/spanien/atletico/forum/1439.aspx/spanien/atletico/forum/1439.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético linuss
7/5/2009 21:19
Ämne: Helt out of the blue....
Du har helt rätt, Asenjo har därför ett special program att följa för att tappa i vikt så han kan nå sin fulla potenial.
Atlético zoran
7/5/2009 21:18
rawkus: Rätt sjukt, har inte sett något liknande i hela mitt liv. Personligen undrar jag varför ingen har plockat upp lille Maxi Morález innan Moskva gjorde det. Han är ju som gjord för Primera, dock ännu mindre än genomsnittsdvärgen, tror han är 159 cm lång. Hans spelstil är väldigt attraktiv och det skulle ju vara kul att se honom lira med Kun igen..
Atlético Nahro
7/5/2009 21:12
Helt out of the blue men är det bara jag, eller ser Asenjo lite småfet ut i bilden på förstasidan?
Atlético rawkus
7/5/2009 21:10
zoran: Haha, suspended.

Tyvarr ser man ofta att matcherna genomfors, trots dyngblot plan, aska, storm osv. Idiotiskt. :/
Atlético zoran
7/5/2009 21:01
Jag vet inte om du tittar på matchen mellan Vélez och Huracan, rawkus, men det haglar fan inte, det regnar bokstavligen isbitar från himlen. Helt otroligt.
Atlético el niño para siempre!
7/5/2009 20:53
Nani sägs ju vara på väg. Och jag är lite kluven i den frågan, vi behöver ju en offensvi innermitt och jag tror inte att verken Pirlo (även om jag aldrig skulle tacka nej till honom) eller Maxi är rätt person för det. Frågan är ju om nani är det...?
Varför inte låta Jurado vara med i bygget, 9 mål i Mallorca är fan inte dåligt och alla vet ju att han kan gör det lilla extra ibland.
Hur som helt tror jag att vi mycket väl skulle kunna pumpa ut 15-20 milj € under sommaren, det skulle inte vara helt olikt Atléti.

Kan någon vara snäll att berätta om den här Savio?

Aupa Atléti!
Atlético rawkus
7/5/2009 16:24
Deion och linuss:

Safe, skall prova 9.1, ifall jag orkar :O

Sa javla irriterande bugg bara! Fick in en 27 arig Argentinare fran "ingenstans" som kostade 102 000 i lon/vecka :( Samst av alla i hela laget och det gar ej att gora sig av med dessa vrak alls.

Gillade gamla CM mer an FM hittills...

Kopte for ovrigt Salvio for ynka 500 k EU fran Lanus pa spelet - damn, efter forsta sasongen(i ungdomslaget) sa flyttade jag upp han och han sliter sonder sin hogerkant :)

Vill ni ha ett tips pa en fenomenal centra;/defensiv mitt sa finns Racing Club`s(Argentina) Zuculini tillganglig i spelet for ca 400 k EU. Italienskt pass ocksa ;) Sjukt bra! :)

@Real life: Maxi skall endast spela centralt om vi nu skall behalla han. Idioti att kasta ut han pa hoger da han som alla redan vet ej besitter de egenskaper som behovs, nagot som dock den lopstarke FSP gor. Lat FSP kora hoger, Maxi in bakom Kun och Forlan, Simao kan gott ta vanstern.

Maxi ar en bra spelfordelare, men MASTE ligga centralt, nagot varken Aguirre eller Resino verkat fatta. Trottsamt att se stackarn forsoka kuta omkring ute pa kanten :(

Atlético linuss
7/5/2009 16:16
rawkus//
Har aldrig haft några sådana problem, och då är jag en gedigen FM-spelare(inte på senare dagar dock), men håller nog med Deion vad det gäller att köra patch 9.1.0., få kan man även plocka in Lassana (han är grym på de 2 första patcherna!;)).

Angående Luis Garcia ryktas det att Zenit ska vara väldigt nära en övergång, försäljning eller utlåning uppfattade jag dock aldrig.

Maxi skulle jag gärna har kvar i truppen ett par säsonger till, vet att han inte kommer runt sin gubbe särskilt ofta men tror han betyder mer för Atletico än vad man kan tro, och alla vet vad han går för i sina bästa stunder, så förläng hans kontrakt säger jag!
Atlético Deion (red)
7/5/2009 14:09
Rawkus//

Jag brukar köra igång en ny karriär varje kvartal typ och sen tröttnar efter en veckas spelande. Om jag minns rätt så är patch 2.0 full med buggar. Den som fungerar bäst är 1.0. Nu har jag inte spelat på ett bra tag och har inte uppfaterat till 3.0 och kommer förmodligen inte göra det heller då jag inte kommer att spela igen föränn kanske FM 2010 släpps. Men mitt råd är att köra 1.0
Atlético rawkus
7/5/2009 05:06
Ps. Anvander fortf Patch 2.0 (eller liknande. Iaf INTE 3.0 )
Atlético rawkus
7/5/2009 05:05
Nagon har inne som lirar FM09?

Har precis fatsnat for spelet efter att ej ha spelat sedan tiden da det hette CM.

Kor en karriar med Atletico och har upptackt(?) en javligt irriterande bugg: Efter sasongen sa saljer jag de jag ej anser hor till mina framtidsplaner, tex Maniche, Reyes, Maxi, Pernia och nagra till. Helt plotsligt borjar det dyka upp helt okanda spelare i min trupp som jag sjalv INTE signat. Inte nog med det: Dessa vrak ar helt urusla samt har en genomsnittslon pa ca 85 000 EU/vecka - lika mycket som jag betalar Kun!! :/

De gar ej att salja da INGET lag vill bekosta deras lonekrav, samt sa kan jag ej slappa de pa free transfer da det skulle kosta mig hiskeliga 20 000 000 EU :(

Det visar sig att nagon signat dessa automatiskt, fast jag stangt av alla funktioner for B, C och ungdomslagets tranare bade vad galler kontrakt samt spelaraffarer.

Grrrr, lagom forbannad efter att ha lyckats sanka lonen rejalt och sparat ihop cash for att bygga ut stadion :(
Atlético aleti
7/5/2009 03:05
vissa spelare trivs bara när dom spelar med sina egna landsman så är det
Atlético DeBe
7/5/2009 01:36
Dani Guiza är intressant om man ser till priset. Han gjorde mycket bra ifrån sig i Mallorca, ok i Getafe och katastrofalt dålig från sig i Fenerbace (sett till motståndet i den ligan). Om man ser historian bakom Guiza så får man se det som en halvchansning. det enda positiva är att vi inte kommer utmana Barca och Real inom två år och att vi vid en försäljning av Forlan kan bygga för framtiden. Vi säljer Forlan, köper Guiza och Salvio. En sådan förändring betyder att vi om tre år kan ställa upp med Borja, Agüero, Guiza och Salvio som anfallare. Blytung uppställning om du frågar mig.
Atlético aleti
7/5/2009 00:40
Ämne: Ok, det betyder med ....
guiza i rätt sällskap är en match vinnare 7 dag iveckan det har han vissat i andra klubbar + ispanska landlag ,platsar man i spanskalaget så ...spanien är en av dom bästa lag i världen genom tiderna just nu så det säger en del
Atlético DeBe
7/5/2009 00:06
Ok, det betyder med andra ord att de skippar köpet med Villa. Det återstår att se hur det slutar. Jag vill gärna behålla Forlan men om han sticker så önskar jag honom lycka till. Känns som Guiza kan sluta hur som helst, han är inte övertygat i år så frågan är om han övertygar i år.
Atlético aleti
7/4/2009 22:50
Ämne: Inte en chans att vi....
tror mej Forlan går till barca och guiza kommer till oss
Atlético DeBe
7/4/2009 21:05
Inte en chans att vi köper Pirlo. Han må va grym men han är ingen spelare vi behöver. Ser hellre att vi köper Salvio. Sen behöver vi inte Guiza om Forlan och Agüero stannar, vilket verkar bli fallet när Man U skaffat Owen och Barca förmodligen köper Villa. Inte en chans att Agüero går till rea$ och Forlan är förmodligen inte heller intressant nu när ni har Benzema. Så vart ska de gå, de enda aspiranterna skulle vara, Chealski, Inter och Man C. Inter har precis värvat Milito, får behålla Zlatan och har hungrige och duktige Bolatelli som vill fram i rampljuset. Chealski kommer fortsätta köra på Drogba och Anelka om de stannar kvar och Man C är inte intressant för spelarna när de inte spelar i CL nästa säsong.
4# Fabregas
7/4/2009 20:43
Bra lillebror ni kmr få Pirlo!!
Håller tummarna för er !!
Ni behöver Guiza och Pirlo och Lucio!!
Atlético aleti
7/4/2009 19:53
De Gea är nästan klar till numancia, återstår om det är lån eller försäljning det kommer nästa vecka, och Forlan flyger till Barcelona va?????
Atlético DeBe
7/4/2009 17:39
Jag tror att styrelsen Har en plan som innebär att de vill köpa Manu, Salvio, Asenjo, en vänsterback och sälja Maxi. Ifall den planen går ihop så tycker jag att vi gjort ett bra byte. Salvio kommer kosta ungefär lika mycket som vi får för maxi, vi har redan pengar men inte tillräkligt för att få planen att gå i lås utan försäljningen av Maxi. Så låt oss hoppas att någon köper våran kapten maxi, då har vi inte endast Salvio som kan spela högermittfältare utan även Manu. En klar förstärkning i min mening.
Atlético Thom
7/4/2009 17:02
Trevligt att artikeln kom med i AS. Men inte får man några kodus för sina mästerliga fotokunskaper inte, jobbet som freelansande låtsatsfotograf är tufft ;P
Atlético A.K.
7/4/2009 16:25
Jag tycker också att det börjar bli dags att knyta ihop säcken och värva Asenjo.

Men liksom "rawkus" så skulle det kännas säkrare att ha en mer rutinerad målvakt som back-up i stället för De Gea.

Och jag vill definitivt se Jurado i den rödvite tröjan nästa säsong. Och att han ska få en ärlig chans för jag tror att han kan bli riktigt bra.


Atlético rawkus
7/4/2009 14:05
DeBe: Skrammande om du fragar mig ;)

Forsta kvalet mot ev tex Arsenal(hugaliga...), sedan La Liga med ett ekonomiskt dopat real(oavsett tillvagagangssattet sa ar det sjuka offensiva krafter som varvats..) samt ett mojligen nysatsande Barca med en viss K9(Keirrison) pa topp - en ohygglig malskytt av hogsta rang(foljer Brasse ligan per omgang..)

Dar star De Gea, den bleka "fjortisen" ;O Hahaha.

Tror dock att Asenjo ansluter en tycker att man minsann kan lagga till de miljoner som fattas istallet for att vela fram och tillbaka med lanespelare...
Atlético DeBe
7/4/2009 12:52
Ämne: DeBe: Huj, vill verk....
Jag vet att han inte håller på samma nivå. men jag litar på att han kommer utvecklas nåt ohyggligt om han får förtroendet. Så om Asenjo inte kommer då skulle det vara kul och se hur styrelsen agerar.
Atlético Monokel
7/4/2009 12:11
Om forlan drar till barca, vilket jag inte tror, så kommer vi förmodligen att få mycket pengar plus bojan i utbyte.
Atlético rawkus
7/4/2009 00:00
DeBe: Huj, vill verkligen INTE se De Gea som forstemalis denna sasong - hur manga minuters rutin har han fran la Liga..? :/

Tror dock Asenjo ar narmare an vi tror/vet, da det kanns hyffsat dumt att slappa ivag 2 rutinerade malvakter gratis...

Men a andra sidan sa ar vi just Atletico... Man vet helt enkelt aldrig vad som hander ;O
Atlético aleti
7/3/2009 23:48
i frågan om Maxi vi måste sälja honom, nästa år går han annars fri, nu kan vi tjäna lite penga och kanske blir det england i sommar och Asenjo ingen fara han blir klar när som helst
Atlético DeBe
7/3/2009 23:03
får vi inte Asenjo så har vi ju kvar De Gea, hoppas de satsar på honom i sådana fall.
Atlético aleti
7/3/2009 21:01
nu är det klar tror mej Forlan till barca och med den pengar köpér vi guiza och pirlo guiza kan tänka sej gå ner ilön för att spela i atletico senare maxi till juve och vi kan köpa Salvio på vinter fönster detta är sant med tiden kommer ni och se hemliga uppgifter ....
Atlético rawkus
7/3/2009 17:15
Tror faktiskt Berg skulle kunna gora hyffasat bra ifran sig hos oss.

Skont med hart arbetande killar jamfort med lyxlirare.
Annons: