/fotboll/osk/forum/8050.aspx/fotboll/osk/forum/8050.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Helsingborg Beck
2007-05-29 00:27
Det såg ut som straff på läktarn och det var definitivt straff framför TV:n. Kan förstå mer än väl att det är surt. Visst ni släpper in fyra mål och är under isen i andra men det är en helt annan sak att vända 0-1 än 0-2. Skönt att för en gångs skull ha lite flyt med domaren till skillnad i från flera andra av våra matcher i vår.
Örebro @SK
2007-05-29 00:21
ÖSK
Hammarby FloMo
2007-05-29 00:21
Det ryktas nu om att ÖSK är ute efter Flo Mo Allstars backjätte Petri "Hulken" Uosokainen för att stärka upp sitt darriga försvar.

För övrigt synd att ni blev rånade på straffen, domarna i allsvenskan är piss i år. Hansson var ju inte direkt Colina på SÖS i lördags heller...
Örebro Gäddhäng
2007-05-29 00:17
Tycker att var å en här inne (i stort sett)kan ställa upp gratis som psykolog/"kom igen nu så öser vi på som aldrig förr" övertalare... Funkar det inte så ger jag gärna en del av min lön till detta ..
Forza Svartvitt..!!!
Örebro Bastard on Parade
2007-05-29 00:06
Leif//

Det sitter i huvudet på spelarna... Tyvärr, mot Göteborg var det till och med ännu värre.

Finns det intresse för att starta en insamling så att vi kan hyra in en psykolog? ;-)
Örebro Gäddhäng
2007-05-29 00:04
Ämne: Bastard: Samtidigt ä....
Jag har sagt det förr... Vi spelar bra de första 20, sen är det någe magiskt som händer å ÖSK slutar spela vacker fotboll..
Helsingborg Leif
2007-05-29 00:01
Bastard: Samtidigt är det korkat av spelarna att sluta spela i andra. Menar, det gör ju inte saken bättre. Egentligen blev vi inte bättre i andra utan det var ni som gick ner er i stället. Typ.
Men visst, hade ni fått straff och gjort mål på den så hade det självklart sett annorlunda ut.
Örebro Bastard on Parade
2007-05-28 23:59
Leif//

Man kan ju alltid ifrågasätta vad som är rättvist med fotbollen. Är det antalet chanser man skapar, bollinnehav osv osv.. Men det enda som räknas är till slut antalet mål och ni gjorde idag 4 stycken. Därför vinner ni rättvist.

Jag anser dock att vi blivit orättvist behandlade av domaren och att han påverkat matchutgången till fördel för Er.
Forum-moderatorer
2007-05-28 23:54
Mittåt du har rätt. Försvann ett "slippa" på vägen där.
Helsingborg Leif
2007-05-28 23:54
Ber dessutom om ursäkt för våra idioter som inte kan sköta sig på forumen. Tyvärr är det ofta så att de som skriver skit i andras forum alltför sällan skriver i sitt eget. Det fanns tex en del från ÖSK som betedde sig mindre väl på vårt också. Dock ingen ursäkt för våra "idioter".
Örebro Gäddhäng
2007-05-28 23:53
Ämne: Att tjata om den sol....
Inget e "onödigt" att tjata om.. Alla har väl rätt att ifrågasätta felaktiga dommarinsatser..??

Vi har lika mycket rätt att utrycka våra åsikter som du har dina..!!

Örebro Mittåt
2007-05-28 23:52
Kvällens åtgärd att stänga forumet för oliksinnade var drastiskt och något vi hoppas [inte behöva] ta till igen.

...antar jag.
Helsingborg Leif
2007-05-28 23:51
Hoppar in och konstaterar att det som matchen utvecklade sig var rätt vinnande lag men att det faktiskt är helt osannolikt att man kan missa straffen (dock ingen målchansutvisning, "bara" varning) och kanske än värre när Björck nickar undan bollen till hörna. Det är ju inte ens en touch utan "rejäl" nick.

Två domslut som om det gått åt ert håll hade kunnat ändra utgången på matchen. När vi gör 1-1 tycker jag INTE det är särskilt rättvist. I andra är det bara ett lag på plan. Om det beror på domaren så tycker jag att spelarna har fel fokus, precis som HIF:arna hade mot MFF.

Och jag tillhör inte den delen som anser att ni är ett tråklag. Såg flera av era matcher i superettan (av de som sändes) och det var KUL att se.
Örebro adam2222
2007-05-28 23:49
Nu gäller de för ÖSK, att vinna de rätta matcherna mot BP , Trelle, Och de andra bottenkollegorna annars kan de bli respass till Strandvallen...
Forum-moderatorer
2007-05-28 23:49
Nu har säkert de allra värsta rödblå internethuliganerna gått och lagt sig för att orka upp till dagis i morgon. Vi återgår därmed till att återigen även låta supportrar med andra tröjor än den vackra svartvita posta sina inlägg här. Kvällens åtgärd att stänga forumet för oliksinnade var drastiskt och något vi hoppas slippa ta till igen. Men HIF:arnas inlägg höll rekordlåg nivå och vi har ingen möjlighet att moderera forumet hela dygnet.
Örebro Bastard on Parade
2007-05-28 23:46
------------------Westman------------------

Haginge--------Jansson---Wikström---Holgersson---------

Samuelsson--K.Walker--Larsen---Nordback---Henriksson-

-------------------Halilovic-----------------------

Inför grisfotbollen, det var fan så mycket enklare förr! ;-)
Örebro # brorzan
2007-05-28 23:45
Att tjata om den solklara hörnan är väl bara onödigt? Richardsson hade väl knappast gått upp på den, och utan honom är våra hörnor mest farliga för oss själva.

Med tanke på att HIF hade Miranda på mittfältet så kanske vi kan låna in KIFs Emilia Erixon. Hon verkar vara i bra målform.
Örebro Mittåt
2007-05-28 23:42
Jeffs är helt ur form. Walker tar ut laget baserat på dagsformen - inte på hur formen var förra året.
Örebro Gäddhäng
2007-05-28 23:42
Ämne: Ja men är det inte k....
Tycker att det e bra att ni har samma åsikt.. Kanske kan Walker titta in å uppmärksamma era förslag...
Örebro Mittåt
2007-05-28 23:41
Kevin var väl inte sämre än Johan, men ingen av dem känns så där helgjuten. Johan är ju bra på att slå inlägg, men om man inte har mer än max en spelare i straffområdet så får man sällan betalt för det.

Tanken med Kevin precis som med Sebastian tidigare i den positionen verkar vara att han (de) skall gå in och täppa till på det centrala mittfältet. Det såg man tydligt flera gånger.

Pettersson håller sig till en betydligt mer traditionell högerkantsroll och det var nog därför som Kevin fick starta.

Högerkanten känns väl annars som den lagdel där förstärkningar måste till. En riktig högerbräddare och en back som kan ta jobbet då Anttonen är skadad behövs nog.

Jag skulle gärna se att Walker fortsätter med Richardsson. Han ser minst lika stabil ut som Westman, är bättre på att ta hand om inlägg/hörnor och är mycket bättre på att snabbt få igång spelet - både med hand och med fot.
Örebro adam2222
2007-05-28 23:36
Ja men är det inte kul !! att vi tycker likadant för en gång skull....

Hmm... Vad har Walker Emot Ian Jeffs !?!?
Örebro Mittåt
2007-05-28 23:35
Mackan// Det stämmer rätt så bra det du skriver om domaren och straffsituationen. Han var helt enkelt för långt borta för att kunna avgöra vad det är som Fredrik Björck träffar. Domaren har precis kommit över mittlinjen och förbi mittcirkeln då Näfver görs ned. På det avståndet kan man knappast se vad som sker. Speciellt inte om man kommer i full fart för att försöka hinna med i anfallet.
Linjemannen var förmodligen heller i en position där han kunde avgöra. ÖSK vann ju bollen på sin egen planhalva. Då skall linjemannen stå vid mittlinjen. Larsen tog några steg och slog en perfekt genomskärare till Näfver som kom med full fart. Det finns ingen linjeman i Sverige som hänger med i den farten.
Örebro anderzon_
2007-05-28 23:35
Evigt ÖSK// Ja...men sen vänder serien...
Örebro Fang
2007-05-28 23:34
Tycker Walker får oförtjänt mycket skit idag. Vad har han gjort för fel? Hade Kevin floppat fullständigt hade jag förstått er illska men samtliga personer som sett matchen som jag hört av säger att han gjorde en bra debut. Inte jättebra men helt klart godkänt. Sen så finns det inte så mycket mer han kan göra, han gör tidiga och offensiva byten och försöker verkligen vända matchen.

Visst kan man ifrågesätta varför Jeffs är utanför truppen men i övrigt finns det inte mycket att anmärka på tycker jag.

Är övertygad om att den dagen det lossnar för anfallarna så kommer ÖSK klättra i tabellen. Nej, det blir kanske ingen topplacering men det hade väl ingen räknat med heller. Plats 8,9 är helt klart realistiskt.
Örebro rirobban
2007-05-28 23:32
Ämne: man får kritisera hä....
adam2222//
Ja du... totalt kopierat från mitt inlägg. Men kul att du vill se samma startelva som jag redan visat upp...
Örebro adam2222
2007-05-28 23:30
man får kritisera här !! så jag säger att jag vill se denna startelva ! :

------------------Westman------------------

Anttonen-----Haginge---Wikström---Holgersson

Pettersson/jeffs----Larsen---Nordback-------Näfver

-----------Halilovic---pettersson/henriksson------------


Ja så vill jag att det ser ut mot AIK!, alla andra startelvor ett stort misstag av walker !!
Örebro Gäddhäng
2007-05-28 23:30
Solklar straff, solklar hörna.. Men det hjälper ju inte i efterhand.. bara att ta nya tag å krossa AIK i nästa match
Örebro Marcus Avenbrand
2007-05-28 23:24
Jag såg bara första halvlek. Men har goda intryck från den. Näfver riktigt pigg och Nedim tog flera bra löpningar. Henriksson krigade på topp såsom vi önskat att han skall göra. Kevin bra allsvensk debut. Målet mycket fint. Straffsituationen är solklar men Eriksson var långt ifrån tyvärr. Om vi utgår från att Larsen förvaltat elfmetern tror jag inte vi lämnat Olympia poänglösa.

Straffsituationen i all ära, men hur stinsen kunde undgå att vinka hörn när Björck nickar ut bollen till hörna strax efteråt är nästan än mer uppseendeväckande. Nu slickas sår ett par veckor. Sedan gör vi som vi brukar, dvs tar poäng mot AIK på Råsunda. :)
Örebro Gäddhäng
2007-05-28 23:23
Hua va trist det kan vara med fotboll... Som oftast börjar det bra, men va e det som händer efter 20min.. Inte första gången vi tappar suget efter att dessa minuter tickat iväg..

Tycker att vi lira fin fotboll innan dommarmissarna började hagla...
Örebro Evigt ÖSK
2007-05-28 23:18
något att tänka på är ju det faktum att ösk har spelat mot nästan allt svårt motstånd snart..! Forza svartvitt
Annons: