/spanien/atletico/forum/1106.aspx/spanien/atletico/forum/1106.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Erik_
6/17/2011 16:54
Keko släppt som free agent ?
Postat via SvenskaFans-appen
ultrAslan45
6/17/2011 16:14
Hörde att A.Madrid är nära med Zarate från Lazio, Kan det stämma eller ?
Atlético AndeeI
6/17/2011 15:24
Forlan säger att han vill stanna, bra. Jag tror att han kan få en nytändning i klubben om han stannar. Reyes sägs vara ovärderlig för klubben. Jag håller med.
Atlético Deion (red)
6/17/2011 12:38
Sundbyberg//

Dock tror jag detta gäller de flesta andra spelare förutom just Reyes (fast man vet aldrig). Min personliga uppfattningen är att man ska skära ner på att handla spelare för stora summor. Utläggen kommer att vara på budgetspelare som Silvio så länge akademin inta tar fram kompetenta spelare till just den positionen i fråga.

Det som jag dock blir orolig för att är detta kan leda till att vi blir utvecklarklubb som föder de andra lagen med spelare. Ja vi kanske får in del pengar och har små egna utgifter, men det är ändå något att tänka på.

Jag tvekar inte en enda sekund att mycket har med UEFA's nya financial fair play regler där man bara får redovisa en viss förlust under en 3-årsperiod för att få spela i Europa. En gräns som vi i dagsläget inte kan matcha med våra skulder.

Tycker samtidigt att det är en bra väg att ta för att balansera ekonomin på sikt även fast de sportsligt kan bli några mörka år. Vi har även arenabygget.

Såg på Arsenal TV förra året att delegater från Atlético hade varit och besökt Arsenals anläggningar i några dagar för att bättre bild om hur Arsenal gjort för att balansera ekonomin i samband och efter bygget av Ashburton Grove (Emirates).

Det är faktist först i år som Wenger har pengar att röra sig med transfermarknanden. Han har gjort ett jäkligt bra jobb de senaste 5 åren, både sportligt och ekonomiskt för att Arsena ska kunna betala skulden för arenan.

Tror det är en modell som Atlético vill eftersträva. Det kan bli ett ljus i slutet av tunneln, men det kan bli några mörka år som sagt.

Men det sagt så finns även familjen Gils skulder till Marbella i bakgrunden som motiverare av den "nya" modellen, om den nu blir av.
Atlético Sundbyberg
6/17/2011 11:24
@ Deion

Riktigt intressant input. Bra info!
Atlético Deion (red)
6/17/2011 10:33
Jag har tänkt på vad som pågår just nu i Atlético. Har chattat med några riktigt inbitna hardcores från Madrid och de har ändrat min uppfattning lite. Ska jag vara ärlig så tror jag inte allt är Gil/Cerezos fel heller. Får en stark känsla av att det är Caminero som har ett projekt på gång.

Några av dem jag pratat med har varit på supportermöte med Caminero och fått en del svar. Det intrycket jag fick efter samtalen var att vi sakta ska anamma Barcelonas projekt. Ledningen tycker tydligen att akademin är tillräckligt vass för att starta ett sånt projekt.

Pusselbitarna börjar falla på plats nu i min hjärna. De är därför vi har börjat ta in massa föredetta spelare i ledarstaben, sån som kan och brinner för klubben. Man börjar "rensa" klubben och säljer de man kan få pengar för.

Min känsla är att man vill bygga grunden och stommen av klubben med egna spelare så småningom. Känns spännande och om detta är Camineros projekt. Han ansåg att dagens Atlético visar för lite hjärta på planen.

Nåväl, det var information som jag uppfattade det iallafall... det återstår att se.

En annan liten pik som jag hörde var att Caminero planerar att plocka hem Torres inom en snar framtid för att ha några seniorspelare från akademin i laget. Tror det är däför man hämtar hem Gabi också.

Jag tror vi kan räkna med att Borja får chansen i år från bänken så som det lät.
Atlético Sk018
6/17/2011 08:01
Är lite inne på DeBe's mening. Med tanke på att vi trots allt tjänar in lite pengar på att byta i laget, så är inte det nya atletico helt uppåt väggarna. Backlinjen är för första gången någorlunda genomtänkt. Finns godtagbara reserver på alla positioner i laget, samt att vi får in unga och hungriga. Får vi en rejäl spelkreatör samt en bra spets längst upp, så tror jag att vi knappast bör oroa oss för kontraktet ;)

Laget har inte längre lika stora "stjärnor", men istället känns det som ett rätt bra jämnt lag som andas friskhet!
Atlético DeBe
6/17/2011 05:20
Smultronbilar
Mitt inlägg va ironiskt, jag är i synnerhet emot reyes försäljningen. stommen är redan borta i och med kuns framtida uttåg och spillrorna som blev kvar är numer bort blåsta till galatasaray. det enda vi kan glädjas åt är att vi för första gången på länge får se en bra backlinje, Filipe, miranda, godin, silvio. lite underligt att ufo släpps då han va den solklara backupen för silvio till höger. det centrala mittfältet är fortsatt starkt, gabi, mario, elias, koke och allas favorit raul garcia. det behövs såklart förstärkning här då assuscao och garcia kan vara på väg bort.

sammanfattning
backar:
vb. Lopez
vb. filipe
cb. godin
cb. miranda
cb. dominguez
cb. perea
hb. silvio
hb. valera

centralt mittfält
Mario
elias
gabi
koke

nu är frågan om ledningen verkligen säljer assuncao och garcia. jag hoppas verkligen det är fallet, men då krävs att vi värvar hem camacho och ett mittfält med de fem utgör en fin stomme i min mening. det som räds mig är såklart offensiven där vi nu endast har salvio och juanfran att räkna med som etablerad spelare och det ser oerhört skrämmande ut.

vi bygger nytt och förhoppningsvis rätt till nästa säsong, jag vill verkligen ha med reyes i det bygget men drar han så hoppas jag att de vi satsar på klarar att hålla oss kvar i ligan och för att till framtiden utvecklas till ett topp fyra lag. vad som nu kravs att vi köper är en bra kantspringare i piatti hämtar hem cedric, köper en duktig forward, hoppas att adrian får rätt och anländer (som för övrigt ser lysande ut i u21 em), satsar på borja och att en offensiv mittfältskreatör värvas så tror jag vi grejar ett kontrakt till nästa år

kantspringare
vk. cedric
vk. piatti.
hk. salvio
hk. juanfran

offensiva mittfältare
merida
och ett förslavat som går direkt in i startelvan

anfall
adrian
borja
och en etablerad som går direkt in i startelvan.

sammanfattningsvis ser det inte direkt dåligt ut men allt hänger på vilka spelare som köps in som förstavalanfallare och offensiv mittfältare.

mv. asenjo
mv. joel

vb. Lopez
vb. filipe
cb. godin
cb. miranda
cb. dominguez
cb. perea
hb. silvio
hb. valera

cm. Mario
cm. elias
cm. gabi
cm. koke
cm. camacho

om. merida
om. ny startspelare, Arda Turan?

vk. cedric
vk. piatti.
hk. salvio
hk. juanfran

a. adrian
a. borja
a. ny startspelare, vem blir detta tro

spännande, osäkert och nytt!!!
Atlético 20corona
6/17/2011 05:10
Rykten jag har läst dom senaste 24 timmarna. IN ( Hink med Salt!? ) Gustavo Munua Pablo Aimar Guiza UT Forlan Reyes Ujfa Haha! hihi! hoho! hehe! ( tappar förståndet )
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Smultronbilar
6/17/2011 02:46
DeBe,
Om vi säljer alla våra bäst spelare åker vi ur serien, utan att hinna blinka! För hur ska vi kunna köpa in en ny stomme och hinna spela ihop den?!
Atlético Smultronbilar
6/17/2011 02:43
Detta kan inte stämma!! Så fort ja såg att Reyes var inblandad i förhandlingarna så tog ja det hela men en NÄVE salt..
Atlético DeBe
6/17/2011 01:55
katastrof!!!

ledningen behöver slaktas.

Spelare ut:
Reyes
Agüero
Forlan
De Gea
Ufo
Tiago

mer än halva startelvan.

spelare kvar:
Raul Garcia
Diego Costa

Nyförvärv:
Miranda
Sílvio
Gabi

ser bra ut detta... i backlinjen i alla fall. urk
Nicname
6/17/2011 01:16
Galatasarays president landa precis i Turkiet efter en lång dag i Madrid sa han att han gick riktigt bra och alla tre spelare är riktigt villiga att få spela i GS så inom någon dag är det 100% klar officiellt sa han.
Atlético AndeeI
6/17/2011 00:55
Om det stämmer att Reyes, Ujfalusi och Forlan är på väg till Galatasaray så är det bara och konstatera att vi är en av världens absolut sämst sköta klubbar. Varför skulle man överhuvudtaget vilja släppa Reyes??
Till råga på det så kommer med största sannolikhet även De Gea och Aguero att lämna skutan, låt oss säga den sjunkande. Jag hoppas verkligen att det bara är ett rykte. Fy fan...
Galatasaray
6/17/2011 00:03
Grabbar nu sägs det vara klart att vi kommit överens med spelarna också. Jag hoppas dessa tre lyckas i Turkiet :D
Atlético Deion (red)
6/16/2011 22:49
Zoran och Bobban//

Vi skulle aldrig ha låtit Gil lämna Åland när vi hade chansen..... Jag skulle ha tagit smällen för klubben. Hoppas ni förlåter mig...
Aupa Atleti-----
6/16/2011 22:43
Är inte vid min dator,

Ursäkta mig. Kommer bara fokusera på nyheter och diskussioner i framtiden!
Nicname
6/16/2011 22:42
Ursäkta mig. Kommer bara fokusera på nyheter och diskussioner i framtiden!
Atlético Nahro
6/16/2011 22:28
Misär i Atlético - igen (om trion drar). När tar den här jävla soppan slut egentligen?
Atlético DeBe
6/16/2011 22:04
Aupa Atleti---
Sk018

släpp detta nu grabbar, har transfernyheterna gått er över huvudet?!
Jag tänker pappa lite nu, inte för att jag är bättre utan för att jag är intresserad av en anständig inläggsnivå mellan fans i samma lag. Har jag fått allt om bakfoten ursäktar jag mig, om ej så kan ni PMa varandra istället för att pajkasta här inne.
Aupa Atleti---
6/16/2011 21:32
"Haha, killen med attitydsproblem. Du glömde en flirtsmile efter meningen grabben, men fritt att vinkla hursom"

Du skrev 16 onödiga ord här. Istället kunde du skrivit VAD jag gjort för fel när jag kritiserade honom/henne där nere. Det visar bara att du inte kan komma på något bättre argument åt det jag skrev, vilket leder till att du blev owned. Men nog om det.

"Mitt tips är dock att hellre skjuta andra än dina egna, då även ditt förra inlägg visar bristande respekt till andra."
Hellre mina egna? Det var hans första kommentar här på forumet så länge jag vet (sen 2009) och han är inte ens inloggad, gud vet var han skriver ifrån och vilket lag han egentligen hejar på. Jag kan också gå och heta Edwin- Saar 008 på Man U´s forum och fjäska till dem där borta. Killen är inte kapabel till att försvara sig själv och sina åsikter och så kommer du där och försvarar honom.
Atlético DeBe
6/16/2011 21:03
Reyes ut är en skrämmande nyhet. man får väll snart gratulera ledningen till en ny fantastisk dum idiotiförsäljning, nytt guinnes rekordbok någon?

men vänta lite, skulle inte en försäljning av dessa precis före transferstoppet vara ett mer rimligt alternativ av vår ledning? kanske är den frågan en indikation på att nyheten är en aning orimlig. urk
Atlético Sportuga
6/16/2011 20:43
hänger inte med till 100 % n'r det gäller s.s, men om det som står i pressen stämmer så undrar jag om vi ens har ett lag kvar snart...snart dax att presentera lite intressanta spelare på väg IN oxå
Atlético Chewie
6/16/2011 20:41
Vad "borde" ett bud på alla dessa 3 generera för pengar? vi pratar väl över 20-25£ hoppas jag.
Arda!
6/16/2011 20:37
Inget är klart Grabbar, Men om vi får dom 3 kan de med stor sannolikhet vara så att Arda drar till er.
Atlético Sundbyberg
6/16/2011 20:23
Missade att logga innan jag skrev nedanstående...
Nicname
6/16/2011 20:22
Om 8 milj Euro stämmer för Reyes så är det ju helt stört, återigen från ledningen. Finns ingen man kan ersätta honom med för dessa pengar... Pajasledning...
Atlético Razor
6/16/2011 20:13
Det snackades ju en del om att reyes och la rubia hatade varandra. Konstigt om dom drar till samma klubb samtidigt isf...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético zoran
6/16/2011 20:05
Jag skulle inte ha något emot att Ufo och Forlán säljs, men Reyes vill jag behålla och frågan är om han verkligen vill lämna nu. Dessutom är han inte direkt den äventyrliga typen som gärna åker och upplever saker utan börjar snabbt sakna hemlandet. Det vet ju Arsenal-fansen om ingen annan..
Atlético Chewie
6/16/2011 20:00
Kan ju hoppas på detta, Nu när vi verkar vilja sälja alla duktiga spelare, ska vi inte ta och sälja ett par dåliga spelare också? Jag menar bland annat dig Raul Garcia.
Annons: