/spanien/atletico/forum/151.aspx/spanien/atletico/forum/151.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Antonio López
7/14/2015 11:02
Arda Turanismo/
Och himlen är blå. Men vad gör du här?
Arda Turanismo
7/14/2015 02:41
@paniagua:
Självklart kommer medieutrymmet till största del gå till Madrid & Barcelona i.o.m. att duon genererar betydligt mer intresse jämfört med Atlético som kanske får som mest en notis vanligtvis. Däremot är det väl ganska självklart att Celta kommer få uppmärksamhet nu när Guidetti är i klubben.
Atlético La God Zilla
7/13/2015 20:20
Hoppas John Guidetti lyckas i La Liga. Det är lika tufft här som i Premier League och där har han inte fått chansen ens mer än någon match i Stoke om jag inte missminner mig på en kort utlåning. Kan inte tänka mig att han går in första säsongen och gör 10+ mål, om han ens får chansen till att göra det vill säga.
Atlético ADCS (red)
7/13/2015 14:58
@gurra1993:


Got me there :)
Atlético ADCS (red)
7/13/2015 14:57
@gurra1993:


Jag tror han fortfarande är på extended semester då han spelat Copa America.
Atlético gurra1993
7/13/2015 14:05
ADCS. 500 miljoner för David Luiz var dock ett större skämt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
7/13/2015 14:03
Varför har inte Jacksson blivit presenterad än?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
7/13/2015 14:03
Sterling till City för 650 mil.... Måste vara århundradets fotbollsrelaterade skämt..
Atlético paniagua
7/13/2015 09:38
Kul med Giudetti till Celta. Då kanske La Liga äntligen får lite mediautrymme i Sverige.
Atlético ADCS (red)
7/12/2015 22:59
BlueRed//

Jag vet inte om jag ska skriva LOL, hhhmmmm, hehehe, good lord eller öhh ok.....?

Du får välja...
Atlético Kawar Garmawi
7/12/2015 22:01
Se och lär Arda Turan! Här snackar vi om en lojal spelare som ej har glömt Atlético och allt vad det innebär! Crack, Diego Costa!
Atlético Kjelleman
7/12/2015 19:49
det är sorgligt för fotbollen att stora starka karlar beter sig som fjollor
sen är det två lag i ligan som är värst, dom bäst betalda
Atlético DeBe
7/12/2015 17:12
Och en till barca artisteri, dock Hollywood.
Atlético DeBe
7/12/2015 17:02
Jag kommer ihåg förra året så var dom här och klagade på simeone. Då var han tydligen feg och ljög om att vi inte va titelutmanare. I år gör han tydligen allt, försvarsspelet är tydligen endast hans förtjänst. Att Miranda och alla andra bara fulspelar. Ta en titt på dina fulspelande, filmande superdivor om ignoransen inte förpestar dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético DeBe
7/12/2015 16:51
[QUOTE=AndeeI]Till alla ni Barca supportrar. Är det inte lika bra att ni bara kryper tillbaka till ert forum igen? Det är ingen här som direkt orkar lyssna på er ändå. [/QUOTE] Amen
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético AndeeI
7/12/2015 16:36
Till alla ni Barca supportrar. Är det inte lika bra att ni bara kryper tillbaka till ert forum igen? Det är ingen här som direkt orkar lyssna på er ändå.
Barcelona BlueRed
7/12/2015 16:23
@ADCS (red):


Subjektiva åsikter. Right.

Storhetsvansinne för att ni lyckades vinna ligan förra säsongen? Jag tror snarare du överskattar försvaret ni har. Det handlar snarare om att Simeone lyckats få till bra positionsspel och en krigaranda som gör att Atleticos försvar ens håller. Godin undantaget som har bra försvarskvaliteter. Men annars handlar det ju mer om fulspel om vi ska prata spelare för spelare. Det är knappast så att Gabi är en bättre defensiv mittfältare än Busquets. Lika lite som att Miranda är/var en bättre mittback än Pique eller Masken. Jag hoppas du skämtar.
Atlético El_pepino i Griezmanns mustasch
7/12/2015 15:34
Otroligt viktigt att behålla Oblak.
Atlético DeBe
7/12/2015 15:07
[QUOTE=AndeeI]Mario mot Savic låter ju onekligen som en bra lösning. Bara Guilavogui eller Camacho och Filipe kvar efter det :) [/QUOTE] Är inte guilavogui utlånad till nästa år.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético AndeeI
7/12/2015 14:09
Mario mot Savic låter ju onekligen som en bra lösning. Bara Guilavogui eller Camacho och Filipe kvar efter det :)
Barcelona KristoferDelija
7/12/2015 14:09
Finns det fortfarande chans att Gaitan kommer? Eller blir det inget nu när Carrasco har kommit?
Atlético DeBe
7/12/2015 03:18
Barcas försvar är bra men inte bättre än vårat de senaste säsongerna. Jag skulle aldrig bytt Godin Miranda mot pique mascerano
Atlético ADCS (red)
7/12/2015 01:01
zick// Och Guidetti kommer vinna skytteligan i Spanien nästa år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
7/12/2015 00:01
@ADCS (red):
Piqué var en av de bästa mittbackarna i världen den gångna säsongen.
Atlético Vamos Atletico
7/11/2015 23:35
Casillas klar för porto..... Moyas flytt ditt känns inte så aktuell längre...
Atlético ADCS (red)
7/11/2015 22:38
BluRed//

Ingen i hela fotbollsvärlden skulle säga att Barcelonas försvar inkl målvakt är bättre än Atléticos två senaste åren. Annars tar du subjektiva åsikter till en helt ny nivå. Jag hoppas du skämtar.

Anledningen till att Barcelona släpper in lite mål går ett kreditera till klyschan "anfall är bästa förvar". Barcelona försvar ställs inte ens 1/10 på lika mycket prov som Atléticos försvar. Du kan ju komma tillbaka när nu förstått konceptet med det jag menade.

Försvarspel består majoriteten av att just hindra anfall, vinna tillbaka bollar och stänga igen butiken. Det du pratar om handlar om att anfallsspelet börjar i backlinjen, vilket inte har någonting att göra med bra försvarsspel. Annars kan du lägga två yttrar som mittbackar för att hålla i bollen.

Du får det att låta som att Barcelonas mittbackar passar sig igenom motståndarnas försvarslinje, medan sanningen är att alla backar i världen kan slå en tvåmeterspassning till Iniesta, Messi, Xavi eller Neymar mitt på planen och låta resten ske av sig själv.

Ni släppte in mindre mål för att ni har bollen mer än 80% av tiden på motståndarnas planhalva medans i Atlético har det stundtals varit tvärtom. Byt ut tex Pique mot Godín så får vi se hur han klarar sig i Atléticos mittförsvar när motståndarna kommer gång på gång. Pique skulle få nervsammanbrott om han spelade i våran backlinje, för han suger.


Barcelona BlueRed
7/11/2015 22:10
ADCS (red) Förlåt, vår försvar suger när den sätts på prov? Visade sig vara en av Europas bästa om inte det bästa försvaret. Och snälla spela inte "vi är en mindre klubb med så lite pengar" kortet. Jag säger inte att er försvar är dåligt, dock så är den ju sämre än vår. Men du sköt lite fel med ditt inlägg. Barcas huvudtaktik är att göra fler mål än motståndarna? Är inte det vad fotboll går ut på? Dessutom så släppte vi ju in mindre mål än er. Rakitic spelade i stort sett högerback i vissa matcher och täckte upp för Alves. Busquets står så rätt i sina positioner att alla tvingas spela kantspel. Detta i sin tur leder till att det öser in inlägg eller försökte sig på att dribbla in via kanterna. Men även där briljerade Pique och Masken och stoppade i princip allt. Då har jag inte ens nämnt att försvarsspel inte endast består av backar som rensar alternativt vinner tillbaka boll, utan försvar består också utav att hålla i boll.
Atlético DeBe
7/11/2015 20:13
Undrar hur det går med filipe Det ska bli intressant och se om vi värvar en vänsterback och central mittfältare eller inte Jag kommer ihåg hur upphypad rubén perez va under tiden i deportivo. Saker och ting verkar inte ha gått så bra efter det. Den där Thomas frågar jag mig om hur bra han egentligen är. Det är ju två grabbar där som teoretiskt skulle kunna vara backup.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
7/11/2015 00:16
Arda Turanismo;

...vidare måste du inse att vi inte spelar i samma ekonomiska division som ni. När du säger "högklassiga mittfältare", så talar du ur en Barca-supporters synvinkel och utifrån jämförelsen med vad Barca, Real, Chelsea osv. kan skaffa till sina mittfält. Vi har inte råd att lägga de summor som krävs för att få en Modric, en Iniesta, en Xavi (när han var som bäst) osv. Vi får sikta in oss på de som ligger snäppet under "kvalitetsmässigt" och rätt många snäpp under ekonomiskt. Jag vill hävda att de mittfältare vi har ligger på den nivån.
Atlético paniagua
7/11/2015 00:03
@Arda Turanismo:

Raul Garcia är inte forward, han är offensiv mittfältare, även om han av Simeone emellanåt använts som släpande anfallare. Borja spelar inte i laget och lär inte göra det denna säsong heller, så honom kan du inte räkna (då måste du ju räkna in alla mittfältare som vi har utlånade också och det gör du ju egentligen inte) och Correa...ja, den dag han faktiskt är redo att spela kan vi ju prata om honom som forward. Mittfältet ser egentligen exakt likadant ut som det gjorde säsongen vi vann ligan, med undantag för Arda, och då dög mittfältet alldeles utmärkt. Sånt jäkla avbräck som du försöker få det till är det inte att mista Arda. Han var heller inte riktigt sig själv senare delen av den gångna säsongen. Vi har gott om mittfältare och Saul ser lovande ut. Jag vidhåller att det är backlinjen som är den lagdel som bör förstärkas (mittback, vänsterback), mittfältet är prio 3 och inte så akut. Som sagt kan såväl Griezmann och nu Carrasco spela på mittfältet och då är den ekvationen löst.
Annons: