/fotboll/osk/forum/7960.aspx/fotboll/osk/forum/7960.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Aspen
2007-07-08 23:23
Det är som "cigar" skriver vi är slöa, vi saknar energi. Är spelarna inte motiverade, tror dom inte på det dom ska genomföra.
Tycker att klubbchefen bör kolla upp om det är några problem i gruppen (spelare+ledning)
Örebro ÖSK-Karl
2007-07-08 23:21
Erki//

Vad gäller FreSa så är ju statistiken glasklar. Visst har du rätt i att jag har min uppfattning klar om honom redan innan match. Men det bygger på fakta och inget annat. Möjligen skulle han platsa i ett bottenlag i SE, men inget annat.
Halmstads BK cigar
2007-07-08 23:19
Dasa om ni ska sno vår taktik då får ni köpa spelare som orkar springa, ni var rätt slöa idag, Det ska bli skoj å se er springa på en riktig matta, där vi inte förlorat i år,, ett lag på planen dasa ett lag på planen
Örebro Aspen
2007-07-08 23:18
Jag saknar ideer hos Walker d.ä. På försäsongen var det olkia uppställningar i varje match. Nu är startelvan väldigt statiskt. Nedim, Seb och Rodevåg har spelar många matcher trots dom varit helt ur form och samspelet inte fungerat. När vi sedan hamnar i 0-3 underläge då blir det panik hos Walker d.ä. Tre nya in - och ett oorganiserat spel som var helt ofarligt.
Slutsats: Låt Larsen ta hand om coachingen. Undrar vad spelarna tycker om denna coachning?
Lagledningen måste ta sin del av ansvaret.
IFK Norrköping ville_peking
2007-07-08 23:11
tråkigt för er att ni fick stryck ida=( har ni nåra förstärkningar på gång?
Örebro Mittåt
2007-07-08 23:05
ÖSK-Karl// Cratz har ju nyligen fått sparken från VSK för att han var på väg att leda den klubben ur div 1. Samma sak med Mjällby, som han tränade innan han kom till VSK. Verkar inte vara rätt person för ÖSK i nuläget om det inte är så att man verkligen siktar på Superettan.
Örebro Bastard on Parade
2007-07-08 23:03
Jag skulle gärna vilja se Larsen till höger på mittfältet. Där skulle han få större ytor och när Larsen har kontroll på bollen och har ytor, ja då är inget motståndarförsvar säkert. Jag tror dock att det skulle vara för offensivt att ha både Larsen och Nordin på mittfältet.
Örebro Erki
2007-07-08 22:58
ÖSK-Karl// Det jag vänder mig mot är att du alltid klankar ner på just FreSa trots att många i laget har varit betydligt sämre än honom.
Örebro Bastard on Parade
2007-07-08 22:57
B.A. Baracus/

Bland annat det..

DaSa//

Svårt att säga någon uppställning. Jag tyckte det såg väldigt oorganiserat ut. Robert var något utav en target, Pettersson spelade till höger i en forwardsroll/offensiv mittfältsroll och Halilovic spelade till vänster i anfallet. Nordin hade en offensiv plats på mittfältet och jobbade egentligen inte hem allt för mycket.

Samuelsson gjorde en ok match men jag förstår inte att man byter ut Glen och låter Samuelsson ta rollen som mittback/högerback.
Örebro DaSa
2007-07-08 22:56
Förslag på startelva i nästa drabbning mot HBK:
-------------------Weggen--------------------
--Anttonen---Hagge-----Wikström----Glenn-----
--Pettersson-----Sebbe----Nobbe-------Riddez---
-----------------Nordin---------------------
---------------Nedim------------------------

Sen snor vi HBKs taktik rakt av. Vi skall inte bjuda dem på en enda spelvändning nästa match utan ligga lågt och kontra in ngr mål.
Örebro pemo
2007-07-08 22:54
Ämne: Erki//

vad jag vä....
Vad har Sören att komma med? Fråga killarna i VSK! Nä du. Det är lika korkat som att ropa på Rolf Zetterlund eller Peter Tysken. Våg chansa på Moses , Frempong och andra ungdomar i sället och skicka hem Nedim , Larsen, SEB ( fast han var inte så dålig )och in med Frippe på topp. Då djävlar kommer det att göra ont att ,öta ÖSK.
Örebro DaSa
2007-07-08 22:51
Jag tror att Nordin skulle bli mer osjälvisk om han fick börja från start. Nu blir han mer stressad att verkligen prestera ngt de få minuter han får. Sen så berodde ett av lägena när han inte passade på att två ÖSKare konstant stod offside. Tycker det visar att Nordin har jävligt bra speluppfattning som kan läsa situationen. Nordin från start nästa match, tack!

Tycker att FrSa skötte det offensiva spelet helt okey idag, han försökte spela upp bollen efter marken flera ggr.

Vad hade ÖSK för uppställning i slutet av matchen? Spelade Robert W i anfallet?
Örebro ÖSK-Karl
2007-07-08 22:50
Erki//

vad jag vänder mig emot är att han ger FreSa godkänt. I mina ögon var ingen godkänd idag. Men platsar FreSa i vårt lag i AS så är det godnatt.

Pemo//
Jag vill ha in Sören Cratz av en anledning. Det är för att han kan få oss att kriga oss kvar i AS. Det räcker med ett kontrakt för Sören året ut. Walkerv är ju handlingsförlamad. Alltid samma 4-4-2 uppställning, lättlästa hörnor o.s.v. Dessutom gör det inte längre ont att möta ÖSK.
AIK kribba
2007-07-08 22:49
Det har gått lite segt för er på sistone, trodde dock inte ni skulle torska idag...men riktigt imponerande av hbk som verkligen överaskat hitills i år...trodde inte alls på dom..

Örebro öppnade serien rätt bra, men nu ligger ni lite risigt till....

Örebro pemo
2007-07-08 22:44
Ämne: One¨touch//

Hur k....
Nä fy fan! Ta inte in Sören Cratz. Denna avart av tränare ( dinosaurier ) har gjort sitt på all nivå över div 5.
Örebro pemo
2007-07-08 22:42
Backlinjen skötte sig väl hyfsat bra, bortsett från 1:a målet. Joel var tvungen att gå mot mitten då Holger kom på mellis. Samma läge som HBK gjorde 1 - 0 fick PA. Men hans skott räddade målvakten. Där finns en stor skillnad. Hur många chanser har inte PA missat i år? Men , som någon skrev tidigare, Fresa skötte sig bra i dag. Han höll lite speed i backlinjen. Dessvärre är mitten ett mysterium. Larsen har väl gjort sin sista match nu, men vem skall vi ta i stället? Nordin orkade i 20 minuter ( eller också är han en dålig förlorare) Robban fick väl inget gjort i dag, men är väl ingen toppspelare heller. Nedim kan vi snart skicka till Island, fast han blev mere delaktig när Nordin kom in. Är det så att Rode och Nedim är för lika och inte passar varandra? Prova med Nedim och Nordin ( så länge han orkar) eller med Rode och Näfver ( när han blir frisk). Usch, nu blir det en sådan där natt när man bara ligger och funderar. Jag lägger nog ner ÖSK ( försöker i alla fall ) Ge fan i att träna nu på inför nästa match så kanske det finns lite spring i benen. Superettan: here we come!
Örebro Erki
2007-07-08 22:41
ÖSK-Karl// Alla som kan lite fotboll och inte har sin analys av Freddans match klar innan matchen ens har börjat kan se att Freddan gjorde en helt klart godkänd insats idag. En av de bästa i ÖSK idag, vilket iofs inte säger så mycket.

Riktig skitmatch, nu kan det bara bli bättre!
Örebro Hallbäck
2007-07-08 22:38
Jag vill iallafall se att ÖSK slutar lägga alla dessa långbollar från backlinjen , mittfältarna måste röra sig mer också.

sen till nästa match vill jag se nordin och frempong från start , bänka larsen!
Örebro ÖSK-Karl
2007-07-08 22:36
One¨touch//

Hur kan du ge Fredrik Samuelsson godkänt? Han låg ju minst tre meter från killen han skulle markera matchen igenom. Redan när man såg att han var med i startelvan kunde man gå hem. Med FreSa på plan kan vi bara invänta SE nästa år.

Nu är det ju inte FreSa som tar ut sig själv, men när vi går ner på trebackslinje skulle naturligtvis han gått ut, satt ut Holgersson en aning till vänster och satt upp Riddez högre i plan ihop med Nordin.

Byt nu ut Walker snarast möjligt och ta in Sören Cratz, han kan säkerligen få killarna att kämpa.
Örebro Gummianka
2007-07-08 22:20
Tidsfördrivstips - tyska prislappar på våra svartvita
B.A. Baracus
2007-07-08 22:14
Bastard on Parade//

bra skrivet.menar du han som ramlade och slog i huvudet i betongen?
Örebro Aspen
2007-07-08 22:12
Ursäkta att jag skrev Wikström i stället för Holgersson. Tyckte före matchen att Walker gjorde rätt när han ersatte Wikström med Holgersson. Kan så här i efterhand konstatera att det var fel. Förutom att Holgersson slutade spela och skrek på avblåsning vid 1-0 målet så missade han många passningar.
Tycker nu att Wikström ska in som ordinarie mittback och att Walker d.ä ska anpassa backlinjens spel efter de resurser som finns. D.v.s spela med en lägre press från backlinjen.
Laget består av spelare och ledare. Ledarna står för spelide och taktik. Även ledarna måste ta sitt ansvar.
Örebro Erkan
2007-07-08 22:12
Mycket tankar som far i huvudet på en efter en sån här match....ilska, uppgivenhet, tomhet. Hur fasiken kan ett hemmalag vara så oerhört tamt o oinspirerat!? Halmstad vill spela kontringspel o gjorde så, va ösk ville har jag ingen aning om! Lyfta höjdbollar mot seriens kanske stabilaste försvar, hur tänker man då? Sen att man har med Larsen på planen gör ju inte saken lättare för att spela bollen efter marken eftersom spelet tydligen ska gå via honom, men grejen är att vår dansk inte vill ha boll, han springer/går o gömmer sig fullständigt konstant när vi har bollen, o när motståndarna får bollen är han högt upp i plan, helt bortspelad. Backlinjen idag...behöver jag kommentera den? *suck* Om vi inte ens kan lita på Riddez o Haginge, vem tusan ska vi då kunna lita på är frågan!? Nej det här var för en bedrövlig insats!! Grattis Halmstad till en bra genomförd match. O nej, jag tänker inte skylla på domaren....straffen är tveksam men vi hade förlorat den här matchen ändå!
Örebro Bastard on Parade
2007-07-08 22:07
Mycket bra skrivet Anders!

Men varför blev denne person utslängd? Någon sade att han hade druckit för mycket och någon annan sade att det var för att han stod på räcket.

Jag tycker ÖSK skjuter sig själva i foten, eller nej föresten, inte bara i foten. Jag förstår inte vad de sysslar med! De motarbetar supporterkulturen i Örebro. Vid minsta lilla incident (något som t ex skulle kunna hända i storstadslagens klackar vid varje match) hotas det med avstängning.

Kubanerna fick tydligen inte ha ett bord mellan västra och planen för att sälja souvenirer och medlemskap utan var tvungna att stå för en motprestation i form av att måla ungar i ansiktet. Skulle jag vara delaktig i något av dessa beslut skulle jag skämmas!

Kubanerna och i synnerhet den här personen i fråga lägger ned otroligt mycket tid ideelt för ÖSK och för oss supportrar och jag vet att åtminstone jag uppskattar det. Men skulle det hända mig skulle jag se det som en smäll i ansiktet.

Det har hänt betydligt värre saker utan åtgärder, minns någon Trelleborg nere förra hösten?

Aja, såg på sporten att Patrick talade om nyförvärv. Hörde inte så bra men visst talade han om det i plural?
Halmstads BK 7hg
2007-07-08 21:50
Vill ni ha ett tips?
Man-man markering är tillåtet i Allsvenskan!!!

Välkomna till Örjans!
Halmstads BK 7hg
2007-07-08 21:49
Ämne:
Att Halmstad slog ....
Jag såg det där med 10tidningar.
Jaja, vad ska man säga!
De försöker tiga ihjäl oss, men som tur är så är det ju på plan det avgörs.
Sen om det bara kommer en liten notis längst ner på sidan 47 i AB/XP att HBK vann Guld 2007, det må väl vara hänt..
Halmstads BK ae(hbk)
2007-07-08 21:46
hbk kommer säkerligen att vinna hemma. sen efter det får ni sätta på att vinna lite. örebror hör ju hemma i allsvenskan.

Örebro One¨touch
2007-07-08 21:43
Jag vill bara säga att jag tycker att FreSa gjorde en stabil insats idag.
Bra jobbat Fredrik..

Efter alla sågningar han fått här inne tycker jag att FreSa ska får beröm när han gör en godkänd insats..
Örebro E.Shams
2007-07-08 21:41
Aspen//Då utrymmet är begränsat här så är mina texter långt ifrån kompletta. Ibland känns det som att jag kan skriva uppsatser gällande ÖSK:s spel. Håller helt med dig. Mikael Rosén som är ytterback i HBK har gjort 6 poäng (4mål+2ass). Mer än vad någon i har ÖSK gjort. Två av dagens mål kom från försvarare i Halmstad, Jesper Westerberg & Tommy Jönsson. Att ÖSK:s anfallsspel inte är tillfredsställande beror på hela laget. Vissa verkar tro att det endast är anfallarnas fel.

Ett lag försvarar tillsammans men minst lika viktigt, ett lag anfaller tillsammans.
Örebro Faxe( den store Dansken)
2007-07-08 21:40
Tycker synd om Wikström som inte gör ETT enda misstag på hela matchen, men ändå får kritik.
Annons: