/spanien/atletico/forum/1434.aspx/spanien/atletico/forum/1434.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético rawkus
2009-07-13 21:13
....stupid is as stupid does...?
Real Madrid El-Siete7
2009-07-13 20:50
foooball master //

Tror inte det är fansen här inne du ska be, utan du får åka till Madrid och be spelarna göra sitt bästa.. Dumt att komma in i ett forum och önska nåt sånt som inte kan gå i uppfyllelse.

Ville bara gratta er för värvningen av Asenjo, varje gång vi mött Valladolid har jag blivit riktigt irriterad över att han inte låtit nån mål glida in lite lättare (även fast vi vunnit med 6-0 men det var itne hans fel..helt), nu vet jag iaf hur ni känt er alla derby matcher när San Iker stått i mål.
Det jag gillar med Asenjo's talang är att, när Iker lägger handskarna på hyllan så kommer troligen Asenjo ta över och Valdes kommer aldrig ha chansen att sätta på sig Spanska tröjjan
Barcelona foooball master
2009-07-13 20:07
snälla vinn real när det är derby!! kommer heja på er av hela mitt hjärta
Atlético rawkus
2009-07-13 20:04
Torres far allt ga ner pa kna och be om ursakt for ett par saker sedan han lamnade for Pool innan jag godtar hans aterkomst ;O

@football master: Sjalv vill jag diskutera mer Rosenborg har inne. Borjar bli trakigt med bara Atletico.
Atlético Roni
2009-07-13 18:49
Ämne: kan vi snacka lite m....
Haha du sover...
Atlético zoran
2009-07-13 18:46
@aleti

Jag vet inte om du har hört något, men själv läste jag just på Colchonero att Eliás från Corinthians kommer att bli sommarens sista köp. Har du någon information om det här förutom det som AS skriver idag..?
Barcelona foooball master
2009-07-13 17:26
kan vi snacka lite mer barca här tack?? börjar bli tråkigt bara atletico
killamangiro.
2009-07-13 17:21
Man bara älskar ju Torres alltså. Självklart ska han avsluta karriären i Atletico, men det är ju väldigt, väldigt många år kvar tills dess. Jag låter honom inte gå innan vi vunnit PL och CL ett par gånger ;)
Atlético senken
2009-07-13 13:51
Min favorit i mål kommer tillbaka!!

Nuevo Resino..! hoppas att Abel ser det också ;)
Atlético rawkus
2009-07-12 23:36
Vi som gillar El Tigre Colombiano kan tyvarr sluta hoppas - Falcao klar for Porto, summan blev 5.5 milj EU.

Helt javla sannslost vilket sjukt pris for den liraren.... :(

4ars kontrakt tydligen.
Atlético zoran
2009-07-12 15:41
Allright, det är en sämre liga där spelarna får chansen att spela och kan misslyckas, men mycket av förklaringen kring Portos storhet som klubb är Pinto da Costa, vare sig man gillar honom eller inte. Deras scoutingverksamhet är en av världens bästa, man har fina faciliteter och en högklassig arena som man kan locka de här spelarna med. Samtidigt finns det gott om pengar i klubben trots att Pinto da Costa tycker om att fiffla, vi har ju sjävla Gil och grabbarna, men hur har det gått egentligen?

Ärligt talat så är Porto en väldigt strukturerad organisation. Man tänker ett år i förväg, dvs. om stjärnorna vill lämna klubben så kan de få göra det nästa säsong, då man haft en hel säsong på sig att scouta fram rätt spelare. Man för en ordentlig dialog med spelarna.

Risktagandet är alltid en del av den här branschen. Ibland blir det väldigt bra, men i värsta fall förlorar man stora summor pengar. Dessutom är så är Porto en klubb att se upp till rent försäljningsmässigt, Atléti har verkligen inte en sportchef av högsta klass, den positionen borde klubbens ledare se över.
Atlético Joakim J
2009-07-12 15:11
Riquelme - ja, tack!
Atlético Deion (red)
2009-07-12 14:57
zoran//

Porto värvar alltid smart, men personligen tycker jag att det är enklare att ta de riskerna Porto tar med sin värvningar då det är lättare att spela in sig i Liga Sagres än i Primera.

Är inte alls så säker på att de spelare som Porto värvat de senaste 5-6 åren skulle kunna gå rakt in i ett bra lag i de stora ligorna utan att mellanlanda och utvecklas in Portugal först.

Med handen på hjärtat så är tveksam om Porto skulle scouta eller värva de spelaretyper som de gör nu om laget spelade i Primera.

Då tror jag allt skulle vara mycket mer komplicerat och Portos värvningarna skulle nog långt ifrån ha ett hundra procentig resultat.
Atlético rawkus
2009-07-12 14:56
Nahro: STOR ekonomisk kris i Argentina, ett land som ju varit plagat ekonomiskt sedan 1997...

Riquelme, Palacio och Palermo ar alla 3 pa vag bort for "kaffepengar".

Boca har mottagit bud fran 2-4 milj pa Palacio och ej ens tackU och aven dar sa ar det redan tillatet for Roman att snacka med budgivarna...

Falcao var nyligen(for nagra dagar sedan) pa vag till benfica for 4.8 milj EU, men han sjalv vill ej spela i Portugal, utan forsta valet ar Serie A, Spanien och sedan PL.

Bara att hugga!! Inte ofta man far chansen att hugga en sadan hogkalibrig anfallare for denna struntsumman.
Atlético zoran
2009-07-12 14:46
Porto värvar som vanligt väldigt smart, speciellt med tanke på vilka som har lämnat klubben under sommaren. Diego Valeri är spännande också, har sett honom med Lanús, visserligen inte alls lika bra som för ett år sedan, men det kan bara bli bättre, samma gäller även deras köp av Maicon som är en väldigt duktig mittback.
Atlético Nahro
2009-07-12 11:05
@Rawkus: Hur är det möjligt att han går för bara 5 mille? :O
Atlético rawkus
2009-07-12 00:19
River Plate`s magiske Colombian Falcao finns tillganglig for sannslosa 5 milj EU - ber till Gudarna att vi kniper denne Tiger!

EDIT: Colombian heter det, INTE Colimbian ;)
Atlético aleti
2009-07-11 20:19
Paniagua
lo que yo quiero decir acerca de Forlan ,es que se le a visto mirando casas en barcelona en el barrio donde vivia Ronaldinhio y como puedes comprender no esta de vacaciones luego tiene un primo y otros miembros de la familia que le siguen a todas partes y se les a visto con camiones de mudanza ,lo cual hace suponer bastantes cosas ,todo esto lo se porque tengo una prima que trabaja en las oficinas de contable ,y me cuenta cosillas referente al club ,que yo luego lo cuente en un foro sueco no quiere decir nada ,puesto que esta informacion no va a llegar a nadie mas ,es mas son mis expeculaciones pero llevo tantos anos viendo lo mismo que me tengo que preparar siempre para lo peor, para cuando suceda no me pille de improvisto pero es asi somos sufridores por eso somos del aleti como decia mi padre mi tio mi abuelo etc,etc,etcnos vemos y que sepas que yo no me mosqueo por tus comentarios ,un cordial saludo y AUPA ATLETI
Atlético el niño para siempre!
2009-07-11 19:55
Vad tungt det skulle vara för Pernia nu om han skulle få reda på om han skulle vara tvungen att söka sig till en ny klubb... ;)
Atlético paniagua
2009-07-11 03:43
--aleti--

Tranqui tronco. Mi intencion no era de insultarte, simplemente me parecia extraño que una persona viviendo en Suecia tuviera mejores fuentes de informacion que ningun periodista español.
Esta claro que una traspaso de esta dimension seria noticias muy importantes en España. Sin embargo no se ha mencionado nada al respecto. Con lo cual resulta un poco raro que tu estes tan seguro de tal traspaso.
Es natural especular sobre este posible traspaso, pero tu lo has puesto bajo ninguna duda de que se va a establecer segun "fuentes seguras" y esto me resulta bastante raro.
Atlético rawkus
2009-07-11 01:06
Hehe, kul som fan om detta stammer ;O
Atlético Roni
2009-07-11 00:05
Haha ännu en härlig kommentar från Cerezo var tvungen att dela med mig av denna.

Barcelona Like Forlan? I Like Messi - Atletico Madrid President Cerezo
Atlético aleti
2009-07-10 20:44
jag vill vara kllar göra för er jag har varit atletico sen 60 talet har sett mycket i mina år har spelat som benjamin och alevin i at. madrid ,Peiro för ny som vet vem han var är min mammas kusin jag vet hur laget fungerar genom tiderna har sett hur det går men transfer har familjer medlemar son jobbar i kontoret,detjag vill säga med FORLAN är att "jag har varit dar förut" och vet vad som händer kan vara att jag bearbetar min smarta att förlora en bra spelare en gång till och förbereder mej för det genom att vberetar för andra så när det händer blir inte så tuff men åter igen sentimiento atletico har jag så det räker till er alla hadde inte missad ett macht på 20 år till jag flytade till sverige och då menar jag på Calderon inte på TV. om ny vill tror vad jag säger är upp till er men så är det ...ps några på forum vet vem jag är ...... ATLETICO HASTA LA MUERTE
Atlético henry garvis carlsson
2009-07-10 15:13
Då verkar ju Villa vara klar för barca vilket borde innebära att Don Diego stannar hos oss!!

Det bör väl iofs tas med en nypa salt då det är goal.com som gått ut med infon.....
Atlético Joakim J
2009-07-10 14:58
Gio dos Santos!
Atlético rawkus
2009-07-10 14:14
Gardagskvallens match mellan Mexico och Panama slutade 1-1 efter ca 13 mins forlangning pga en herrans massa tjaffs(Aguirre utvisad for en "pungspark", aven om det var ett misslyckat forsok att stoppa bollen som rann utanfor sidlinjen :))

Matchen behallning? Gio Dos Santos! Killen har sjalvfortroende igen och javlar vad han dominerade sin kant...igen.

Glodhet, snabb, kampade oavbrutet.

Osjalvisk var han nar han i frilage passade en fristalld Sabah till 1-0 malet.

OM vi fortf ar intresserade och OM den riktige Dos Santos ar tillbaka pa heltid, sa jublar jag. Sjukt rivig igar igen! :)
Atlético Roni
2009-07-10 10:34
Tycker det var lite småkul att i Aftonbladets artikel om Mariano valde dom att kalla honom för Stjärnan hihi. :) Länge sedan Pernia! :p
Real Madrid Lassana
2009-07-10 00:15
Se länk!

Bilden visar hur allvarlig olyckan har varit.
Atlético linuss
2009-07-09 20:47
Bateni, skulle uppskatta ifall du kunde skicka länken till mig som du skicka till Joakim. :)
Atlético wesse
2009-07-09 20:16
Ruskig bild på Pernías krasch! :s

Otroligt skönt med Asenjo iaf, nu kan man pusta ut.
Annons: