/spanien/atletico/forum/1100.aspx/spanien/atletico/forum/1100.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Sundbyberg
2011-06-17 11:24
@ Deion

Riktigt intressant input. Bra info!
Atlético Deion (red)
2011-06-17 10:33
Jag har tänkt på vad som pågår just nu i Atlético. Har chattat med några riktigt inbitna hardcores från Madrid och de har ändrat min uppfattning lite. Ska jag vara ärlig så tror jag inte allt är Gil/Cerezos fel heller. Får en stark känsla av att det är Caminero som har ett projekt på gång.

Några av dem jag pratat med har varit på supportermöte med Caminero och fått en del svar. Det intrycket jag fick efter samtalen var att vi sakta ska anamma Barcelonas projekt. Ledningen tycker tydligen att akademin är tillräckligt vass för att starta ett sånt projekt.

Pusselbitarna börjar falla på plats nu i min hjärna. De är därför vi har börjat ta in massa föredetta spelare i ledarstaben, sån som kan och brinner för klubben. Man börjar "rensa" klubben och säljer de man kan få pengar för.

Min känsla är att man vill bygga grunden och stommen av klubben med egna spelare så småningom. Känns spännande och om detta är Camineros projekt. Han ansåg att dagens Atlético visar för lite hjärta på planen.

Nåväl, det var information som jag uppfattade det iallafall... det återstår att se.

En annan liten pik som jag hörde var att Caminero planerar att plocka hem Torres inom en snar framtid för att ha några seniorspelare från akademin i laget. Tror det är däför man hämtar hem Gabi också.

Jag tror vi kan räkna med att Borja får chansen i år från bänken så som det lät.
Atlético Sk018
2011-06-17 08:01
Är lite inne på DeBe's mening. Med tanke på att vi trots allt tjänar in lite pengar på att byta i laget, så är inte det nya atletico helt uppåt väggarna. Backlinjen är för första gången någorlunda genomtänkt. Finns godtagbara reserver på alla positioner i laget, samt att vi får in unga och hungriga. Får vi en rejäl spelkreatör samt en bra spets längst upp, så tror jag att vi knappast bör oroa oss för kontraktet ;)

Laget har inte längre lika stora "stjärnor", men istället känns det som ett rätt bra jämnt lag som andas friskhet!
Atlético DeBe
2011-06-17 05:20
Smultronbilar
Mitt inlägg va ironiskt, jag är i synnerhet emot reyes försäljningen. stommen är redan borta i och med kuns framtida uttåg och spillrorna som blev kvar är numer bort blåsta till galatasaray. det enda vi kan glädjas åt är att vi för första gången på länge får se en bra backlinje, Filipe, miranda, godin, silvio. lite underligt att ufo släpps då han va den solklara backupen för silvio till höger. det centrala mittfältet är fortsatt starkt, gabi, mario, elias, koke och allas favorit raul garcia. det behövs såklart förstärkning här då assuscao och garcia kan vara på väg bort.

sammanfattning
backar:
vb. Lopez
vb. filipe
cb. godin
cb. miranda
cb. dominguez
cb. perea
hb. silvio
hb. valera

centralt mittfält
Mario
elias
gabi
koke

nu är frågan om ledningen verkligen säljer assuncao och garcia. jag hoppas verkligen det är fallet, men då krävs att vi värvar hem camacho och ett mittfält med de fem utgör en fin stomme i min mening. det som räds mig är såklart offensiven där vi nu endast har salvio och juanfran att räkna med som etablerad spelare och det ser oerhört skrämmande ut.

vi bygger nytt och förhoppningsvis rätt till nästa säsong, jag vill verkligen ha med reyes i det bygget men drar han så hoppas jag att de vi satsar på klarar att hålla oss kvar i ligan och för att till framtiden utvecklas till ett topp fyra lag. vad som nu kravs att vi köper är en bra kantspringare i piatti hämtar hem cedric, köper en duktig forward, hoppas att adrian får rätt och anländer (som för övrigt ser lysande ut i u21 em), satsar på borja och att en offensiv mittfältskreatör värvas så tror jag vi grejar ett kontrakt till nästa år

kantspringare
vk. cedric
vk. piatti.
hk. salvio
hk. juanfran

offensiva mittfältare
merida
och ett förslavat som går direkt in i startelvan

anfall
adrian
borja
och en etablerad som går direkt in i startelvan.

sammanfattningsvis ser det inte direkt dåligt ut men allt hänger på vilka spelare som köps in som förstavalanfallare och offensiv mittfältare.

mv. asenjo
mv. joel

vb. Lopez
vb. filipe
cb. godin
cb. miranda
cb. dominguez
cb. perea
hb. silvio
hb. valera

cm. Mario
cm. elias
cm. gabi
cm. koke
cm. camacho

om. merida
om. ny startspelare, Arda Turan?

vk. cedric
vk. piatti.
hk. salvio
hk. juanfran

a. adrian
a. borja
a. ny startspelare, vem blir detta tro

spännande, osäkert och nytt!!!
Atlético 20corona
2011-06-17 05:10
Rykten jag har läst dom senaste 24 timmarna. IN ( Hink med Salt!? ) Gustavo Munua Pablo Aimar Guiza UT Forlan Reyes Ujfa Haha! hihi! hoho! hehe! ( tappar förståndet )
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Smultronbilar
2011-06-17 02:46
DeBe,
Om vi säljer alla våra bäst spelare åker vi ur serien, utan att hinna blinka! För hur ska vi kunna köpa in en ny stomme och hinna spela ihop den?!
Atlético Smultronbilar
2011-06-17 02:43
Detta kan inte stämma!! Så fort ja såg att Reyes var inblandad i förhandlingarna så tog ja det hela men en NÄVE salt..
Atlético DeBe
2011-06-17 01:55
katastrof!!!

ledningen behöver slaktas.

Spelare ut:
Reyes
Agüero
Forlan
De Gea
Ufo
Tiago

mer än halva startelvan.

spelare kvar:
Raul Garcia
Diego Costa

Nyförvärv:
Miranda
Sílvio
Gabi

ser bra ut detta... i backlinjen i alla fall. urk
Nicname
2011-06-17 01:16
Galatasarays president landa precis i Turkiet efter en lång dag i Madrid sa han att han gick riktigt bra och alla tre spelare är riktigt villiga att få spela i GS så inom någon dag är det 100% klar officiellt sa han.
Atlético AndeeI
2011-06-17 00:55
Om det stämmer att Reyes, Ujfalusi och Forlan är på väg till Galatasaray så är det bara och konstatera att vi är en av världens absolut sämst sköta klubbar. Varför skulle man överhuvudtaget vilja släppa Reyes??
Till råga på det så kommer med största sannolikhet även De Gea och Aguero att lämna skutan, låt oss säga den sjunkande. Jag hoppas verkligen att det bara är ett rykte. Fy fan...
Galatasaray
2011-06-17 00:03
Grabbar nu sägs det vara klart att vi kommit överens med spelarna också. Jag hoppas dessa tre lyckas i Turkiet :D
Atlético Deion (red)
2011-06-16 22:49
Zoran och Bobban//

Vi skulle aldrig ha låtit Gil lämna Åland när vi hade chansen..... Jag skulle ha tagit smällen för klubben. Hoppas ni förlåter mig...
Aupa Atleti-----
2011-06-16 22:43
Är inte vid min dator,

Ursäkta mig. Kommer bara fokusera på nyheter och diskussioner i framtiden!
Nicname
2011-06-16 22:42
Ursäkta mig. Kommer bara fokusera på nyheter och diskussioner i framtiden!
Atlético Nahro
2011-06-16 22:28
Misär i Atlético - igen (om trion drar). När tar den här jävla soppan slut egentligen?
Atlético DeBe
2011-06-16 22:04
Aupa Atleti---
Sk018

släpp detta nu grabbar, har transfernyheterna gått er över huvudet?!
Jag tänker pappa lite nu, inte för att jag är bättre utan för att jag är intresserad av en anständig inläggsnivå mellan fans i samma lag. Har jag fått allt om bakfoten ursäktar jag mig, om ej så kan ni PMa varandra istället för att pajkasta här inne.
Aupa Atleti---
2011-06-16 21:32
"Haha, killen med attitydsproblem. Du glömde en flirtsmile efter meningen grabben, men fritt att vinkla hursom"

Du skrev 16 onödiga ord här. Istället kunde du skrivit VAD jag gjort för fel när jag kritiserade honom/henne där nere. Det visar bara att du inte kan komma på något bättre argument åt det jag skrev, vilket leder till att du blev owned. Men nog om det.

"Mitt tips är dock att hellre skjuta andra än dina egna, då även ditt förra inlägg visar bristande respekt till andra."
Hellre mina egna? Det var hans första kommentar här på forumet så länge jag vet (sen 2009) och han är inte ens inloggad, gud vet var han skriver ifrån och vilket lag han egentligen hejar på. Jag kan också gå och heta Edwin- Saar 008 på Man U´s forum och fjäska till dem där borta. Killen är inte kapabel till att försvara sig själv och sina åsikter och så kommer du där och försvarar honom.
Atlético DeBe
2011-06-16 21:03
Reyes ut är en skrämmande nyhet. man får väll snart gratulera ledningen till en ny fantastisk dum idiotiförsäljning, nytt guinnes rekordbok någon?

men vänta lite, skulle inte en försäljning av dessa precis före transferstoppet vara ett mer rimligt alternativ av vår ledning? kanske är den frågan en indikation på att nyheten är en aning orimlig. urk
Atlético Sportuga
2011-06-16 20:43
hänger inte med till 100 % n'r det gäller s.s, men om det som står i pressen stämmer så undrar jag om vi ens har ett lag kvar snart...snart dax att presentera lite intressanta spelare på väg IN oxå
Atlético Chewie
2011-06-16 20:41
Vad "borde" ett bud på alla dessa 3 generera för pengar? vi pratar väl över 20-25£ hoppas jag.
Arda!
2011-06-16 20:37
Inget är klart Grabbar, Men om vi får dom 3 kan de med stor sannolikhet vara så att Arda drar till er.
Atlético Sundbyberg
2011-06-16 20:23
Missade att logga innan jag skrev nedanstående...
Nicname
2011-06-16 20:22
Om 8 milj Euro stämmer för Reyes så är det ju helt stört, återigen från ledningen. Finns ingen man kan ersätta honom med för dessa pengar... Pajasledning...
Atlético Razor
2011-06-16 20:13
Det snackades ju en del om att reyes och la rubia hatade varandra. Konstigt om dom drar till samma klubb samtidigt isf...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético zoran
2011-06-16 20:05
Jag skulle inte ha något emot att Ufo och Forlán säljs, men Reyes vill jag behålla och frågan är om han verkligen vill lämna nu. Dessutom är han inte direkt den äventyrliga typen som gärna åker och upplever saker utan börjar snabbt sakna hemlandet. Det vet ju Arsenal-fansen om ingen annan..
Atlético Chewie
2011-06-16 20:00
Kan ju hoppas på detta, Nu när vi verkar vilja sälja alla duktiga spelare, ska vi inte ta och sälja ett par dåliga spelare också? Jag menar bland annat dig Raul Garcia.
Bulan
2011-06-16 19:57
Nu nämns ju inga summor eller detaljer men kanske går Arda Turan i motsatt riktning??
Bulan
2011-06-16 19:55
Man har kommit överens med klubben nu återstår kontrakts förhandlingar med respektive spelare.
Atlético Razor
2011-06-16 19:54
Ok med Ufo och Forlan om vi får bra betalt. Men att sälja Reyes för under 20 miljoner euro nu när vi tappat så många andra är helt jävla sinnessjukt dumt!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético A.K.
2011-06-16 19:36
Det är helt sjukt om det är sant. Snacka om att ledningen har bestämt sig för att göra hela klubben i botten. Sälja de fyra bästa spelarna och förmodligen ersätta dem med en hög medelmåttor som knappast kommer göra någon glad.
Annons: