/spanien/atletico/forum/1413.aspx/spanien/atletico/forum/1413.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético DeBe
2009-09-10 12:49
Ämne: Jag tycker att det s....
Linus. Jag håller med om att Assunsao är viktig men glöm inte att vi har en fantastisk talang i Camacho på den possitionen, så ifall Assunsao blir skadad så har vi ändå en gedigen ersättare. Värre är det med Agüero, sånna skador har vi nog inte råd med. Kanske kan Reyes blomstra till ersätta, men bara kanske.
Atlético Antonio Lopez
2009-09-09 21:47
Cacha Cahca CACHAAAAAA!!! tack :)
Atlético Mathias
2009-09-09 09:57
Dollas:
Det är ju precis där brännpunkten ligger, jag och många andra vill ju försöka att flytta fram positionerna, höja ribban.

Du har helt rätt att Malaga-förlusten är "typiskt" Atletico, men det gör ju inte det hela bättre? Snarare tvärtom, ett lag som Atletico kan förlora borta mot Malaga, det köper jag utan tvekan men jag har svårt att smälta en 0-3 förlust, dessutom i en premiär närladdningen borde vara i det närmsta total!
Atlético Dollas
2009-09-05 22:52
Jag litar helt på laget som finns nu, malaga förlusten är typiskt atlético tycker jag, nästa match kan vi lika gärna vinna med 3-0, pengarna finns tyvär inte för att äga alla men tycker faktiskt vi presterar jävlgt bra med de pengar som finns och det laget vi har. Ser sjukt posetivt på laget vi har! 4e plats i ligan inte så jävla pjåkigt tycker jag.
Atlético zoran
2009-09-05 22:04
Bruno Alves kostar €25 miljoner.
Atlético linuss
2009-09-05 21:55
Sen till vintern lär det ju finnas en del pengar, så snälla köp Bruno Alves!!! Han kan inte vara allt för dyr och det borde finnas så det räcker väl?
Atlético Antonio Lopez
2009-09-05 17:35
Ledningen måste nog sparka sig hårt på arslet nu för man inte tog in Diego när man hade chansen...
Atlético A.K.
2009-09-05 12:58
Linuss//
Malagaförlusten bryr jag mig inte om, det är ju Atlético vi snackar om.

Ujfalusi kanske är bättre högerback för tillfället men killen blir inte yngre.

Och vem är säker på att han får spela högerback, risken finns väl att Perea hamnar där?

Att ledningen skickar iväg en 26åring, som gjort ett stabilt jobb för klubben,efter 1 år för 4 miljoner mindre än de betalade för honom är rätt skumt rentav idiotiskt. Till och med jag med mina halvtaskiga gymnasiebetyg fattar att det inte är en bra ekonomisk affär.

Sen att ledningen inte ville ha spelare som "inte vill spela för förening" i klubben är nog bara en dålig ursäkt för försäljningen. Heitinga skulle förmodligen vara tillräckligt professionell för att göra sitt bästa, han har ju ändå en landslagsplats att försvara...
Atlético atleticodemadrid
2009-09-04 22:24
hans pappa heter vicente i mellannamn *
Atlético atleticodemadrid
2009-09-04 21:33
en kul fakta för oss atleti älskare ! :D
jose reyes heter fullständigt: Jose Antonio Reyes Calderon.. och hans pappa heter Vicente Reyes!
Atlético linuss
2009-09-04 20:57
Ålderstrukturen ärdet inget fel på, Asenjo, RG o Aguero är alla unga! Simao, Lopez, Maxi o Assuncao är inte gamla och ganska perfekt ålder;)men in med Dominguez istället för Juanito! :)
Atlético linuss
2009-09-04 20:51
Jag tycker att det snackas väldigt mycket illa om laget efter förlusten mot Malaga, men innan var det mycket glada toner(vet att Heitinga affären har en del påverkan på er). Men jag måste säga att jag tycker våran startelva ser starkare ut efter Heit försäljningen! Ufo är mycket bättre som högerback, och Perea är mycket bättere än Ufo som mittback så det måste bli bättre! Även Valera är mycket bra i sina bästa stunder /kommer ihåg förra säsongen mot barcelona när vi vann med 4-2(:D) och han va rikgtigt bra, han har också varit bra i Racing iår) så känner inga bekymmer över högerplatsen! Vi grejar detta gubbar, så länge Assuncao och Aguero håller sig skadadefria så kommer det fint! :)
iAupa!
Atlético Mathias
2009-09-04 09:06
Helt rätt Andee!

Tippar man på ålderstrukturen på våt tilltänkta starelva så börjar faktiskt jag oroas lite, vi har inga unga spelare "inspelade" varken i bakre leden eller egentligen ordentligt på mittfältet heller.

A.K:
Jag håller med delvis, vi ska inte måla fan helt på väggen men det är oroväckande att man väljer att gambla såhär, förstår inte riktigt varför, visst att vi inte har råd att värva dyrt kan jag köpa alla dar i veckan - det är ett klokt beslut om verkligheten kräver det.
MEN - att vi inte anser oss ha råd att ens behålla vår trupp, med ett CL-avancemang klart det känns lite märkligt.

Nåväl, vår förstaelva är fortfarande riktigt bra!
Atlético Andee
2009-09-03 23:32
Håller med Zoran, Undrar vad ledningen tänker med. Värva alla avdankade backar som var bra en gång i tiden för att sedan låta de unga få chansen när de inte orkar springa längre. Inte för att jag har något emot Rutin men blanda den med det unga o fräscha som ska forma Atletico i framtiden. In med Dominguez med Perea i mittlåset o släpp ut Ujfalusi på kanten.
Atlético zoran
2009-09-03 21:38
Jag tycker det är rätt komiskt faktiskt..
Atlético Joakim J
2009-09-03 21:20
Värvar man Lucas Neil till Atlético vet jag fan inte vad jag gör.
Atlético A.K.
2009-09-03 19:53
Mathias//
Kan inte göra annat än att hålla med..

Men man vet aldrig med Atléti, säsongen kan bli antingen überbra eller mindre bra, det får vi se i maj.

Personligen har jag faktiskt en svag positiv känsla, trots truppen.
Atlético Mathias
2009-09-03 15:02
A.K:
Desto mer man kikar på spelartruppen desto mer rädd blir man.

Inte en chans att vi klarar ett par-tre skador på fel spelare, då missar vi topp 4 garanterat.
Atlético A.K.
2009-09-03 13:19
Atlético satsar på att förbättra ligapositionen sen förra året, samtidigt som de försvagar försvaret. Inte helt logiskt

Att man som Cl-spelande lag värvar en 33 årig mittback från ett lag som åker ur ligan och kör honom som startspelare förstår jag mig inte på.

Juanito har varit en bra spelare och kan väl fortfarande hålla hygglig klass men då som backup till startelvan.
Atlético Blyger
2009-09-03 10:30
Det är faktiskt skrämmande att ledningen inte satsar mer på att höja kvaliteten på lagets försvarsspel. Det hade inte kostat mycket. Ledningen satsar på spel för det nationella galleriet snarare än på att göra bra ifrån sig internationellt. De är nöjda med att bara vara med i CL. Däremot satsar de på att ligga högt uppe i serien - och för att göra det så räcker det med ett halvtaskigt försvar så länge som det offensiva spelet är av bästa kvalitet (då och då). Sorgligt. Det hade inte krävt mycket. Stackars Resinio.
Atlético Mathias
2009-09-03 09:03
rågi:
Vi saknar bredd på många positioner enligt mig. Anfallet är tunt efter våra cracks, centrala mittfältet sårbart och försvarslinjen ett skämt breddmässigt.

Yttermittfältet och målvakterna är jag nöjd med, även om vi skulle behöva lite konkurens till slöe Maxi, men det kanske kan ses som ett lyxproblem.

Nej, detta ger mig dåliga vibbar, hoppas laget och ledningen kan överbevisa mig/oss!
Valencia rågi
2009-09-03 00:21
Förutom högerbacken har ni bredd nog för att storsatsa i 3 turneringar?
Atlético Mathias
2009-09-02 19:23
Luff:
Låter ju som ett dåligt skämt, rena cirkusen.
Om Heitinga så nära transferstoppet bestämmer sig för att han vill flytta så kan ju fan inte klubben tillåta det INNAN de har en ersättare klar. Pinsamt, bara att säga till Heitinga att han bestämt sig för sent och be han avakta ett halvår.

Helt sjukt, det är ju clowner i vår ledning.
Atlético Luff
2009-09-02 18:00
Pitarch gav sin version idag.

Heitinga sa tydligen att han ville stanna sent på söndagskvällen men ändrade sig på måndagen, och stack. Man försökte även värva en ersättare, tre spelare riktade man in sig på men ekonomin räckte inte, och man ville inte värva ett "mindre namn" bara för att fylla truppen.

Resino bad om Miguel Torres men Pitarch vägrade, fri översättning: "Det är bättre att ge en canterano från Atleticos ungdomsverksamhet en plats i truppen än en från Reals."

Under fönstret har det även kommit in bud på Kun, Forlan, Assuncao, Valera, Ufo, Pablo och Simao.

Och så en känga åt den gode Luis.. "Mitt stora misstag var att värva Luis Garcia för 4 miljoner euro."
Atlético Mathias
2009-09-02 13:45
Det finns bara två alternativ, eller en korsning av dem...

1. Heitinga krävde att få flytta, hans motiv kan ju vara vad som helst.

2. Klubben behöver pengar, vilket känns lite magstarkt med CL-avancemanget och allt men ändå.

Rent truppstrategiskt och även utåt sett mot fansen känns det som ett rejält självmål tyvärr.
Kan det ens finnas ngn annan anledning än ovan nämnda?
Atlético Nahro
2009-09-02 13:00
Ämne: Förstår inte heller ....
Oavsett skälet till varför Heit såldes är det ju direkt dumt att inte göra klart med en ersättare innan man säljer honom. Vi pratar om en spelare som spelade nästintill alla matcher förra säsongen. Det är ju bara att hoppas att ledningen har en tanke som är för avancerad för oss, vanliga döda, att förstå...
Atlético Blyger
2009-09-02 12:03
Förstår inte heller varför Atleti säljer Heitinga. Trodde att han var en viktig kugge när det gäller att äntligen få lite bukt med det ojämna försvarsspelet. Kan det vara så att han inte visade sig vara den stomme som man hoppats på? Har har ju visserligen varit ojämn, även om han har talang och vissa spetskompetenser. Kanske är det just så, att han inte har kunnat ta det ansvar som man hoppats på. I så fall - i vilket fall - behöver vi en ny riktigt gedigen och vass back!
Atlético Luff
2009-09-02 00:01
David De Geas agent säger alltså att det fanns ett bud från Wigan, lån med köpklausul, samt ett återköptspris för Atleti, samt någon extra avgift(?) om han spelade mindre än 15 matcher.

Vore han inte värd att få pröva vingarna, något han nog inte kommer få här?
Atlético DeBe
2009-09-01 23:18
Vad händer egentligen!? Har våran ledning glömt huvudet hemma. inga duktig högerbacksersättare, ingen ny högermittfältare. bra att de inte värvar nödlösningar men fy tusan vilken dålig sportdirektör vi har. Heit är inte konsistent det har han bevisat, ujfalusi kan spela där men det blir ingen förstärkning. Jag hoppas synnerligen att pitarch säger att Salvio och en duktig högerback är klara till jul annars är han totalt inkompetent. fruktansvärt dålig transferpolicy.
Atlético zoran
2009-09-01 22:17
Imorgon håller Jesús García Pitarch en presskonferens om sommarens övergångar, vi ska se vad han säger då.
Annons: