/spanien/atletico/forum/101.aspx/spanien/atletico/forum/101.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético La God Zilla
1/10/2016 20:02
Fotboll är större än floskler som "allt annat än vinst är en skandal", Flavía!!!!!

Jag tror du vet det innerst inne. Aston Villa har flest spelade säsonger i engelska högstaligan, och har dessutom varit bäst i Europa 1982. De var dessutom först i att skapa den första fotbollsligan i världen och ett tiotal klubbar idag bär Aston Villas färger eftersom det var storklubben man såg upp till under hela första halvan av 1900-talet, samt den absolut största klubben under 1800-talsfotbollen. Aston Villa har aldrig någonsin åkt ur det som idag heter Premier League.

Idag är Aston Villa inget annat än ett höstlöv redan på marken, i botten av tabellen, och kommer åka ut Premier League med 99% säkerhet.

Uhm...min poäng är att det finns ingenting som är en skandal över en förlorad ligamatch. Med historiska ögon kommer man över en förlust mot ett sämre motstånd ganska fort, men någon som tror på att stormakter alltid vinner över de mindre (annars är det SKANDAL) kanske behöver förstå att det alltid kan skifta. Det är fotboll, och det är aldrig en skandal att förlora mot Celta Vigo i år, för något europeiskt lag.

Däremot ska Atlético vinna, allat annat är en bra insats av Celta förmodligen, eller en dålig dag av Atleti.
Flavía
1/10/2016 20:01
@paniagua:
Vad ligger problemet om jag lade upp Atléticos laguppställning + bänk inför matchen mot Celta Vigo...?
Flavía
1/10/2016 20:00
@Kakan_Atletico:


Atléticos mittfält är knappast kreativt framåt, Griezmann är med andra ord tvungen att kliva ner och hämta bollarna och skapa chanser därifrån.

Atlético Conserva el Calderón!
1/10/2016 20:00
Borja Baston har gjort fler ligamål än någon i Atléti. I dessa dagar är det inga fina spelare vi behöver, det vi behöver är riktiga strikers som gör både fula och snygga mål!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
1/10/2016 19:58
@Flavía:

Varför lägger du ned tid och energi på att skriva på detta lagforum?
Atlético Conserva el Calderón!
1/10/2016 19:54
Flavia@ Kbry.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
1/10/2016 19:49
Official Line-Up: Oblak, Juanfran, Godín, Giménez, Filipe Luís, Gabi, Augusto Fernandez, Koke, Saúl, Griezmann, Vietto.


Bench: Moya, Savic, Jesus Gamez, Carrasco, Correa, Jackson, Torres.Ni möter ett rejält försvagat Celta Vigo utan Nolito och Augusto Fernandez, två av deras absolut bästa spelare under denna säsong (varav den ene blev såld till er). Allt annat än tre poäng är inget annat än en stor skandal värt namnet. Och nämn inte vår förlust mot dem eftersom att Vigo-laget kunde ställa upp med sitt starkast möjliga lag, något som Celta inte kan göra mot er.
Atlético Cholo es un dios
1/10/2016 19:48
@Johanur, tror de finns en reseguide här på sidan där redaktionen har skrivit väldigt utförligt om flyg, boende, biljetter osv. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Johanur
1/10/2016 19:03
Hallå!

Bry er inte om Real tröjan bredvid, den skrev jag in för snart 20 år sen.
Jag är en Gunners fan först och främst och inget annat.
Här kommer en fråga jag ser för ofta på Arsenals North bank forum som kan vara tradig, men då jag är helt vilse i La liga så ställer jag frågan ändå.

Jag skall bjuda min fru till Madrid i maj. Jag vill köpa biljetter till Atetico - Celta Vigo den 15 maj. Inget hon själv skulle se på direkt men jag tänkte överraska henne.
Är det någon som har tips vart jag kan köpa om jag skall köpa online eller på plats? Det är ju sista matchen för säsongen så det kanske är dags att köpa snart.....
Uppskattar all hjälp som jag kan få.
Hoppas på vinst i kväll.

Tack på förhand.
J
Atlético La God Zilla
1/10/2016 18:52
Om inga rapporter kommer in så får man väl anta att det blir spel i Galicien idag. Mot förstaplats!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/10/2016 16:44
@paniagua:


Det mesta tyder på att det blir match!
Atlético paniagua
1/10/2016 14:45
Finns det några nya rapporter angående om det blir något spel eller inte idag?
Atlético Kakan_Atletico
1/10/2016 13:16
Som vi har sett den senaste tiden så hamnar ju Griezmann alltid så jäkla långt ner i banan. Han blir ju som en högermittfältare istället för ytterforward. Jackson ihop med Griezmann längst fram som en duo känns också spännande tycker jag. Sen carrasco till vänster o Koke till höger.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Cholo es un dios
1/10/2016 12:15
@Kakan, de beror ju alldeles på hur högt man sätter ytterspringarna, tanken är ju att de ska underlätta för forwarden. Tror att Jackson skulle passa som handen i handsken i ett 4-3-3 tillsammans med Carrasco och Griezmann. Olí är en stor förlust om han skulle bli såld, tror nog att den grabben har en väldigt ljus framtid.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
1/10/2016 02:28
Problemet som jag ser det i ett 4-3-3 är att centeranfallaren blir alldeles för ensam. Med tanke på hur usla inlägg vi har just nu så ser jag hellre en 4-4-2. Med två forwards däruppe.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Cholo es un dios
1/10/2016 00:42
Varför låter inte ledningen någon av våra mittfältare gå på lån någonstans? jag tänker på t.ex Kranevitter, är det inte bäst för hans utveckling om han blir utlånad till en annan spansk klubb? Jag vill se att Cholo använder sig mer av en 4-3-3 nu när vi har så många duktiga innermittfältare, känns lite som vi tappar kantspelet när han väljer att spela 4-4-2 och att vi har svårare att vinna bollen centralt.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético La God Zilla
1/9/2016 00:56
@paniagua:
Ungefär min tankegång i allmänhet om många fotbollsklubbar och nu också älskade Atleti. Jag hoppades jättemycket på Carrasco och han ser ut som en världsstjärna i första tredjedelen av allt han gör men sen misslyckas han med precis allt de två sista tredjedelarna. :( Correa, Oliver Torres, Vietto är alla tre på samma karta - man vill se dem, och se dem utvecklas. Men det är bred trupp och mycket bänk i Atleti nu. ^^ Måste ju tillägga att alla får ju chansen, och det gillar jag. Alla får ju faktiskt spela och visa vad de går för. Så egentligen är det här en icke-fråga och det är ju ändå ganska kul att kunna hoppas på förbättring under matchens gång eftersom man har sådana bra kort på bänken hela tiden. Saúl får vi inte glömma, jäklar. Han hoppas man inte ens på längre - jag uppskattar verkligen honom som ordinarie just nu. Egentligen tror jag nästan Mandzukic hade varit bättre att ha i år än i fjol. Men jag kanske är ute och cyklar.
Atlético Kakan_Atletico
1/7/2016 21:19
@Silverlund:
Svaret på din önskning: Diego Costa!
Atlético Kakan_Atletico
1/7/2016 21:19
Atlético Kakan_Atletico
1/7/2016 21:19
Atlético Silverlund
1/7/2016 21:09
@Antonio López:


Håller med, även om det gör lite ont i själen. Han är en renodlad anfallare, vilket jag tycker vi saknar numera. Efter ni-vet-vem, Forlan, El Tigre och senast Mandzukic så står vi nu med Jackson som inte levererat, och övriga forwards känns väl tunna för min smak. Jag hoppas det vänder för Jackson men är långt ifrån säker. En centertank, en RG8, en hederlig gammal striker är vad jag vill ha nu...
Atlético Antonio López
1/7/2016 19:40
Hoppas för övrigt att Torres inte får förlängt kontrakt. Skulle vara väldigt jobbigt att se hans sorgliga jakt på sitt 100ade mål även nästa säsong.. Ser hellre att Vietto får speltiden istället eller någon av de andra anfallarna i truppen.
Atlético Antonio López
1/7/2016 19:39
Trots överflödet finns det ingen som kan säga emot Cholos mantra om att det inte spelar någon roll hur många minuter man spelar men snarare vad man gör på de minutrarna. Ett utmärkt exempel är Atletis tre senaste matcher som samtliga avgjorts av våra avbytare. Det lät till en början som något han bara sa men än en gång visar han att det stämmer.
Atlético kerwall
1/7/2016 19:35
Kommer bli jobbigt lite längre fram när alla vill ha speltid men kan inte få, dock skönt att om någon skulle punga upp X antal hundra miljoner så har man redan en ersättare i laget.
Atlético paniagua
1/7/2016 19:17
Definitivt ett aber. Inför ligastarten hade vi inflation på forwards, nu har vi inflation på mittfältare också. Givetvis ett lyxproblem för Simeone, men för oss fans är ju bekymret att vi vill se alla, eftersom det är idel intressanta namn på mittfältet i detta lag just nu.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/7/2016 11:51
@gurra1993:


Tycker han borde lägga på sig muskler, han är aldeles för klen i närkampsspelet..
Atlético Alexander Ivanovski(red)
1/7/2016 11:51
@gurra1993:


Tycker han borde lägga på sig muskler, han är aldeles för klen i närkampsspelet..
Atlético gurra1993
1/7/2016 11:27
Äre bara jag som börjar tycka synd om Oli? För han kommer ju aldrig ta en plats på ett Simeone mittfält spelare som Koke, Gabi, tiago, saul, Thomas, Augusto å Kranewitter kommer ju alltid gå före vilket är tråkigt då Olis grund talang är minst en nivå över alla andra mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Chewie
1/6/2016 22:37
fick igång sopcast nu, först visade alla kanaler Barcelona matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Sundbyberg
1/6/2016 22:15
Arenavision funkar alltid. Canal 33 är sopcastkanal för matchen
Länktips: arenavision.in/
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: