/spanien/atletico/forum/1567.aspx/spanien/atletico/forum/1567.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético rawkus
2008-11-24 16:15
Deion: DU kan inget om fotboll! Vi behover bara kopa Kaka, Christina Ronaldo och Benzema sa ar vi ok igen ;O (For att fortsatta pa Real-temat ;))

Sa kan falletr absolut vara! Haller fast vid min asikt(borjar bli tjatigt, jag vet..) att Aguirre ar perfekt for ett lag som skall tas UPP - han har ej erfarenheten av att leda ett lag med stora forvantningar. Tanker sjalvklart pa Osasuna, dar han gjorde ett kanonjobb.

Humle och Dumle orkar jag ej ga in pa just nu(vill ej fylla huvudet med ilska innan dagens guidningar..), men det ar illa att de ar de som styr vilka som ankommer. Det jag reagerade pa med paniagua`s inlagg var att man drar upp nationaliteten pa spelarna, nagot jag ej nansinn kan forknippa med hur bra/daliga de ar. Forstar att dennes inlagg var straxt inpa gardagens fiasko, och darfor la jag aven till dte i inlagget som var riktat till paniagua.

Ramos vore en drom, men hur skall vi gora? Skall han ta over nu med ett lag som han knappast hade plockat ihop sjalv? Hyffsat FM att satta upp halva laget for transfer i januari om du fragar mig. Skall man ge han ett kontrakt som satter igang sa fort sasongens sista match spelats? Hur skulle det da paverka moralen hos bade spelarna och Aguirre, som om mojligt, skulle kunna prestera annu samre da han ej haft "nagot att forlora"? Knepig sits om du fragar mig.

Det ar enkelt: Vi behover spara - fardiga Spanska spelare ar dyra, speciellt nar de saljs till rival/inhemst lag... Och efter EM-succen sa ar de knappast billigare.

Tror paniagua blandade ihop overvarderade(dvs priset) och overskattade.

Tycker de som har det ultimata att saga till om, dvs vara ack sa karvanliga Dynamic Duo(Humle och Dumle) ar de som bar det yttersta ansvaret.

Vet att det rader samma problem i Milan som jag foljt sedan barnsben: Berlu, Galliani och Braida finansierar de spelarna DE sjalva vill se, INTE de som Carlo ber om... :(

Paniagua: Missforsta mig inte pa nagot satt - ogillar Aguirres taktiska brister(och de ar ej fa...) och vill ha bort honom, men har svart att se hur det skulle gynna klubben just idag, med tanke pa att Ramos kanske ej alls vill veta av flertalet spelare som vi i dagslaget har.

Kan val sammanfatta min asikt gallande spanjorer v/s utlanningar: Star valet mellan en spanjor och utlanning och de har likvardiga kvaliteter, sa bor valet falla pa den inhemska med tanke pa flera grunder: Uefas regler ang inhemska spelare, spraket, spelet, miljon mm.

Dock skall den som ar battre kopas och spelas. Kan dra ett exempel med sveriges jamstalldhetslag/kvot: Manga kvinnor har fatt en position endast for att de ar just kvinnor. Sjalv fick jag jobb pa ett dagis over 2 ar endast pga att jag innehar en penis :/ Tro fan att jag fick mycket skit sa fort den nyheten spreds...

Hoppas du insag min poang med de tidigare inlaggen.

/rawkus
Atlético Deion
2008-11-24 15:47
rawkus//

va snackar du om? du kan ingenting om fotboll, alla vet att man måste bla bla bla blaa.. hehe.. skoja.. ville bara härma hur dom på marängforum diskueterar med varandra..

Aguirre är ingen anti-Spanien tränare, men dock har han kanske inte tillräckligt med kunskaper inom Spansk fotboll för att hitta bra inhemska spelare utan att bryta upp kassan på kansliet. Det är trots allt humle o dumle som du hämtar in spelare, som du sa, men jag tror nog Aguirre skulle ändå få de spelare han vill om han bad om dem. Han har nog inte tillräckligt med inside för att hålla koll på transfer marknaden för att vara aktiv, därav anledningen till att humle plockar in de han själv vill ha, och det är ju inte bra, för i slutändan är det tränaren som måste få "sina" spelare och de han behöver.
Atlético rawkus
2008-11-24 14:18
paniagua:
Oh nej, nu ar du ute och trampar vatten... "Mexikan" ? Hade tranaren varit Finne, da hade jag lackat ur :) Jag bryr mig ej om nationaliteter/bakgrunder da jag anser att de ej har nagot med saken i fraga att gora.

Gillar ej heller Aguirre, men ar tacksam for att vi med han vd rodret, pa nagot markligt satt tagit oss till CH L och dar startat over all forvantan. Om du last mina tidigare inlagg sa hade du sett att jag vill ha bort honom. Dock tveksam till att kicka nagon mitt under en sasong.

Forsvarar ej Aguirre, anser dock att tjatet om "icke-spanjorer" ej ar ett dugg vesantligt i denna fragan, for mig veteligen var det just utlanningarna som gjorde att vi klarade en kvalplats samt ett par utlanningar som gjorde att vi mosade Schalke i 2a matchen...

Tank da aven vad priset stigit an mer efter EM-succeen... Skall vi spara sa ar "fardiga" Spanska spelare fel vag att ga, tillsammans med engelska och i stort sett ALLA spelare fran Ryska ligan, ryss eller ej.

Overvarderade skrev jag, inte overskattade ;)

Deion: Sjalvklart vore det grymt med fler talanger i laget, men sjalv anser jag(det lilla jag sett av manga av dom...) att alla ej kan slangas in i A-laget "bara sa dar". Speciellt i CH L... Banega gillar jag grymt, men haller med - helt onodigt da Nacho visade att han haller.
Atlético senken
2008-11-24 12:41
Skön sarkasm på senaste blogginlägget ! :) mer av det !
Atlético paniagua
2008-11-24 12:35
"Spanska spelare övervärderas så in i helvete".

Jepp, märkte under EM hur "övervärderade" spanjorer var
Atlético paniagua
2008-11-24 12:33
--Rawkus--

Tänk jag förstod nästan att du genast skulle hoppa in och försvara Aguirre, "mexikan" som du är ;-)

Du har dessutom totalt missförstått tanken bakom mitt inlägg. Kan veckla ut det vidare när jag har tid men nu har jag ett viktigt möte.

PS. Jag hatar inte Aguirre, jag bara ogillar honom starkt.
Atlético Joakim Jönsson
2008-11-24 08:21
Och Perea rörde inte Quero vid straffsituationen...
Atlético Deion
2008-11-24 07:42
Aguirre säger efter matchen att det var vårat fel för att vi inte kunde hålla i bollen på de offensiva kanterna sista 10 min och lätt dem komma runt och mata inlägg gång på gång på vänsterkanten.. Precis ditt jävla spånhuvud.. hur ska du hålla i bollen på kanterna när du tar ut Simao och lägger in LG.. när du nu valt att ta ut Kun också.. FSP sprang runt som en förvirrad huund mest och man fattade inte va han hade fått för direktiv.. och LG ska vi inte snacka om.. hade han haft minsta intresse för att att hjälpa Pernia som Simao har så hade Numancia inte fått det trycket på slutet från den kanten.. Aguirre är så smart att man bli dum..
Atlético Deion
2008-11-24 07:05
Rawkus//

Han menar nog att det vore kul iallafall med några st egna produkter, alla andra topplag hissar konstant fram egna in i truppen. Våran akademi är en av de bästa i Spaninen, så det är ju inte så att tar fram direkt dåliga spelare. Ett ex är lånet av Banega som var helt o hållet onödigt då Nacho gjorde en mycket bra debutsässong. Nu sitter det talangfulla Atleti hjärtat och ruttnar nånstans medans en odiciplinerad Ever härjar runt. Hur mycket mer hade egentligen Camacho behövt ge första säsongen för bli en del av laget igen, han gjorde faktiskt mer än tillräckligt. Förresten så tycker jag att Pablo är bättre mittback än UFO, men vi minns alltid de små klantgrejerna han gör var fjärde match. Pablo deffensiva luftspel och brytningar är en fröjd att se när han håller jämn nivå. Glöm inte Pablo-Perea var det mest fruktade mittbacksparet för 2-3 år sedan.. man kunde inte komma förbi.. släppte in minst mål i ligan typ 2 sässonger i rad.. vårt problem vr väl att vi inte gjorde några mål frammåt.. Jag trodde Ufo skulle vara högerback. Pablo har fått se sitt självförtroende och karriär dala pga av klubben och fansen som inte förlåtit han för Real grejen. Hur bra var inte tex mittbacks canteran Dominguez som blev inslängd i hetluften i några matcher nyligen, han var ju grym, men så slängde dom tillbaka honom igen, som vanligt, tröttsamt var ordet.
Atlético pimpster
2008-11-24 01:06
tack daniel för ett fantastiskt blogginlägg! nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna. :)
Atlético rawkus
2008-11-24 00:10
"Det här laget har ingen identitet längre. Det är varken ett Madridlag eller spanskt heller för den delen. Liverpool har fan fler spanjorer i startelvan än Atleti." - Sa vad ar skillnaden..? Forstar ej jamforelsen med att vi har utlanningar och Liverpool icke-Britter.

"Vi har ett lag med portugiser, argentinare kryddat med colombian, en uruguayan, en holländare, en grek, en tjeck och så Bellman. Va fan är det!!!!????? UT MED DEM!" - Japp, slang Kun, Forlan, perea, Franco, Heit mfl at helvete!? Forstar att du ar arg, besviken och hatar Aguirre, men vad fan har det med utlandska spelare att gora? Sa lange Spanska spelare overvarderas nat sa in i h*lvete, sa kommer det fortsatta figurera billigare alternativ sasom utlanningar, och sjalv ser jag inget fel i det. Hur kul hade PL varit med endast engelsman? La Liga med endast Spansjorer? Ryska ligan med endast Ryssar? Serie A med endast Italienare?

"Anti-spanjor" - ?! :O

Rikta ej allt ditt hat endast mot Aguirre, da han knappast ar den som godkanner varvningar samt pungar ut for dessa.
Atlético John Mayer
2008-11-23 20:58
Mög


..God natt.
Atlético daniel77
2008-11-23 20:14
Joakim, du har fått pm och mejl
Atlético paniagua
2008-11-23 19:45
I rest my case.
Atlético Deion
2008-11-23 19:33
Våran cantera Manu del Moral har gjort mål mot Barcelona. Det är ju bra att nån har nytta av våra talanger, för vi har inte det iallafall. Skrev en krönika om detta för ett tag sen.
Atlético paniagua
2008-11-23 19:24
Dags för ledningen att ta ett kvartssamtal med Aguirre. Det verkar vara symptomatiskt att laget inte kan hålla tätt i slutminuterna och det är tränarens fel.
För övrigt tycker jag att vi ska göra oss av med alla jävla legoknektar. In med våra canteranos som känner något för färgerna de spelar i. Det här laget har ingen identitet längre. Det är varken ett Madridlag eller spanskt heller för den delen. Liverpool har fan fler spanjorer i startelvan än Atleti. Kolla på lagen ovanför oss (undantag Sevilla), de har alla massor med spanjorer i startelvan. Men inte vi inte. Jag tror ta mig fan att den där mexikanen är anti-spanjor.
Vi har ett lag med portugiser, argentinare kryddat med colombian, en uruguayan, en holländare, en grek, en tjeck och så Bellman. Va fan är det!!!!????? UT MED DEM!
Atlético Roni
2008-11-23 19:09
inte om dom 45 minuterna har övertid:p
Atlético Deion
2008-11-23 19:06
Jag vet nu hur vi kommer att vinna ligan och erövra Europa!! Om vi kan övertala hela fotbollskulturen att bara spela 45 minuters matcher så kommer vi vinna allt som finns!
Atlético Deion
2008-11-23 19:03
Aguirre måste vara världen sämsta halvtidscoach.. han kan varken skicka ut laget för att vända ett underläge eller hålla en ledning
Real Madrid pure football in my heart, white blood in my veins
2008-11-23 19:02
Deion//

Det är en sak som är jobbig men spanska domare, kompenserar istället för att ta det beslutet som verkar riktigast. Spanska domare kunde lära sig mer av Engelska.
Anyway, tough luck.
Atlético senken
2008-11-23 19:02
dags att hitta ett lag att heja på där spelarna vill spela 90 minuter(plus övertid) varje match och inte bara gå omkring och tänka på hur mycket lön de kommer få vid veckans slut........

Absurt jävla dåligt ! Flytta ner Aguirre och hans jävla sopor ner till segunda B(eller var det heter nuförtiden), och låt Abraham García och hans trogna tjänare lira i högsta ligan! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men vi vill ju iofs inte att soporna ska ta ner b-laget till tercera.

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!
Atlético Deion
2008-11-23 19:01
V laget ville inte spela hela anra halvlek, Numancia förtjänade att vinja bara genom att visa vilja. Vad säger egentligen Aguirre alltid till dom i halvlek när vi leder, "ok, gubbar, gå ut och verka intresserad, vi har redan vunnit ändå"
Atlético Roni
2008-11-23 19:00
Jag tyckte det var straff, det var defentivt kontakt iallafall
Atlético Deion
2008-11-23 18:59
klart det inte var straff, det var en kompensation för mål linje bollen så domaren slipper massa kontroversiella debatter
Atlético zoran
2008-11-23 18:58
Tredje straffen på övertid som Atlético får emot sig den här säsongen.
Madrassen
2008-11-23 18:58
Eller 3 dar för att vara exakt...
Atlético el niño para siempre!
2008-11-23 18:57
jag bara undrar om det var staff... och ja numancia var bra.
Atlético garmawi_90
2008-11-23 18:57
Jävla sopor hela höget! :@
Madrassen
2008-11-23 18:57
Det här tar tid att smälta, tro mig... Kommer inte se en match med det här j*vla laget på en vecka...
Madrassen
2008-11-23 18:56
Ämne: var det straff då, h....
Spelar ingen roll, Numancia förtjänade en kvittering (minst)...
Annons: