/fotboll/osk/forum/9954.aspx/fotboll/osk/forum/9954.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro go_osk
2005-09-10 18:38
Oj, höll på att glömma att även Thomas kontrakt går ut!
Örebro joth
2005-09-10 17:55
go_osk//Helt rätt. Av dom som har utgående kontrakt så är det inte hela världen att förlora dom... resten kostar att lösa. Sen är det så att om inte laget/spelet går riktigt bra så brukar ju inte intresset vara på topp.

Risken för förluster inför nästa säsong är väl eventuellt Anttonen, jobbig att ersätta men kan inbringa lite pengar att fixa en ny mittfältare för.

Losar vi någon spelare så ser det rätt intressant ut ändå, vi har ett bra sparkapital i både Haginge och Emra.

-------PeWe--------
FrSa-MaSa-FrJa-JoRi
PaHa-FrNo-LaLa-AnCa
-----PaMu-EmTh-----

Å andra sidan finns fortfarande chansen att kliva upp...
It's not over until...

Tänkbart scenario eftersom SvFF styr: SvFF inser att dom särbehandlat ÖSK i både ekonomi och Erkan-Fallet(Plus pungsparken att ta ifrån ÖSK sjundeplatsen förra året genom att i en match ändra resultatet på grund av otillåten spelare(Det fanns ju några matcher till som dock inte försämrade ÖSKs läge och därför inte rördes av SvFF)), eftersom Erkan för tillfället spelar i Göteborg så flyttas dom ner och ÖSK upp, ordningen återställd.
Örebro go_osk
2005-09-10 17:31
Ämne: Har vi pejl på vilka....
Vet att Lundblad, Kyosev, Munster, Costa och Fedrik Smuelsson har utgående kontrakt. För handlingar pågår...

Dom enda som jag ser att vi skulle kunna tappa är Anttonen och Angel. Men då får dom intresserade lagen öppna plånboken och betala vad det kostar
Örebro Toro
2005-09-10 17:12
Har vi pejl på vilka som kommer stanna nästa säsong då?

Med samma trupp kan det bli kul. Men känns som om många nog ledsnar totalt på ett år till i SE och några avknopp av spelare skulel ju inte direkt förvåna helt.
Örebro go_osk
2005-09-10 16:17
Jag håller verkligen med om att Mr Walker har haft otur. Det är lätt att spekulera men jag tror att tabelläget sett annorlunda ut om vi skulle ha haft Munster, Carreño och Larsen under hela säsongen.

Jag kan redan säga att jag ser framemot avslutningen av serien och kommande års säsong. För så här bra konkurrens som vi har nu hade vi ju knappast i As ifjol.

Örebro Grixx
2005-09-10 16:06
Visst jag är missnöjd med resultatet och spelet i år...än så länge;-)

Men flera spelare har varit skadade i stort sett hela perioden som vi spelat som kråkor.(R Walker Larsen Fresa) Dessutom har flera av de spelande på plan varit dåliga eller spelat under sin förmåga.

Då har i vart fall jag svårt att entydigt peka ut P Walker som det stora felet när det lika gärna kan vara för dålig trupp.....dvs dålig ekonomi.

...men fel är det någonstans.

Edit: såg att joth hann med att lägga in bitvis samma sak innan jag skickade, men det visar väl att det finns någon som tycker ca lika:-)
Örebro joth
2005-09-10 16:00
loopy//Kul att du argumenterade på ett bra sätt, rätt ovanligt annars. :-)

När det gäller Walter så var det naturligtvis en flopp, MEN jag vet inte hur han finnansierades och hur mycket det kostade ÖSK eller för den delen den som betalde för kalaset. Värvningar måste alltid ses till ekonomin och vad värvningen var till för. I vissa fall kan en värvning från Sydamerika vara en billigare lösningen än att plocka någon från Division 2, utbildningsbidrag m.m.

Å andra sidan så plockades Walter hit osedd för att fylla truppen, och det funkade ju. Trots allt gjorde han ett mål och räddade en poäng. :-)

Som jag fattade hade Emra lite problem med träningsmoralen i början på säsongen och därför matchades inte han... jag tror att kombination Walker/Hammar är utmärkt för att fostra unga talanger.

Att man byggde upp ett diamantspel såg mycket lovande ut. Mycket hängde på Larsen men med en bantad trupp så var tränarparet tvungna att byta spelsystem, speciellt efter att våran andra offensiva mittfältare gått sönder, Robert Walker.

Man får ju lov att säga att Walker har inte hat flytet med sig denna säsong, men det är inte kört än, och det kommer en säsong till där Walker får fortsätta att bygga "sitt" lag.

Petningar... har väl inte funnits så många ersättare på dom positionerna där man skulle ha velat peta någon, eller?

Ett fel som jag har noterat är att man medvete/omedvetet ofta letar sig ut till hörnen för inlägg. Vi har ju inte direkt några huvudspelare i varken anfallet som mittfältet. Kan man hitta en lång, kraftfull huvudspelare med snabbhet och målsinne???

**För övrigt han jag inte anmäla mig till Kuban- resan till AIK-matchen, blir nog bil dit**
Åtvidaberg ChLi
2005-09-10 15:42
joth//

jag håller med dig faktiskt. Behåll Walker, spela ut den här säsongen på ett bra sätt och satsa på allsvenskan kanske 2007.
Örebro go_osk
2005-09-10 14:21
Ämne: Då blev det ingen re....
Jag ska dit i alla fall!
Örebro Kämpa SvartVit !
2005-09-10 13:19
Då blev det ingen resa till AIK-matchen... är det några som ska dit ändå ?
Örebro loopy
2005-09-10 12:42
joth//

Dina fördel walker punkter kan man tolka även på andra sätt, säger inte att du har fel eller rätt men...

-Det är svårt att hålla fullt tempo 90 minuter när man aldrig får chansen från start, även jon och munster hade svårt med orken dom första matcherna.

-Hyfsade värvningar kanske, med det har i alla fall inte varit tillräckligt att vända till top 3 placering. Och han måste väl i alla fall hållas delansvarig för FIASKO-värvningen av walter. (hade emra matchats in hårdare då så hade han kanske haft tempo för 90 minuter nu )

-spelarna trivs kanske för att det inte ställs tillräckligt hårda krav, man slipper få en utskällning eller blir petad när man spelar dåligt eller helt enkelt inte löper eller går in i för många närkamper.

-walker ärvde det som var kvar av laget, sant. Dock bör han väl ha haft bra koll på vilka spelare som fanns eftersom han varit i klubben tidigare och varit tränari i samma serie säsongen före och att han inte kan räkna med att ha allsvensk klass på alla platser. Spelsystemet han försökte matcha in på försäsongen med diamant och offensiva ytterbackar blev ju i slutändan rakt mittfält med MaSa och Kjäll som ytterbackar. Dvs i stort sett samma 4-4-2 som lundin spelade fast tom mer statiskt eftersom bägge ytterbackarna knappast går över halva plan nu. Tycker det var fegt att inte fortsätta med riddez/fresa/haginge som första ytterbacks alternativ och verkligen nöta in att ytterbackar typ ska upp i höjd med motståndarnas straffområde minst 5 gånger/halvlek. Några enkla mål i baken hade det säkert blivit men antagligen betydligt fler framåt vilket ju är den absolut främsta anledningen till att vi ligger där vi gör.

Lägg på det att vi faktiskt varit riktigt dåliga i både huvudspel/inlägg och fasta situationer både offensivt och defensivt vilket är en stor anledning till att vi tappat många enkla poäng.
Örebro Druid
2005-09-10 11:56
Ja vad tiderna förändras.Det har alltid försökts att hålla en hög positiv ton här inne.Men det märks att nu när det är kört för i år så kommer allt som folk har hålligt inom sig fram.Men det är fullt förståligt så illa som ÖSK har spelat i år.Dom har verkligen inte bjudit till o tagit dom små halmstån som har bjudits.Så det blir att ta nya tag till nästa säsong.Hoppas nu att inte klacken har tröttnat för det är mycke roligare o gå och se en match med ÖSK med en aktiv klack oavsätt om det är i ettan eller allsvenskan.Så att det inte blir som förr med en helt tyst arena.BRYT IHOP O KOM IGEN FORZA ÖSK
Örebro Svartvitt-redax
2005-09-10 11:16
Vi kan meddela att reglerna kring forumet kommer att ses över. Speciellt med tanke på den senaste tidens ideliga övertramp så känner vi oss manad att ta fram några slags förhållningsregler.

Vi återkommer!

//Marcus, Jonas och Johannes
Örebro K8
2005-09-10 11:14
Walker sköter sig perfekt.
Örebro Kenneth-Inte 1år te me W!
2005-09-10 11:07
Filten//
Är ju ganska löjligt att komma med såna argument att så fort man har en negativ åsikt så ska man ta tag i saken och göra nåt själv. Hade jag anmärkt på en spelare skulle jag kanske gått ut på plan och spelat själv också?
Det är ju sånt som spelare o tränare är avlönade för och klarar de inte sina uppgifter bör de bytas ut.
Sen som medlem anser jag att jag har rätt att få uttrycka mina åsikter varesig de är negativa eller positiva. Utan att behöva göra deras arbetsuppgifter som de är avlönade för av bl.a. från pengar från såna som mig/jag...
Örebro Filten
2005-09-10 10:57
Kenneth// Visst Sverige är ett fritt land så du får tycka vad du vill. Men jag skulle gärna vilja se dig göra bättre ifrån dig än Walker!
Örebro Kenneth-Inte 1år te me W!
2005-09-10 10:53
Filten//
Bestämmer du vad jag skall ha för åsikter och vad jag skall skriva?
Lägg du ner sånt istället...
Örebro Filten
2005-09-10 10:51
Kenneth// Tycker att du ska lägga ner det där du har mot Walker jag tycker han gör ett bra jobb vi har dock itne haft turen på vår sida. Men jag skulle gärna vilja sig dig göra ett bättre jobb än walker! Klarar du inte det så kan du lägga av med det där!
Örebro Farsen fortsätter
2005-09-10 10:49
Humor!
Örebro Kenneth-Inte 1år te me W!
2005-09-10 10:31
Fördel Walker?
Skulle väl vara om han lyckas med sin uppgift och med klubbens målsättning. Det lär han ju definitivt göra...

Kanske inte har så stor betydelse om vi inte går upp i år för då går vi upp nästa år istället. Då är ju Superettan inspelad och man är van vid spelet och varm i kläderna...
Örebro joth
2005-09-10 10:05
ChLi//Jag håller med när det gäller Munster, men det verkar som att Reed behöver matchas som Emra under en tid, dvs inhopp för att komma in i tempot. Enligt Spaces matchrapport från DIF matchen verkar Walker ha rätt angående Emra, dvs att han inte klarar 90 minuter riktigt än, men snart lär vi ha Emra från start.

Fördel Walker!
*Han matchar Emra precis lagomt. När Emra kommit in har han dessutom lyckats bra vilket bygger upp hans självförtroende.
*Bra värvningar i Paul och Angel trots en väldigt sparsam budget!
*Spelarna trivs med Walker! Viktigare än en del tror....
*Glöm även inte bort att Walker ärvde Lundins lag, ett nytt lag(spelsystem) bygger man inte över en natt!

**För övrigt vill jag behålla Walker!**
Åtvidaberg ChLi
2005-09-10 09:52
Min elva till AIK:

----Weggen----
FrSa-FrJa-PaHA-MoRe
-----FrNo-----
--PaAn----AnCa
-----LaLa-----
--PaMu----EmTa

Kommentarer?

Munster verkar inte vara en floppvärvning tycker jag. han gjorde "mål" mot Öster när han kom in i 85. Det visar att han verkligen vill göra mål. Sedan gjorde han mål mot självaste Djurgården också.

Paul och Emra som anfallare! De skulle göra de 15-20 målen som en anfallare ska komma upp i!
Örebro Kenneth-Inte 1år te me W!
2005-09-10 09:45
En utförligare förklaring kanske vore på sin plats! Jag såg bandoo,s fråga innan Mackan la ut sitt inlägg inatt men just då orkade jag bara inte fråga bandoo vad han menade.

Det är alltså frågan om att någon "lustigkurre" på forumet nickmissbrukat mitt nick? Är något ytterligare åtgärdat än att ha plockat bort det inlägget? Gult eller rött kort kanske?
Örebro Mackan
2005-09-10 00:58
bandoo//
Du förstod säkert att det var nåt lurt med det hela. Därför valde vi att plockat bort inlägget då det något slags "nickmissbruk" som pågick.
Örebro bandoo
2005-09-10 00:20
Örebro zxcv [avgå Walker]
2005-09-09 22:47
kribba//

jag tror du har rätt.
"Torsk på tallin"-resor och krogrundor för SvFF hela år 2006 och 2007
Örebro Mr. Milton
2005-09-09 21:57
brorzan//

Jag fixar platsen på museet om du ordnar mössan :-)

kribba/

Det otäcka är att du verkligen har rätt angående Lagrell & övriga maffian.

Avgå Svff!!!
AIK kribba
2005-09-09 20:52
Ok, då ser det ut som det inte lär bli så många som åker till råsunda från ert håll då. Tänk om ni skulle vinna just då ? ;) Men ok, förstår att östermatchen sablade ner er rätt så ordentligt,hoppas det kommer en minibuss i alla fall..;)...

Lagrell ser ut som en glad buddha,kerub när han säger att fotbollsvm ger svenska fotbollsförbundet 50 miljoner..som om svensk fotboll, klubbarna och fansen kommer att få glädjas av dom pengarna...dom försvinner väl snabbt som attan på konferenser,taxiresor,sprit,barbrudar i Tallinn och allmän "representation"....mao som vanligt alltså...och, ja, höll på att glömma, lite reklam med Ljungberg och Zlatan i blågul tröja också......stor nytta av pengarna alltså.....som vanligt några få som har glädje av pengarna medans 95% alldrig får se röken av dom.
Örebro go_osk
2005-09-09 19:05
bandoo//
Jag kommer vara där i alla fall så helt tomt blir det inte!
Örebro bandoo
2005-09-09 19:01
ÖSKs egna sponsorbuss till Råsunda har blivit inställd pga för få anmälda.

Det kommer att bli ett dystert bortafölje till Sthlm på tisdag. Ingen arrangerad resa alls då dessutom Kubanerna avbokat.
Annons: