/spanien/atletico/forum/1335.aspx/spanien/atletico/forum/1335.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Bobban (red)
2010-03-11 18:38
Sändningen redan igång på Sport TV1
Atlético Antonio Lopez
2010-03-11 18:26
@Bobban
Tack för den!

@Bic
Välkommen :)
Atlético Bobban (red)
2010-03-11 18:22
De Gea
Ujfalusi, Perea, Domínguez, Antonio López
Reyes, Raúl García, Assunçao, Simao
Forlán & Agüero.
Atlético Bic
2010-03-11 18:21
Haha ja du Atletico är galna man vet aldrig vart man har dem från en stund kan man vara skit arg till nästa minut översvämmas av känslor av glädje.

Påminner mycket om Inter i sina forna dagar faktiskt gillar underdog attityden och Aguero är fantastisk ofta är argentinska spelare själviska och ju yngre deto värre blir det men inte Kun Aguero han verkligen kämpar för laget vilket i sig är riktigt stort.
Atlético linus (red)
2010-03-11 18:10
Måste säga att jag verkligen inte tycker om den nya designen för den officiella hemsidan för Atlético (länktips).
Atlético linus (red)
2010-03-11 18:02
Tror nog att Pellegrini får stanna, han får nog chansen (eller vad man ska kalla det) att vinna ligan.

Nu har Real bara ligan kvar att fokusera på, inte bra..
Hoppas Kun & Co sätter käppar i hjulen för dem på Bernabeu!

Välkommen Bic! Kul med nya medlemmar!

Vad var det som fick dig att fastna för just Atlético då? :-)
Atlético AtM_Imposible_Is_Nothing
2010-03-11 15:45
Välkommen Bic! :)
Atlético Bic
2010-03-11 15:24
Hej allihopa.

Är ny på detta forumet men jag är ett stort fan och kollar alltid på Atleticos matcher synd att inte Tv4 sport visar matchen idag men jag hoppas Aguero får starta.
Atlético Antonio Lopez
2010-03-11 13:42
Pellegrini är fortfarande kvar? Tycker han vart helt okej även denna säsong. Se länktips så säger han att han inte kommer lämna.
Atlético Gaboro
2010-03-11 11:52
Grabbar....
de hejdå med pellegrini alltså haha han skulle inte lämna villareal han va ju grym med de förra säsongen
Atlético DeBe
2010-03-11 01:01
Nej, men det skulle inte vara världens undergång.
Atlético Antonio Lopez
2010-03-11 00:50
Ämne: Det är så himla skön....
Visst, men kan inte tänka mig att du skulle vara glad heller om det gick bra för Atleti i ligan och åka ur cl när man har som mål att vinna den.

Men visst känns denna dag bra som Atletico supporter :D
Atlético DeBe
2010-03-11 00:31
Det är så himla skönt att se marängernas ångest. De leder Ligan och deppar som om det vore jordens undergång. Gläds åt det ni har era nollor.
Atlético Luff
2010-03-10 23:12
Lyon.
Atlético Antonio Lopez
2010-03-10 22:57
Tror inte Domi skulle bänkas, Perea skulle nog snarare vara den på bänken före honom.

Jo läste också det i din artikel, men tänkte att eftersom Salvio alltid bytts in och tar över REyes position så är han det naturliga andravalet mot Osasuna. och mot sporting kan vi bara hoppas :)

Varför inte starta med Salvio och Forlan på topp? har för mig att jag läste någonstans att han kan spela även där.
Atlético DeBe
2010-03-10 22:55
Real åkte ur :D
Atlético linus (red)
2010-03-10 21:36
Antonio Lopez//
Gallas skulle vara en riktigt bra värvning, han har varit riktigt bra denna säsongen.
Skulle ta emot Gallas med öppna armar, så länge det inte skulle sätta Dominguez på bänken!

Blir nog Salvio mot Osasuna skulle jag tro, som du läste så tros han starta redan idag! Får se om det stämmer bara, vilket jag verkligen hoppas.

Mot Osasuna hoppas jag även på en diamant formation med Jurado som spelfördelare.
Vinst mot Osasuna skulle behövas otroligt mycket för att haka på övriga lag ännu mer. När man har tagit både Barca, Valencia och sen ett kryss borta mot Zaragoza skulle det vara riktigt synd att slänga bort det! 10 poäng av 12 möjliga mot de motståndarna (anser Zaragoza som ett rätt bra lag igen) är inte fy skam!
Atlético AtM_Imposible_Is_Nothing
2010-03-10 21:15
GALLAS = PERFEKT VÄRVNING
Atlético Antonio Lopez
2010-03-10 19:56
Salvio från start mot Osasuna då?
Atlético Antonio Lopez
2010-03-10 19:54
Hmm.. Gallas kontrakt går ut efter denna säsong, skulle det vara något för oss kanske? Vad tycker ni?
Atlético AtM_Imposible_Is_Nothing
2010-03-09 16:15
Inte detta året iaf, och jag såg varenda Atleti match förra året... Han var inte nere hela tiden, inte vad ja såg, kanske så fokuserade ja mig mer på Kun än Cacha men jaja :)
Atlético Antonio Lopez
2010-03-09 14:39
Goitom:

Bästa spelare du mött – Diego Forlán. Han är den bästa för att han är i ständig rörelse vilket gör att laget kommer upp i banan. Han skapar ytor för andra med sina rörelser. Hans skott från 25-30meter är gudomliga.
Atlético Antonio Lopez
2010-03-09 14:22
Tror du tänker på fel Forlan? Förra året var Forlan över hela planen hela tiden, han slutade aldrig springa och var överallt konstant. Lika mycket som han var och jävlades med motståndarens målvakt så var han nere och plockade upp bollen samt hjälpte till att försvara och var en av de största anledningarna till att kontringsspelet gick så bra då. Snarare denna säsong då han inte är nere lika mycket och försöker hämta boll och hjälpte resten av laget samt krigar lika mycket som förra.

Tycker Forlan var bra hela förra säsongen med en grym form säsongen igenom, sista månaden var han dock ostoppbar.
Atlético AtM_Imposible_Is_Nothing
2010-03-09 08:04
Ämne: Ämne: Asså va....Jaa man kan jo tycka olika också, men jag minns förra året då var det endast Forlan som aldrig lämnade toppen, och bara väntade på bollen. Aguero och alla andra kämpade långt ner i banan, tog bollen, passade fram till Cacha och det blev ju mål nästan hela tiden.. Men alla vi vet att det inte kommer att upprepas. Minns för några månader sen någonhär på forumet sa att Forlan var så här förra året också.. Att han lossnade runt mars, men tror inte tt det blir samma sak detta året..

Tycker dock vi ska behålla honom ett år till, då vårt främsta oro är ytterbacksplatsen, och detta är inte FM utan verkligheten, så man kan inte köpa och sälja vem och hur man vill.. :):)
Atlético linus (red)
2010-03-08 23:43
Ämne: Asså var ska man bör....
Det är det jag menar, du skulle nog också bli rätt förbannad om du blir nersparkad hela tiden och inte får med dig i princip något.

Sen det med att Forlan går ut på kanten är ju nånting som görs hela tiden (antar att det är någon idé QSF har) varje mtatch, både av Kun och Forlan.
Tycker dock att Forlan gör bättre ifrån sig än Aguero, och spelar bättre än tidigare, bara att han inte gjorde några mål igår.
Atlético AtM_Imposible_Is_Nothing
2010-03-08 15:28
Asså var ska man börja med Reyes? Han har såklart gått på Sevillas dykningskola som Zoran tidigare berättat! Men som någon här inne sa att han 95 % gick förbi? Han gick förbi varenda gång han rörde vid bollen, men där fanns en viss Ponzio som tyckte det var kul att sparka ner Reyes om och om igen... Ponzio började också med Aguero ett litet tag..

Sedan vad har hänt med mittfältet? Slarvade bort 94% av passningar, men för er som såg matchen på TV4sport: Tycker ni inte att kommentatorn överdrev hela j**la tiden om att VI PASSAR GALET??!! Det var inte galet, det var missuppfattningar, hur svårt är det egentligen att säga ordet "missuppfattning".. Så "noobiga" dem är!!!

Och sen ni nu som säger att Forlan har gjort en sådär match så måste ni ha nåt problem? Det enda han gjorde var: UT på kanten, som inte behövdes och backade lite ner o hjälpte till...
Atlético Luff
2010-03-08 14:59
Ska bli spännande hur Quique formerar laget mot Sporting, Reyes är ju även disponabel då kortet bara gäller ligan, men jag tycker både Salvio och framförallt Jurado visat att de vill ta en startplats.

Riktig hård kamp om mittfältet och anfallet med andra ord, jag har egentligen inga förslag då det känns som ett getingbo, Quique bör även överväga att sätta in Ibrahima istället för någon av våra två stjärnor på topp, oklart vem av dom som var sämst igår...
Atlético zoran
2010-03-08 14:43
Jag förstår Reyes agerande till en viss grad, han blev konstant nedsparkad eller fälld av sina motståndare (jag vet, han kastar sig i 90% av situationerna, Sevillas dykningsskola..), framförallt Ponzio, men samtidigt kan man inte sätta upp en näve i ansiktet på en motståndare. Visst, det är i stundens hetta och alla som följt hans karriär vet att han kan lacka ur, det skulle nog många av oss här inne på forumet också ha gjort, men samtidigt får man inte ge motståndarna den lyxen; dvs att bli så provocerad att man tappar fokus.

Eliseu har själv gått ut och sagt att han hoppas kortet blir upphävt då han inte anser att det var så farligt.

Hur som helst, igår var Zaragoza bättre fram till Reyes utvisning och borde ha vunnit. Tack och lov för De Gea som återigen visar prov på mycket bra målvaktsspel. Han är mycket bättre i luften än förra säsongen, det är en stor förändingar man har märkt efter att ha tittat på honom i Atlético B. I övrigt tog Zaragoza intiativet och spelade bra från start, ända tills de tröttnade samtidigt som Atlético började jobb mer för varandra i och med utvisningen. Zaragoza var mycket aggressivare på mitten, där vann Gabi framförallt matchen mot såväl Tiago som Paulo. Jag fick ärligt talat en känsla av att Atlético-spelarna gick lite på halvfart emellanåt för att spara sig till Sporting i veckan, speciellt när beslutsamheten hos Paulo saknades. Hur som helst, utför man en hög press på ett bra sätt så är man ofta mycket starkare.
Atlético rawkus
2010-03-08 14:30
Tycker aterigen att Reyes agerade javligt klantigt.

Han ser att domaren star och stirrar, han vet(nagot vi ALLA sag!) att domaren var "ur balans" - varfor da ens bemoda sig att flaxa omkring med armen?, han gnallde matchen igenom(kan tanka mig att aven domaren, likt jag sjalv, blev trott pa det...), bollen hade redan lamnat situationen - hade den varit kvar sa hade han fatt minst gult, alternativt frispark.

Vi spelade battre nar Reyes drog - exakt sa mycket tillforde han.
Atlético Archibald
2010-03-08 09:54
Såg vi samma match igår Linus? Kom Reyes förbi 95% av gångerna? Jag förstår inte att hans lagkamrater inte blir vansinniga på honom när han ligger ner på planen mer än vad han står upp.

I de senaste förlustmatcher jag sett så är det en sak som uppenbarar sig gång på gång och det är hur lite spelarna i själva verket gör för varandra, det ser verkligen inte ut som att de vill kämpa och hjälpa varandra likaså var det igår upplever jag. Man brukar ofta prata om att kollektivet är viktigt, att kämpa för varandra och göra det för din lagkamrat på andra sidan planen. Det känns som att ett kollektiv i Spanien ser annorlunda ut...

Reyes ligger ner och spelar bort bollar till höger och vänster, Och med tanke på hur länge Reyes håller bollen så blir det aldrig någon riktigt farlig genomskärare eller passning.

Forlan rör knappt bollen under den timmen han spelar, är osynlig hela matchen.

Assu och Tiago, vad hände där?

Att vi egentligen bara förlorade två poäng igår tror jag beror på våra motståndare zaragozas oförmåga att göra mål, jag räknade igår SKOTT exklusive nickar klackar osv. Skott till 0 på mål igår av atletico...

Jag skall fortsätta negga fram tills jag får se en bra insatts. Fan!
Annons: