/fotboll/osk/forum/9189.aspx/fotboll/osk/forum/9189.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Mittåt
2006-07-30 19:54
Rynninge verkar ha fått tag på en boll som studsade rätt i slutminuterna.


När matchklockan visade 90 minuter såg Rynninge ut att gå mot en oerhört tung 1–3-förlust då Eskilstuna City gästade Grenadjärsvallen. Tre minuter senare var ställningen 3–3 sedan RIK-anfallaren Stellan Carlsson kvitterat med matchens sista spark och de 209 åskådarna på läktarplats kunde knappt tro sina ögon.
Örebro Mittåt
2006-07-30 19:51
Tre poäng var och 2-2 i målskillnad är i alla fall bättre än två poäng var och 0-0 i målskillnad, som IFK Norrköping och Trelleborg lyckades skrapa ihop från sina inbördes möten.
Örebro joth
2006-07-30 19:41
ÖSK-Kenneth//Antar att du läser här varje dag, dax att logga in kanske?
Örebro joth
2006-07-30 19:39
Raw//3 poäng var är nog faktiskt rättvist över de två matcherna som har spelats i år. Tycker däremot att inget av lagen presterade på topp, synd när "hela Sverige" kunde följa matchen via TV4. Lycka till i fortsättningen!
Landskrona Raw
2006-07-30 19:29
Först och främst så är det kul att se att Ni har "öppnat" Ert forum igen för andra än Kubaner...

Med hänsyn till matchen igår, så gläds jag över våra 3 poäng, samtidigt som jag måste erkänna att straffsituationen i slutet av första var glasklar. Det skulle har varit straff till Er.
Men sådan är sporten - give and take - och tro mig, vi BoISare vet hur det känns!

Per Persson: Du använder mer energi och kraft på att berätta alla möjliga (och omöjliga??) saker om oss BoISare, till alla som giter lyssna.
Om du bara lade ner 50% av den energin på att stödja (skriva/debattera) ditt lag, så hade du gjort 100% mer nytta...
Jag vet att du är sk*ttrött på skribenter som Jeppsson (som om vi inte redan har fattat det efter dina 30 första inlägg om honom) och diverse BoISare, men du kommer aldrig att få ordentligt genhör (från oss BoISare) om du inte kan argumentera som en vuxen och använda ett ordentligt språk i dina inlägg (det är idioter hit och töntar dit).
Men det kanske inte är ditt mål, att föra en debatt dvs, utan bara "trasha". Om detta är fallet, så har du lyckats och då får du väl bara fortsätta med det.

Till alla andra ÖSK'are, vill jag bara önska Er fortsatt lycka till i S1, Ni är inne i en svacka, vi är på väg ur en och båda lagen är svartvita... Det är nästan komiskt.

Forza Randigt i med- & motgång, ALLTID!
Ljungskile Oskar
2006-07-30 19:24
Det är rätt påtagligt när man läser debatten ÖSK vs BoIS att det gäller supportrar som vill lämna serien fortast möjligast.

Känner igen mig i det från Division 2-sejouren som LSK hade 2001-2004. Det sista året när vi var favoriter och verkligen "bara skulle upp", hade spelarna, etc etc, så kändes det nervöst och man kunde faktiskt inte riktigt njuta fullt ut förrän det hela var klart när kvalmatch 2 blåstes av på Vilundavallen.

BP närmade sig med tre poäng, inte ens jag trodde kanske att de skulle vara hack i häl redan nu. Men jag håller med om vad någon skribent skrev att det vore tråkigt med ytterligare storstadslag i AS.

BP:s publik applåderar ju inte de sina även om de skapar heta chanser, så begravningsstämningen på Bromma IP blir ju en tråkigare bortamatch mindre för LSK om BP går upp. Därför kan jag både le åt det och klaga om det händer.
Örebro joth
2006-07-30 19:16
E-A//Endast använda spelare... tycker inte att de spelare som används nu tillhör historian, dock finns det ju alltid undantag.
Örebro E-A
2006-07-30 19:16
Randig//
våra skribenter skriver vad dom vill, om det inte duger är det bara å skita i å läsa det..
Landskrona Randig
2006-07-30 19:11
Måste säga att jag tyckte krönikan var helt ok till slutet. Tycker synd bara att han gör bort sig så på slutet. Såklart en publik på 3300 e ok, det är ungefär vad vi själva har haft sista matcherna.. dock är inte La hälften så stort som Örebro. Så när det gällerr intresset/stadens engangemang då skiljer det en del. "Hela Sverige skrattar"- ta inte allt som skriks så allvarligt.. Men i bitterheten säger man ofta saker man ångrar sig över sen.. det gäller säkert er gode skribent oxå. Måste bara säga att det är kul att han påstår att vi inte uttalar R:et. I övriga Sverige säger man att vi överdriver R:et..
Örebro E-A
2006-07-30 19:10
joth//
är detta nuvarande spelare inräknat eller är det bara begangnade?

f.ö. kan jag informera om att PA blev nekad inträde på frimis förra fredan(kanske ons, har glömt..?) då det va 18(!) där (hade glömt legget).. detta gorde att spelarna i laget som va med drog vidare till annat utflyktsmål att hänga på.. surt sa räven! =D
Örebro joth
2006-07-30 19:05
E-A//Organisationen runt om kring är väl som vanligt frun i huset som håller i ekonomin... ;-)

Är det inte bättre med bättre kapacitet på TV-In? :-)

För övrigt är det nog viktigast att komponenterna kan prata med varandra.... det är så jobbigt när de är beroende av processorn (Lars Larsen).

Vi kanske ska inför dumma klienter?
Örebro joth
2006-07-30 19:03
Kan ju meddela att jag för fullt håller på att lägger upp spelare under "Historia" på officiella... är det någon som vill bidra med lite information om spelare som inte har någon tillhörande text så är det bara att maila mig.
Vill du inte skriva något själv går det bra att bara skicka över den informationen du sitter på så knåpar jag ihop något...

Skickade med en länk till spelare med efternamn som börjar på E.
Örebro E-A
2006-07-30 19:02
joth//
aha! trodde burken va organisationen i sig, alltså hela paketet..

förresten är det omöjligt, i fråga om kostnader att ha tv-out i SE..? alltså storbildsskärm där jag direkt kan bekrefta att jag haft rätt i mina funderingar kring offside, straffar m.m..
Örebro Mittåt
2006-07-30 18:59
Hilltop// Såvitt jag vet gör Stallas vad han alltid har gjort.
Örebro joth
2006-07-30 18:59
Hilltop//Precis och därav att jag vill att alla mailar ÖSK och säger att vi behöver två timmar före match för att dricka in lite stålar till ÖSK. ;-)
Örebro joth
2006-07-30 18:58
Intressant att vi nu endast är en poäng från kvalstrecket och att vi i Fotboldts regeln ligger +/-0. Vi har nu inga marginaler att spela på för att vinna serien... "spänningen är olidlig".
Örebro Hilltop
2006-07-30 18:57
Men BA öppnar ju först en timme före avspark?

SEr fram mot praoskylten med: Avgå Lagrell! :)
Örebro joth
2006-07-30 18:56
E-A//Antar att drivrutinerna är tränaren instruktioner till hårdvaran...
Operativet lär vara tränarens spelide... ibland klarar inte hårdvara av att leverera oavsett drivrutin utan måste bytas ut för att spela ihop med rätt version av OS.
Själva lådan är väl Arenan. :-)

Synd bara att vårat Virus-skydd igår inte var tillräckligt uppdaterad (Kanske till och med avstängt) eftersom vi fick det där hemska viruset från Skåne...
Örebro E-A
2006-07-30 18:55
joth//
fan missade tältet igår men ja måste ju dra dit nästa match.. jo ja såg styrningen å den va ju ok, men den borde styrts på mål, fast ja hade knappast gort det bättre själv så..

öppnar det en timma innan match? perfekt å ladda där isf.. en timma är bättre en en halvtimma =)
Örebro joth
2006-07-30 18:53
För övrigt tycker jag att alla som tycker det är intressant mailar till ÖSK och säger att vi vill kunna sitta vid tältet två timmar före match... en timme hinner man inte mycket på. :-)
Örebro E-A
2006-07-30 18:52
Ämne: Det finns faktiskt e....
joth//
klockrent! kunde inte sagt det bättre själv..
Örebro joth
2006-07-30 18:51
E-A, brorzan #//Eftersom jag kommer att bosätta mig vid tältet i fortsättningen så ser jag gärna en forum träff där alla har en PRAO-bricka med namn på väl synligt. :-)

Mirza hade en hyfsad chans där hans styrde bollen över mål.... EDIT: (Såg att du skrev "på mål")
Örebro E-A
2006-07-30 18:49
# brorzan//
JP's skott va väll igentligen det ända vi hade på mål igår..? satt också och funderade på det, alltså varför ingen drog iväg nått skott, (spec larsen) å det va många vid min plats som hade samma tankar, som de dessutom uttalade ett antal ggr.. fan dra iväg ett skott bara å fyll på till eventuell retur!

ditt förslag om en "forumsträff" vid tältet innan match va ett kul initiativ.. vi får spåna på det till nästa match..
Örebro Hilltop
2006-07-30 18:46
Helt off topic kan kanske tyckas, men....
Jag har sett att materiallförvaltare Anders "stallas" Åberg knallar runt i kostym med tillhörande skjorta och slips under matcherna. Tycker att det ser hellustigt och icke särskilt ändamålsenligt ut i mina ögon...
Eller han kanske har någon annan funktion nuförtiden? Någon som vet?
Örebro joth
2006-07-30 18:45
Det finns faktiskt en anledning till varför Microsoft valt att ha ett alternativ som heter "Last Known Good Configuration"... dvs. när något går åt helvete med en drivrutin kan man enkelt backa tillbaka dit man vet att det fungerar.

Okej, man kan naturligtvis byta ut hela burken när den strular men det är rätt kostsamt.

Sen kan man ju iofs oftast konstatera att det oftast är den som sköter spakarna som har dragit på en felaktig drivrutin som kraschar systemet.

Å andra sidan kan ju t.ex. ljudkortet vara trasigt vilket leder till eventuell blå dump eller liknande oavsett om spakmaskinisten provar med olika drivrutiner....

Jag anser iaf att vi kör last known good och gör en översyn av hårdvaran, förmodligen behövs det beställas några nya komponenter. En del av komponenterna är alldeles för gamla eller har åtminstone suttit i vår maskin alldeles för länge.

Dock vill jag inte byta operativsystem nu när vi håller på att modifiera själva lådan med nytt skal...

Yrkesskadad? Javisst....
Örebro E-A
2006-07-30 18:43
bp skulle hålla typ en minut i AS.. ni som skrivit till mig har mail..
Örebro kubanen_90
2006-07-30 18:11
Fyfan inte ett till 08 lag i AS!
Örebro kubanen_90
2006-07-30 18:10
Ämne: Inte mycket talar fö....
Ok. JAg trodde att de hade gjort inbrott eftersom alla sa det. Men det var ändå dåligt av dem att hänga upp Kuba på deras sektion.
Örebro Aspen
2006-07-30 18:09
BP 3-0 på Jönsa får en att fundera på ÖSK form. Tyckte båda lagen var dåliga igår.
Örebro charlieboy
2006-07-30 18:05
Inte mycket talar för att BOIS var inblandade i inbrottet i vårat förråd. Flaggorna på deras läktare har fattats ett tag, och glömdes troligtvis kvar på läktaren när vi var där i våras. Med andra ord är det inte mycket att polisanmäla, och heller inte mycket att blåsa upp till mer än vad det är.

Annons: