/spanien/atletico/forum/123.aspx/spanien/atletico/forum/123.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Conserva el Calderón!
2015-10-03 18:29
Antonio Lopez@ Gissa vem som blev tvåmålsskytt för Atlético de KOLKATA..... Helder POSTIGA!! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
2015-10-03 18:25
Sevilla går i Celtas spår och kör sitt spel mot Barcelona. Ingen respekt när dom anfaller mot Barcelonas backlinje. Hoppas lagen i övre halvan av tabellen tar efter på hemmaplan. Det finns ingen som helst anledning att lägga sig ner och dö på förhand mot Barcelona som Atleti brukar göra senaste året.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético zoran
2015-10-03 11:36
Känns som om Flavía är antingen Benfica eller Sporting-supporter. Svårt att avgöra. Känns som Sporting..

Jackson Martínez och Ángel Correa spelar inte ens i samma position. De är dessutom två helt olika anfallstyper.
Atlético Antonio López
2015-10-02 18:06
@Flavía:
Hehe, har du glömt vem som tränar Atlético eller ;)? Finns inget som heter status om spelaren inte presterar. Än så länge är jag inte missnöjd med Jackson, tycker han visat upp de kvalitéer som laget saknade i Mandzukic men samtidigt kan han även agera target på topp. Nu handlar det bara om finslipning och komma in i laget, har höga förväntningar på honom men det tror jag han kommer motsvara och det med råge. Finns en anledning att Porto varit så motvilliga att släppa Jackson i så många säsonger. Edit: Missade att du skrev Madridderbyt. Correa och Jackson spelar inte ens på samma position i Atlético. Det är två helt olika typer av spelare. Correa kommer få starta om han fixar det fysiskt då han presterat bättre än alla andra alternativ när han fått chansen.
Flavía
2015-10-02 17:24
@ADCS (red):

Jag vet ej hur många matcher som du har följt Jackson på närmare håll under hans sejour i Porto, men colombianen har alltid varit överskattad. Något som t.o.m. flera Porto-supportrar skulle kunna hålla med om. Jackson har begränsad teknik, hamnar efter i situationer, brände chanser (vissa av dom vid väldigt avgörande moment) o.s.v. När jag såg hans ersättare, Aboubakar, så är det onekligen uppenbart att han var bättre än colombianen, vilket säger en hel del om den sistnämndes kvalitéer.

Däremot så är Ángel Correa en fantastisk duktig fotbollsspelare och kommer sannerligen att bli en Ballon d'Or om han utvecklas väl, syns att argentinaren är "the real deal".

Men bli inte förvånad om den överskattade colombianen lär gå före Ángel som startspelare i Madrid-derbyt p.g.a. sin status och inte minst den höga prislappen på €35M
Atlético zoran
2015-10-01 18:09
Btw, lyssnade på samtliga intervjuer med spelarna i spansk radio igårkväll och det är ganska uppenbart att de var riktigt förbannade över sättet som de förlorade på. Förstår att de inte vill stå och snacka med media efter den sån här förlust. Speciellt när de orsakat den helt på egen hand.
Atlético zoran
2015-10-01 18:08
De var inte "dåliga". Det tycker jag inte att man kan säga. Laget skapade tillräckligt med målchanser för att vinna. De var ineffektiva. Har man 7-8 riktigt bra målchanser (i stort sett Correa och Jackson Martínez som har dessa) i Champions League så måste man också göra mål på dessa. Om de gör mål på hälften av sina målchanser vinner Atlético-matchen komfortabelt, speciellt om målen kommer efter Correas ledningsmål då Benfica hade sin överlägset svåraste period i matchen. Benfica har tre målchanser och gör två mål. Jackson hade minst två lägen där han borde ha gjort mål (ofattbart att han nickar i stolpen på Ólivers inlägg) och Correa missar inte ett givet läge en gång, utan två gånger om. Tiagos miss var nog värst av alla. Han har öppet mål på Griezmanns hörna.

Lagets anfallsspel var bättre igår än mot Las Palmas, Getafe och Barcelona på hemmaplan, men gör man inte mål..ja, jag upprepar mig själv bara..

Det dåliga var snarare sättet som laget blev bortkontrat på och där har Tiago, Gabi, Godín, Filipe Luís och Oblak en stor del i skulden. Man kan inte låta en spelare av Gaitáns kvalité springa sig loss 30 meter från eget mål för att sedemera assistera ett ledningsmål 40 meter längre upp i planen. Vad Oblak gör på det andra målet är ett mysterium.

Sen kan ju faktiskt colombianen börja jobba i defensiven när man inte har boll. Det skulle ju verkligen inte skada..
Atlético Conserva el Calderón!
2015-10-01 17:49
Jag tycker det är jävligt dåligt av spelarna i laget att gå ut i pressen och säga "vi gjorde vad vi kunde". De sänker sig själva och tyder på att de inte är bättre än så, vilket de är och det vet vi allihopa. Sluta vara så fega och erkänn för en gångs skull att ni var dåliga och att ni ser fram emot nästa match. Är så trött på det "vi gjorde vårt yttersta"-mantrat som Gabi, Tiago och Godin kör hela tiden..
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2015-10-01 11:50
ADCS/
I annat fall hade vi nog klagat på att Atlético var för passiva framåt. Balansen är väldigt svår, speciellt när man jagar mål. Många här inne har önskat flera gånger att man, speciellt på Calderon, ska våga gå framåt. Även det kan straffa och det såg vi tydliga tecken av igår. Samtidigt så kan man inte påstå att försvaret gjorde det bra varken vid 1-1 eller 1-2.
Atlético ADCS (red)
2015-10-01 08:21
Tycker det är orättvist att skylla så mycket på backlinjen. De får väldigt skydd från mittfältet. De flesta gånger lämnas mittbackarna helt själva när motståndarna kontrar. Båda får oftast täcka stora ytor och ta långs löpningar för bryta anfall. Till skillnad från när vi vann ligan, då fick dom mycket mer hjälp. Jag såg igår hur mittältarna joggade hemåt vid kontringar. Dom släpper igenom alldeles för mycket kontringar, och alldeles för lätt. Som tränare för 16-17 åringar så blir jag helt skogstokig när mina mittfältare inte skyddar backlinjen. Jag kan bänka min kapten om han inte springer.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético La God Zilla
2015-10-01 05:34
Benfica är ett okej lag ändå. De är bättre än Villareal, och Villareal lyckades vi inte ens få hål på. Ser inte förlusten som något annat än att det sportsliga satt inte där idag. Det blir bättre, och det är en lärdom för alla inblandade idag. Ibland måste man förlora, det är fan inte bra att känna sig odödlig...säger bara Atlético - Real 4-0 och Celta Vigo - Barcelona 4-1.

Vi vänder denna trend nu med rätt mentalitet.

Vill man bli bättre, var med de bästa! (Och vi är 3 poäng från att vara ett topplag i gruppen och 3 poäng från toppen i ligan - så enkelt är det att vända på detta)
Atlético monoburgos
2015-10-01 01:03
Håller med om att försvarspelet är det som behöver förbättras mesti denna säsonginledning trots att vi knappt släppt in mål så är mittbackslåset under all kritik. Godin måste komma i form, Gimenez ageranden är oftast naiva och inte genomtänkta(hoppas savic får starta i helgen) och Felipe har tappat i sitt defensiva spel jmr med innan flytten.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-10-01 00:07
Sportuga: Full förstaeligt, haha ;D
Atlético bel0
2015-09-30 23:41
@Conserva el Calderón!:


Haha vaaaa
Atlético Cholo es un dios
2015-09-30 23:12
Känns ju som att kreativiteten finns där men att det är avsluten aom inte är godkända.. När vi vann ligan och gick till final i CL så var vi så otroligt disciplinerad i vårat försvarspel, vi stod i två raka linjer när motståndarna var på våran planhalva och väntade på att motståndarna skulle göra ett sned steg så var vi där och vann bollen och gick till kontring. Idag såg det ut som att var utspridda över hela planen i försvaret och vi var långt ifrån disciplinerade i vårt spel. Men dessa bitar kanske faller på plats snart...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2015-09-30 23:11
@bel0:


Correa missade dock 2 solklara lägen som SKULLE ha lett till mål. Han gjorde mål förvisso, men att säga att han skapade något är att ta i eftersom det var främst Griezmann och folk kring honom som bokstavligen serverade honom bollar.
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2015-09-30 23:02
@rawkus [siempre contra la peste blanca:


har dock svårt att ta dom orden i min mun
Atlético bel0
2015-09-30 23:01
Känns som om Correa är den enda som skapar något förutom inlägg..
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2015-09-30 23:00
Correa var ett av få glädjeämnen......
Atlético ADCS (red)
2015-09-30 22:44
Ja felet är på mittfältet. Två saker. Vi saknar en kreativ refferenspunkt och Gabi har blivit alldeles för seg när vi möter kvicka spelare. Också Tiago till en viss grad. Vi måste få nån energispelare som Kranevitter i laget och Oliver måste sluta valpa med sitt spel. Dags att växa upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-09-30 22:43
Spelar man som skit sa torskar man ofta. Grattis Benfica till en välförtjänt seger.

Atleti sag vansinnigt blekt ut idag, fy fan :S
Atlético Cholo es un dios
2015-09-30 22:38
Svårt att se något positivt från den här matchen. Fy.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2015-09-30 22:33
Härlig uppladdning inför derbyt. #förändringarmåsteske
Atlético bel0
2015-09-30 22:24
Bara jag som hatar när Saul blir inbytt? Tappar sååå mycket boll
Atlético Conserva el Calderón!
2015-09-30 22:09
Det är nåt stort som ej stämmer i det här Atléti för tillfället. Hela spelet och oförmågan att komma till bra chans är så irriterande.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kjelleman
2015-09-30 21:51
Viasat xtra2
Atlético Conserva el Calderón!
2015-09-30 21:50
Jaha
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kjelleman
2015-09-30 21:49
Alla kan väl se matchen på tv viasat visar ju gratis sportkanalerna från idag och över helgen
Atlético belgaren
2015-09-30 21:46
Nån som har en stream som funkar i mobilen? Befinner mig utomlands så viaplay funkar ju inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
2015-09-30 21:40
Jackson har ett grymt bra sinne och timing i boxen med både placering och lura offside. Det är bara hans avslut som saknas. Man ser att han är toppforward vad gäller boxspelet. Han behöver bara några mål de kommande matcherns, sen är han igång.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: