/spanien/atletico/forum/1009.aspx/spanien/atletico/forum/1009.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético rawkus
2011-10-23 00:46
KPRZ: Beskyll snarare Frente Atleti, an alla fansen...

Skall alla Milanfans beskyllas for de som buade ut Maldini?


INGEN sager emot dig ang hatet mot dessa individerna, men att pissa pa en hel organisation, samt alla fans, visar enbart pa ignorans fran ditt hall.

Sedan maste du missat att flera av Sevillafansen har en ramsa som gor narr av de 191 manniskor som dog nar tunnelbanan i Madrid sprangdes, 2004.

Lika snabba som Sevillas ledning ar nar det galler att borja grata for Puertaramsan, sa borde de val aven vara gentemot de egna idioterna(raknar de ej som fans...) som gor narr av 191 doda och ca 1700 skadade, inte sant?

Eller svanger det enbart att det hall man behagar?

Ps. Tja forresten, haha. Hur ser det ut pa Milanforumet numera?
Atlético Kakan_Atletico
2011-10-23 00:42
Skyll inte på klubben för att då är du en lika stor syndare som dem som sjöng. De som sjöng det är ett redan hatat "gäng" som inte uppskattas av oss FANS!

Och jag vill bara meddela att du ska inte hata klubben, du ska hata den gruppen som sjöng det för det gör alla andra. Fattar inte heller hur man kan sjunka så lågt och håna någon som dött.

MEN det var faktiskt Sevilla som började allithopa. Det finns en artikel som skrivits av redaktionen här på Svenskafans (Atlético) om just den händelsen. Så snälla du. Hata inte oss som klubb för att klubben har absolut inte med detta att göra det kan jag lova.
KPRZ [ Riccardo Montolivo - Lo Spettacolo ]
2011-10-23 00:34
Måste bara dela av vad jag har att säga.

Tittade på eurotalk härom dagen och fick höra av Kviborg att era fans sjöng om Antonio Puertas död för att provocera Sevilla fansen. Måste säga att det är riktigt lågt av era fans att bete sig på det sättet. Hur kan man ens få den tanken? Är det verkligen så roligt att reta fans för att ens spelare har avlidit? Det är så lågt att man inte kan beskriva det med ord, har aldrig i hela mitt liv som fotboll fan hört att ett lags fans sjunger om en spelare som dött, som förlorat sin familj, nära och kära som förlorat honom.

Jag trodde faktiskt inte att Atletico var en sådan klubb, gillade er faktiskt lite som klubb, men nu har ni dött för mig. Jag har bara lust och spy på hela klubben och dess fans, så jävla förbannad just nu.

Jag hoppas att ni får som påföjld miljoner i böter och tomma läktare i flera matcher framöver.

Så tragiskt att se vart fotbollen är påväg just nu, nästan så att man vill sluta titta på det.

Fy.
Atlético Blyger
2011-10-21 22:33
Antonio, Jo men visst, redan efter ett par matcher hade Quiqe fått ett slags prägling på laget. Senare lyckades han också med EL. Men som du säger, efter inledningen var planen lost. Man undrar - varför?!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio Lopez
2011-10-21 22:17
Blyger@
Hmm Quique och fotbollside i samma mening? Ska säga att jag verkligen gillade Quique som tränare i Atletico, det var trots allt han som gjorde oss till mästare och det bör man inte glömma så snabbt. Men säsong nummer 2 var under all kritik, en idé fanns inte ens. Centermittfältare som yttrar, Raul Garcia som spelfördelare och en massa tjafs med spelare, speciellt Forlan. Som även han får ett stort eloge för "guld säsongen". Men 4-4-2 system utan någon plan om hur man ska spela alls så kanske det inte är så underligt, Forlan har väl även kommit till åldern men efter det VM han hade såg man att han hade mycket kvar.
Atlético Blyger
2011-10-21 21:41
Vad hände egentligen mellan Forlan och Quiqe? Forlan var ju som klippt och skuren för den fotbollside som Quiqe började praktisera.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético A.K.
2011-10-21 13:14
Jag håller med de flesta att offensivt var det inte mycket att hurra över igår, finns helt klart rum för en hel del förbättring där.

Defensivt ser det bättre ut, matchen skulle förmodligen slutat 0-0 om linjemannen gjort sin fysikläxa och insett att Filipe inte bara kan gå upp i rök. Frågan är vad som krävs för att bli linjeman? Det verkar bara som att kravet är att man har rörlighet i armarna så man emellanåt kan lyfta flaggan.

Förhoppningsvis löser sig de offensiva knutarna i helgen. För de börjar bli dags att göra mål igen, det var ju inte igår direkt.
Atlético rawkus
2011-10-20 23:41
Sahin: Hoppas fan det. Killen verkar ju iaf vilja, tillskillnad fran de flesta i laget.

Kakan: Exakt: Vaga chansa - mycket battre an att grava ned huvudet i sanden fran avspark.
Sahin
2011-10-20 23:36
Är Arda med på söndag ?
Atlético Kakan_Atletico
2011-10-20 23:19
Håller helt med rawkus. Man blir helt enkelt fly förbannad när man ser detta tama, slarviga spel som våra spelare spelar. Manzano måste våga göra något. Vad är han rädd för? Att vi ska göra mål? VÅGA MISSLYCKAS FÖR ATT LYCKAS!
Atlético Bobban (red)
2011-10-20 23:06
El árbitro es un desastre
Atlético rawkus
2011-10-20 23:03
En stark parhast till Falcao vore ej helt fel.

Titta pa anfallare likt Falcao, dvs Pippo mfl. De har oftast haft nagon bredvid sig, typ Hulk(Porto) samt Shevan(Milan) i Pippos fall.

Nu isolerar man en svindyr Falcao och later dessutom diverse medelmattor agera leverantorer... Manzano och hela ledningen maste vakna och inse att det ej racker med att stalla ut anfallaren pa planen, utan att bollar MASTE fram till killen. Malen kommer, samma dag som man fixar en taktik som tillater framspelningar av hog klass.

Gabi, Assuncao, Tiago mfl i all ara, men inte fan ar de av den kvaliteten som skulle behovas? "Meh, Canteranos FTW!!" Skiter fullstandigt spelarens uppvaxt/hjarta - kvaliteten MASTE ga fore det sentimentala. Diego da? Pa tok for svag defensivt for att kunna litas pa pa en central plats.

Tanker pa firma Forlan - Kun... Falcao behover nagon bredvid sig som klarar att dra pa sig flera forsvarare. Om denne sedan ej bombar in mal, sa ar det skitsamma, da det val var just darfor vi pungade ut en minst sagt skaplig summa for El Tigre?

Naiviteten ar det som gor mig forbannad som fan. Inse att det INTE funkar - gor nagot.

Jag kan kopa tankandet att en kottmur pa mitten skanker nagon slags trygghet defensivt, men man offrar ju med detsamma offensiv spelkvalitet.

Manzano tog ju hand om Sevilla - Han hade Kanoute och Fabiano, exakt det pararbete jag snackar om.

Att vi sedan kastade ivag den ende dugliga tvavagsmittfaltaren var som en knytnave de luxe, rakt i nyllet.

Om vi nu skall kopa in en duktig tvavags, sa kommer denne kosta skjortan. Elias hade kunnat varit kvar, medans man salt en av trabenen, samt lanat ut nagon av de icke-EU spelarna som vi tog in. Nu skall jag ej tjata mer om Elias, men brisetn av hans spelartyp visar sig i exakt VARENDA match nar Manzano skickar ut 3 betongblock som har ungefar lika kannsliga fotter som en 90-arig tant fran Hasselby.

Riktigt javla besviken och jag hoppas aven ledningen borjar pressa Manzano - han ar trots allt den som haller i taktpinnen.

Nu blev det nog lite rorigt - skyller det pa ilskan, haha ;O

Gaboro: Amen.
Atlético zoran
2011-10-20 22:43
Atlético försökte åstadkomma ett oavgjort resultat på Friuli och det straffade sig i slutminuterna. Benatias ledningsmål är väldigt olyckligt, tycker inte det är Pereas fel även om hans tår väldigt nära honom när han avslutar. Däremot så måste man berömma det faktum att Benatia uppfattar situationen så snabbt och får med sig bollen så väl innan han sätter den i mål. Det andra målet kommer eftersom Diego dräller med bollen och Udinese i kontringar samt halvkontringar är ett väldigt farligt lag.

Det var jämt och återigen så klarade Atlético inte av att ta vara på sina chanser i rätt läge. Godín måste göra mål på det där läget, det spelar ingen roll om han är mittförsvarare..

Förövrigt har det gått en månad sedan Atlético krossade Sporting med 4-0.

Sedan dess har laget gjort ETT mål. Det är tyvärr för impotent.
Atlético Gaboro
2011-10-20 22:42
Rawkus

Haha nu kommer verkligen Avgå Alla bra till användning för de e fan så man känner just nu
Atlético Kakan_Atletico
2011-10-20 22:09
Vi gör ju för fan inte mål! Vi brände allt krut hemma mot racing och det andra skitlaget som jag glömt namnet på. Vi har typ 5 raka utan att gjort ett mål. Skandal när man är ett lag från Spanien..
Atlético rawkus
2011-10-20 21:53
Aupa: Dock kan man val iaf krava att nagon slags spelide skall forsokas fa fram? Nu ar det ju Korpenfotboll som galler, vilket ar javligt trottsamt om du fragar mig.

Aupa Atleti---
2011-10-20 21:44
Hahah grabbar... Ta det lugnt, ett nyss påbörjat lagbygge tar tid. Ni kan inte förvänta er att i ska vara som Barca direkt. Ha TÅLAMOD.
Atlético Kakan_Atletico
2011-10-20 21:05
Det känns inte som om att någon kan ryta till. Manzano känns alldeles för snäll, tålamod, tålamod, tålamod... Men mitt tålamod är bokstavligen helt slut nu. En match till med detta spelet så vet jag inte vad jag ska göra.

Och efter denna matchen kan ingen kommentera "Ge laget lite tid att spela ihop sig.." Jo tack. Räcker inte 2 månader för ett proffslag att spela ihop sig litegrann så vet jag inte vad vi har för individer i klubben. ILLA!
Atlético rawkus
2011-10-20 20:57
Tycker aven synd om Falcao som nu far dras med Klumpfot #1, 2 och 3 som skall leverera bollar till en..

Usel insats, bade av Atletico och domaren. Det positiva ar val att det straffade sig, vilket jag hoppas innebar att man vaknar. Fram med piskan, av med silkeshandskarna!

Ps. Avga alla.
Atlético Gaboro
2011-10-20 20:55
Inte för att ja bryr mig om EL men herregud va fan är de som händer, har aldrig sett ett sånt här dåligt spel från Atletico men måste erkänna att Udinese spela så jävla kompakt och taight i defensiven, de blir en så jävla tråkig match ursäkta språket men har fan lust o slå något
Atlético Kakan_Atletico
2011-10-20 20:55
Sjukt. Även om domaren gjorde en usel insats och Floro Flores försöker imponera på Holly Wood pimparna så är vår insats ej godkänd. Ser tafatt, slarvligt, ointresserat ut. Jag vill se mer action som när vi anföll direkt efter deras första mål. Då var det raka vägen mot mål. Annars spelar vi runt bollen tills vi slår bort den. Offensiven ser väldigt risig ut. Perea, men herregud?! Jag personligen som knappt platsar i Div 6 hade fanemig gjort det bättre. Hur kan man vara så kass? :S Perea är ändå en av mina favoriter i klubben men HUR KAN MAN VARA SÅ KASS??!!?
Atlético Bobban (red)
2011-10-20 20:52
Falcao: Domaren är katastrof!
Atlético Bobban (red)
2011-10-20 20:50
Men go natt
Atlético Antonio Lopez
2011-10-20 20:47
Så kan det gå, tycker vi ser ut som Roma när de börja sin säsong. De visste HUR de ville spela i offensiven men ingen hade någon aning om hur man ska utföra det på plan.
Nicname
2011-10-20 20:46
Gol
Atlético Bobban (red)
2011-10-20 20:46
Så får de in ett jävla skitmål, oj nu har jag så ont...
Taco Arda
2011-10-20 20:46
japp..
Atlético rawkus
2011-10-20 20:45
Jisses..
Atlético Bobban (red)
2011-10-20 20:44
Domaren har sannerligen svalt elefanter och silat mygg! Mangling av Falcao och Pizzi, missat straff på Falcao som blev fasthållen...
Atlético Antonio Lopez
2011-10-20 20:14
Varför får inte Reyes komma in?
Annons: