/fotboll/osk/forum/8053.aspx/fotboll/osk/forum/8053.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Aspen
2007-05-29 08:12
Ämne: Ett bra lag vinner t....
joth//Om högerkanten - varför inte använda Jeffs. Kevin har haft en lång skadeperiod (stressfraktur). Tycker det var olämpligt att låta honom starta/debutera i allsvenskan.

Rörande värvningar - ÖSK verkar ha svårt för dom planerade värvningarna (Rodevåg, Pettersson, Jeffs). Dom mer slumpstyrda (Seb, Nedim) har varit mer lyckade. Att Seb inte lyckas i år skyller jag på Walkers matchning av honom.
Vi behöver värva helt klart men vi behöver också använda truppen vi har på ett bra sätt. Här tycker jag Walker d.ä måste bli bättre.
Örebro Fang
2007-05-29 08:09
Helt klart så måste något göras åt högerkanten men trots att den är svag så kan man faktiskt vinna med hjälp av lite fin taktisk fotboll. Lyckas man då med sin taktik och sånär tar ledningen med 2-0 så har man all rätt i världen att gnälla på domaren som förhindrar det och på så sätt stör spelarna.

Sen är det dåligt av dem att helt tappa fokus i andra halvlek men jag kan förstå dem. Får man ett par lustiga domslut emot sig och sen ett mål i baken strax innan paus är det ju knappast så att man går in och är glad över den poäng man har i paus. De är bara människor och större lag än ÖSK har knäckts av domarnivån i en match..
Örebro Aspen
2007-05-29 08:00
Dommaren dömde med hjärtat inte med hjärnan och det var inte bara den solklara straffen. Förklaringen till Näfver efter matchen understryker det - "jag såg inte situationen"
Örebro Marquis de Sade
2007-05-29 08:00
Ämne: Marquis de Sade//Jag....
joth// Du vinner...jag orkade bara inte ha kvar inlägget. För övrigt så skriver jag under på ditt förra inlägg.
Örebro joth
2007-05-29 07:44
Marquis de Sade//Jag tippar 1X2 på din fråga... även om du har tagit bort den. ;-)
Örebro joth
2007-05-29 07:43
Ett bra lag vinner trots dommarmisstag... vi var inte bra igår heller...

Vi måste nog värva till högerkanten i sommar... Anttonen spelar varannan match i snitt och det duger inte. Fredrik Samuelsson behöver jag väl inte säga något om.

Kevin Walker gör ett bra jobb i första, men varför sitter Robert på bänken?

Nåväl, det är inte vårat år i år. trettonde plats duger för mig i år... men nästa år då jäklar. :-)

Tycker att vi ändå spelar rätt hyfsat med tanke på den budget klubben har... det är inte lätt att köra F1 med folkracebudget.
Örebro Marquis de Sade
2007-05-29 07:25
Jag vill vara ointresserad av fotboll ibland
Helsingborg BIG
2007-05-29 07:20
Tror dom flesta är överens om att det var straff igår på olympia, men att spy galla som ni gör över domaren är inte speciellt rättvist! I stora drag gör domaren en helt ok insats, om man bortser från en del mindre misstag och ett större. Tror att alla lag drabbas med jämna mellanrum av att domarna inte gör en dålig match, inte minst HIF brukar drabbas av detta!
Framför allt har jag sett betydligt sämre domarinsatser!
Nå väl, ser man till hela matchen så vann HIF rättvist! Väl mött igen!
Örebro Adios
2007-05-29 06:37
Efter att ha sett matchbilder på na.se: Detta ären gigantisk domarskandal! Hur tänkte domarteamet egentligen? Att Näfver kastade sig BAKLÄNGES?

Skämmes tamejfan!
Örebro ÖSK tattoo
2007-05-29 02:47
Hemma från skåne , något trött..
Ösk spelade bra första halvlek, det var vad jag tyckte ett jämnt spel, men larsen dräller för mycket på mitten med bollen, säkert en tre-4 gånger som han blir av med bollen, det verkade som spelarna fått instruktioner att när dom fick bollen att lugna ner spelet o hålla lite i bollen,, det såg riktigt bra ut ett tag till domartabbarna kom.. deras 1-1 mål var från början en missad rensing av knäver, slog bollen rakt i bröstet på en fri hiffare som kunde spela in den i boxen.. andra målet, men va fan gör riddez där.. det får han ta på sig, tredje, vad ska man göra där, i dom lägena mot en sån klle somlarsson så måste dom ju ställa sig framför bollen till signal kommer,, och varför i fick rodevåg o robert vänta i ca 5 minuter innan dom blev inbytta, dom stod klara för spel redan ett par tre minuter innan 3-1 målet..
Men haginge vilken lirare, tog bort henke riktigt bra många gånger, riktigt skoj att se sån brist på respekt, men han sjönk lite i mina ögon när han la sig ner som primadonna i första halvlek, usch..
Sen kan meddelas att domarkontrollanten utsänd av förbundet inte var helt nöjd med dagens insats av jonas.
Landskrona SvartVitDaniel
2007-05-29 01:47
jädra skit! synd att ni fick resultatet fixas av svinen! hoppas ni krossar svinen nästa gång!
Örebro Isse_H
2007-05-29 01:16
ÖSKÖSK//
Ja, vart 17 e Jeffs??
Har är både bättre och har mer erfarenhet är Walker-killarna..sen är Jeffs en mer naturlig höger mittfältare än Pettersson..
..att han inte ens satt på bänken får ju en att lyfta ögonbrynen..
Skulle vara bra att få veta lite mer om just Jeffs och Walkers relation..
Örebro ÖSKÖSK
2007-05-29 01:09
JEFFS? VART ÄR JEFFS? Robert Walker och Kevin Walker som inte presterat särskilt mycket i Superettan får starta och vara med på bänken, men Jeffs som var grymt bra i Superettan och i träningsmatcherna får inte starta eller knappt vara med på bänken? Jag förstår inte. Är Patrick Walker och Jeffs ovänner eller?
Örebro ÖSKÖSK
2007-05-29 01:07
Korpen klass på domarteamet i dag. ÖSK tar 3 poäng mot AIK, inget snack om saken!
Örebro Bastard on Parade
2007-05-29 01:07
"Det var närmast situationen efter en halvtimme som Patrick Walker hade svårt att smälta. Då sprintade Kristoffer Näfver fri i djupled men gick omkull i duellen mot HIF:s mittback Fredrik Björck.

Som sade så här:

- Jo, visst var det straff.

Han tillade:

- Visserligen ledde de med 1-0 men även om de gjort ett andra så gjorde vi fyra mål."
Örebro Frankthetank
2007-05-29 00:51
känns som vardagsmat att ÖSK blir orättvist behandlade. Det är ju solklar straff och frilägesutvisning! frustration.......
Örebro Gooner
2007-05-29 00:50
Mittåt, Mackan//

På NA:s bilder ser man att linjedomaren hängt med i svängarna och borde kunna haft hyfsad koll på straffsituationen.
Örebro Isse_H
2007-05-29 00:45
Kevin är inte redo för allsvenskan..
Fattar inte varför "Pappa Walker" inte körde Petterson från start...
Hammarby ♪ Bajen äger SÖS ♫ ©
2007-05-29 00:45
Sååå, då har ni fått en lite dos av vad vi fick i lördags vad gäller domarinsatser då. Kanske de av er som var in på Söderst@adion och beklagade sig över våra reaktioner tänker annorlunda idag?
Något är jäkligt snett när domare helt plötsligt blir blinda och då oftast åt ett håll. I slutändan kanske man kan summera någon form av rättvisa, men det bärättigar inte den låga nivån som vissa av domarna håller.
Örebro Bastard on Parade
2007-05-29 00:44
Vad sägs om Jonte Berg från Götet som högerytter? Han har ett kontrakt som mig veterligen går ut efter säsongen och fick inte en plats på bänken mot Gais. Ett lån borde ju inte vara omöjligt när transferfönstret öppnar?
Örebro Erki
2007-05-29 00:43
Varför bytte pappa Walker ut Kevin efter en halvlek? Tyckte han skötte det bra, och med honom på planen höll ju ÖSK 1-1 mot hif. Måste vara mentalt knäckande för en så ung kille att bli utbytt efter 45 minuter efter att ha gjort en klart godkänd insats. Om han inte var skadad då förstås.

Örebro Isse_H
2007-05-29 00:41
Pinsam domarinsats..
Hade vi bara fått den där straffen..
--
Sen så borde man ju inte helt såga tanken om att hyra en psykolog..
--
Och så kommer det inte funka att lira defensivt och ligga på kontringar varje gång vi möter ett "topplag"...
När öppnar transferfönstret..??
--
Vill inte såga Larsen men vi borde få in någon som kan styra och ställa som har mer fart under bena..det går ju så himla långsamt allt för ofta..
Måste ju va sista året för dansken nu..
Han har gjort oerhört mycket sen han kom hit men nu..hade han vart i den form han hade för ett par 3 år sen så..då hade vi säkert lagt topp 5..men nu ligger vi där vi ligger.
..men tack för tiden "old man"...

Örebro Erki
2007-05-29 00:35
Fy fan för domare! Krävs det ingen som helst kunskap för att bli elitdomare nu för tiden?
2-0 i det läget och killarna hade bara trummat på mot 3 pinnar, istället kvitterar hif väldigt psykologiskt olägligt.

Nedims friläge med ett underbart avslut i mål kunde en annan dag släppts av linjemannen. Larsen och Henriksson har lägen där det ska vara mål. Även ett 4 mot 2 (eller 3) läge i andra där det bör vara mål.

Många individuella misstag i ÖSK idag tyvärr, på en lyckad dag vinner vi en sån här match. Tyvärr har vi alldeles för få lyckade dagar hittills i år :(
Helsingborg Beck
2007-05-29 00:27
Det såg ut som straff på läktarn och det var definitivt straff framför TV:n. Kan förstå mer än väl att det är surt. Visst ni släpper in fyra mål och är under isen i andra men det är en helt annan sak att vända 0-1 än 0-2. Skönt att för en gångs skull ha lite flyt med domaren till skillnad i från flera andra av våra matcher i vår.
Örebro @SK
2007-05-29 00:21
ÖSK
Hammarby FloMo
2007-05-29 00:21
Det ryktas nu om att ÖSK är ute efter Flo Mo Allstars backjätte Petri "Hulken" Uosokainen för att stärka upp sitt darriga försvar.

För övrigt synd att ni blev rånade på straffen, domarna i allsvenskan är piss i år. Hansson var ju inte direkt Colina på SÖS i lördags heller...
Örebro Gäddhäng
2007-05-29 00:17
Tycker att var å en här inne (i stort sett)kan ställa upp gratis som psykolog/"kom igen nu så öser vi på som aldrig förr" övertalare... Funkar det inte så ger jag gärna en del av min lön till detta ..
Forza Svartvitt..!!!
Örebro Bastard on Parade
2007-05-29 00:06
Leif//

Det sitter i huvudet på spelarna... Tyvärr, mot Göteborg var det till och med ännu värre.

Finns det intresse för att starta en insamling så att vi kan hyra in en psykolog? ;-)
Örebro Gäddhäng
2007-05-29 00:04
Ämne: Bastard: Samtidigt ä....
Jag har sagt det förr... Vi spelar bra de första 20, sen är det någe magiskt som händer å ÖSK slutar spela vacker fotboll..
Helsingborg Leif
2007-05-29 00:01
Bastard: Samtidigt är det korkat av spelarna att sluta spela i andra. Menar, det gör ju inte saken bättre. Egentligen blev vi inte bättre i andra utan det var ni som gick ner er i stället. Typ.
Men visst, hade ni fått straff och gjort mål på den så hade det självklart sett annorlunda ut.
Annons: