/fotboll/osk/forum/951.aspx/fotboll/osk/forum/951.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Eyravallen Örebro
2015-07-24 02:07
@ZebranÖsk:


Hahaha lägg av. Snubben har ett kontrakt, han skulle dessutom aldrig göra så. Inte ens värt att kommentera skiten
Örebro Center
2015-07-24 01:08
@Minatankar:
"Påhittade rykten för att själv verka intressant tycker jag hör hemma i barnkammaren." Här håller jag med dig. Jag tycker jag skriver det. "Får man förtroenden i livet tycker jag det är en självklarhet att man håller det för sig själv oavsett om det gäller ÖSK eller något annat." Om du säger något till mig i förtroende stannar det hos mig. Det kan jag garantera dig (vilket kanske inte gäller alla). Men håller med att förtroende är ett förtroende. Men rykten och annan information som inte i egentlig mening har överlämnats i en förtroende-situation, är man skyldig att knipa då också? T ex i ett forum som detta? Om man, hypotetiskt, ser en klappfull spelare dagen innan match, är man då tvungen att hålla tyst i detta forum? Skulle du förbanna den skribent som skrev det härinne? Trots vissa förtroende kan man ju avslöja själva informationen. Om det i förtroendet ligger i att inte avslöja själva källan. Som journalister ungefär.
Örebro Minatankar
2015-07-24 01:00
Örebro Center
//

För mig är det ganska enkelt. Självklart ska man kunna lämna negativ kritik till klubben och dess representanter på och utanför planen så länge man inte kränker någon, far med osanning och förtalar.

Påhittade rykten för att själv verka intressant tycker jag hör hemma i barnkammaren.

Får man förtroenden i livet tycker jag det är en självklarhet att man håller det för sig själv oavsett om det gäller ÖSK eller något annat.

Resten är väl upp till diskussion.
Örebro Center
2015-07-24 00:32
@Orlok:
Utan ta ställning i olika påstående så kan vi diskutera detta forums existensberättigande generellt. Det är en diskussion-klubb för oss som håller på ÖSK men frågan är om det skall vara en hyllningsklubb till ÖSK där all negativ information skall sopas under mattan och enbart positiva rykten, subjekt och information får lyftas? Vill vi inte höra rykten och information från "källor"? Vill vi inte lyfta på alla stenar? Oavsett om de är negativa eller positiva? Det är en sak att komma med lögner och påstå att det är sanning. En annan att säga "Vad man hört" och vilja diskutera det eller höra andras åsikter. Om spelare är ute och super före träning /match (vilket vid ett tillfälle ledde till en "anmälan" till klubben efter diskussion här inne och spelaren stängdes av en match. Ni vet vem jag menar) nämns här inne, är det fel? Många av er har ingen aning om hur mycket Bedoya & co var ute och festade tidigare under veckorna på sommaren. Nackhåret på er skulle resa sig om ni visste. Sixten hade absolut noll koll. Det som är viktigt är att poängtera om det är en "sanning", rykten osv. Att man är tydlig med det. Spelarna är i mångt och mycket officiella personer precis som politiker. Jag vet också att rykten om nyförvärv kan sabba för klubben. Men man kan ange dessa rykten utan att peka ut namnet. Sådan väcker nyfikenhet och diskussioner samt liv i ett forum. Jag har aldrig glömt den enorma aktivitet som fanns i detta forum inför alla nyförvärv som det ryktade som 2008/9. Lex "Bomben" (som ofta slutade med en kinapuff, men ändå) Vad vill ni med detta forum egentligen? För vem skall det finnas? Skall det finnas en själv-censur härinne? Mot vem är vi skyldiga att knipa käft emot? Skall vi flytta detta forum till ÖSK:s hemsida kanske och ha en moderator som rensar ut all negativitet? Ta gärna en funderare och återge era tankar här. Personligen är jag för ett öppet forum där all sorts information är välkommen. Även om den är negativ. Sedan kan man diskutera sanningshalten. Men det är viktigt att vi inte signalerar att obekväm information är förbjuden, i min bok vilket fall. Jag vill poängtera att jag inte försvarar illvilliga lögnaktiga påståenden på något sätt. Att man ska kunna vräka ur sig vad som helst eller ingå i någon sorts mobbing-kultur. Men jag är inte emot att man förklarar sig hört ett rykte och vill diskutera det. Bättre då att döda ryktet med bra argument/bevis än att låta det flöda oemotsagt vid sidan av.
Örebro Minatankar
2015-07-24 00:07
Det är så dumt att det inte går att ta på allvar. Kan också ge hur många argument som helst. Låt mig bara ge fyra:

1) Crespo skulle aldrig ljuga för alla ÖSK-supportrar.
2) Alik skulle aldrig ljuga för alla ÖSK-supportrar.
3) Simon skulle aldrig ljuga för alla ÖSK-supportrar.
4) Björn skulle aldrig ljuga för alla ÖSK-suppotrrar.

Med andra ord, allt förtroende för ÖSKs representanter skulle raseras om det vore sant och därför faller det på sin orimlighet.
Örebro Center
2015-07-24 00:02
@ZebranÖsk:
Jag kunde namnet på Crespos skada tidigare men har totalt glömt namnet på diagnosen. Hur som helst läste jag in mig på diagnosen och man får inte ens löpträna initialt. Men mycket stämmer med vad jag läst in och hur han rehab-tränar. Din källas slutsats låter oerhört långsökt. Jag skulle kunna rabbla upp minst 10 motsägelser men orkar inte.
Örebro malge
2015-07-23 23:44
Kul att se att sidan kommit igång. Men anngående att crespo skulle skita i att spela och fejka skada i 1 år känns ju som en rejäl karriärsdödare. I både klubb och landslag
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Jekl
2015-07-23 23:41
Då ska han alltså ha fejkat kryckorna och hela grejen när han blev skadad? Ja det låter ju minst sagt osannolikt.. Är det officiellt vad det rört sig om för typ av skada eller är det fortfarande höjt i dunkel gentemot media?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Roswall
2015-07-23 23:41
Zebran

Med de källor jag har är det du skriver om Crespo 100% fantasier. Finns dessutom mycket öppen info som talar emot, skulle skadan vara ett påhitt? Bara lögner med magnetkamera, rehab osv?

Jag tror att sådana där rykten, även om de är 100% falska, kan ställa till med skada i onödan. Förstår att du vill höra dig för vad andra tror om sanningshalten, men sånt där ska man vara med försiktig med, annars blir det lätt en massa snack.
Örebro Minatankar
2015-07-23 23:00
@ZebranÖsk:


Kan du ge exempel på vad som stämt tidigare enligt dina källor?
Örebro Orlok
2015-07-23 22:45
@ZebranÖsk:
Jag har ingen aning, har inga källor som kan bekräfta eller motbekräfta men jag känner med hela mitt hjärta att detta måste vara fullständigt skitsnack. Får inte ihop bilden av Crespo som den oerhört ödmjuka människa han förmedlar med bilden av någon som strejkar på det sättet, kan inte vara sant. Sen att du fortsätter driva din agenda mot Broberg får det inte att bli lättare att tro på dig som en trovärdig källa. Just nu känns det som att du angriper klubben vi älskar från flera håll och det gör att du blir svårare att tro på och acceptera. Sen må det visa sig i framtiden om du hade/får rätt eller inte men just nu känns det inte trovärdigt.
Örebro Aspen.
2015-07-23 22:44
@ZebranÖsk:


Det är bra att spelarna trivs i Örebro och är ut och roar sig. Då kommer dom väl motiverade till träningarna.

Nu tycker jag du ska logga ut och dra någon annan stans.
Örebro ZebranÖsk
2015-07-23 22:43
@Aspen.:

Jag säger bara saker jag har hört, inte mina ord. Skulle kolla vad vi tror om den tanken här.. Och för övrigt så har jag träffat Crespo och vet vilken fin människa han är utanför planen. Men han vill ju ut i Europa som alla andra i AS
Örebro Aspen.
2015-07-23 22:39
@ZebranÖsk:


Du har nu förolämpat Crespo å det grövsta. Troligen har Du aldrig träffat en så fin människa som Crespo.
Örebro ZebranÖsk
2015-07-23 22:36
Angående Martin (Krogberg) Broberg.
Jag kommer aldrig tycka det är okej att en ÖSK spelare går ut 2 dagar innan match, även om det är en "tråkig" u21 match. Då spelar det ingen roll om man tar en öl och går ut. Ta ölen och stanna hemma då.. Han känns tyvärr inte som den spelaren som vi behöver nu.. Jag tror det blir flopp tyvärr.. :(
Örebro ZebranÖsk
2015-07-23 22:27
@Minatankar:

För dom har stämt i allt annat.. Dom har vart 100 %
Örebro Minatankar
2015-07-23 21:51
@ZebranÖsk:


Vad är det som får dig att uppfatta dina källor som pålitliga?
Örebro ZebranÖsk
2015-07-23 21:41
Angående Crespos "skada". Jag har pålitliga källor som påstår att Crespo inte alls är skadad utan bara skiter i att spela eftersom ÖSK nobbade ett bud på 15 miljoner efter förra säsongen. Vad tror vi om detta ? Kan det stämma?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Minatankar
2015-07-23 17:52
Aspen
//

Jag är inte alls stött :-)

Men eftersom du skrev att du inte såg något proffsigt i något jag inte kommenterat och riktade inlägget till mig, ville jag bara förtydliga mig om jag nu uttryckt mig oklart.
AIK Habari
2015-07-23 17:24
Det är mycket viktigt att klubben jobbar hårt på många olika sätt,
med att rätta till ekonomin
och att ALLA orkar med
att under hösten jobba för Allsvenskan 2016.

För skulle det bli Superettan,
vilket jag vägrar,
så finns risken att hocke'n tar över sta'n
flera år framöver.
Örebro Aspen.
2015-07-23 16:07
@Minatankar:


Du låter stött. Tystnaden kan naturligt vis beror på flera saker, tex att man tiger om det man gör eller man inte gör något alls (vilket jag inte hoppas/tror). Synd att SI kidnappat mina pengar dom skulle behövas nu.
Jag är orolig inför hösten med den anfallsbesättning vi har, .
Örebro Minatankar
2015-07-23 15:45
@Aspen.:


Jag trodde det framgick att jag menade att kontakter och förhandlingar med spelare som kan skötas utan att massmedia och supportersajter får reda på något, är ett proffsigt sätt att jobba eftersom ett offentliggörande sällan gagnar affären utan tvärtom ofta kan spoliera den.

Om man sedan lyckas har naturligtvis med att göra vilka pengar man kunnat skapa, hur skicklig man är i förhandlingar mm. Det är naturligtvis avgörande och också viktigt att det genomförs på ett proffsigt sätt. Jag har dock inte kommenterat det senare.
Örebro Aspen.
2015-07-23 15:40
@Minatankar:
Fruktar att vi inte får någon förstärning som går direkt in i startelvan under detta transferfönster. Ekonomin i klubben tillåter inte detta. Detta visar de två värvningsförsök man gjort hittills. Någon extern hjälp från SI eller annan är inte aktuell. Enda chansen tycks vara ett lån av spelare som blivit över under transferfönstret. Ser inget proffsigt i detta
Örebro Minatankar
2015-07-23 14:39
@Örebro Center:


Det blir 3 x 3 poäng = 9 vad jag kan få ihop det till :-)
Örebro Center
2015-07-23 14:13
Jag har en känsla av att vi klipper Djurgården på måndag. Det kommer behövas en tre-poängare för att skapa lite mentalt utrymme. Sedan väntar Göteborg borta och Norrköping hemma. Tre poäng (minst) sammanlagt i de två matcherna är önskvärt. Då kommer ÖSK ha snittat 2 p per match senaste tre om man vinner över DIF

Örebro Nicka i ribban
2015-07-23 12:35
Crespo stod och tränade på avslut i någon video som släpptes nyligen. Vad jag förstått tar man det dag för dag, men det är säkerligen ett par veckor kvar innan han kan göra comeback. Minst.
Örebro flesklepp
2015-07-23 12:13
Vilket (n-) ärketroll han är, vår Karl. Given plats i nästa Hjalmar-revy borde han ha!
Örebro Roswall
2015-07-23 11:36
Vet att han tränade igår och med boll, men vet inte om det var som tidigare i en mot en eller om det var hela träningen. Små steg framåt verkar han ju ta.
Örebro Jekl
2015-07-23 11:15
Är det nån som har nån status gällande crespo mer än det som stått i tidningarna? Innan uppehållet var det väl "50-70% chans" att han skulle ha varit tillbaka redan mot Djurgården.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Habari
2015-07-23 09:25
Det känns tryggt att det visar sig att klubben jobbar proffsigt,
för det är något som inte alla supportrar trott eller varit vana vid.

Men, men skönt att det äntligen har vänt,
"hösten är vår" !!!
Annons: