/spanien/atletico/forum/1237.aspx/spanien/atletico/forum/1237.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Mercato
9/19/2010 19:03
MOT 3 poäng!!
Atlético Antonio Lopez
9/19/2010 18:57
Nu jävlar går vi för 3 poäng och en jävligt bra match!
Atlético patrik (red)
9/19/2010 18:51
kom igen nu!!

ska bli härligt att se atleti spela stormatch igen.

ps. jurado petad mot dortmund idag igen och är enligt tränaren inte inspelad i deras spelsystem. vi hade behövt honom ikväll. så onödigt.

men men. AUPA ATLETI!
Atlético manzanares
9/19/2010 18:25
Enligt Marca är Agüero med från start!
Atlético Aupa Atleti!! Forlan
9/19/2010 18:18
Spelar Aguero idag?
Atlético skogstorparen
9/19/2010 18:11
Repris på förra året tack/Skogstorparen
Atlético Antonio Lopez
9/19/2010 17:25
Ämne: kom igen nu grabbar ....
Är du stensäker på det här också så som du var när vi skulle spela mot Bilbao och förlora där, du brukar ju aldrig ha fel? Ligan avgörs inte idag det är 36 omgångar kvar att spela och det har spelats 2... Barca har startat med bättre 11or innan och vi har vunnit med "sämre" spelare än vi har idag. Barca saknar dessutom Abidal, finns det någon match du tror Atletico kan vinna eller hoppas du på 1 poäng mot alla lag men tror att det är omöjligt?
Atlético --Kun Aguero--
9/19/2010 16:49
kom igen nu grabbar de idag ligan avgörs hoppas vi lyckas ta 1p. Men om jag ska va ärlig så känns det omöjligt med 1p idag. Barcelona har 0 skador, ställer upp med en utomjordig start-11 och dom har precis en pinsam förlust bakom sig i ligan.

Jag hoppas bara vi inte skämmer ut oss 0-3 eller liknande sen förlora borta mot valencia på onsdag, då kommer hela laget kollappsa.
Därför drömmer jag om 1p eller inte skämmer ut oss.
Atlético A.K.
9/19/2010 14:42
Typiskt att man missar kvällens match pga av jobb.
Den enda matchen på säsongen som man inte får missa ;)
Hoppas traditionen håller i sig och att det blir en etta, och en säker en för en gångs skull.
Atlético Underdog
9/19/2010 12:37
Nu vinner vi ikväll!
Atlético manzanares
9/19/2010 11:19
Ämne: olleluv: Du ar ej en....
Visas matchen på ESPN? :O

Låt oss inkassera tre poäng ikväll!
Aúpa!
Barcelona LaSagradaFamília
9/19/2010 01:08
Lycka till inför matchen, ska vi säga 3-3 och så vinner ni mot Real sen? Hoppas på en bra match i alla fall!
Atlético Antonio Lopez
9/18/2010 21:32
Ronaldo10@
Med tanke på just Reals senaste prestationer de senaste 2 åren så tror jag inte riktigt att de visar sina ansikten här beronde på resultat. Dessutom är det nog i Barcas forum du ska skriva ditt inlägg :) Vi vinner imorgon!
Real Madrid Ronaldo10
9/18/2010 20:40
Lycka till imorn grabbar och om ni förlorar stort bry er inte om madridfansen som kommer in då!
Barcelona Criff
9/18/2010 19:21
Väl mött imorgon! Hoppas vi får se en fotbollsfest som det oftast brukar bli :)
Atlético rawkus
9/18/2010 18:58
olleluv: Du ar ej ensam...

hade bjudit in polarna for att se matchen hemma hos oss, enbart for att for en timme sedan se ESPN`s reklam om "Sondagens stormatch!" :O
Atlético olleulv
9/18/2010 16:53
Bara jag som besviket insett att matchen är imorrn? Vet inte vad jag fått lördag ifrån....
Atlético Antonio Lopez
9/18/2010 15:57
Reyes vs Maxwell, Stackars sate, Reyes borde även vara relativt utvilad. Jaa man är lite spänd inför matchen.
Atlético Aupa Atleti!! Forlan
9/18/2010 15:51
Är jag den enda som ÄLSKAR när spanska kommentatorer säger: "GOOL del Atletico de Madrid" finns inget skönare för mig asså :D
Atlético Antonio Lopez
9/17/2010 23:06
Skönt att det även snart är match mot Drägg Valencia, kommer kännas bra att täppa igen truten på dem ordentligt denna gång.
Fast det är trots allt Valencia fans, inte ens rättvisa 4-1 förra säsongen gick förbi utan att de grät och gnällde som bara den.

Men men, först spräcker vi Barcelonas hopp om ett enkelt ligaguld nu när det finns någon som kan utmana om titeln i Madrid ;)
Atlético Cacha (fd. JFH)
9/17/2010 17:26
Deion// Nu föröker jag inte rättfärdiga det faktum att Costa hittills har varit alldeles för slarvig, däremot tycker jag att det har sina orsaker som man kan ha förståelse för. I längden blir missarna ohållbara, men han har fortfarande chansen att gottgöra för de lite sämra insatserna hittils, och jag tror att han absolut har kapaciteten till att göra det. Praktiken brukar dock vara svårare än teorin...

Vad gäller Ibrahima så tycker jag tvärtom att han sällan bidrog med något bra i spelväg, och särskilt många mål blev det inte heller. Jag tycker också att han, som många andra ynglingar, fick lite för mycket beröm för sina prestationer, just på grund av åldern. Nu menar jag inte att det är fel, eller att det inte är imponerande av de unga killarna att göra så pass bra ifrån sig mot motstånd som har mångdubbel erfarenhet, men hade 19-årige Ibrahima varit 31-årige Luis Garcia hade man väl knappt lyft på ögonbrynen?

Det jag menar är att prestationerna, satta i förhållande till vad en spelare i den här klubben förväntas göra, är på sin höjd medelmåttiga. Om man samtidigt sätter dessa i förhållande till spelarens ålder blir prestationena ofta imponerande, eller uppseendeväckande, men då mer för vad spelaren i fråga kan komma att utvecklas till. Man tänker sig oftast in i situationer där Ibra, Borja, Pacheco mfl kan befinna sig om tex 3 år med en stadig, uppåtgående utvecklingskurva. Potential förväxlas ofta med den nuvarande nivån.

Nu känner jag att jag gled iväg lite väl mycket, och att det räcker, men det kanske är ännu en sak att diskutera, om man är oense.
Atlético Sportuga
9/17/2010 16:50
såg inte mathcne igår, men kan nog vara att spelarna hade Barca-matchen i bakhuvudet
Atlético tallepojken 78
9/17/2010 16:36
Fattar inte vad quice håller på med va fan får inte felipe spela för. Karln var ju inte direkt gratis om man säger så! fan vi måste ju han i match form speciellt mor barca och bättre lag, lopez är på tok för ojämn. Ja costa är inte mycket att hänga i granen, sen var det ju dumt så in i helvete att göra sig av med jurado det kommer att kosta
Atlético Deion (red)
9/17/2010 14:57
Cacha (fd. JFH)//

I vilket scenario som helst så måste Costa skärpa sig. Nu är han inte ens stor spelare som Kun och Cacha, men har fått mycket speltid redan och vi måste rotera truppen, det vet Quique.

Costa brände lika mycket lägen i Valladolid, men det funkar inte i Atlético, vi har högre ambitioner än Valladolid.

Håller inte "helt" med om att spela sig i form, tyvärr. Kolla Ibrahima, han tar sina chanser när dom slänger in han, även om det 10 minuter kvar och han lider inte av någon som helst "komplex".

Jag förstår och förväntar mig inte för fem öre att Costa ska leda kreativa anfall eller göra spektakulära mål som Kun och Cacha, men visst fan förväntar jag mig att han ska göra mål i öppna lägen 1 meter från målvakten som lagat skapar åt honom, det är det minsta man kan begära på denna nivå.

Nu har det gått två matcher men de där lägena han har missat i 2 matcher nu är viktiga, det kan vara skillnaden mellan att vinna 0-3 mot Bilbao och stänga matchen eller bjuda in dom igen och ett kryss vi hade kunnat fått med oss från Grekland, mentalt viktigt.

Laget måste hålla uppe måltempot och produktionen, livsviktigt. Atlético är oftast ett lag som inte dominerar, där skillnaden mellan att vinna matcher eller tappa matchen ligger i att sätta de där öppna lägena, för bättre kommer man inte skapa, man är otroligt beroende av att trycka dit dem där.

De mer avvancerade offensiva anfallsmomenten tar andra hand om.

Jag vill lika mycket som någon annan Rojiblanco att Costa givetvis ska börja göra mål, men än så länge är han för på tok för slarvig, hur länge mitt tålamod håller vet jag inte.

I vilket fall som helst så ser jag fram emot att se en frisk Borja i truppen så han får komma igång med sin seniorkarriär i A-laget. Även om han förmodligen inte kommer bli spelklar föränn kanske Jan-feb för A-laget då han måste rehab efter skadan, spela i Atlético B och komma in speltempot.
Atlético Cacha (fd. JFH)
9/17/2010 14:13
Problemet med "en riktigt vass back-up" till anfallet är att spelaren i fråga kommer få sitta på bänken. Väldigt mycket. Av förståeliga skäl är det få högklassiga spelare som är beredda att göra det. Speciellt med tanke på att vi inte heller är en klubb som väntas vinna några större titlar, något som annars skulle kunna vara ett motiv för vissa spelare. Varför skulle exempelvis Cardozo gå från startelvan i et lag som utmanar om den inhemska titeln och spelar Champions League, till bänken i Madrid?

Just speltiden är ett stort problem för killarna bakom Forlan och Agüero. Inte nog med att de måste nöja sig med att den är begränsad, utan det påverkar ju säkerligen deras insatser negativt. Ingen chans att spela sig i form, eller behålla målformen/självförtroendet när man väl har fått det. Både Costa och Pongolle innan honom hade gjort det bra i sina tidigare klubbar, där de fick förtroendet och regelbunden speltid, men situationen de får finna sig i nu i Atlético är ju annorlunda och säkerligen svårare att hantera. Man ska heller inte glömma att Costa endast är 21/22 år...
Atlético Monokel
9/16/2010 23:23
sebbaa, det beror lite på hur det går med rehabsträningen men det mesta talat för att han spelar mot er i helgen! ;)
sebbaa
9/16/2010 23:09
Synd att ni förlorar. Dock lovar det ju gott för oss inför helgen men vem vill nu inte att de spanska lagen ska lyckas i Europa. Förövrigt verkar ju Aris hemmasvit magisk, om man tänker på det Andreas snackar om..

Hur är skadan på Agüero?
Atlético Monokel
9/16/2010 23:05
Om vi ska ha höga målsättningar i tre tävlingar så har vi inte råd att satsa på spelare som Diego Costa. I alla fall inte som första back-up. I mitt tycke borde vi sälja honom nu i januari, fast med en återköps klausul, och ersätta honom med Cardozo från Benfica.

Det jag menar är att man måste skaffa en riktigt vass back-up till Forlan och Kun!
Atlético Aupa Atleti!! Forlan
9/16/2010 22:42
Varför går det så dåligt för Sevilla i Europa?
Atlético Johbri
9/16/2010 22:37
Ingen som vill köpa tre biljetter till Barcamatchen på söndag eller vet hur man kan sälja dom? 700kr styck. (Johan Bring+34 665 933 248) johan@bring1.se
Annons: