så är det bäst han gör det nu. Men det är knappast troligt. Gör SF en tjänst och kicka Aksay innan han skämmer ut både sig och AM fler gånger. Pinsamt Club Atletico de Madrid.
Länken du lade in "Deion" bevisade ingenting, tvärtom talade den för motsatsen. Hur funkar det som bevis då? Otroligt konstigt agerande från dig...

(strunta i min tröja, den har inte ett smack med saken att göra, jag skriver som privatperson)
Barcelona SaM__-
2008-10-23 00:37
Jimmy:

Snälla citera gärna stycket där jag skrev att Liverpool fuskar. Då ska jag fortsätta argumentera mot dig, just nu känns det hopplöst.

Att domare favorisera lag är skillnad på att laget i sig fuskar.
Spanien Jimmy
2008-10-23 00:34
SaM__-//

Okej, då får du gärna förklara detta för mig. Förstår jag dig rätt nu? Du säger att Liverpool fuskar.. Menar du att Liverpool mutar de kommande domarteamen i varje match för att de ska ta beslut till Liverpools fördel? Isf, varför sker det inte i varje match, varför får Liverpool domslut emot sig?

Och VARFÖR? Varför, varför, varför ska Liverpool bli beskyllda de gånger domarna tar rätt beslut? För det är exakt vad vi blivit. Anklagade för fusk även fast de 4 röda kort motståndarlagen fått emot Liverpool iår varit helt odiskutabla.

Såå uppenbart att det inte riktigt finns tillräckligt med belägg för sådana här anklagelser när man måste gå tillbaka till en match förra året för att hitta ett tveksamt domslut.

Nee, det här blir bara löligare och löjligare och jag orkar inte lägga mer kraft på att poängtera det..
Annons: