/spanien/atletico/forum/1449.aspx/spanien/atletico/forum/1449.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético DeBe
6/11/2009 14:28
Det är otroligt hur de kan lyckas skrapa fram de enorma summorna.
Det kommer bli enormt svårt att utmana Rea$ och Barca i framtiden, Barca som också är på god väg att köpa Zlatan. frågan är bara om de lyckas spela ihop lagen och när vi skall få en stabil grund som kräver att vi endast behöver köpa in en eller maximalt två stjärnor.
Atlético Cabrón
6/11/2009 14:26
Angående Reals köp, 1,7 miljarder... Någonting stämmer inte när en fotbollsklubb kan lägga fram sådana pengar. Till det kommer ju dessutom lönen de båda ska ha och det lär väl säker landa på åtminstone åtminstone miljonen i veckan per gubbe. En fråga:
Är det någon som vet om spanska ligan alt Uefa har krav på att en förening inte ska ligga på minus på eget kapital?
Atlético Optimo_Kun
6/11/2009 13:57
Ronaldo och Kaka för marängerna. Kanske Villa också.. Känns inge vidare, och då menar jag för vår del
Atlético DeBe
6/11/2009 10:39
A.K. Speciellt när vi har en stortallang på just hans position i De Gea
Atlético A.K.
6/10/2009 21:42
Kan bara instämma, låt dem låna Camacho och Àlvaro utan några klausuler.

Känns rätt onödigt att kanske offra två stora talanger för att värva en..
Atlético zoran
6/10/2009 17:59
Jag är inte beredd att sälja Agüero än, speciellt med tanke på att han inte har varit i bästa slag rent fysiskt den senaste säsongen. Han behöver en ordentlig semester för att komma igen och visa upp sig från sin bästa sida. Atléti kommer kunna sälja honom dyrt i framtiden också, han är lojal och har alltid varit det, så klubben behöver honom minst ett år till.

När det gäller Álvaro och Nacho så ser jag gärna att de blir utlånade, men inte om Atléti ska sätta in en massa onödiga klausuler. Finns ingen anledning att kasta iväg två canteranos på det viset.
Atlético rawkus
6/10/2009 15:49
Joakim J: Utlaning i sig vore kanon for badas utveckling, men det jag stor mig nat fruktansvart pa ar dessa j*vla klausuler :(

OM de j*vlas med detta, sa kop loss Asenjo for hans klausul.

Finns flertalet klubbar som ar i behov av att lana Dominguez och Camacho, dock utan risken att de kops loss.
Joakim J
6/10/2009 15:04
Vad som står klart är att vare sig Álvaro Domínguez samt Ignacio Camacho inte är redo för regelbunden speltid i ett topplag i Liga BBVA, åtminstone inte Camacho. Jag tycker faktiskt att man ska låna ut de båda spelarna, Domínguez kommer få ännu mindre speltid när Juanito kommer, vilket Pitarch bekräftade idag.

Atlético rawkus
6/10/2009 14:49
Thom: Exakt. Varfor tjaffsa om Nacho och Dominguez om Asenjos klausul anda ar hyffsat lag?

Inte en chans att jag vill riskera att forlora dessa(speciellt Nacho) till forman for Asenjo.
Joakim J
6/10/2009 12:14
Sergio Agüero är inte bara en personlig favorit utan också en av världens absolut bästa anfallare om ett par år.

Om Atlético på allvar ska kunna utmana toppen kan man inte sälja sina stjärnspelare efter ett par år i klubben, det är förvisso inte smart att behålla en spelare som vill bort, men man bör göra allt i sin makt för att behålla sina integrala delar av laget.

Märkligt nog kan jag också tänka mig en försäljning av Forlán, Atlético ska inte utmana titeln förrän om ett par år och då är Cacha förbi sitt bäst-före-datum. Således är jag inne på att man kan använda hans pengar till att köpa in en yngre, men ändock etablerad anfallare, som man gjorde när Torres lämnade. Frågan är bara vem...
Atlético DeBe
6/10/2009 11:56
Visst är pengarna svåra att missa, men om Agüero går till barca så kommer de ha, messi, agüero, iniesta, bojan som en grund för framtiden. Hur skulle vi kunna utmana sådana lag om vi säljer våra stjärnor. Jag är emot en försäljning av agüero eftersom han är en av världens bästa många år framöver, jag säljer hellre Forlan för 36 millioner Euro då kan inte kommer hålla på toppen mer än 2 max 3 år.

Jag är lite inne på Forlans försäljning, tycker det är en starkare affär
Atlético acerci
6/10/2009 11:52
Grejen är att det finns inga talanger i argentina eller brasilien som är redo att axla den rollen agüero har idag hos oss nu. Det tar ett par säsonger för dessa spelare att ställa om. Det är sån stor klassskillnad på ligorna och tempot.

Om vi säljer agüero, in med en spelare som redan är en stjärna, eller på gränsen till genombrott, sen en talang på det som kan stå bakom och vara redo om ett par säsonger.

Ser helst att klubben behåller Kun, vilket jag tror kommer hända, men köper in en talang som kan växa bakom.

Annars, behåll Camacho för guds skull!
Atlético Deion (red)
6/10/2009 10:56
Jag är redo att sälja Agüero, om vi får minst hans utköpsklasus som jag tror är på 60 milj.

Om någon löser hans klasus så har vi pengar till 3 riktigt tunga värvningar i 20 milj st klassen eller 4 tunga 15 milj st värvningar.

Jag är delad i när det gäller Agüero och såna höga summor, för klubbens bästa. Allting under utköpsklasusen kan lagen som vill ha Kun stoppa upp där solen inte skiner, men 60 milj är svårt att tacka nej till.

Det finns fler extremt talangfulla unga spelare i Brasilien och Argentina, precis som tex Kun och Higuain, som bara väntar på att bli hämtade. Jag tror vi kan ersätta Agüero om han går, bara vi får in en hög transfersumma.

Dcok kan vi inte ersätta Kuns unika historia innan han kom till Atlético och efter han kom, vem han är och våran kärlek till honom.
Atlético wesse
6/10/2009 09:22
Rykten om Agüero blir allt mer intensiva... :s

Skulle kännas otroligt tråkigt om Sergio lämnade, och allra helst till ett "pengalag" som Chelsea! :(

Silly season är en riktig berg- och dalbana, och jag börjar redan må illa!
Atlético Thom
6/10/2009 05:31
Utköpsklausuler på Nacho och Dominguez? Nej tack. Jag skulle kunna se någon av dem gå på lån (beroende på hur truppen ser ur), men knappast med någon klausul.

Vad kostar det att köpa ut Asenjo egentligen?
Atlético rawkus
6/9/2009 23:27
Deion: Det var utkopsklausulerna som jag storde mig pa ang Camacho och Dominguez. De pastadda iaf :/

Tack aterigen Zoran for uppdateringen. Hade garna sett han i rod-vitt redan nu...
Atlético zoran
6/9/2009 22:50
Jag tror Valladolid vill ha utköpsklausul på spelarna, så det är problemet för tillfället.
Atlético Deion (red)
6/9/2009 22:43
Jag tror det kan bli nyttigt för Camacho och Dominguez att gå på lån till Valladolid. Det är en klubb som spelare i primera och där yngre spelare får mycket speltid och utvecklas bra.

Detta kan bli en bättre lösning än väntat faktiskt. Båda dem kan behöva en 20-30 a-lagsmatcher. I like!

¤Kaka¤//

Åh Ja, vi är jätte avundsjuka på erat plastbygge. För när jag började hålla pÅ Atlético så trodde jag de var lika stenrika som Real och köpte titlar, hhmm.

Jag kan lika gärna hålla på något rikt lag om jag vill eller göra som dig, börja hålla på Real bara för att Kaka har gått dit.

Men det vill vi inte, vi håller på Atlético för det som klubben är och står för, uóvissheten och huvudvärken, inte om vi har råd att värva Kaká eller Roanldo, för det visste vi redan innan.

Skulle Atlético börja värva spelare som Kaka och Ronaldo så skulle jag allvarligt tänka om jag vill fortsätta hålla på laget.

Så nej, avundsjuk är det sista ordet jag skulle använda, jag är jävligt nöjd med mitt val, även om vi skulle spela i division 3. Ordet Real får mig att vilja spy upp gårdagens mat oavsett vilka spelare ni har.
Atlético rawkus
6/9/2009 22:42
@zoran: Tackar!! Laste nyss :/

Vore val nastan enklare att betala klausulen han sitter pa?

Atlético zoran
6/9/2009 22:08
@rawkus

Jag har lagt upp lite information om Asenjo-affären i övergångsbloggen, Valladolid är inte beredda att släppa sin guldklimp billigt, de vill ha:

-€5,5 miljoner för övergången.
-Atléti ska betala 43% i spelarskatt.
-Valladolid vill ha 20% för en framtida övergång.
-Carlos Suárez vill ha tre spelare till Valladolid nästa säsong: Diego Costa (på lån hos Albacete), Álvaro Domínguez och Nacho Camacho, detta antagligen på lån, men Abel räknar med de två sistnämnda inför nästa säsong så situationen är komplicerad.
-Sergio är hur som helst bara intresserad av att spela i Atléti.

Imorgon kommer Jesús García Pitarch hålla presskonferens om säsongen som gått och förhoppningsvis får vi reda på hur läget är med Asenjo. Det är inga små krav som La Pucela har.
¤Kaka¤
6/9/2009 20:36
henry garvis carlsson

Är du avundsjuk eller?
Barcelona Missi764
6/9/2009 19:59
Riktigt roligt spel!
Joakim J
6/9/2009 19:43
Sitter personligen och väntar på att Sergio Asenjo ska offentliggöras, precis som Jurado. Lyckas man med detta så är jag väldigt nöjd med årets löjliga säsong, förutsatt att Kun och Forlán stannar naturligtvis.
Atlético henry garvis carlsson
6/9/2009 18:08
Hoppas, hoppas att han blir klar snart...

Däremot är ju Villa snart också klar för MC flurry gänget (jepp McDonalds har en smak med marrängsviss nu...). Det var fan vad ondskans brödraskap öser på medan det enda vi kan göra är att hoppas på att hålla våra stjärnor.... Men det är ju fan så mycket roligare att vara en som inte går med strömmen!
Atlético rawkus
6/9/2009 18:02
Nagot nytt om Asenjos vara/icke-vara ??
Atlético kun10aguero
6/9/2009 17:24
Nu är det dags för träning och känner på mig att det blir den bästa på länge då de blir Atletico kläder :)
Atlético henry garvis carlsson
6/9/2009 16:25
Vackert! Bättre än så blir det inte... både AIK och Atletico!!
Atlético aleti
6/9/2009 16:17
det har foto är till henry garvis carlsson -anti -valencia titta och njut
Atlético aleti
6/9/2009 16:09
föe er som kan spanska titta på det här en sann hjälte som tackade nej till barca och real flera gånger http://sdehumo.net/blogs/historia/archive/2007/11/27/Adelardo_2C00_-el-mejor.aspx
Atlético henry garvis carlsson
6/9/2009 16:06
Kiko är och förblir Kung! En annan personlig favorit till mig är mittlåset Solozabal, fast han spelade väl sina sista år i Betis om jag inte minns helt fel.
Annons: