/spanien/atletico/forum/1483.aspx/spanien/atletico/forum/1483.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético paniagua
2009-04-07 10:53
Thom och Rawkus;

Det känns lite som att den här diskussionen går i cirkel och kanske beror det på att ni inte läst de tidigare inlägg jag haft i debatten speciellt noga.
Därför svarar jag er nu på det vis jag svarat, i alla fall Rawkus, tidigare.

Jag har ALDRIG sagt att man ska sparka HELA laget, inte heller behålla endast 4 spelare och definitivt inte att sparka 70% av truppen.

Jag har sagt att vi behöver ett helt nytt lag (detta kan tolkas på olika sätt) och har också presenterat en startelva på hur ett sådant lag kunde se ut. Till stor majoritet har den spelare som i dagsläget finns i truppen. Bänken bestod av unga löften från det egna ledet samt några komplement.
Det som i alla fall Rawkus främst vänt sig emot i mina tankar är att jag fokuserar på att få in spanska spelare något som Deion nu också poängterar är nödvändigt.
Jag är medveten om den brandfackla som man kastar in i vårt moralpanikland när man säger något som, om ngn är oerhörd känslig och har den politiska korrektheten som bibel, kan uppfattas som en antydan till rasism.
Min syfte är dock inte rasistiskt utan har att göra med motivation. Något som man, av normala skäl, har mer av om man förutom spelare också är supporter till det lag man spelar i. I alla fall i de matcher där inte matchens natur per automatik skapar motivation. Atleti visade ju mot både Real och Barca att den kan plockas fram, men detta sker just i toppmatcher, inte i "vardagslunken" där den faktiskt är minst lika viktig.
Jag håller fullständigt med Deion i allt han säger i krönikan och det han säger är EXAKT, faktiskt på gränsen till ordagrant, det som jag nämnt tidigare.
Real Madrid R-7
2009-04-06 15:50
Jag läste Krönikan "nu får det vara nog". Där man ställer sig frågan hur man kan spela ut storlagen för att sedan bli utspelade själva av Osasuna.

Jag har inga komentarer angående matchen. Det jag gillar med la liga är att vad som helst kan hända i mitten striden. Och där anser jag att atletico hör hem. Att ställa sig mot storlagen och ge allt för vinst är rätt, men man ska samtidigt inte bli förvånad över att spelarna inte orkar matchen efter det. Det är där det visar sig om man är ett topplag eller ej.

Ni har tyvär inte det matrialet. men ni ska vara nöjda..som han skribenten säger i krönikan, ni spelade ut Real, det är ju det som räknas låter som? Fokusera på att vinna över lag osasuna säger jag då istället för att tänka vackert.
Atlético A.K.
2009-04-06 15:11
KLubben borde ha som målsättning att spela in 1-2 egna produkter per säsong,
satsa pengarna på att bygga upp en bra defensiv håller inte att släppa in så många mål som laget gör.
Ge Jurado chansen som den kreativa mittfältaren nästa säsong, vad jag har sett av honom denna säsong så har det sett bra ut,

Det jag har saknat i de 2 senaste matcherna är den höga pressen som var vägvinnande mot "topplagen" laget har ingen playmaker och då krävs det nästan att man vinner bollen högt för att få en egen offensiv,
och för fan se till så spelarna käkar taggtråd innan matchen!!!
Atlético rawkus
2009-04-06 14:39
Haller med Thom: INGEN ar val emot iden? Men att kicka 70% av en trupp pa en gang ar ej normalt.

Risken finns att det kraschar totalt.

Ta tex fallet Simao(endast ett ex): Att sparka honom innebar ej endast att skrota hans lon, utan aven en herrans massa personliga klausuler som skall infrias.

En klubb som slanger bort "ca 15" spelare kommer ej ens komma i narheten av att fa samma summa som man en gang kopt dessa for, och minns da att Atletico ar skadeskjutet gallande den ekonomiska delen...

Lagg alltsa aven till alla personliga detaljer som skall losas och mark da att vi skulle ga rejalt back :/

Lagg aven till att de som skall ersatta(fran de egna leden) ej har mer an nagon minuts erfarenhet av La Liga... En ung spelare kan vara hur grym som helst i ungdoms/b-serien, men alla vet val att steget upp ar enormt?

Att hetsa fram ar aldrig bra.

Man borde ha paborjat detta for flera sasonger sedan, och med riska for att lata som en repad skiva, skant Cupen at dessa ungdomar, bara eller brista. Liga poangen ar pa tok for vardefulla for att slanga in 7 talanger hux flux.

Gor upp en plan for kommande sasong. Lat de mest lovande borja fa lite matchtid pa denna kvarvarande sasong.

Sikta pa att ha ersatt de som gar inom 2-3 ar.

Men for guds skull, skrota ej hela laget och tvinga in smakillarna direkt i hetluften, speciellt nar hela truppen genomsyras av negativitet.

Tyvarr tror jag det storsta problemet ar Humle och Dumle... Sa lange de far anvanda Atleti som toapapper, sa kanns en drastisk forandring inte valdigt realistisk.
Atlético Thom
2009-04-06 12:32
Ämne: Tack för en lysande ....
Du har aldrig varit ensam om att tycka så utan har, i grund och botten, fått medhåll från majoriteten av forumiterna här på SF. Som sagt, det vi reagerat på är att man inte kan behålla typ fyra spelare, sparka resten och tro att allt ska gå som på räls, utan det hela måste ske succcessivt. Det är verkligheten och spelare har psyke, det är inte FM.

Tidigare så har jag sagt att tre backar borde lämne laget, efter Pablos senaste ingripanden så är jag redo att höja siffran till fyra. Heitinga, Lopez och Perea kan stå som en mycket stabil grund som man kan bygga på. Att komplettera detta med Domínguez, en till spansk mittback samt en bra högerback (läs: ytterback...Resino?) låter som helt rätt sak att göra i mina ögon.

Sen att styrelsen inte kommer att göra det är helt klart oerhört irriterande. Jag tror, liksom Akshay, att en missad Europaplats skulle vara bra för Atlético...ja, om man nu hade haft en vettig styrelse som förstod vad resultat som dessa innebär. Rädslan över att det bara blir mer idiotvärvningar är dock stor, oerhört stor.

Som sagt, jag tror att de flesta håller med om att vår talangfabrik inte används på rätt sätt samt att spelare som Jurado och Diego Costa inte ska slängas bort på det sätt som sker. Men, och det här står jag för, man kan inte behålla två spelare i backlinjen, rensa helt mittfältet, och sedan tro att det ska gå bättre. En successiv förvandnling är vad som behövs.
Atlético paniagua
2009-04-06 11:12
Tack för en lysande krönika Deion!!!

Du säger exakt det som jag påpekat i en rad inlägg här på forumet under de senaste 2-3 åren och som jag fått en hel del skopor med skit för.

Skönt att veta att jag inte är ensam om dessa tankar, även om jag redan visste att du kände på samma sätt.
Atlético Luff
2009-04-06 09:38
Osasuna har som sagt underpresterat, men vi ska för i hel**e inte släppa in 4 mål på hemmaplan, är det såhär det ska vara kan vi inte spela CL, skicka ett bättre lag...
Osasuna lsk lars
2009-04-06 09:03
Senaps lag???
Osasuna har duktigt underpresterat iår.
Men detta var vändningen
Fan va gott!!!!
Atlético Roni
2009-04-05 21:50
Haha fel igen, du tänker nog på säsongen även innan det 05/06 då de tog en fjärdeplats.
Real Betis Joaquin_JR
2009-04-05 21:43
Ursäkta mig menar för två år sen! Tänkte helt fel! Hoppas ni klarar CL!
Atlético Roni
2009-04-05 21:38
Atletico och Barca var det Villareal slutade 2a. men hur som helst var inte Osasuna i närheten då Sevilla Racing var 5-6. Vart drömmer du om Osasuna?

VAAAAAAAAD HÄÄÄNDE IDAAAG?
Kan någon snälla förklara för mig hur i guds namn vi kan vara så urusla mot dessa senapslag.
Atlético Deion
2009-04-05 20:28
Ämne: Osasuna är faktiskt ....
Joaquin_JR//

Jag vet inte vilken liga du har blandat ihop vilken med, annars så var det faktiskt Atlético och Villarreal som tog kvalplatserna förra året till CL, eller så hoppas jag verkligen att du mena det some ett skämt.
Atlético rawkus
2009-04-05 19:30
Kanns som att det ar samma javla visa med Abel som slutet pa Aguirres session.

Orka, fy fan.
Real Betis Joaquin_JR
2009-04-05 19:11
Osasuna är faktiskt bättre än vad ni tror, slutade på kvalplats till champions league förra säsongen ;)
Atlético A.K.
2009-04-05 19:02
efter Almerias seger igår så trodde man att de skulle bli en bra omgång för Atlético.. men att släppa in 4 bollar mot ett lag som snittat ett mål peromgång i ligan är ju sådär
Atlético Thom
2009-04-05 18:56
Slutet av Uniteds match drog all uppmärksamhet.


2-4, briljant gubbar..
Atlético A.K.
2009-04-05 18:51
jag tror inte att han säger till spelarna att det räcker med att ställa ut skorna mot lag som Osasuna och Mallorca, spelarna gjorde samma sak under Aguirres tid i klubben, de borde bli dags att straffa spelarna för lama insatser som denna,den enda spelaren som kämpar i dag är Banega
Atlético NemanjaKazic
2009-04-05 18:48
Det jo han som ska peppa dom vet du!!

Det är jo därför han är betald..
Atlético A.K.
2009-04-05 18:43
de är svårt att träna ett lag vars spelare inte ens försöker spela fotboll
Atlético NemanjaKazic
2009-04-05 18:42
Ingen ursäkt ens för 4-4 han borde sparkas Förra veckan Mallorca å nu OSASUNA OMG
Atlético NemanjaKazic
2009-04-05 18:41
ändå 1 mål är absolut ingen skillnad..
Atlético A.K.
2009-04-05 18:41
2-4 står de
Atlético NemanjaKazic
2009-04-05 18:39
Resino borde ha fått sparken efter detta

Förlust med 4-1 hemma mot Osasuna
Atlético A.K.
2009-04-05 18:37
när kom luis garcia in?
Atlético atm1903
2009-04-05 18:36
Ämne: Ursäkta att jag skri....
Ursäkta att jag frågar men varför hänger du i ett forum med bedrövade supportrar till ett lag som skämmer ut sig något så fullständigt och undrar vad "vi" håller på med? Vad ska vi svara på det? Gråter, kanske. Nu blev det visst mål iofs...
Atlético A.K.
2009-04-05 18:35
nemen ser man på
Atlético A.K.
2009-04-05 18:33
Ämne: Ursäkta att jag skri....
de är inte vi som spelar.. men man kunde önskat
Athletic Elias.L
2009-04-05 18:31
Ursäkta att jag skriver här...Men vad i helvete håller ni på med?
Atlético Thom
2009-04-05 18:31
Nu stänger jag av länken. Betygen blir inte nådiga..
Atlético A.K.
2009-04-05 18:31
deion// han börja som höger
Annons: