/fotboll/osk/forum/8993.aspx/fotboll/osk/forum/8993.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Blå Bergen Blues
2006-08-24 10:29
Gooner/
Förvisso, men det hindrar väl inte att nicken till Sohlberg var ett misstag i sig? Bättre då att nicka till inkast (dvs till vänster istället)!
psoari/
Just det, minns det nu när du säger det... Lite nybörjaraktigt såg det ut. Ungefär som Petter Hansson mot Tyskland...
Örebro Mittåt
2006-08-24 10:28
Det verkar som om den där s*tans hemsidan har gått ner igen. Jag trodde att anledningen till att man bytte server var att just detta skulle förhindras. Grrr. Speciellt för att det väl inte kan vara speciellt hårt beslastning på den för tillfället.
Örebro jappel
2006-08-24 10:22
Ämne: jappel//
vad fick d....
Väskan och lite na-reklampryttlar...typ tröja, handduk, frisbee, kortlek, elektroniskt suduko spel. Helt ok för att vara vinst i omröstningen, men inte mycket till matchenslirare...hoppas att dom fick lite mer i sin bag.

Trist att det var lite rörigt med utdelningen av priset, tanken från början var nog att vi skulle fotas med dom vi röstat på, men som tur är för mig och troligtvis er blev det inget med det.
AIK Saywee
2006-08-24 10:20
Mittåt//
Tackar då vet jag, hoppas att han fortsätter med ekonomin ;-)
Örebro Mittåt
2006-08-24 10:14
Saywee// Erik Marander är ÖSKs ekonomiske fackreporter. Han förekommer inte så ofta vid rapporteringen från Behrn Arena.

Men det var väl han i samarbete med Karin Pilkvist som gjorde den stora reportageserien om hur ÖSK gled ned i det ekonomiska moras som till slut ledde till nedflyttningen.
Örebro Mittåt
2006-08-24 10:09
Ämne: Ämne: Skulle ....
Det delades ut lappar med instruktioner vid insläppen. Håller med om att 300 var väldigt lite. Kanske tyckte folk att det var för besvärligt att behöva hålla på och SMSa, medan Degerfors jagade en kvittering.
AIK Saywee
2006-08-24 10:08
Grattis till vinsten Jappel!
AIK Saywee
2006-08-24 10:03
Ur dagens pappersNA ...

Förstasidan av del två, ett reportage om klackarna av Erik Marander som bl.a. varit inne och läst på vulkanernas gästbok.

Dessutom följande bedömning .....?
"Vi placerar oss nedaför Vulkanerna på östra kortsidan ..."

"... men från vår plats verkar den matchen sluta med promenadseger för Vulkanerna."

Vem är denne Erik, han verkar ha bestämt sin åsikt från början?

ENSIDIGT!


PS från min plats vann Kubanerna!
Örebro E-A
2006-08-24 09:57
jappel//
vad fick du? såg bara väskan, men inte innehållet =(..

psoari//
Hagge skulle först nicka undan den och sen sparka undan den men bommade båda.. annars tycker jag att han gorde en riktigt bra match. som nån skrev borde Mirza stött på bättre vid deras mål men det var ju ingen bra rensning av Haggen i läget innan..
Örebro psoari
2006-08-24 09:53
Hagge hade ett till litet misstag, eller något som kunde ha blivit ett. I andra halvlek så missade han bollen 2(?) gången i ett försöka att rensa undan bollen. Turligt nog var det några meter till närmaste motståndare vid första missen så han hann att få undan bollen. Men visst är jag nöjd att han är tillbaka.
Örebro jappel
2006-08-24 09:51
Jag hade gärna sett ett byte av mirza mot Näfver absolut som senast i 77:e minuten (varningsdags och hängigt huvud...) troligtvis något tidigare då jag anser att dom som byts in (speciellt in offensiva roller) måste få tid på sig att komma igång! Minst en kvart borde alla inhoppare få på sig att leverera. Laget i övrigt hade jag nog lämnat intakt, då ÖSK faktiskt dominerade mittfältet genom hela matchen. Även backlinjen var mycket stabil, även om jag helst ser att JoRi spelar som vänsterback och med GlHo som vänstermitt PaHa som höger mitt och FrSa till höger. på så sätt får vi möjlighet att byta in Näfver eller jeffs i startelvan på bekostnad av trotjänaren och slitvargen ThAn.
Örebro jappel
2006-08-24 09:46
Ämne: Skulle vara roligt a....
jag tyckte att na:s ansvarige på plats sa något om att det var ca 300 röster totalt...och att det var något av en missräkning...men jag kan inte förstå hur dom kan förvänta sig mer med tanke på att det var första matchen dom testade detta, och det är inte helt lätt att hinna lyssna av nummer hur man ska skriva in sms:et på rätt format och en del andra inkörningsproblem, det måste göras mer reklam för detta, (stod det något i matchprogrammet??? jag han inte läsa det)
300 röster 3kr per röst 900 kr... tror inte att det blev någor överskott alls faktiskt.
Men om dom fortsätter med detta ett tag till tror jag faktiskt att det kan bli bortåt 1000 röster per match redan i år... det är ganska enkelt och så får man ju såååååå fina priser :-)
Det vet ju jag som vann tävlingen :-)
Örebro Gooner
2006-08-24 09:42
Blå Bergen Blues//
Tycker snarare att Mirza kunde ha tagit närkampen med Solberg i det läget, istället för att vika undan.
Örebro jappel
2006-08-24 09:39
qvarne //
tyvärr verkar det som om Johan P är ute i kylan just nu. inte ens med på bänken mot umeå fick inte heller spela en enda minut mot degerfors. Utlåning på gång???
Han skötte sig relativt bra i början av säsongen då han och mirza turades om att spela på topp med Sebastian H, men nu på slutet verkar det som att tränare Walker valt att inte spela jope alls.
vi får se... jag hoppas att han lyckas rycka upp sig och ta sig tillbaka till nya höjder.
Örebro 1981
2006-08-24 09:29
Ämne: Envar sin egen coach....Johan Pettersson åter igen…
Jag brukar väldigt sällan klaga på spelare i ÖSK men Johan…

Hur många chanser i Svartvitt har han inte fått egentligen? Många här inne klagar på att han får för lite speltid. Killen ser helt vilsen ut på planen och jag förstår mig inte på hans spelstil. Han är ju ingen direkt dribbler, avslutare, usel på att läsa spelet och visst… springa gör han men snabb? Icke. Varje gång Johan kommit in i spel har anfallsspelet blivit passivt, tafatt och enkelt att läsa av för motståndarna.
Med det han visat innan skulle han knappast ha gjort någon nytta igår, sympatibyten är till för reservlagen! Om vi ska till Allsvenskan måste vi hela tiden ställa upp med det bästa laget för dagen... Visst kan man slänga in spelare för att vila andra men inte vid ställningen 2-1
Jag ville dock se Näfver i andra men det ville inte Irländaren! Han skulle lätt ha ställt till med stora bekymmer för försvaret i Degen Men men
Örebro Blå Bergen Blues
2006-08-24 09:24
Mackan/
Håller inte riktigt med om att Haginge var "felfri". Undanrensningen, nicken, som gick rakt till Sohlberg och sedan ledde till baklängesmålet var inte bra...
Annars inget att invända... :-)
Örebro Kerberos
2006-08-24 09:11
Mittåt // Jag håller med, 2 byten hade nog varit bra igår, kände också vid ungefär 75-80minuten att Jeffs samt JP borde ha kommit in istället för Antonnen och Mirza som båda kändes trötta vid det läget.
Örebro Mittåt
2006-08-24 09:00
Envar sin egen coach.

Det klagas ju en del på Walkers coachning här inne på forumet. Och det kan jag förstå - det är inte alltid så lätt att hänga med på vad som pågår innanför pannloben på vår irländare.

Dagens utmaning får därför bli att redogöra för hur ni hade coachat laget under gårdagsmatchen. När, vem och varför?

För egen del satt jag nog och kände att det kunde ha varit läge att byta ut Mirza i andra halvlek. Ungefär i höjd med den 80:e minuten. Då hade han fått sitt oförtjänta gula kort och jag var rädd för att han i sin entusiasm skulle dra på sig ett till. Spelmässigt hade han mattats betydligt, vilket är förståeligt med den arbetsinsats han presterat matchen igenom.

I hans ställe hade jag nog låtit Johan Pettersson få de sista 10 minutena. Dels för att ge Johan en känsla av att allt inte är förlorat. Dels för att en snabbare och rakt löpande anfallare skulle kunna sätta mer press på Degerfors försvarslinje och på så sätt pressa tillbaka dem en del.

Jag tyckte nog att ÖSK tidvis backade tillbaka litet väl mycket under andra halvlek. Vilket var oroande. Man vet ju hur lätt ett mål kan trilla in i ett Kilsbergsderby.
Sirius qvarne
2006-08-24 08:47
Nu när jag läser degefors gästbok börjar man funder på om du mad for it har personlighets klyvning eller bara e dum i ***.
Eller så e det som jag tror att du har skrivit fel ålder på dig själv (kanske borde stå 12 år) men matematiken kanske du har fått från förra styrelsen.
Förlåt alla i örebro för den sista raden blir bara förbannad på sådana idioter som mad.
Örebro Kerberos
2006-08-24 08:36
Skulle vara roligt att veta hur många SMS NA fick in igår och hur resultatet blev mer detaljerat samt hur mycket pengar respektive klubb fick.

Någon som vet?
Örebro Yggdrasil
2006-08-24 08:33
Vet inte om nån skrivit det tidigare. Men en ny testspelare i ÖSK.
Sirius qvarne
2006-08-24 08:31
Mad for it har du någonsin svarat någon utan att skriva tönt eller liknande??
Bra insats idag såg matchen på tv ni förtjänar att gå upp..
Var e johan petterson håller själv på sirius vill veta e han ordinarie eller sitter han på bänken oftast.
Örebro Arx
2006-08-24 08:19
Emdemalm//
Apropå nivåer:

"Alla suger kuk i Örebro"

"Svartvita fittor, ja ni är svartvita fittor"

Direkt från Degerforsklacken i derbyt på Stora Valla. Antar att du bar öronskydd. För det klirrar rejält när man kastar sten i glashus.
Örebro Chivas
2006-08-24 08:05
ÖSK!!
Örebro MAD FOR IT!
2006-08-24 06:26
Ämne: Mattias:
Angående d....
stick härifrån din tönt!
Degerfors Johan Emdemalm
2006-08-24 03:06
Mattias:
Angående din krönika...
Du skriver följande:
"Här vill jag passa på att göra tummen upp för Kubanerna som när Vulkanerna drog igång första hata-ramsan svarade med att ropa ”Kom igen svartvita laget” Snyggt jobbat tjejer och killar i klacken! "
Då kanske du kan upplysa resten om vad Kubanerna sjöng när DIF gjorde sin kvittering. Om du inte hörde så kan jag ju skriva vad ni sjöng då:
"Håll käften, bonnjävlar"

Är det också tummen upp?

Sen kan man ju fråga om det är så mycket mer illa att skrika hata örebro kontra "hellre död än vit och röd". Personligen tycker jag det är på samma nivå.
Örebro Joerny - o inget annat
2006-08-24 01:41
Kanske ska man kolla in Halilovic på träningen imorgon, eller visserligen kanske en träning dagen efter match inte säger så mycket. Antar att det är träning samma tid på Fredag.
Degerfors Ruel Fox
2006-08-24 01:41
Ämne: nån som har hört någ....
Dom släppte mig vid midnatt....
Degerfors Johan Emdemalm
2006-08-24 01:18
Jappel:
Solberg kan göra ett sådant mål igen. När han har en bra dag kan han göra det mesta med bollen. Så det där var inget slumpmål - det var ett typiskt Solberg-mål.
Örebro jappel
2006-08-24 01:08
One~touch//
Och nu är det färdigsurrat för inatt..nyss satte Seb 2-1 på sportexpressen så nu ska mina ögon få gå och vila. JAg är säker på att vilan blir bra med det snygga målet på näthinnan!
Annons: