/fotboll/osk/forum/935.aspx/fotboll/osk/forum/935.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Center
2015-08-11 16:43
@Motgångssupportern:
Vi får hoppas Astrit, om han nu kommer, får in lite attityd och självförtroende i laget likt Abgar en gång fick när vi var i liknande situation och det är verkligen inte att spotta på. Kan ha stort värde ute på planen. Samtidig känns Nordin bredvid Astrit som lite overhead men det kanske funkar. Eller då flyttar Nordin upp bredvid Pärlan eller då ut mot en kant. Och Axen kanske kan få till ett Nordin-Sobralense liknande samarbete fast Astrit-Nordin istället. Jag tror Nordin blir bättre med bättre spelare runt sig som kan hålla i bollen. Och vem vet, klarar vi oss kvar kanske ÖSK kan erbjuda Astrit ett vettigt kontrakt denna gång även om jag tror att hans ambition är att stanna utomlands. Men jag instämmer i vad du skriver om marknadsmässig lön. Astrit fick mycket skit utan att veta vad han egentligen erbjöds. Och det var inte en marknadsmässig lön av vad jag har hört.
Örebro Bastard on Parade
2015-08-11 16:42
Jag klandrar inte Astrit för att han lämnade ÖSK för en annan klubb som erbjöd bättre betalt. Det är nog få som skulle tacka nej till en rejäl löneförhöjning och därutöver en viktigare roll. Däremot så kunde Astrit ha skött allting mycket snyggare och proffsigare. Han skulle inte ha kysst klubbmärket efter några enstaka matcher och säga till supportrar att han vill och kommer att stanna i ÖSK.

Det värsta med Astrit-affären är dock hur kontraktet utformades och meddelades utåt. ÖSK skrev att de var överens om ett flerårigt avtal och att Astrit var klar för de kommande åren.

Astrit är en duktig fotbollspelare när han är i form, men han är inte den karaktärsspelare som vi så desperat behöver. Vi skulle ha större nytta av en mittback eller en målspruta, men det blir väl som vanligt att ÖSK får nöja sig med det som finns kvar. Hoppas bara att han inte är tänkt som anfallare, för han visade i Helsingborg att han inte är en forward. Astrit startar inte på plus, men skulle det bli så att ÖSK värvar honom så får han givetvis visa vad han går för även om det inte är någon favoritspelare.
Örebro Nikkiz
2015-08-11 16:40
4-3-2-1 Hagge wiktorsson Moberg DB DG råp Broberg Nordin Astrit Eriksson
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Jekl
2015-08-11 16:27
Då kanske man kan flytta ned RÅP som mittback istället?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Motgångssupportern
2015-08-11 16:24
@mzuri sana:


Utan att ta Astrit i nåt större försvar så känns det lite orättvist att alla anklagar honom för att bara bry sig om pengar. Med tanke på hur kontraktssituationen var kan jag inte se någon härinne som skulle valt att göra på något annat sätt. Alla vill ha en marknadsmässig lön och det är inte mer med det. Klubbkänsla, javisst, men inte till priset av att tacka nej till massa pengar till förmån för en klubb man spelat sex månader i.

Är detta sant så blir det såklart ett lyft för truppen! Jag tycker väl iofs inte att mittfältet är vår svagaste lagdel efter att ha sett var och varannan boll ramla in bakåt de senaste matcherna samtidigt som vi inte ens skapar farliga chanser framåt. Men en injektion blir det och förhoppningsvis kan han gnälla precis lagom mycket på medspelarna så att de lyfter sig :)
Eyravallen Örebro
2015-08-11 16:18
Intressant värvning med Astrit och jag tänker f*n inte bua åt honom dock tänker jag vara lagom skeptisk och låta han visa vad han går för.
Sen Astrit som spelare=JA tack! En sån spelare har inte ÖSK råd att tacka nej till och då skiter jag fullständigt i om han spelat för Norköping osv. Sen vad vi alla fick reda på efter så var det klubben som skötte det riktigt dåligt med Astrit som fick ett 10 miljoners kontrakt med Peking, klart han tar det budet.
Dock vill jag inte se Astrit som anfallare utan innemittfältet, där är han ruggigt bra om han får komma igång.
AIK mzuri sana
2015-08-11 16:05
Astrit's starka sida är väl pengar, liksom de flesta andra lirare. Har klubben hittat en slant någonstans? Å andra sidan vill jag inte glömma hans 3-3 mot Elfsborg borta, det var lycka :) Hur lång tid kan det tänkas ta att skola in honom i Axén's spelidé ? Å tredje sidan är det bra att klubben visar på aktivitet.
Örebro Lekiller
2015-08-11 16:03
Ta chansen och ställ era frågor till Simon till morgondagens ÖSK-TV.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Nikkiz
2015-08-11 15:58
Kommer hor• banderollen sitta uppe!?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Valderinho
2015-08-11 15:41
@Fy bubblan:

Klubbkänsla verkar inte vara hans starkaste gren. Hoppas han har lärt sig något sen sist han var här..
AIK mzuri sana
2015-08-11 15:39
Har vi råd med Astrit, han kommer väl inte till oss helt utan kostnad.

Jaja, bara det blir bra, truppen blir inte så tunn, för då är vi väl uppe i en 22-mannatrupp, eller så har jag räknat fel.

Hösten blir nog vår ändå :)
Örebro Fy bubblan
2015-08-11 15:37
Astrit som blev utbuad i våras. Som lämnade klubben som Bosman för N-ping och i samma veva gjorde sig till ovän med många kubaner. Tveksamt men intressant,
Örebro Valderinho
2015-08-11 15:36
Tror Gerzic har fått tillbaka sin spelkamrat. Tror Gerzic kompletterar Astrit utmärkt genom att dom tänker samma sorts fotboll. Astrit kan även avlasta Gerzic och vi blir inte lika lättlästa.

Astrit kommer bäst till sin rätt när han får spela lite offensiv mittfältare i en ganska fri roll och även komma ner och hämta boll. Det han behöver är en tränare som tror på honom och vice versa. Men jag önskar han hade mer klubbkänsla än att tänka på pengar och komma ut i Europa. Men kan han hjälpa oss att stanna kvar i Allsvenskan tackar jag inte nej.

Jag önskar Astrit låter fötterna tala mer än han snackar. Det ligger en diva i honom, men även en skön kaxighet som kan ta honom långt. Men det är han som sätter gränserna för vad han ska åstadkomma.

Troligtvis så vill han hitta glädjen igen och sen snabbt ut i Europa, där han säger att han hör hemma. Men om jag inte missminner mig så ligger Sverige också i Europa. Tycker iallafall han ska prestera tillräckligt innan han snackar så mycket. Tror han måste inse att han måste prestera på en längre tid i Allsvenskan än tidigare, han är inte mogen att spela kontinuerligt ute i dom större ligorna.

Hittar Astrit bara tillbaka till glädjen och förhoppningsvis ger något tillbaka till ÖSK i form av klubbkänsla och att han bryr sin mer om laget än om jaget, har han kommit en bit på vägen. Då kan han även ge tillbaka en del av den kritik han fått utstå tidigare, att han är mer intresserad av pengar. Om han skriver på ett kontrakt som gynnar ÖSK respekterar jag honom. Men jag tror dessvärre han tänker mer på sig själv. Än att ÖSK ska få tillbaka av en ev. övergångssumma.

Tiden får utvisa!
Örebro KalleTeodor
2015-08-11 15:14
Det är väl inte första april idag va?

Att Astrit skulle återvända till oss fanns ju inte på kartan.

Om detta visar sig stämma är det dock en riktigt fin värvning. Det visar att ledningen ändå gör allt de kan för att hålla oss kvar.

Jösses. Jag är helt tagen. Astrit i ÖSK igen?
Örebro KalleTeodor
2015-08-11 15:14
Edit: dubbel
Örebro Rasberg
2015-08-11 15:07
Roswall// Och Prica skrev nyss på för Helsingborg. EDIT: Ryktas det om :)
Benny Böckling
2015-08-11 15:05
Jisses! Astrit på g alltså, den såg man inte komma.
Säga vad man vill men jag tycker det är en grym värvning.
Vet att han lirade en del anfallare senast i HIF så nu kanske man slipper se Pode ett tag framöver.
Örebro Nikkiz
2015-08-11 15:04
Bangura och Chippen spelar för Mjälby!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Roswall
2015-08-11 15:01
Vet att jag svävar bland de kontraktlösa molnen, men Ajdarevic och Prica/Bangura vore ju dröm.
Örebro Ansiktet
2015-08-11 14:41
Tycker att man borde lägga fokus på en bra mittback i stället för Ajdarevic.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro pemo
2015-08-11 14:19
Han är en riktig diva. Springer inte för andra, långsam och bollhållande. Taskigt humör. Fans väl en väldigt bra anledning till att Henke inte satsade på honom.
Kommer väl bara för att ÖSK är tillräckligt naiva och betalar vad han vill ha.

Har mycket att bevisa för att han skall få min kärlek. Som att skjuta oss kvar i allsvenskan t.ex.

Kommer fortfarande ihåg hans uppvärmningar innan match. Stod för sig själv och bollade, slog några inlägg och såg mest ointresserad ut.
Örebro Jekl
2015-08-11 14:12
Astrit var en av de sista spelarna jag trodde vi skulle få se i ÖSK igen. Ska bli mycket spännande att se om han blir klar och isåfall på hur långt kontrakt - förhoppningsvis inte bara ett halvår med "option" på förlängning igen iaf ;) känns dock som en chansvärvning, han var inte direkt bra i Helsingborg, men grundkvalitet finns helt klart
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Aspen.
2015-08-11 14:12
Ajdarevic har 5 varningar med sig i bagaget
Örebro Valderinho
2015-08-11 14:05
Tänk ett tremannamittfält med Gerzic, Åhman och Ajdarevic(!) Sen har vi Gustavsson, Pärlan och Broberg. Då har vi Holmberg, Nordmark, Pode på bänken att förändra matchbilden. Sen ev. "Crespo" om han blir skadefri och matcha in som en joker. Med dessa spela är det ju omöjligt och åka ur. Vi vann ju en träningsmatch mot Sundsvall i Gefle med 4-2, så jag tror det passar oss att ställa om på Sundsvall borta. Dom är inte alls lika bra att föra matcher. Det vi behöver är att vinna en match borta, det tror jag skulle ge en riktig självförtroendeboost.
Örebro Aspen.
2015-08-11 13:53
mer info om Ajdarevic. Undrar om han ska få fart på anfallet via en mittfältsposition,som Hammar gjorde med rekryteringen av Barsom. Då får Nordin lägga på ett kol. Eller är det tänkt att han ska ersätta Pode?
Örebro Lekiller
2015-08-11 13:37
Enligt Kristoffersson på expressen har ÖSK värvat Astrid Ajdarevic ! Han ska ha brutit sitt kontrakt med Standard Leige. Kan det stämma? Han brukar dock va tidigt på många saker som sedan visat stämma.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bastard on Parade
2015-08-11 13:13
@Sparkabolleninimål:


Han var definitivt en injektion förra året också. En spelare gör dock inte ett helt lag, men ÖSK behöver förstärkningar. Att vänta till deadline-day kan vara för sent. Nu hittar jag inte omgång-för-omgång tabellen, men efter 10 omgångar hade Mjällby 5 poäng förra säsongen. Det är sämre poängsnitt än vad ÖSK har i år. Mjällbys styrelse gjorde i alla fall ett försök att hålla sig kvar, istället för att som ÖSK:s styrelse passivt titta på när det går åt skogen.
Örebro Sparkabolleninimål
2015-08-11 13:05
Mjällby*
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sparkabolleninimål
2015-08-11 13:03
Mjälby värvade chippen förra året också, vad hjälpte det?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bastard on Parade
2015-08-11 13:02
Mjällby värvar Chippen och Teteh Bangura för att undvika nedflyttning från Superettan, medan ÖSK kallt litar på att en av de svagaste trupperna i Allsvenskan ska klara av jobbet på egen hand.

Tråkigt att se att ÖSK redan har gett upp det Allsvenska kontraktet. Det går inte tolka passiviteten på något annat sätt.
Annons: