/fotboll/osk/forum/9173.aspx/fotboll/osk/forum/9173.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Hilltop
2006-08-02 18:47
# brorzan

En skitsak kanske, men det finns sällan nåt papper på toan på nyaste läktaren..:)
Borde inte sådant kollas innan match?
Örebro # brorzan
2006-08-02 18:40
initforlife //

PM:a mig gärna vilka bekymmer du har haft på Behrn Arena som guldmedlem. Det är kanonviktigt att vi får veta det, för precis som du säger så ska ni som betalat in extra hög medlemsavgift få tillgång till allt det vi lovat.
Skriv gärna ner dina andra tankar om kringarrangemangen på Behrns med så kan vi ta med oss det.
Mjällby Hackl
2006-08-02 18:12
"Säsongens bästa matta, den var ju för f*n jämnare än vår egen."

Sagt av en ÖSKare (glömt vilken tyvärr) efter förra årets match på Strandvallen.

Så, mycket välkomna till Sveriges (vågar inte säga världens, har inte varit på alla i sydamerika;) finaste gräsmatta och snälla låt oss åtminstone få en poäng. Vi behöver den mer än ni.

Om någon av Kubanerna planerar att åka ner tidigt så kan det löna sig att ta med badgrejer då arenan ligger precis vid en sandstrand. Bredvid sandstranden finns det dessutom ett "vattenhål", Hanöhus, som jag misstänker att ni skulle uppskatta.

Hoppas att vi kan ge er en match, även om det blir svårt.
Örebro initforlife
2006-08-02 17:55
Med risk att betraktas som värsta gnällspiken:Håller med om att arragemangen runt omkring matcherna måste bli bättre som det är nu får man nästan be om ursäkt för att komma in på Behrn arena.Är själv guldmedlem och det har fungerat katastrofalt.När man begär att folk ska betala lite mer så måste man också få något för det.Kiosker och souvenir försäljning är också under all kritik.Har dock blivit lite bättre i år men kan klart bli bättre.Folk som inte går så ofta måste lockas tillbaka inte avskräckas.Känns inte som man tas på allvar om man mailar Ösk heller och det är allvarligt.Supportrarna ÄR klubben,utan oss inget Ösk.Hoppas på en klar uppryckning när läktaren blir klar men det verkar som det inte finns folk i klubben som förstår eller tar dessa frågor på allvar.
Örebro wurpa
2006-08-02 17:41
fgbf
Örebro kubanen_90
2006-08-02 17:34
Ämne: Ligger dom bra till ....
Sen kan man ju fråga sig vilka som var met motiverade Erat b/talanglag eller vårat lag. Ni borde ha vunnit på motivation.
Örebro Mittåt
2006-08-02 17:26
Ämne: Känns verkligen som ....
Mackan// Kevin var i Latorp igår och jag passade på att fråga honom hur det stod till. Han är inte skadad utan "bara" sjuk. Antagligen en förkylning eller något liknande.
Hammarby Sampdoria_Huligans
2006-08-02 17:11
Ligger dom bra till på talangsidan så prova att spela erat talanglag emot A-truppen så får vi se,vårat talanglag/b-lag slog ju er.Men åt andra sidan leder vi ju allsvenskan med vårat b-lag senaste tiden också,knappt en enda ordinarie spelar.
Hammarby Sampdoria_Huligans
2006-08-02 16:38
Här händer det saker.Det är tydligen kaos utanför kansliet just nu. Det hela började när Martin Klette spillde karamellströssel på Fabio Chankos grekiska tigerpäls. Kevin Amuneke passade då på att byta kölapp med Lolo Chanko, vilket satte hela bollen i rullning. Ingen vet nu vem som har rätt till lapp nummer 2, men det ser ut som att det är Jozo Palac som har rivit åt sig åtminstone en liten del av den. Nu är det dessutom elva isländska landslagsstrikers mot varandra i bare-knuckle fight om vem som EGENTLIGEN är den "hemlige isländske succéanfallare" som TA har snackat om på kafferasten i Sofia Scoutkår. Kölapp nummer 3 står på spel.

Hela Brommapojkarnas trupp har dessutom lagt beslag på kölapparna 4-28, vilket har gjort Rose Marie Frebran förbannad, eftersom hon är helt säker på att de redan har skrivit kontrakt med ÖSK. Hon ses nu vifta med en stämning och en flaska Rosita på taket till kansliet.

Fabio står på motorhuven till sin BMW 318i och skriker desperat att han "känner alla" och att han har "fett med para"!

Luis Figo har setts cirkulera i området, men enligt trovärdiga källor lämnade han parkeringen för 5 minuter sedan, skakandes på huvudet och med en kölapp nummer 453 i handen. Han ska ha mumlat något i stil med "Diz iz creizi. I go to fredrikshavn inzted".

Samtidigt har det norska lejonet valt att auktionera ut sin kölapp nummer 1, eftersom han tycker att det är för varmt i Stockholm. Enligt TA har en cyklande marockan lagt det högsta budet
Örebro Hilltop
2006-08-02 15:47
E-A

Karlslund ska ju bara ett hörn, där det nu ligger en park eller snarare ett buskage. Så det blir bara något mindre yta för övriga än vad som är nu. KIF ska ju ha konstgräs på den planen, resten är ju vanligt gräs.
Örebro E-A
2006-08-02 15:18
kitcar25//
fan har knappt fått nått utrettat på två dar på jobbet tack vare de där stollarna, man blir beroende av deras sjuka spekulationer.. iakta med försiktighet!!

AIK Saywee
2006-08-02 15:13
Hätt trikk i inlägg
AIK Saywee
2006-08-02 15:13
X-pressen i dag, Lundin kontra Lagrell angående att göra AS likt Premier League.

Lagrellgnäll som vanligt!
AIK Saywee
2006-08-02 15:10
Ett nytt lag i Allsvenskan nästa år ...
... Lag Rell

Inröstat av ryggdunkspampar!
AIK Saywee
2006-08-02 15:08
Ämne: Angående lördagens p....
Tråklagsstämpeln ...
... vi har vunnit mest och gjort flest mål, tråkigt, men inte för oss!

Kom igen nu deppare, hösten blir ljus i mörkret!
Mjällby mr mjällby
2006-08-02 14:14
Håller faktiskt med alla ÖSKare om att Lagrell borde avgå.Det görs skillnad mellan lag se på ÖSK som åkte ner till SE medans IFK Göteborg borde flyttats ned för länge sen.Men som sagt ni går upp i år!!!Det är jag säker på.Sen får vi ju hoppas att Maif klarar sig kvar i SE.HIF borde också flyttats ner för några år sen.
Örebro E-A
2006-08-02 13:36
Joerny - o inget annat//
jo men det borde finnas nått schema nånstans, typ på officiella under kalender.. dom tränar ju inte varje dag..

Hilltop//
det är skitbra för KIF, men va händer med dom som spelar korpen på gärdet nu då? det finns ju inte så många dugliga planer kvar i stan som får användas..

Dags att avgå Lagrell?//
jag är på din sida, ställer upp villken dag som helst! AVGÅ NU DITT ÄCK**!
Örebro E-A
2006-08-02 13:31
stor komik på brajens forum just nu..
Örebro Hilltop
2006-08-02 13:30
Joerny

Det är redan klart, Örnsro skall bebyggas, läktaren monteras ned och flyttas till rosta Gärde där konstgräs skall anläggas i hörnet upp mot Risbergska. Endast kolonilotterna och Adlers cafe, som är kulturmärkt, får vara kvar.
Örebro Joerny - o inget annat
2006-08-02 13:27
Hilltop// Jag hoppas verkligen inte dom lägger ner Örnsro. En av dom trevligaste arenorna i stan. Dessutom behövs det fotbollsplaner även centralt i stan.

E-A// det var någon igår kväll som skrev att det var träning 9:30. Tror förresten att träningarna alltid hålls 9:30 alt 15:00
Örebro Kerberos
2006-08-02 13:21
E-A// Absolut :) personligen föredrar jag också lördagar för bortamatcherdå som du säger att det är enklare för mig att ta mig iväg, dock så t.ex i lördags så krockade matchen för mig med en svensexa som lättast annordnas på en lördag så tyvärr känns inte lördagar för mig ändå inte som den bästa dagen att ha hemma-match på, jag vet att söndagar/vardagar är dagar där risken för kollision med annat är mindre.

Själv önskar jag det vore trevligt om folk kom ner tidigare till BA, så som det är nu så kommer många 5i och matchstämning och laddning inför matchen nästan totalt uteblir.

Fast jag har sett en positiv grej med den nya häng-läktaren som nu byggs, det har blivit ett större och högre sorl på läktaren då läktaren blivit mer innesluten så folk måste prata högre, mer sorl = mer stämning och känsla av att det verkligen är folk på läktaren än totalt tyst.

Man kanske skulle snegla lite på amerikanarna, de har ju ett öga för att skapa evenemang som gör det till så mycket mer än själva kärnämnet, se bara på amerikansk fotboll/baseball/basket m.m
Örebro Hilltop
2006-08-02 13:20
Ämne: E-A//

Absolut! Nä....
Ny slogan då: "Farewell Lagrell" ?
Örebro Dags att avgå Lagrell?
2006-08-02 13:18
E-A//

Absolut! När är nästa "val"? Funderar på att skapa någon sorts kampanj för att få bort Lagrell...
Örebro Hilltop
2006-08-02 13:17
E-A

Ännu bättre blir det Karlslund får konstgräs och flyttar till Rosta Gärde om några år!

Hälsningar från en Solhagabo...;-)
Örebro E-A
2006-08-02 13:17
Dags att avgå Lagrell?//
läste du skittidningslänken där nere? vi klarar oss ju alldeles utmärkt utan han.. en fetknopp mindre att göda med våra tv-avtalspengar..
Örebro E-A
2006-08-02 13:13
Kerberos//
sen mena jag inte att just du bara skriver att det är negativt med matcher på lördagar, det är ju ett faktum att det är negativt för publiksiffrorna men jag ville bara framföra de positiva delarna av å spela matcher på helgen. det finns ju alltid ngt att skylla på för att inte ta sig iväg på match, men i grund å botten kommer det alltid handla om hur motiverad man är..
Örebro Dags att avgå Lagrell?
2006-08-02 13:11
Avgå Lagrell!
Örebro E-A
2006-08-02 13:09
Joerny - o inget annat//
var får du reda på träningstiderna???

Kerberos//
finns ju nackdelar å fördelar med allt, men jag som fotbollsfantast väljer ju å se fördelarna. men å andra sidan har jag ju inte barn/villa eller dylikt att ta hand om . F.ö. håller jag med dig om resten av ditt inlägg och lägger till att det ändå har blivit bättre på de flesta punkter. Arenan börjar färdigställas (dock påbörjas snart ett nytt bygge..), spelarna är och hjälper till i skolor på fritidsgårdar o.s.v. Jag tror det handlar mest om, som du skrev, att folk i denna stad måste känna mer tillhörighet till laget, uppskatta att det faktiskt finns samt förstå hur mycket positivt som föds gnm fotbollen och allt runt omkring den.!
Örebro Kerberos
2006-08-02 12:56
E-A// nä, jag menar inte att det är bara negativt med matcher på lördagar, men lördagar tyvärr gynnar mestadels bara vi fotbollsfanatiker, för många är annars fotboll något som kommer nr2 på priolistan en lördag framför familjen och familjeaktiviteter som för många annars är svåra att göra en vardag där då jobb/skola sätter stopp.

Fotboll är populärt i Örebro, dock kanske vi mest engagerade önskade att det var ännu mer populärt att familjen som föredrar att vara hemma en lördag o grilla hellre går på fotboll som en folkfest, men många familjer tycker det är för dyrt tom med familjepriset 500:-

Det jag tror iaf ÖSK behöver jobba på (som också är hyffsat bra idag, men kan bli bättre) är att få upplevelsen med att gå på fotboll något större än vad det är idag, att det är någonting mer än bara matchen som spelas på planen 2*45 min. Bla är byggarbetsplatsen som nu varit i snart 3år något negativt, mer halvtidsuppehålls aktiviteter såsom fler tävlingar på plan med deltagare ur publiken t.ex, fler kombinationer till gruppbiljeter m.m.

Kubanerna har en del här också att erbjuda som läktartifo, att man känner att man är en del av det som händer än att man bara är en enkel åskådare, m.m.
Örebro Joerny - o inget annat
2006-08-02 12:55
Var det någon som såg träningen i morse?
Annons: