/spanien/atletico/forum/1544.aspx/spanien/atletico/forum/1544.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético henry garvis carlsson
12/18/2008 15:03
1200 imorgon smäller det. Eurosport sänder live, har du ingen tillgång till TV då, så sänder uefa-maffian väl live på sin egen hemsida...
Ett litet personligt önskemål är att få slå ut Roma, dels för att jag skyr italiensk "fotboll" som pesten och dels för att kunna tracka ner en kollega som är superromanista.

Zoran, vet inte om du läst Zander i fotbollskanalen på sistone men visst fan får man lite ont i magen av hans worst case scenario om att vi skulle tvingas spela en del på Bärnabö... Det skulle aldrig hända, men lite dåligt mådde jag allt...

"Det visar sig nästa höst då det ska väljas OS stad inför 2016 i Danmark. Men 20 000 sittplatser tjänar man i alla fall med det enormt ambitiöst projektet. Men (det finns alltid några men) det skojas rejält med anhängarna om var Atlético kommer att spela mellan rivning och nybygge.

Under några månader kommer klubben inte att ha tillgäng till någon av arenorna. Och det finns faktiskt ingen ANNAN plats, inom ett acceptabelt avstånd från huvudstan, där laget kan spela inför sina 50 tusen trogna fans. Alltså, om man nu inte hyr in sig på Santiago Bernabéu.
Hursomhelst, Atletis hymn måste också få sig en rejäl uppfräschning. Det kommer inte att passa något vidare med ”jag går till Manzanares, till arenan Vicente Calderón…” när man flyttat ut till La Peineta på landet."


Atlético zoran
12/18/2008 14:54
Pengar är inte allt för Kun, det har han ju själv sagt ett par gånger och ändå oroar sig vissa för om han skulle vilja lämna klubben. Däremot är Atlético inte alls lika rika som andra organisationer, speciellt med tanke på den här arena-flytten som är helt huvudlöst tänkande.

Med andra ord tror jag att klubben säljer honom före han själv väljer att lämna Atlético.
Atlético henry garvis carlsson
12/18/2008 14:45
Jodå jag vet och det är väl skönt att det är Marca som står för uppgifterna. Men vi är trots allt inte världens rikaste klubb och att pengar inte är allt i världen stämmer väl inte helt överens med den verklighet vi lever i idag....
Atlético zoran
12/18/2008 14:27
Det finns ingen anledning i att spekulera i sådant.

Kun kommer att stanna i Atlético så länge han får det, Cerezo kommer knappast sälja sin bästa spelare och en viktig inkomstkälla i Agüero så länge han inte blir för stor för klubben. Det var annat med Torres.

Dessutom har Atlético och Barcelona en lång historia av rivalitet.

Pengar är inte allt i världen och det har han sagt så många gånger. Man kanske skall tro på hans ord innan man läser all smörja som skrivs i media.

Cerezo hade väl antagligen höjt hans utköpsklausul ytterligare om han känt att Kun skulle vilja bort från Atlético.
Atlético henry garvis carlsson
12/18/2008 14:08
Efter att ha läst Kuns uttalande verkar det det nog tyvärr som att han går till Barca.... Jag hoppas jag har fel, men det kändes inte som ett helhjärtat nekande till ryktena.
Får vi 600 mille är det ju ett visst plåster på såren....men har han ett "atletihjärta" går han inte till Barca, så det ska bli ytterst spännande att se om han blir en Jesus eller Judas efter säsongen!?!? För egen del kan jag lugnt säga att ett grishuvud ganska ligger nära till hands om det blir en cule av Kun.....
Atlético raoul duke
12/17/2008 22:10
Ämne: Ämne: Ämne....
yes jag fattar, ska flyga ner då förmodligen så kommer på lördagen och har en polare som bor där nere som fixar biljetter. Ska försöka övertala min polare att det är nödvändigt att ta en atleticotour den veckan å trycka in 3 matcher sevilla, cl och barca;)
Atlético Bobban (red)
12/17/2008 19:14
Ämne: Ämne: Så där ....
Så här ligger det till. Från början är alla matcherna i omgången planerade till söndagen den aktuella helgen. Ungefär en vecka innan matcherna ska spelas brukar spelordningen för omgången komma. Som du kanske har märkt så spelas några matcher på lördagen, med avsparkstider 20:00 och 22:00. På söndagen spelas de flesta matcherna kl 17:00 förutom två möten som tar de sena avsparkstiderna 19:00 och 21:00!

Det är både Europaspel och attraktionen i matcherna som styr när olika lag till slut spelar sina matcher under helgen...

Hoppas att du förstår vad jag menar...
Atlético raoul duke
12/17/2008 14:46
Ämne: Så där ja, nu har vi....
är det bara tiderna för matchen som fastställs precis innan omgången? så det är bestämt nu att atletico lirar nere i sevilla den 21/2?
Atlético Bobban (red)
12/17/2008 13:04
Så där ja, nu har vi äntligen tagit oss i kragen och fixat till ett fint spelschema för resten av säsongen! Jag började, men blev inte nöjd med resultatet. Ante tog över och fixade till den slutliga produkten, mycket snyggt blev det!

Under jullovet ska vi även försöka skriva om legender, så att vi även kan aktivera den länken i vår vänstermarginal. På det viset får ni något att läsa om när spelarna har ledigt, det är i allafall min ambition!
Atlético Optimo_Kun
12/16/2008 22:47
Ämne: Hur är läget för Kun....
Kommer inte lämna. Inte iår iaf, förhoppningsvis inte på några år heller!
Atlético skogstorparen
12/16/2008 22:32
Hur är läget för Kuns övergång till Barca, är det bara rykten eller ligger det något i det?

/Skogstorparen/
Atlético Bobban (red)
12/16/2008 21:52
Ämne: Arenan rivs väll int....
Vicente Calderón kommer inte att rivas innan den nya arenan är klar!

Atleti möte Barca hemma den 7/1 och retur den 14/1!
Atlético Roni
12/16/2008 21:31
Arenan rivs väll inte förän vi fått vår nya?
*Simao*
12/16/2008 20:21
Undrar när vi har match mot Barcelona i Cupen ???

// Undrar också var vi kmr spela matcherna om vi river ner Vicente Calderon:)???
Atlético kun10aguero
12/16/2008 19:45
Arenan verkar bli riktigt snygg och modern :)

De här med och skiriva till Atletico sidan, de ska vara på engelska ialla fall då väl?:P
Atlético Roni
12/16/2008 17:00
Nya arenan ser ju riktigt bra ut. Synd bara att Calderon rivs :(

Kul idé av Red med medlemmar!
Real Madrid Arjen-Robben__
12/16/2008 15:28
m
Barcelona Smacked
12/16/2008 15:18
Er nya arena verkar bli jäkligt fin!
Madrassen
12/16/2008 15:03
Såg nyss att Ufo är nominerad till Uefas "årets lag". Hur motiverar dem det? Agüreo är också med, men det valet är enklare att förstå.
Madrassen
12/16/2008 14:51
Verkar som om vi kommer få en riktigt fin arena om den där grejen med att ta bort löperbanorna funkar som det ser ut i videon.

Bobban (red)//

Tror inte någon här inne skulle bli förvånad om Uefa kommer på att de ska straffa våra "huliganer" som skanderade de rasistiska slagorden KUN KUN KUN genom att bara låta oss starta med 10 spelare i hela slutspelet...
Atlético rawkus
12/16/2008 00:11
Hemma igen fran varldens basta stad, Mexico City! En underbar helg, forutom ett tuuungt Cruz Azul kapitel.

Frugan och jag begedde oss pa sondagmorgonen till narliggende Toluca for match nr 2 i finalen...

Ackliga 0-2 fran hemma matchen och jag kunde se "El masacre del Azul" i tidningarna pa mandagsmorgonen...

Men icke. Vi vann(var dar med frugan och genomled ett sa vidrigt och tungt nederlag) med 2-0 och det blev forlangning foljt av straffar... Sudden-straffar och Toluca siste skytt dunbdrar bollen i ribbans underkant, och den ar pa vag ut fran malet, men Yosgarth Gutierrez i malet kommer glidande och bollen studsar i ryggen/bakhuvudet och sjalvklart in i mal... Sedan hjalper det ej att Azuls sista skytt slar en sannslos dalig straff mot Hernan Cristante, som nyligen satte nytt mexikanskt "halla nollan"-rekord, och denne behover knappt slanga sig... Goool :(

Efter straffarna sa blev slutresultatet 7-6 till Toluca....

Nu till det mer oroande: Min gunstling Cesar Villaluz blir armbagad med avsikt och blir medvetslos. Han ar borta i ca 3 minuter innan han vaknar till tillfalligt... Somnar igen och rusas till sjukan.

Han var under strikt observation nar vi lamnade staden for nagra timmar sedan...

ALLA som sett reprisen ar forbannade, aven Tolucas egna fans. Domaren? I media utpekad som den samsta domaren i Mexikans historia... INGA frisparkar till Azul, INGEN atgard vid armbagen och INGEN presskonferens...

Nu ikvall meddelades att han stangs av pa "obefintlig tid" till att borja med, men det mesta pekar pa livsstid...

Det trakiga var aven att Azul gjort sina 3 byten och knapprade pa ett 3-0 mal, innan f*ttan drar till rejalt...

Sa forbannad och sa besviken men men, livet gar sakta vidare. Mexico City var sjukt kul - IGEN!!! Alskar den staden nat fruktansvart. Finns sa mycket att gora sa det ej gar att begripa. Utfylket till 30 000-staden Tepoztlan var hojdpunkten!! Dar bestegs ett ca 3 km hogs berg och pa toppen sa statar en Aztec-pyramid - MUMMA!!!

Nu skall jag sova da jag fatt en rejal javla influensa/feber...

Grymt skont med seger mot Betis och underbart att sliskhogarna fran fel sida torskade - Bernd Schuster hade ratt anda ;O In ur face Calderon!!!
Valencia Terrace
12/16/2008 00:06
klart jag tror att ni kommer att gå långt i denna turnering faktiskt tror..vore kul för spansk fotboll om ni klara er vidare en omgångtill..
Att ni förmodligen kan möta bayern munich vore nog det bästa, dels för att ni har så pass bra spelare att ni kan matcha mot dom på alla positioner sen att bayern har varit svaga på borta plan (spanien). Lycko önskar er
Atlético Bobban (red)
12/15/2008 23:17
Ämne: Egentligen, står de ....
Ska vi lämna handikapp till alla vi möter? Jag får det bara till tio gubbar i din uppställning, det kanske är ett Uefavirus?
Barcelona Dedeffo
12/15/2008 22:49
Lucky-16

Hur vet du att inte Atlético kan gå långt? De är kvar om guldstriden i La Liga och har gått om Real Madrid som numera är lillebror. De höll på att vinna mot Liverfool på Anfield men domaren förstörde hela skiten. Räkna med att alla Spanska lag ska gå långt i år. Lucky-16 istället för att kritisera Barcelona, Real Madrid och Atlético så borde du hitta nackdelar med ditt sk Los ché.
Atlético kun10aguero
12/15/2008 21:56
Ämne: madrassen!
tror int....
Jag ser inte ens er i CL.. :S
Atlético kun10aguero
12/15/2008 21:54
Egentligen, står de någonstans i regelboken att man bara får ha 1 målvak på planen?
annars skulle vi ju kunna spela så här:

Leo Coupet

Ufo Perea Pernia

Assuncao
Miguel Maxi Simao

Kun Forlan.

Men blir väl i såna fall Maxi mot Miguel o Maniche centralt ifall Aguirre får bestämma ;)

Skulle nog inte släppa in så många mål då;)

Förresten ett dåligt skämt..
Varför blev Prips diskade i en fotbollsturnering?
För dem hade för många backar. ;)
Valencia Lucky-16
12/15/2008 21:43
madrassen!
tror inte der spelar ngn roll vilka ni får möta i CL då ni kommer att förlora och åka ut...

Atlético Bobban (red)
12/15/2008 20:27
Fotbollkanlens Anna Brolin vid Atléticos träningsanläggning, reportage att vänta på lördag kl 19:30!
Madrassen
12/15/2008 19:41
Hoppas på Porto eller Panathinaikos. Nitlotten är ju helt klart United.
Atlético Bobban (red)
12/15/2008 19:21
Ämne: Lottning på torsdag ....
Roma
Panathinaikos
Manchester United
Bayern München
Porto
Juventus
Annons: