/spanien/atletico/forum/1443.aspx/spanien/atletico/forum/1443.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Messinho
2009-06-13 14:21
Mr Baloo-Gonzalez! och du kan flyga med huvudet före från detta forum om du inte vill diskutera något vettigt!
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2009-06-13 13:15

ser att ni har tagit bort mitt inlägg"

Ok.
Atlético paniagua
2009-06-13 01:01
Ämne: Det är stor skillnad....
Nä Deion, där får du nog ge dig och jag sätta ned foten...Buffon är faaaaaan INTE världens bästa målvakt.
Casillas är bäst med råge och näst bäst är Reina. Buffons storhet har jag aldrig sett. Han är grymt överskattad.
Atlético zoran
2009-06-12 22:07
@chelsea-86

Igår sa Cerezo att Agüero inte kommer att säljas och att man förväntar sig att behålla honom samt Forlán, någon dag tidigare sade även García Pitarch under en officiell presskonferens att man inte vill sälja sina stjärnor.

Det är naturligtvis ingen sanningen i de uttalandena till RMC i Frankrike.

Om Kun lämnar, då får Chelsea sikta på utköpsklausulen som ligger på €60 miljoner och hela tiden höjs med tiden. Han har redan tackat nej till Chelsea en gång tidigare under förra sommaren då man ville köpa loss honom genom att betala utköpsklausulen.
Atlético henry garvis carlsson
2009-06-12 20:05
Ämne: Ämne: Utköpsk....
Njae... jag har alltid gillat Deco, men jag är rädd för att han paserat bäst före datum
Atlético henry garvis carlsson
2009-06-12 19:56
Hehe... snackade just lite Atletico med Zlatan Ibrahimovic här ute på Sturup. Oväntat trevlig kille det där...även om han undrade hur i allsin dar man kan hålla på Atletico...:).
Atleti-Un sentimiento, una pasion inagotable!

Avd; totalt onödigt vetande
Sevilla chelsea-86
2009-06-12 19:50
Ämne: Utköpsklausulen är v....
vad sägs om 45 miljoner pund + deco för aguero..
Atlético henry garvis carlsson
2009-06-12 19:41
Utköpsklausulen är väl på en 60-65 miljoner € om jag inte missminner mig. Finns det klubbar som är så dumma att betala de summorna för en spelare, så varsegod! Den summan hade inte varit helt fel för vår ekonomi, även om det kanske är en struntsumma för vissa ej nämnda klubbar..
Sevilla chelsea-86
2009-06-12 19:31
tror ni aguero går till chelsea??
enligt skysports idag så har atleticos president sagt att ifall rätt bud kommer så kan han säljas.
Atlético henry garvis carlsson
2009-06-12 18:38
Ämne: cvblol//

Pippilåt....
Vi borde få en jävla massa bonuspoints för att vi kör Mike Oldfields gamla dänga "moonlight shadow" med.... Måste ju vara rätt unikt!
En jäkla massa nanana avslutat med "te quiero Atleti!” enkelt som fan, men ack så vackert
Atlético Deion (red)
2009-06-12 18:20
Det är stor skillnad på att vara världens dyraste lag och världens bästa lag. Buffon är bäst på sin position i världen, Alves är bäst på sin position i världen, Messi är bäst på sin position i världen, Essien/Mascherano är bäst på sin position i världen, Torres/Zlatan/Etoo är bäst på sin position i världen, Xavi/Fabregas/Gerrard är bäst på sin på position i världen, just nu är Vidic/Chielini/Terry/Piquet är bäst på sin position i världen, Evra/Clichy är bäst på sin position, Iniesta är bäst på sin position i världen just nu osv, så vart Realfansen får världens "bästa" lag ifrån är bortom min verklighet.
Atlético Deion (red)
2009-06-12 18:12
cvblol//

Pippilåten är ingen ramsa, det fattar väl t.o.m ett dagisbarn. Hur kommer det sig att du har lyckats höra tex pippimelodin om de bara "nynnar"? Bra sätt att skjuta dig själv i foten.

Sanningen är att vi t.o.m nynnar en sketen pippimelodi högre än vad ni sjunger eran tragiskt "osynliga" hymn :)

Det är passion och inget annat!

Aupa Aleti!
Real Madrid cvblol
2009-06-12 17:32
Ämne: (L)Madrid Hasta La M....
Vilka anrika ramsor? Menar du den pippi låten de brukar nynna?

Real Madrid - Madrids stolthet.
Atlético Deion (red)
2009-06-12 16:55
Valdebebas//

Nej, det är vår brist på pengar och samarbete med kommunen.

Föreslår att du läser igen och tar en lång funderare på vad mitt inlägg ville säga innan du sätter igång ett igenomtänkt rabblande.
Atlético Deion (red)
2009-06-12 16:52
(L)Madrid Hasta La Muerte(L)//

Kul att du är så oroande extremt lättroad, kan tänka mig att det brister på vissa andra ställen då.

Men iofs, folk kan få sig ett gott nervösskratt också, sån där halvhjärtat när de vet att nån annan har rätt eller tryckt på en känslig punkt.

På vilken planet har Real anrika ramsor, går runt på egna pengar, har bara passionerade fans i vått och torrt och folets lag i Madrid?

Vilken planet du än är på så kan et vara ett bra tips att vara tyt några sek så du hör när jorden anropar dig.

Real Madrid Valdebebas
2009-06-12 16:51
Deion

Är det era anrika ramsor, eran självständighet, erat hjärta och er passion som har tagit ert lag till alla derbysegrar de senaste åren mot ett gäng lallare representativa för medgång och socialfall? =)
Atlético rawkus
2009-06-12 16:26
Talesattet "Kvalitet fore kvantitet" galler tydligen ej om man vill skriva artiklar for Real sektionen pa SF.

Bravo! :)
Atlético Eronisco
2009-06-12 16:17
Ämne: Deion

Motsatsen ....
Alla med insikt i Madrid-lagen vet att det där stämmer.
Real Madrid (L)Madrid Hasta La Muerte(L)
2009-06-12 16:04
Deion

Motsatsen
Atlétio - Real
Anrika Ramsor - Vita näsdukar
Självständiga - Socialfall
Hjärta Passion - Medgång
Underdogs - Just Dogs
Folkets lag - Stadens lag

Fick mig ett gott skratt där;)
Atlético henry garvis carlsson
2009-06-12 14:01
Ett minimiantal på inhemska spelare som UEFA länge velat ha är väldigt kittlande... Vi hade iofs fått dumpa halva startelvan men samtidigt gett chansen till våra utmärkta talanger.
EU å sin sida är väl inte helt på denna linje och kommer väl aldrig att gå med på en ändring.
Jag kanske är gammaldags, men jag tycker inte det är lika kul när Atleti ställer upp helt utan spanjorer i startelvan än med ett gäng hemvävda killar... Samma sak med HSV i tyskland inte många tyskar där inte... Men jag är rädd för att det bara är att gilla läget och hoppas på att vi har möjlighet och mod att släppa fram våra egna produkter.

Gällande real så kommer väl 99% av världens fottbollsälskare att tillbe sina respektive gudar om att ondskans brödraskap ska misslyckas så fort de sätter sina 22 guldfötter på en fotbollsplan. Snacka om att det kommer att vila en monumental press på dem att plocka alla 3 titlarna, för att med denna trupp så är allt annat verkligen ett misslyckande.
Det ska bli ytterst intressant att följa. Och framförallt blir det spännande att se eventuella massavhopp av alla trogna real supportrar från pu(b)ert(et)an vid ett misslyckande.
Atlético kun10aguero
2009-06-12 13:21
Real får gärna vem dem vill, utom våra spelare.
Men däremot tycker jag att summorna är overkligt stora! tycker man borde göra som i hockeyn och sätta lönetak och ett värvningstak per säsong, vilket skulle göra det lite jämnare.

Men skulle personligen inte tacka nej till en stjärvärvning men är även glad att man inte är ett lag som Man C, då känns det inte seriöst längre.
Atlético paniagua
2009-06-12 12:43
--Metze--

Nej, artikeln är inte patetisk. Man kan givetvis diskutera känslosamheten i krönikan, som av vissa säkert kan uppfattas vara överdriven. Deion verkar vara en känslomänniska och det är inget fel i det.

Men om man stör sig på det så missar man själva poängen med krönikan. Dvs kritiken av en företeelse. Nej, inte ett lag. Läser ni mellan raderna så är det inte LAGET Real Madrid som kritiseras utan principen som ledningen använder sig av. Som jag sagt tidigare så borde ni Real-supportrar också kritisera den med facit i hand efter Galactico-eran. Denna princip skapar också en felbild av Real såsom köpklubb, så det bör ju också ligga i ert intresse att denna stämpel tvättas bort.

Istället är ni odelat okritiska till denna värvningspolicy. Det är helt obegripligt för mig.
Atlético paniagua
2009-06-12 12:31
Såg just att Platini också kritiserar Ronaldo-affären.

Kanske finns det någon Real-supporter som vill köpa en "Odio a Platini"-scarf av ngn Atleti-supporter? ;-)
Atlético DeBe
2009-06-12 12:27
En spelare jag totalvägrar att ha i truppen är Ronaldo, vidrigare spelare fårman leta efter. Fåfäng, taskig attityd och girig. Det är allt som atetico inte står för.
Atlético Deion (red)
2009-06-12 12:17
Ett stycke från artikelkommentarena

"Nej, alla vill inte ha de bästa spelarna i världen. Många klubbar och fans står inte för den filosofin även om de hade pengar. Tex Atlético håller man på om man själv har en karaktär att gilla slå från underläge, dvs underdogs eller så arbetarklassen. Klubbens identitet identiferas av dess fans och vilka de är. Om man åker till Madrid så förstår man direkt vilka som håller på Atlético, det är arbetarklassen och det vanliga medel och underklassfolket. Skulle Atlético bli som Real så skulle de inte kunna identifera sig längre med klubben. Deras liv är ofta upp och ner, både mentalt och ekonomiskt, ni förstår kopplingen och sympatierna till Atlético nu va? En riktigt Rojiblanco vill ha det såhär, för det är deras och klubben identitet, de vill inte ha de bästa spelarna i världen, de vill göra " egna" spelare som Torres, Kiko och Agüero till ikoner, inte Simão. Den dagen ni förstår Atlético så kommer ni fatta varför deras fans skulle må illa om spelare som Kaka och Ronaldo kom till klubben"
Sevilla bateni
2009-06-12 12:11
Panigua

Jo, det är sant iofs, de finns i minoritet. Galen minoritet.

Förresten, verkligen klockren i detta stycke;

"Vad som slår mig är att Deions krönika väckt den typiska barnsliga "ja-men-du-då"-argumentationen. Dvs svaret på att Deion kritiserar Reals värvningar är att Atleti minsann gör på samma sätt.
Jo, vi vet de mina vita "vänner" och om ni ansträngt er att titta in på vårt forum även när vi inte kritiserar er i ngn artikel, så skulle ni veta att Deion är en av dem som starkast kritiserat Atletis värvningspolicy och helst skulle vilja se egna talanger i startelvan.
Men nu var det inte Atletis värvningspolitik som krönikan berörde, således är det som Atleti gör eller inte ointressant. "

Mycket bra skrivet!
Real Madrid Metze
2009-06-12 11:55
Jag menar inte att ni är patetiska (även om jag skrev det) utan artikeln.
Atlético Deion (red)
2009-06-12 11:42
Metze//

Motsatsen
Atlétio - Real
Anrika Ramsor - Vita näsdukar
Självständiga - Socialfall
Hjärta Passion - Medgång
Underdogs - Just Dogs
Folkets lag - Stadens lag

osv...

Vi är nästan där med ett material som är långt biligare än Reals. De små marginalerna måste bli bättre, fråga Liverpool två gånger om som ni fick storstryk mot men vi höll på att slå på Anfield, eller Barca, eller fråga publiken på Bernabeu som såg derbyt just om dessa marginaler.

När vi fixat till dessa små marginaler så spelare det ingen roll vilka spelare ni har. Vi hade ett av ligans sämsta försvar i år men slutade ändå bara ca 10 poäng efter Real, vilket är 3 matchers marginal av 38.

Vi är snart där..

Atlético paniagua
2009-06-12 11:37
...jag ser inte heller att han hävdar att Atleti kör med egna talanger. Det enda han säger är att Atleti inte har samma pengar att röra sig med och att han tar avstånd från att själlöst köpa till sig de bästa.

Detta borde ni också göra, när ni nu äntligen har fått ett lag med själ där folk som Higuain, Raul m.fl. faktiskt visar hjärta. Tror ni de kommer att få spela när lyxlirarna Kaka och Ronaldo m.fl. kommer till laget?
Atlético paniagua
2009-06-12 11:29
--Metze--

Jag är ganska övertygad om att Deions artikel inte berörde Real i sig, utan företeelsen. Hade Barca gjort samma sak så hade krönikan handlat om Barca. Och vad är det för patetiskt med att skriva om andra lag? Detta är ett fotbollsforum, det vore tämligen ointressant om man bara fick diskutera sitt eget lag. Jag menar ni surfar ju runt på andra forum och kommenterar andra lag jämt och ständigt, vilket med din logik gör er till minst lika patetiska. Snacka om att kasta sten i glashus.

Detta är nu andra gången som Real gör samma sak (galactico-eran var första), varför kan man inte kritisera detta?
Det som förvånar mig är att ni Realfans köper det hela med hull och hår och det lag som tagit 2 mästerskap i rad och hade vunnit detta också om inte Barca varit övermänskliga, slås i spillror för ett projekt liknande det som i fyra år gick titellöst från säsongsavslutningarna.

Allt medan ni står bredvid och applåderar och hurrar.
Annons: