/spanien/atletico/forum/1095.aspx/spanien/atletico/forum/1095.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético rawkus
2011-07-07 03:32
Perea i storform mot Messi i forsta halvlek - enorm tillsammans med veteranpolaren Yepes :)
Atlético DeBe
2011-07-06 23:40
Helt rätt Deion. Men det fattas fortfarande en duktig ytter och en duktig offensiv mittfältare. Skulle givetvis vara roligt om de satsade på Gallegos och Cedric, frågan är dock om de håller hela säsongen.
Atlético Deion (red)
2011-07-06 22:56
Vicente//

Jag tror inte vi behöver ersätta honom med någon speciell. Vad jag upfattat så gillar Manzano att spela 4-2-3-1 för det mesta, alltså med en anfallare. Forlán är väldigt sugen på att visa sig nu när Quique är borta tror jag. Har en känsla av Forlán gör en 30+ mål säsong. Ifall han behöver så kan Salvio spela som anfallare, en spelare som nästan påminner om Kun. Även Adrian från Spaniens U21 är på väg in från Deportivo så fort domstolen tar beslut. Sen tror jag man sakta börjar spela in Borja i år också.
Atlético Kun Kun Kun
2011-07-06 21:49
Fattar inte varför vi inte köpte Piatti, när Agüero försvinner så hade han varit en "perfekt" ersättare. Precis en sådan spelare som kan göra det lilla extra, precis som Agüero.

En sämre version av Agüero helt enkelt.
Valencia rågi - Kung M.Llorente!
2011-07-06 18:24
Salle_//

Ja man kan ju hoppas att han hamnar i Juventus. RM och Barca blir ju tillräckligt mycket strukna medhårs som det är. Sedan är det gravt efterblivet att som ikon gå till klubbens ärkerival. Fast det ansvaret ligger ju mest hos Agüero.
Atlético rawkus
2011-07-06 18:03
Lamela sags vara javligt nara Roma for 12 milj EU...
Atlético 20corona
2011-07-06 17:53
sjukt besviken på att Caminero inte kunde fixa Piatti, fan jag trodde det var "done deal"...
Salle_
2011-07-06 17:30
Vicente

Aguero har tydligt sagt att han vill lamna. Det blir nog till 100 % sakert att han hamnar i Real Madrid elr Juventus. Jag tror po den senare do jag inte tror Real Madrid kommer vilja punga ut over 500 mille for en spelare do klausulen po 40-45 miljoner euro inte galler for dem.
Atlético DeBe
2011-07-06 17:02
Vicente

Han vill lämna!
Valencia Vicente
2011-07-06 16:36
Men om ni säljer Aguero hur ska ni hitta en ersättare till honom? Fernando Torres eller? Det är ju som att bara byta ut spelaren. Förstår inte varför ni ska sälja honom överhuvudtaget om han inte själv har uttryckt att han vill lämna.
Atlético DeBe
2011-07-06 16:20
det ser ut att bli en tung silly season. Ska vi värva något intressant snart!?
Atlético Chewie
2011-07-06 14:26
Om man tittar på hans meriter och klubbstatus så tror jag inte vi ska förvänta oss underverk från hans sida, men han får gärna överbevisa mig!
Atlético Erik_
2011-07-06 13:16
Någon som har bättre koll på Julio Alves som vill upplysa oss andra?
Atlético Razor
2011-07-06 10:28
Kan det inte bli klart med Kun snart så att ledningen kan få tummen ur och värva en snabb och teknisk vänstermitt med bra inlägg samt en grym anfallare...
Atlético Deion (red)
2011-07-06 08:55
Vicente//

Piatti skulle ha varit Simãos ersättare och har absolut ingenting att göra med Kun. Skulle vi direkt ersätta en spelare av Kuns kvalité med Piatti så skulle vi hamna sist i tabellen. Det är som att ersätta David de Gea med en mittback. Tänk efter..
Atlético Nahro
2011-07-06 07:34
hehe, jo iofs....

Men denne Julio Alves, han har iallafall ett fint hår. Det kanske går att sälja tröjor på det? Alltid något...
Atlético Chewie
2011-07-06 03:51
Vad menar du med att vi inte lär sälja Agüero?
Valencia Vicente
2011-07-06 03:12
Pablo Piatti klar för Valencia. Ni lär inte sälja Aguero nu.
Atlético Chewie
2011-07-06 00:33
Hehe det känns nästan tryggt att han inte är närvarande, Ifall han hade visat god form på träningen hade dom kanske fått för sig att vi inte behövde en till anfallare.

Förresten, är det någon som har koll på Júlio Alves? (se länk)

http://www.as.com/futbol/articulo/bola-atletico-ficha-portugues-julio/20110706dasdasftb_1/Tes
Atlético Nahro
2011-07-05 23:09
Enligt twitterrapportering saknades D. Costa på dagens träning, och träningarna innan dess också. Kör han en klassisk brassefint (läs:Adriano) och stannar i Brasseland, tro?
Nicname
2011-07-05 19:00
Deion (red)

Juventus ligger på Vidal rätt kraftigt till innermittfältet. Likaså verkar man intresserade av Danilo från Santos som både kan spela högerback och defensiv innermittfältare. Jag tror man vill ha en ny ikon till lagt som tar Del Pieros plats när han lägger av efter nästa säsong. Det är nog där Agüero kommer in i bilden. En som kan vara klubbens ansikte utåt, en som säljer tröjor och helt enkelt lagets stora stjärna.
Atlético Deion (red)
2011-07-05 18:36
AtleticoCampione//

Personligen ser jag hellre Kun i Italien än i Real. På tal om Rossi så kan även det bli en dyr historia för er då hans utköpsklausul ligger på 40 milj € tror jag (är osäker om det även gäller utländska klubbar).

Med tanke på intresset för spelare, kontraktslängden och åldern så lär Villarreal inte släppa han för mindre än så.

Förövrigt så tycker jag att Kun är onödig värvning för Juventus då redan har bra täckning på dom positionerna (inte lika skicklig som Kun då) men ändå.

Tycker ni ska satsa på mittfältet och en till mittback.. Det är på mittfältet ni behöver kompetent värvning, någon som kan vinna lite boll och samarbeta kreativt med Pirlo på ett bra sätt.

Någon som Banega?
Atlético JFH
2011-07-05 18:33
Sportslighet och tävlan på lika vilkor. Det är anledningen till att tv-avtalen borde vara i all fall någorlunda jämt fördelade. Mer pengar betyder i stort sett mer framgång. I alla sporter. Men just fotbollen har på senare år blivit extremt påverkad av denna plåga och om man vill ha någon sorts konkurrens och glädje i sporten bör man sträva efter att jämna ut spelplanen. Oavsett om man heter Racing de Santader elller Real Madrid.
AtleticoCampione
2011-07-05 17:57
Tjena kära Atleticofans. Är själv bianconeri och det verkar tråkigt nog som så att Juventus går in för att köpa G Rossi istället. Tyvärr verkar prislappen blivit alltför hög för Juventus som detta året måste lyckas i stort sett. Det är sjukt tråkigt för jag hade älskat Agüero i vår tröja, klubben behöver en fanbärare, en som lyfter i motvind och bär laget och hela staden på sina axlar likt sin svärfar. Det känns lite tråkigt när det alltid är Man City, Real Madrid eller Chelsea som drar längsta strået. Samtidigt förstår jag att Atletico vill ha så mycket pengar som möjligt.

Tänkte att ni fick ju Christian Vieri av oss för runt 165 milj en gång i tiden och nu skulle vi få köpa Agüero av er men så blev det inte verkar det som även om hoppet inte övergivit mig än. Skullle vi lyckas köpa G Rossi skulle det vara bra det med men Agüero har det här lilla extra som inte många spelare har, den låga tyngdpunkten, bollkontrollen i hög fart och förmågan att göra mål av ingenting.

Arrividerci amigos
Atlético zoran
2011-07-05 16:56
"Du har en poäng i det du säger. Men varför ska fotbollen vara rättvis när inget annat i denna värld är rättvis. Varför ska inte dem lagen som förtjänar pengarna få dem? Inget provokation nu, men det är Real Madrid och Barcelona folket kollar på i La Liga."

Det är just den här typen av resonemang som gör att Primera División befinner sig där den befinner sig. Två lag som slåss om titeln och resten gör upp om resterna. Varför ska FCB och RM få så mycket mer pengar om exempelvis de engelska klubbarna kan nöja sig med de avtal som gäller i Premier League? Det är på det här viset och den här typen av tänk som gör att en liga till slut förfaller. Lyckligtvis har Spanien en fantastisk talangutveckling som gör att de mindre lagen kan njuta av väldigt fina fotbollsspelare även om de är just det, mindre, dock inte särskilt länge.

@Nicname

Som du kan läsa i vår Altas y Bajas-artikel så är han väl medveten om vad som händer i övergångskretsar. Tévez är på väg bort från Manchester City så nu kan vi möjligtvis skicka iväg honom dit. De sägs i alla fall vara beredda att möta €45 miljoner..men jag undrar om det är möjligt att mjölka de på ännu mer med tanke på att utköpsklausuler inte gäller lag utanför Spaniens gränser.
Nicname
2011-07-05 15:43
Sen kanske inte A Madrid har fått hjälpen som Real Madrid har fått utav staden Madrid. Tänker givetvis på när Real sålde sin träningsanläggning (som dem inte ägde utan staden ägde den) till staden Madrid för att senare få tillbaka den gratis. Hmm, hur går det ihop sig? Så hur bra är egentligen Real skött? Dem sprätter pengar om sig som dem inte ens har och tar sedan hjälp utav skumraskaffärer för att täppa igen hålen. Äckligt!

Till min fråga. Vart hamnar Agüero? Har han visat att han har ett "backbone" eller kommer han sticka kniven i era ryggar och ta på sig den äckligaste tröjan i hela fotbollsvärlden? Tacksam för svar.
Atlético DeBe
2011-07-05 14:03
[RealMadrid - R9 Ronaldo]

Du ser själ hur osportsligt fördelat det är. att ens jämföra det med boxning och att varken va emot eller för skapar misstankar till schizofreni.

varje år får real och barca för sjutton 11,66 till 3,33 gånger mer pengar än de andra lagen i ligan. jämför det med franska: 3,58 till 1,11, tyska: 2,11 till 1,12 och det engelska som jag tycker alla ligor ska sträva att efterlikna: 1,67 till 1,02.
det är så stor skillnad att alla lag måste gå samman och klaga över det faktum att ligan blir ointressant då samma lag alltid slåss om titeln och så kommer det förbli under samma kompromiss. bättre att skrota pengarna helt och hållet!

om lagen inte stod bakom tv-avtalet skulle inte heller barca och real ha motståndare att spela emot och på så vis skulle ligan dö. jag hoppas verkligen att alla lag från segundan och premieran tar sitt sunda förnuft och hotar med att bryta sig ur ligan om inte avtalet ändras. om nu även vår korrupta ledning och valencia ej hotar med detta så kommer samma utgång utan nytänk.

lag med större supporterbas kan glädjas åt större intäkter utöver tv-avtal vilket på sikt kommer befästa deras ledande ställning, girigt att gapa efter mer.

edit!

Deion och jag skrev samma sak men jag låter det stå kvar.

skulle vara intressant att faxa alla lag i division 1 och 2 med förslag om utbrytning.
Atlético Deion (red)
2011-07-05 13:34
[RealMadrid - R9 Ronaldo]//

Frågan är ju hur mycket tv-tittare Real Madrid skulle ha om ni inte ens fick möta Racing? Eftersom ni har "alla" tv-tittare så kan väl Real Madrid och Barcelona få möta varandra 38 gånger om året så bildar vi andra en egen liga. Lycka till med tittarsiffrorna med det scenariot. Utan Real och Barcelona hade hade inte La Liga haft så många tittare men utan oss andra hade La Liga inte varit intressant överhuvudtaget. Ni behöver oss lika mycket som vi behöver era tittare.
Real Madrid [RealMadrid - R9 Ronaldo]
2011-07-05 11:43
Biri Biri

Du har en poäng i det du säger. Men varför ska fotbollen vara rättvis när inget annat i denna värld är rättvis. Varför ska inte dem lagen som förtjänar pengarna få dem? Inget provokation nu, men det är Real Madrid och Barcelona folket kollar på i La Liga. Jag räknar inte in mig själv i "folket" då jag följer fler än Real Madrid och Barcelonas.

Real Madrid och Barcelona får så mycket utav tv avtalet för att dem två klubbarna är så attraktiva som dem är. Är det rättvist att Real Madrid och Santander får ungefär lika mycket pengar trots att Real Madrid har mycket fler tittare än Santander. Jag är inte emot tv avtalet, men jag är inte för det heller.
Hur hade det blivit om man hade gett alla boxare lika mycket pengar efter varje match? Det är inte rättvist.

* * *
På länktipset kan ni förövrigt se tv-avtalen i dem olika ligorna. Tror det är en så gammal lista, fast dem gäller ju fortfarande bara att det finna nya lag.
Atlético Deion (red)
2011-07-05 11:08
zoran//

Du behöver inte ens gå nationellt som att nämna TV-avtalen. Atlético blir ju dåligt behandlade även på lokal nivå.

Hur ska man kunna konkurrera när kommunen säger åt klubben att flytta ut i vischan för att man vill ha det attraktiva läget som Vicente Calderón står på och betalar sedan för marken med burk fanta medans de köper Reals träningsanläggning för halva landets budget och säljer tillbaka den till Real för ett paket tuggummi.

Samtidigt som kommunen trodde att Spanien skulle få OS 2012 så var kommunens syfte att vräka Atlético ut till den förfallna stadion i vischan för att Atléticos nya stadion skulle bli Madrids OS-arean och på så sätt låta Atlético ta en stor del av byggsmällen rent ekonomiskt.

Korrupta svin finns det gått om i Madrids kommunalhus, ganska obehagligt dock att de flesta har hederstitlar och VIP-platser på Bernabéu. Många fick det i samband med Reals "träningsanläggningskupp" och flera hade de innan och efter för andra korrupta som hjälpt Real.

Lite svårt att konkurrera med en klubb som Real Madrid där kommunen ser till att skattebetlarna betalar av stora delar av skulderna medan Atlético får bygga en OS-arena åt staden för sin egna pengar.
Annons: